Log in

View Full Version : Underworld

Cristache
30 Jun 2004, 23:10
Am vazut acest film la cinema Cotroceni (alias Glendale Studio). De la inceput mi s-a parut curios ca nu sunt oferite bilete cu locuri fixe, desi eram doar 3 oameni si exista riscul sa nu dea drumul la film.
A inceput filmul, finally, cu un sunet extrem de tare si cu aerul conditionat creand o atmosfera datatoare de dureri de masea si ochi umflati.

Filmul e destul de bun, desi mi se pare ciudat ca pe acolo ploua tot timpul !
Varcolacii cam exageratzi, imaginea mishto, efectele dragutze, actorii modestutzi, Kate subtzirica si ii cardeshte pe totzi, persoanje multe si complicate (ca intr-o telenovela), asteptam partea a doua... si a treia, si a patra etc.

M_olecula
01 Jul 2004, 00:43
Am vazut filmul asta.... in Februarie . O tentativa de film dupa parerea mea !!!! Pacat de efectele alea !!!!

herbert
01 Jul 2004, 01:02
Am vazut acest film la cinema Cotroceni (alias Glendale Studio). De la inceput mi s-a parut curios ca nu sunt oferite bilete cu locuri fixe, desi eram doar 3 oameni si exista riscul sa nu dea drumul la film.
A inceput filmul, finally, cu un sunet extrem de tare si cu aerul conditionat creand o atmosfera datatoare de dureri de masea si ochi umflati.

ce descriere captivanta :P filmu' nici numai conteaza.

Cristache
01 Jul 2004, 01:08
Am vazut filmul asta.... in Februarie . O tentativa de film dupa parerea mea !!!! Pacat de efectele alea !!!!

Da mha, dar in Februarie era pe ecrane ? Ori ideea principala e "Acum pe ecrane".

Cristache
01 Jul 2004, 01:11

ce descriere captivanta :P filmu' nici numai conteaza.

Vroiam sa zic ca mi s-a parut curios ca ne sunt oferite bilete cu locuri fixe, desi eram doar 3 oameni la film ! De restul ce sa zic, daca nu's conditii (la 75.000 biletul) crezi ca io mai am chef de film ?

herbert
01 Jul 2004, 01:15
te inteleg. tre' sa punem de-o revolutie, a noastra :lol: :lol: :lol:

ricutza
02 Jul 2004, 00:50
am vazut si eu filmul...nu mi se pare nici mai bun si nici mai prost decat orice film facut doar pentru a arata batai si efecte speciale...cum eu nu urmaresc chestiile astea la un film, nu prea a reusit sa ma captiveze dar nici sa ma dezguste...macar nu a fost o chestie penibila (exceptie facand faza cu taiatul capului)....
povestea cu vampirii e destul de subtire...mi-a placut faptul ca e un pic inspirata din Romeo si Juliet ( nu va asteptati la cine stie ce asemanari...sunt doar sugerate anumite scene din piesa)

M_olecula
02 Jul 2004, 01:26

Da mha, dar in Februarie era pe ecrane ? Ori ideea principala e "Acum pe ecrane".

Mane nu am inteles ce ai vrut sa spui . Nu , in Februarie nu era pe ecrane si asta a fost o aluzie la faptul ca la noi apar unele filme la mult timp dupa ce apar in America sau in alte tari si asta e un alt exemplu ! La americani filmul parca a aparut al sfarsitul anului 2003 nu sunt sigur dar spun asta pentru ca e productie 2003 !!!!!!!!!!!!!

ogto
02 Jul 2004, 10:04
am vazut si eu filmul...nu mi se pare nici mai bun si nici mai prost decat orice film facut doar pentru a arata batai si efecte speciale

Deci efectele sunt bune? Spectaculoase? Pot sa ma duc la el si sa ma uit la actiune si sa imi placa?

M_olecula
02 Jul 2004, 13:53
Deci efectele sunt bune? Spectaculoase? Pot sa ma duc la el si sa ma uit la actiune si sa imi placa?

Cred ca o sa-ti placa , mie cel putin mi-au placut efectele si scenele de actiune , unele sunt chiar spectaculoase !!!!!!!

Cristache
03 Jul 2004, 14:58

Mane nu am inteles ce ai vrut sa spui . Nu , in Februarie nu era pe ecrane si asta a fost o aluzie la faptul ca la noi apar unele filme la mult timp dupa ce apar in America sau in alte tari si asta e un alt exemplu ! La americani filmul parca a aparut al sfarsitul anului 2003 nu sunt sigur dar spun asta pentru ca e productie 2003 !!!!!!!!!!!!!

Da mha, da noi suntem la degetul mic al americanilor. Treptat devenim o tara bananiera, dovada si caldura de afara ! :D

M_olecula
03 Jul 2004, 15:03
Da mha, da noi suntem la degetul mic al americanilor. Treptat devenim o tara bananiera, dovada si caldura de afara ! :D

Hahaha :lol: :D :lol: :D :D :lol: asta a fost buna !!!

