PDA

View Full Version : Stirile CineMagia sau CineNews

Riddick
02 Jul 2004, 17:01
daca ati observat mai nou stirile s-au schimbat.adica stiu ca au in plus poza aia care le face sa arate mai bine si pagina s-a schimbat si ea,dar fata de cele care erau inaite,parca suna mai bine si sunt un pic ma haioase sa ceva de genul.cine le scrie?la toate "articolele" de pe site este un nume,dar aici nu e nimeni?sunt facute de toti adminii siteului si de aceea nu au nume?oricum pentru cel/cei ce le realizeaza acum,sa stie ca a/au facut un pas inainte.imi plac mai mult in noul format

Demona
02 Jul 2004, 17:49
Subiectul asta trebuie inchis!!!!!!!

MinRep
02 Jul 2004, 18:06
daca ati observat mai nou stirile s-au schimbat.adica stiu ca au in plus poza aia care le face sa arate mai bine si pagina s-a schimbat si ea,dar fata de cele care erau inaite,parca suna mai bine si sunt un pic ma haioase sa ceva de genul. [...] imi plac mai mult in noul format

Da, prima pagina arata foarte bine acum (si cu topurile, si cu stirile). Pe mine m-a luat prin surprindere cand am vazut-o prima oara...

emanuel
02 Jul 2004, 18:07
Ma bucur ca iti plac, Riddick si iti place si schimbarea site-ului.
Stirile le face "tipa" de mai sus, Demona, care vad ca e cam timida, si nu vrea sa se stie...

Ambra Blu
02 Jul 2004, 18:22
Stirile sint bine facute, succint si la obiect, da. Cu pozele alea nu sint de acord. Tot trageti site-ul in categoria juniori, de parca nu v-ar ajunge toti putoii care il umplu de emoticons si semnaturi si banere de jumate de hectar.

Demona
02 Jul 2004, 18:22
:sick: ew me!

ogto
02 Jul 2004, 20:32
Subiectul asta trebuie inchis!!!!!!!

De ce?

marx
03 Jul 2004, 17:46
Stirile le face "tipa" de mai sus, Demona, care vad ca e cam timida, si nu vrea sa se stie...
Nu cred ca le face Demona (experta si marea hobby(s)ta in middle-earth language), altfel ar fi fost intr-un limbaj bilingv.

PS: Maria si palaria si-au gasit prompt locul. Keep walking.

Riddick
04 Jul 2004, 17:15
Nu cred ca le face Demona (experta si marea hobby(s)ta in middle-earth language), altfel ar fi fost intr-un limbaj bilingv.

eu cred ca le face ea.dar ca medota de recunostere,era mai simplu data scria cu "tz" sau "sh". ;) atunci probabil ca o recunosteau multi.sau cum zici tu in elfa. :D ai vreo problema cu faptul ca stie si elfa?

Undomiel
04 Jul 2004, 19:03
asta chiar ca nu stiam ca demona face stirile.pentru mine e veste buna.schimbarea se simte,parca sunt un pic mai...colorate.idea cu pozele la fiecare stire mi se pare buna,chiar daca se pare,lui Ambra Blu ii displace in totalitate.site-ul nu pare pentru copii.in plus sunt multi dintre noi,care desi iubesc filmele,nu au in cap dexul hollywood,iar poza aia e de ajutor.totul e cu un scop.imi place...iar cinemagia devine tot mai buna in fiecare zi.marx...necredinciosule!!!!!!!!!!!!!

BeNnY
05 Jul 2004, 01:33
Incredibil e ca de cand sunt astea noi, titlurile chiar imi atrag ochii si chiar citesc stirile :o

Cred ca Demona merita aplauze (desi ea nu vrea trebuie sa suporte cu chiu si vai admiratia noastra...)

Jay
05 Jul 2004, 03:43
Imi place si mie noul format, dar eu am impresia ca Demona nu prea ma inghite!! :? Si asta cantareste... :P

Demona
05 Jul 2004, 06:30
dar eu am impresia ca Demona nu prea ma inghite!! :? Si asta cantareste... :P

Excuse me? Now I'm lost? Dude, chill... :)

Shi multzumesc de aprecieri...means a lot thou...

BeNnY
05 Jul 2004, 12:37

Acum it means a lot? Ce schimbare... Good then :)

:x
:x

Nu stiam ca-l mai baga cineva in seama pe marx...

