PDA

View Full Version : Richard Oschanitzky

ulrich
27 Jun 2004, 20:06
stric si eu o intrebare:are vreunul idee unde pot sa gasesc soundtrack-urile din "cu mainile curate","ultimul cartus" si ...cam atat,ca pe urma mi se pare c-a murit.e vorba de marele Richard Oschanitzky,compozitor roman de jazz(si nu numai,c-a compus si muzica clasica,vreo 2 concerte ptr.pian etc.).am cautat si pe kazaa si pe dc++ si peste tot si...nimic.adica am gasit filmele intregi,dar eu vreau doar bucata aia care te piseaza la inceput.

CIPRYX
28 Jun 2004, 13:22
E foarte greu sa gasesti ceea ce vrei...mai ales ca noi nu avem soundtrack-uri sau nu se promoveaza soundtrack-urile filmelor romanesti.Singura exceptie e Furia...am vazut un videoclip al celor de la Electric Brother care au facut si o melodie din film.Asa ca...trebuie sa te multumesti, deocamdata, doar cu ceea ce auzi in film.

nortis
28 Jun 2004, 23:57
Apropo de Electric Brother, a concertat sambata la Timisoara. Ce parere ai despre muzica lui, exceptand coloana sonara de la Furia?

Alice_Fluture
29 Jun 2004, 01:50
Incearca si tu la jazz-isti sau intreaba la Electrecord? (Radiodifuziunea Romana, ceva?)

CIPRYX
29 Jun 2004, 10:07
Ce e important e ca Electric Brother are un stil original...am ascultat cateva melodii, unele mi-au placut dar despre restul pot sa zic ca-s doar OK.Asta si din cauza ca nu sunt un fan al electric-jazz-ului...poate un fan ar aprecia cu mult mai mult.

Jay
29 Jun 2004, 10:30
A inceput de multisor pe la nu stiu ce trupa, apoi la NSK si acum scoate mai mult singur. Apare pe multe compilatii in strainatate de Nu-jazz, iar ultimul album vi-l recomand cu cea mai mare placere.... Se gaseste in oras la greu... Carturesti, Sony, Dalles... oriunde....
Elctric Brother - cristian stefanescu
View www.electricbrother.ro for more infos....

Jay
29 Jun 2004, 10:51
Mda... am si am ascultat...
am si vreo trei albume Matze care se gasesc destul de greu...asa ca sa ma laud putin....

Ambra Blu
29 Jun 2004, 12:21
nah, nu te mai lauda cu matze ca nu e chiar asa de laudat; cu nsk, da, lauda-te, dar lauda-te la mine in mp ;)

ulrich
30 Jun 2004, 19:18
am un disc cu colinde(marta hristea & vlaicu golcea).de necrezut,suna de incremenesti!ca veni vorbe de matze,parca e a lui bucata aia cu "post-tranzitie"("e foame mare,da' n-avem ce-i face" :lol: ).criminala,o caut si p-aia.da de R.Oschanitzky tot n-am gasit nimic :( .

EgoN
06 Jul 2004, 10:58
pt. ulrich: pe coperta cd-ului meu de colinde scrie maria raducanu, nu marta hristea.
iar in legatura cu richie cea mai buna solutie este sa vorbesti cu florian lungu daca esti din bucuresti.

ulrich
06 Jul 2004, 23:36
nu,la mine e marta hristea("colinda noastra"-produs de green hours in iarna asta,adica in 2003;sunt niste colinde de la maramu',prelucrate si stilizate de cei de la E.B).o sa incerc sa ma apropii de f.lungu,multumesc(e totusi o personalitate,cred ca e cam greu sa-l sacai cu aiureli d-astea).

EgoN
07 Jul 2004, 09:57
nu,la mine e marta hristea("colinda noastra"-produs de green hours in iarna asta,adica in 2003;sunt niste colinde de la maramu',prelucrate si stilizate de cei de la E.B).o sa incerc sa ma apropii de f.lungu,multumesc(e totusi o personalitate,cred ca e cam greu sa-l sacai cu aiureli d-astea).

aha, nu stiam de colinde cu marta hristea...iar de florian lungu, stai linistit, nu te speria, e un moshuletz super amabil.

saskiul
16 May 2009, 22:45
stric si eu o intrebare:are vreunul idee unde pot sa gasesc soundtrack-urile din "cu mainile curate","ultimul cartus" si ...cam atat,ca pe urma mi se pare c-a murit.e vorba de marele Richard Oschanitzky,compozitor roman de jazz(si nu numai,c-a compus si muzica clasica,vreo 2 concerte ptr.pian etc.).am cautat si pe kazaa si pe dc++ si peste tot si...nimic.adica am gasit filmele intregi,dar eu vreau doar bucata aia care te piseaza la inceput.

http://www.esnips.com/doc/5fe32ffd-59a9-4986-b063-d39990418744/Cu-mainile-curate-(main-titles-remix)