PDA

View Full Version : 13 Going on 30

i_matei
05 Jul 2004, 23:40
Stiu ca nu a aparut inca la cinema, dar as vrea sa spun doar ca este cea mai reusita comedie romantica a anului... o combinatie de "How to lose a guy in 10 days" si "Freaky friday", doar ca povestea este mult mai dulce si parca personajele sunt mult mai aproape de sufletul spectatorilor... Jennifer Garner e de nota 20 !!!
O mentiune speciala pentru coloana sonora... chiar caut soundtrack-ul, m-a impresionat in mod deosebit... Artisti, formatii, hit-uri unul si unul !

1. The Go-Go's "Head Over Heels"
2. Rick Springfield "Jessie's Girl"
3. Talking Heads "Bringing Down The House"
4. Belinda Carlisle "Mad About You"
5. Whitney Houston "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)"
6. Lillix "What I Like About You"
7. Vanilla Ice "Ice Ice Baby"
8. Madonna "Crazy For You"
9. Billy Joel "Vienna"
10. Liz Phair "Why Can't I?"
11. Soft Cell "Tainted Love"
12. Pat Benatar "Love Is A Battlefield"
13. Ingram Hill "Will I Ever Make It Home"

Nu-i asa ca deja v-am facut curiosi??

Nu va spun mai mult, duceti-va sa il vedeti pentru ca chiar merita...

Pinky
06 Aug 2004, 17:05
Desi nu prea imi place Jennifer Garner, in filmul asta a fost chiar OK, iar Mark Ruffalo e foarte dragut! :oops: Unele momente din film au fost aiurea si fara credibilitate, dar asta era si ideea pana la urma... De mentionat si soundtrack-ul super reusit. Cred ca cuvantul cel mai potrivit pt a descrie filmul per ansamblu ar fi fermecator ;) . "Love IS a battlefield!"

Oloriel
07 Aug 2004, 10:45
Desi nu prea imi place Jennifer Garner, in filmul asta a fost chiar OK, iar Mark Ruffalo e foarte dragut! :oops: Unele momente din film au fost aiurea si fara credibilitate, dar asta era si ideea pana la urma... De mentionat si soundtrack-ul super reusit. Cred ca cuvantul cel mai potrivit pt a descrie filmul per ansamblu ar fi fermecator ;) . "Love IS a battlefield!"

Adevarat dar uite ca fraza asta s-a repetat de-a lungul filmului dar...ea nu a dat nici o lupta...l-a lasat sa isi vada de viata! Aaaa ca s-a bagat praful ala la mijloc si s-a intors de unde a plecat stiind ce s-a intamplat asta e altceva... Aici s-a terminat legatura cu realitatea! Ce pacat ca se intampla doar in carti si filme! :(

Un film ok dupa parerea mea. Iar de Jennifer imi place din ce in ce mai mult!

Alex Leo Serban
08 Aug 2004, 09:29
filmul e ok cam pina la 1/2 - cu faza 'thriller', pe ringul de dans, a standout!! -, da p-orma m-a plictisit :(
jeni f. misto!!! ar fi trebuit s-o faca sa sa intilneasca - cumva - cu hanks (in 'big') :D

Danyela
10 Aug 2004, 09:39
mie imi place de Jennifer Garner parca mai mult in Alias decat in filmul asta parca o caracterizeaza mai mult bataile si misiunile

BeNnY
11 Aug 2004, 19:25
E un film slab plin de momente cacacioase hollywoodiene. Pana la dansul pe Thriller a fost ok (singura faza care mi-a si placut din film) dupa aia numai tampenii plicticoase in afara unor faze. In rest am avut sentimentul de bagat pula si plecat din sala... Finalul nici ca se putea sa-l faca mai varza si mai hollywoodian iar Jenny Jenna ar trebui sa se rezume la batut baieti, ca la asta se pricepe. Mi-a placut de Andy Serkis (desi he is one UGLY LOOKING FELLA') si de tip, Matty (old one) nu stiu de unde-l stiu dar imi place cum joaca.

Soundtrack-ul bun dar cam atat.

Sm�agol-Gollum
11 Aug 2004, 21:45
mie sincer mi-a placut filmul....pot sa spun ca a fost mai fain decat "spartan" :sick: ....in plus mi-a placut cum dansa serkis, shi faza aia cu umbrela :D

Pinky
12 Aug 2004, 13:50
Come on guys, Andy Serkis is not THAT ugly! :D

PoliFanAthic
12 Aug 2004, 21:34
Se intampla sa fiu de acord cu majoritatea si spun ca a fost un film simpatic. Culmea face ca mie chiar partea de inceput nu mi-a placut atat de mult, dar asta probabil fiindca urasc momente stanjenitoare. Ce mi se pare aproape incredibil este ca un film atat de usor de anticipat, extrem de "inspirat" (din alte filme), totusi nu este de doar doi bani.
Nu-mi placuse de Garner in Daredevil...si totusi aici chiar nu e asa de antipatica. Sunt curios sa-l vad pe Ruffalo si in Eternal Sunshine, acesta fiind chiar unul din motivele principale pentru care am hotarat sa ma deranjez intr-o dupa-amiaza insorita si sa ma duc la un film care parea sa fie extrem de putin "my type". Chiar daca partial s-a adeverit presupunerea, in the end, all is fine.

Jay
17 Aug 2004, 15:13
Pai .. am vazut si eu filmuletul , care la inceput am observat ca are putin din Bigul lui Hanks, apoi spre mijloc parca Freeky Vineri si spre final How to pierde un homo... per total .. cam plictisitor... Coloana sonora frumusica, curiozitate: Videoclipul lui Michael, Thriller in regia lui John Landis, este votat cel mai tare videoclip ever... si in opinia mea... tinand cont de anul in cauza(1983) si munca care a fost depusa(vreo 2 luni) la realizarea lui... cam asa e.

Demona
21 Aug 2004, 14:29
Am vazut shi eu filmul, dar asha cum speram, Gardner nu m-a impresionat cu absolut nimic. Mi s-a parut cu adevarat stanjenitor felul in care dansa. In viatza mea nu am vazut o persoana mai "tzeapana" ca Gardner in scena aia. Shi sa nu mi se zica ca "asha era rolu`", ca aia mica care dansa in sufragerie shtia sa danseze... Ce mi-a placut in film a fost aparitzia lui Gollum..uhmmm Andy Serkins, in rolul shefului lui Gardner. :) That was nice to see... ;)

christi
21 Aug 2004, 14:54
Naspa film. Boring, previzibil, clisheic, stupid. Nimic interesant. Waste of time & money.

M_olecula
21 Aug 2004, 17:51
Ce film PROST , pana pe la jumatate a fost cat de cat amuzant dupa aceea a devenit extrem de plictisitor si povestea e aiurea , nu mi-a placut deloc , in schimb mi-a placut interpretarea lui Jennifer Garner

Sm�agol-Gollum
21 Aug 2004, 22:31
Am vazut shi eu filmul, dar asha cum speram, Gardner nu m-a impresionat cu absolut nimic.Ce mi-a placut in film a fost aparitzia lui Gollum..uhmmm Andy Serkins, in rolul shefului lui Gardner. :) That was nice to see... ;)

1.that's my name! don't wear it out!
2."Gardner" :lol: :lol: very funny

patch4all
25 Aug 2004, 14:36
Uite un film destul de bine realizat desi am ramas cu senzatia ca este unul de duzina...