Gaandalf
05 Jul 2004, 12:39
MArx este omniprezent. Shi "instigarile" lui "finutze" ma enerveaza. Ami ales la adresa unor anumite persoane... :x

Jay
05 Jul 2004, 21:47

Pai... de fapt iti spun pe private....

Semaca
06 Jul 2004, 10:43
Bravo Demona!!

In afara de look-ul mult imbunatatit, sunt si "in timp real" adica apar stiri noi la 2-3 zile sau chiar mai des.

Chiar era un pic deranjant sa vezi pe prima pagina aceeasi stire pe care ai vazut-o acum o luna.

Felicitari!

emanuel
06 Jul 2004, 11:16
Intr-adevar era deranjant...
Acum apar cate 3 stiri noi zilnic.

Riddick
07 Jul 2004, 05:36
so she's the bomb!oops she did it again! ;)

Demona
07 Jul 2004, 05:56
Thank you..this really helps!

Demona
07 Jul 2004, 05:57
Bravo Demona!!

In afara de look-ul mult imbunatatit, sunt si "in timp real" adica apar stiri noi la 2-3 zile sau chiar mai des.

Chiar era un pic deranjant sa vezi pe prima pagina aceeasi stire pe care ai vazut-o acum o luna.

Felicitari!

You back! :w00t: Thank you S-guy! ;)

Riddick
10 Jul 2004, 09:45
am gasit una dintre cele mai haioase stiri care le-am citit pe cinemagia.e stirea despre terry crews si zice asa:"Rasa umana a degenerat in decursul anilor, intr-o civilizatie imbecila si nimeni nu asteapta nimic de la nimeni."chestia aia cu civilizatia imbecila este CRIMINALA!!!GO DEMONA! :D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :D :lol: :D :lol:

si o stire care chiar te loveste in moalele capului,cea cu moartea lui brando."another STAR bites the dust"...ce poti spune mai mult!jos palaria.RIP brando :((

Akasha
10 Jul 2004, 12:28
ce paradoxuri stii sa postezi riddick :)

Little Dique
10 Jul 2004, 17:03
foarte ca lumea stirile mai nou.imi place.cel mai tare e cum alege titlurile.te instiga sa le citesti.cel mai misto mi se pare cel cu Marlon Brado-Another Star bites the Dust.combinatia cu queen rules!

BeNnY
10 Jul 2004, 19:17
Demona tu dai titlurile?

Demona
11 Jul 2004, 16:08
Demona tu dai titlurile?

Da. But why is such a big deal? ...And thx again.. :oops:

herbert
11 Jul 2004, 16:35
mai Demona, schimba, te rog, imaginea din avatar - masca asta mortuara de vampir decazut. mai ales ca aflu ca poti compune niste titluri... pune un san sau o fesa ceva acolo...

Riddick
12 Jul 2004, 19:29
"Sunt pasari? Sunt avioane? Nu! Sunt 6 tipi care sar de pe acoperisul Daily Planet pentru al convinge pe regizorul McG, ca pot sa zboare..." asta e shtirea cu Superman...am crezut ca ma prapadesc de ras.......SUPER!!!

Demona
12 Jul 2004, 19:35
mai Demona, schimba, te rog, imaginea din avatar - masca asta mortuara de vampir decazut. mai ales ca aflu ca poti compune niste titluri... pune un san sau o fesa ceva acolo...

Pe bune herbert?

herbert
12 Jul 2004, 20:36

Pe bune herbert?

da, sa ne bucuram de viata :D cu moartea nu e bine nici sa... cochetezi macar. am o reactie foarte negativa la asemenea lucruri/ipostaze. uite un caz real (iti spun numai tie, ca tot ne-am imprietenit :D ): verisoara mea, o splendoare de fata, a jucat Ofelia intr-un "Hamlet" de provincie. un spectacol bun. ei bine, faptul ca a "stat moarta" in cosciug m-a facut sa ma indepartez de ea. am o crispare cand o intalnesc, nu pot face nimic cu sensibilitatea mea monstruoasa si devoratoare. asa ca, te rog, mai bine un sanisor fraged, nu ma face sa sufar :P Thanks pentru intelegere.

