View Full Version : The Lord Of The Rings BBC versi. mai buna decit variata pj?
momentan nu stiu.am ascultat insa vreo doua minute din ea si este,in mod sigur,cu un mare plus.o sa va tin la curent.oricum, ce mi-a intrat in urechi pina acum,suna superb-si lipsa imaginii nu e un dezavantaj ci,dimpotriva un mare avantaj.de ce?in episodul viitor.
Gaandalf
02 Jul 2004, 10:37
Mi-ai promis shi la moi ...
da da....varianta BBC este mai atractiva decat filmu....mai ales daka askultzi undeva pe la 12 noaptea, sa sporeaska efectu`...................de ceva zile am pus mana shi pe varianta audio "THE HOBBIT".........e cam veche shi actorii au accente irlandeze........
"ALL HUMANS ARE VERMINS IN THE EYES OF MORBO!!"
Gaandalf
12 Jul 2004, 13:15
da da....varianta BBC este mai atractiva decat filmu....mai ales daka askultzi undeva pe la 12 noaptea, sa sporeaska efectu`...................de ceva zile am pus mana shi pe varianta audio "THE HOBBIT".........e cam veche shi actorii au accente irlandeze........!!"
vreau shi io oameni buni ... io sunt foarte activ la capitolul auditiv ... so ... especially at night! ...
pai stai putin sa facem o deplasare cua rzatoru' si sa-ti dau si hobbitul ala vechi si animat,si presupusul trailer... 8)
Gaandalf
12 Jul 2004, 13:23
pai stai putin sa facem o deplasare cua rzatoru' si sa-ti dau si hobbitul ala vechi si animat,si presupusul trailer... 8)
shi varianta BBC ? aia - o vreau shi pe aia ... :D
Cam pe knd sa ma ashtept la ele ? Orientativ assha ... ? :P
dak mai avetzi rabdare pana la sfarshitu saptamanii termin de downloadat shi silmarillion.....numa k varianta asta nu e cu mai multzi actori ci numa povestitoru......totushi e d-stul d interesanta....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.