Riddick
04 Jul 2004, 16:41
am vazut filmul.nu din februarie ca altii.sincer speram sa il vad la cinematograf,dar pana la urma nu am mai avut dreptate.toti prietenii mei il vazusera,eu nu.oricum o sa merg si la film cand vine pe ecrane,daca vine.nu a fost cine stie ce.a fost cam aiurea idea cu varcolacii care se transformau cand doreau ei.adica da peste cap toata "legenda" creata in jurul lor.apoi cand vine vorba de vampiri,pai i-au facut extrem de slabi.asa puteau sa arate un film despre bataia dintre varcolaci si oameni.daca erau vampiri puteau sa fie ceva mai puternici.vampirii nu aveau cu ce se apara impotriva loc decat cu niste arme.asta puteau s-o faca si oamenii.trebuiau creati mai bine vampirii aia.draguta a fost idea cu trezirea aceea a lor.nu a fost ce am asteptat. :(( sper ca underworld 2 sa fie mai bun!!!!!!

M_olecula
04 Jul 2004, 22:10
am vazut filmul.nu din februarie ca altii.sincer speram sa il vad la cinematograf,dar pana la urma nu am mai avut dreptate.toti prietenii mei il vazusera,eu nu.oricum o sa merg si la film cand vine pe ecrane,daca vine.nu a fost cine stie ce.a fost cam aiurea idea cu varcolacii care se transformau cand doreau ei.adica da peste cap toata "legenda" creata in jurul lor.apoi cand vine vorba de vampiri,pai i-au facut extrem de slabi.asa puteau sa arate un film despre bataia dintre varcolaci si oameni.daca erau vampiri puteau sa fie ceva mai puternici.vampirii nu aveau cu ce se apara impotriva loc decat cu niste arme.asta puteau s-o faca si oamenii.trebuiau creati mai bine vampirii aia.draguta a fost idea cu trezirea aceea a lor.nu a fost ce am asteptat. :(( sper ca underworld 2 sa fie mai bun!!!!!!

Vezi ca filmul a aparut la noi in cinematografe de vreo saptamana . Da nu am inteles ce ai vrut sa spui cu replica " am vazut filmul.nu din februarie ca altii. " Poate ma lamuresti si pe mine !!!!!

ogto
10 Jul 2004, 21:29

Cred ca o sa-ti placa , mie cel putin mi-au placut efectele si scenele de actiune , unele sunt chiar spectaculoase !!!!!!!

Nu caut un film prost care are doar efecte bune. Nu imi plac astfel de filme! Sunt chiar impotriva lor. Dar simt nevoie de inca doza de Matrix (primul) cu acele efecte care dau atmosfera unica filmului. Film neegalat pana in ziua de azi. Vreau sa mai vad un Matrix, ca imi e chef, dar altul...

M_olecula
10 Jul 2004, 22:16
Vreau sa mai vad un Matrix, ca imi e chef, dar altul...

Pai daca vrei sa vezi alt Matrix uita-te la Equilibrium . Mie personal nu mi-a placut filmul ala 2 secunde... dar are niste efecte asemanatoare . Normal ca nu se ridica la nivelul Matrix-ului dar... tu vede-l !

TLD
11 Jul 2004, 08:18
Vreau sa mai vad un Matrix, ca imi e chef, dar altul...

Pai daca vrei sa vezi alt Matrix uita-te la Equilibrium . Mie personal nu mi-a placut filmul ala 2 secunde... dar are niste efecte asemanatoare . Normal ca nu se ridica la nivelul Matrix-ului dar... tu vede-l !

Equilibrium.... Adorat.. dar tot matrixul ramane pe primul plan la mine.. Oricum pt un film cu bugetul lu' Equilibrium trebuie cel putin RESPECTAT... Acuma despre underworld.... in film conteaza mai mult secventele alea de final.. in rest actiunea cam imprastiata si cam putina! ;)

PoliFanAthic
21 Aug 2004, 21:12
E o clona semi-reusita de film. M-as fi asteptat ca cineva sa fi mentionat deja de taticul creatiei asteia, anume Blade (si Blade 2). Kate e de adorat si in mod ciudat mi-a adus aminte de Nicole Kidman. Ma tem sa nu devina o obsesie. Restul e sange in rau.

raptor
22 Aug 2004, 19:46
Attention!All personnel...this one here is a major sucker.
Am cascat de mai multe ori decat la Van Helsing,dar nu am ras la el :D o fi de bine sau de rau?Nu inteleg scopul si sensul filmului in cauza...whatever...fantezia nu ar trebui maltratata in halul asta.

Insa Kate arata a dracu' de bine :love:

Demona
25 Aug 2004, 11:28
Daca "Underworld 2" o sa fie la fel de nashpeu ca primu`, mai bine s-ar lasa Hollywoodu` de facut filme cu vampiri. Tot mai mushy shi siropoase devin! Stupid directors! :x Make them Vampires not Humans! :((