Demona
12 Jul 2004, 21:19
da, sa ne bucuram de viata :D cu moartea nu e bine nici sa... cochetezi macar. am o reactie foarte negativa la asemenea lucruri/ipostaze. uite un caz real (iti spun numai tie, ca tot ne-am imprietenit :D ): verisoara mea, o splendoare de fata, a jucat Ofelia intr-un "Hamlet" de provincie. un spectacol bun. ei bine, faptul ca a "stat moarta" in cosciug m-a facut sa ma indepartez de ea. am o crispare cand o intalnesc, nu pot face nimic cu sensibilitatea mea monstruoasa si devoratoare. asa ca, te rog, mai bine un sanisor fraged, nu ma face sa sufar :P Thanks pentru intelegere.

Tu ai o problema...shi nu sunt eu aia care s-o rezolve...in plus astea sunt discutzii off-topic!

herbert
12 Jul 2004, 22:15
gata, nu mai am nici o "problema" :P se pare ca nu ai umor :lol:
do svidania! :D

Demona
13 Jul 2004, 17:14
gata, nu mai am nici o "problema" :P se pare ca nu ai umor :lol:
do svidania! :D

Deloc nu am! Ar trebui? :huh:

herbert
13 Jul 2004, 19:04
nu stiu. de aici incolo chiar e problema ta :D si uite asa ai devenit o persoana cu probleme :D
P.S. a fost o discutie foaaarte interesanta. Thanks. :D

Demona
13 Jul 2004, 19:39
"Sunt pasari? Sunt avioane? Nu! Sunt 6 tipi care sar de pe acoperisul Daily Planet pentru al convinge pe regizorul McG, ca pot sa zboare..." asta e shtirea cu Superman...am crezut ca ma prapadesc de ras.......SUPER!!!

Riddick thx! ;)

Undomiel
14 Jul 2004, 21:42
arwen o sa aiba copil! :shock:

Sm�agol-Gollum
14 Jul 2004, 21:54

la ce te referi?? :huh:

Pinky
14 Jul 2004, 22:28

Liv Tyler's pregnant...

Gaandalf
15 Jul 2004, 10:42
Liv Tyler's pregnant...
e insarcinata cu Eladrion - Aragorn's Son! :lol:

Sm�agol-Gollum
15 Jul 2004, 21:51
Liv Tyler's pregnant...
e insarcinata cu Eladrion - Aragorn's Son! :lol:

mai stii ce au facut astia 2 atunci cand nu se filma...!!!? :D :P
:D

Demona
15 Jul 2004, 21:53

Hahahahahahaahhaahahahaha! :lol: :D :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Bestial Undomiel! Eshti insarcinata shi nu shtii... ;) J/k....of course...

Riddick
16 Jul 2004, 11:17
si acum o constatare.citesc de ceva vreme stirile astea,chiar daca nu intrasem pe forum(asta e alta poveste)sa ajung la constatarea mea.cred ca hollywoodul este in pana de idei.orice stire care a fost scrisa(rar gasesti exceptii)cutare actor joaca in SEQUELul cutare,alt actor joaca in filmul ala,care e de fapt un PREQUEL la un alt film mai vechi,actorul ala,regizeaza si joaca intr-un REMAKE dupa cutare film.sau mai nou benzi desenate.pana si viata lui pekar ala a ajuns film.apoi pe marile ecrane vezi numai filme cu terminatia 2, 3, 4...etc.nu e asa rau,macar avem filme,dar sunt curios cand o sa apare ceva original,fara facut dupa aia sa cealalta.ce ma sperie pe mine acum e gandul ca vor face o continuare la tampenia ce a fost "the Cat in the Hat". :((

Flow
16 Jul 2004, 12:42
face demonela stirile.si sa va aud ca nu sunteti multumiti de ele,ca nici unu nu stie cum nu merge ea la pauze si se sta in loc sa scrie stirile si vine la mine sa o las pe net si daca ne prinde tulvan,numai asa o luam amandoi in freza. :) asa-i demonela? ;)

Demona
16 Jul 2004, 21:36
Flow, ce dragutz din partea ta... Asta e ora de poveshti nemuritoare? :hmm:

Demona
16 Jul 2004, 21:37
ce ma sperie pe mine acum e gandul ca vor face o continuare la tampenia ce a fost "the Cat in the Hat". :((

Totally de acord... That would be freakin` scary... :huh:

BeNnY
16 Jul 2004, 22:07
ce ma sperie pe mine acum e gandul ca vor face o continuare la tampenia ce a fost "the Cat in the Hat". :((

Totally de acord... That would be freakin` scary... :huh:

Mie mi-a placut The Cat in the Hat :sleep:

iepurilah
17 Jul 2004, 23:02
Mie mi-a placut The Cat in the Hat :sleep:

pai se putea altfel? :happy:

BeNnY
18 Jul 2004, 01:37
Nu stiu, nu cred.
Vrei sa intreb?

Demona
18 Jul 2004, 12:18
Mie nu mi-a placut de nici o culoare. Pentru filmul ala trebuie cel putzin sa ai rabdare, in caz ca nu eshti fan al genului...whatever that is!

Riddick
22 Jul 2004, 12:45
cred ca pe mine m-a deranjat culorile din filmul ala,prea multe......... :shock:

BeNnY
22 Jul 2004, 16:05
Acum cine face stirile cat Demona e plecata?

Riddick
25 Jul 2004, 15:00
poate le-a facut in avans.dar nu cred ca sunt facute de altcineva.stilul e aceelasi.poate n-a placat cu totul.unde a plecat?stie cineva ceva? :(

herbert
25 Jul 2004, 15:51
poate le-a facut in avans.dar nu cred ca sunt facute de altcineva.stilul e aceelasi.poate n-a placat cu totul.unde a plecat?stie cineva ceva? :(

crezi tu ca a placat pe cineva?

emanuel
26 Jul 2004, 09:47

Da le-a facut in avans.
De plecat... pai poate s-a dus si ea in concediu undeva, la munte, la mare... ca doar e vara...

Demona
28 Jul 2004, 21:33
Hehe...yeah..la munte la mare...shi-n orince-n prejurare... Shi daca nu le faceam...what the Hell is such a freakin` big deal?!

Mifune
29 Jul 2004, 08:29
Hehe...yeah..la munte la mare...shi-n orince-n prejurare... Shi daca nu le faceam...what the Hell is such a freakin` big deal?!
Mai inati vacanta si la urma munca. De muncit o sa muncesti toata viata. La mare sau la munte nu asa des. Am dreptate ?

Demona
01 Aug 2004, 15:31
Da, right, eu shi munte shi mare...anyway...asta e!

Riddick
15 Aug 2004, 17:47
hai ca am vazut o chestie misto in revista care m-a cam lasat in ceata.din cate am inteles stirile din revista sunt faculte de altcineva,acel cineva fiind liviu barsan,dar in noul numar cinemagia am vazut niste stiri scrise de el,dar care erau fusesera deja scrise de demona pe site.sau liviu barsan e un alt nume cu care scrie demona in revista?!?!?!?!?!?!?!?!!?!

Semaca
16 Aug 2004, 14:56
Poate Demona acopera tot ce se poate si nu mai au baietii stiri noi....

Poate LB face selectia din stirile Demonei....

Poate ar fi trebuit mentionata si Demona pe undeva pe langa stirile alea...

Poate, ea fiind modesta, n-a dorit sa fie mentionata....

Poate la anu' ma duc si eu la mare....

Pardon! Ultimu' "Poate" nu se pune :)

Jay
16 Aug 2004, 15:01
Poate mergi in Vama Veche!

Semaca
16 Aug 2004, 15:07
As vrea eu, dar am coordonate spatio-temporale nefericite: prea mult spatiu (in buzunare) si prea putin timp.

Si cu asta incheiem paranteza off-topic.

Riddick
16 Aug 2004, 15:52
Semaca hai la munte.la mare nu e fain deloc.oricum au fost tari fazele cu "poate".poate a fost o simpla incurcatura. :)

Demona
16 Aug 2004, 16:38
Poate Demona acopera tot ce se poate si nu mai au baietii stiri noi....

Poate LB face selectia din stirile Demonei....

Poate ar fi trebuit mentionata si Demona pe undeva pe langa stirile alea...

Poate, ea fiind modesta, n-a dorit sa fie mentionata....

Poate la anu' ma duc si eu la mare....

Pardon! Ultimu' "Poate" nu se pune :)

Cred ca a fost o simpla gresheala. E posibil ca Liviu sa nu fi vazut ca acele shtiri au fost deja pe site shi s-a ajuns la situatzia asta. Semaca, follow Riddick's advice. MUNTELE RULZZZ !!! :)

Semaca
17 Aug 2004, 10:24
Apropo de munte si de reclama cu fluturasii si dr. Oetker, raspunsul meu este: NEEEEEEEAHHHH!

PS Mi-a placut prezentarea lui Shrek 2 din Cinemagia. Astept cu nerabdare sa apara pe DVD, ca la cinema nu cred ca mai ajung!!

Demona
17 Aug 2004, 19:54
Apropo de munte si de reclama cu fluturasii si dr. Oetker, raspunsul meu este: NEEEEEEEAHHHH!

Cum adica?! Nu-tzi place muntele?! Intreb, ca eu n-am vazut reclama cu fluturashii...

PS Mi-a placut prezentarea lui Shrek 2 din Cinemagia. Astept cu nerabdare sa apara pe DVD, ca la cinema nu cred ca mai ajung!!

... :oops: Thank you...

Semaca
18 Aug 2004, 10:55
Total off-topic:

Imi place si muntele, dar imi place si mai mult cum se aude marea din cortul de pe plaja din Vama Veche, cand te duci la culcare dis-de-dimineata!! 8)

Pacat ca Vama de acum mai are foarte putin in comun cu Vama de acu' 10 ani!! :((

Jay
18 Aug 2004, 11:09
Si anume? Nu ca vreau sa stiu si eu... ca imi in Vama merg si eu, dar acum 10 ani ... hehe ... faceam castele de nisip prin Neptun

Gaandalf
18 Aug 2004, 14:18
Akum 10 ani nu erau ultimi drogatzi shi ultimii varza care sa vina sa doarma pe plaja. Am mai vazut d-ashtia la nu shtiu ce concert RAVE in Cluj ... dormeau pe banci shi pe iarba in parc ... ;)

Jay
18 Aug 2004, 14:57
Ah... pai au fost seri cand am dormit si eu pe plaja... ah... Sa ma simt? Oricum Vama mi se pare mai mult decat un concert rave(??? nu ca nu stiu ce inseamna, dar se mai fac din astea?) in Cluj...

Semaca
18 Aug 2004, 15:31
OK, cine doreste o continuare a subiectului Vama Veche, sa bage un thread nou la cafenea, ca aci se discuta despre stirile Demonei.

Eu personal nu vreau, ca e prea dureros (vezi mai sus).

emanuel
18 Aug 2004, 15:40
hai ca am vazut o chestie misto in revista care m-a cam lasat in ceata.din cate am inteles stirile din revista sunt faculte de altcineva,acel cineva fiind liviu barsan,dar in noul numar cinemagia am vazut niste stiri scrise de el,dar care erau fusesera deja scrise de demona pe site.sau liviu barsan e un alt nume cu care scrie demona in revista?!?!?!?!?!?!?!?!!?!

Ca sa fie clar odata pentru totdeauna:

- stirile de pe site sunt traduse de catre Demona
- stirile din revista sunt traduse de Liviu Barsan, un foarte bun prieten de-al meu.

Daca unele prezinta aceleasi lucruri, este normal, ca au aceeasi sursa de unde sunt luate (site-uri de stiri). Nu cred ca ai vazut insa o stire COPIATA de pe site, cu aceeasi exprimare si cuvinte.
Liviu nu se uita pe CineMagia sa vada ce stiri sunt. Eu ii trimit linkul de unde sa le ia si si le face singur. La fel si Demona.
Cred ca am incheiat acest subiect.

Jay
18 Aug 2004, 15:48
Cred ca am incheiat acest subiect.

In sfarsit.....

Semaca
18 Aug 2004, 16:36
Emi, eu chiar n-am vrut sa supar pe nimeni!!

Mai mult m-am amuzat.... sper sa nu se fi simtit nimeni ofensat, ca nu asta a fost intentia.

Si da, ulterior am realizat si eu ca erau formulari diferite.

emanuel
18 Aug 2004, 16:48
Nu m-am suparat, vroiam sa clarific lucrurile, sa n-o mai lungim degeaba cu speculatii...

Foamy
21 Aug 2004, 12:35
parea ca te-ai ofticat.macar stim ca nu e demona undercover ;)

evenstar
08 Sep 2004, 18:20
Nu stie cineva vreo veste despre continuarea filmului Master and Commander ? Daca se toarna , daca se va turna ...