View Full Version : Cinefilii din Constanta
ArsDeViu
25 Jun 2004, 21:00
Cei care sunteti din acest "minunat oras"(yeah right :hmm: :sleep: ), si nu numai sa-si posteze aici gandurile despre filme, cinematografe (de fapt mai e doar unul, dar asta nu conteaza), atractii turistice :w00t: . Sau daca vreti sa bateti campii, don't let me stop you.
Just make this look good! 8)
2 chiar :D ... ambele groaznice :x
Poate-l corupeti si pe Mazare... :D
ArsDeViu
27 Jun 2004, 17:27
2 hell wit' Mazare! :x
Constantean adevarat! :lol:
Gaandalf
28 Jun 2004, 10:53
Constantean adevarat! :lol:
urmeaza 4 ani de dictatura akuyma sub comanda generalului Mazare shi in + Cinematografele dauy faliment....
Off topic ... :lol: LadyKillers la Albatros mergem ?
LadyEowyin
29 Jun 2004, 08:48
Eu vreau sa merg la Spartanul. Dar Albatros are o mica mare problema - luminile de pe bulevard. :x
Ladykillers cred ca e super... e ala cu Tom Hanks nu? :D Eu merg sigur. De cand pana cand e?
Gaandalf
29 Jun 2004, 12:14
Ladykillers cred ca e super... e ala cu Tom Hanks nu? :D Eu merg sigur. De cand pana cand e?
ne bagam cu totzii la o vizionare ?
ne bagam cu totzii la o vizionare ?
Pai cine mai vine?
Gaandalf
30 Jun 2004, 13:52
dk vine shi Lady E o sa fim 5 - including u...
ArsDeViu
01 Jul 2004, 01:08
Da sunt o gramada de constanteni pe forumul asta. :huh: :D
Doar 5!???!!!?!?! :hmm:
G' cand vine filmul la Albatros?
Gaandalf
01 Jul 2004, 09:28
Da sunt o gramada de constanteni pe forumul asta. :huh: :D
Doar 5!???!!!?!?! :hmm:
G' cand vine filmul la Albatros?
ne-am scos mai bine ... vine Lady Killers la Studio - shi akolo au renovat totul shi chiar este marPHa... Am fost acolo la Pianistul shi la Van Wylder shi a fost chiar viionare placuta ...
Ne bagam ? K io vreau ...
Peste 2 saptamani am vazut k vine "King Arthur".
Gaandalf
01 Jul 2004, 13:04
Count me in...
cuuul! o sa vb shi cu Alexa ...
Sa mergem in week-end sau saptamana viitoare daca se poate... :)
Gaandalf
01 Jul 2004, 13:25
Sa mergem in week-end sau saptamana viitoare daca se poate... :)
Oricum pot numai in weekend ... shi filmul oricum vine saptamana viitoare, so...
Great! :D
So... te ocupi tu de organizare (ora, etc) da? :)
Gaandalf
01 Jul 2004, 14:18
Out Of Time (http://www.cinemagia.ro/pc.php?hist=0&action=refresh_time_frame&period=&town_id=6&save_town=Y&theatre_id=&time_frame=3) la Albatros ... :?
Out Of Time (http://www.cinemagia.ro/pc.php?hist=0&action=refresh_time_frame&period=&town_id=6&save_town=Y&theatre_id=&time_frame=3) la Albatros ... :?
So? :?
Gaandalf
02 Jul 2004, 10:41
me wanna go see it ... actually se Eva Mendes :oops: :love:
me wanna go see it ... actually se Eva Mendes :oops: :love:
:lol: Denzel Washington :love:. :lol: But also Tom Hanks...
snatchro
02 Jul 2004, 16:12
In primul rand -- eu nu sunt din Constanta. In al doilea rand -- la vara, daca o sa ajung pe litoral, o sa stau la Eforie Nord, deci la 15 min. de mers cu masina.
Ce vreau sa stiu e daca cinema Republica mai este? Ca nu il vad in program pe site. Si va rog sa imi recomandati si mie un cinema de prin Constanta care are sunet Dolby. Sa inteleg ca la Studio e ? Daca tot am citit ca e renovat...
Thx in advance ;-)
ArsDeViu
02 Jul 2004, 20:44
Republica e "in renovari". Those fuckers... Un cinema cu sunet Dobly, este Dacia, unde in curand va rula Spidey 2. :w00t:
Gaandalf
05 Jul 2004, 12:20
Pinky ... Vineri la 11:30 dk ajung shi io ... in fatza la Dacia ptr SpiderMan 2
-nu e 100% sigur dar ne mai "auzim" pe aici -
Ok. Mai vine cineva? Sa-mi ziceti sigur daca ne intalnim sa nu vin degeaba ca e f devreme pt mine :D .
Gaandalf
06 Jul 2004, 06:53
Ok. Mai vine cineva? Sa-mi ziceti sigur daca ne intalnim sa nu vin degeaba ca e f devreme pt mine :D .
de mers se merge numai sa scap de la munca pana la 11:30.
Vine shi ArsDeViu shi sper sa o racolez shi pe Alice Fluture ...
Me wannna goooo!
La Studio nu mai vine Lady Killers vine o comedie romantica cu Gheorghe Cloooney shi Ecaterina- Zeta- Ionutz ... :x
de mers se merge numai sa scap de la munca pana la 11:30.
Vine shi ArsDeViu shi sper sa o racolez shi pe Alice Fluture ...
Me wannna goooo!
La Studio nu mai vine Lady Killers vine o comedie romantica cu Gheorghe Cloooney shi Ecaterina- Zeta- Ionutz ... :x
NU mai vine LadyKillers? :(( Hm, ma multumesc si cu Spidey :P . So... i don't know any of you people... :lol:
Gaandalf
06 Jul 2004, 11:31
. So... i don't know any of you people... :lol:
so what ? io i shtiam pe ashtia inainte?
ArsDeViu
06 Jul 2004, 13:34
NU mai vine LadyKillers? :(( Hm, ma multumesc si cu Spidey :P . So... i don't know any of you people... :lol:
YOU people!!?? I will not tolerate any rasial remarks. :lol: :lol:
Good to know :lol: .
Ar trebui sa stabilim un loc unde sa ne intalnim.. nu exact in fata la Dacia, mai bine in fata la West sau la alimentara, nu? :) .
Gaandalf
06 Jul 2004, 14:11
Good to know :lol: .
Ar trebui sa stabilim un loc unde sa ne intalnim.. nu exact in fata la Dacia, mai bine in fata la West sau la alimentara, nu? :) .
Gud aidia! :P
ArsDeViu
07 Jul 2004, 22:25
De ce, crezi ca va fi prea multa lume? Atunci in fata la West. O sa am o pancarta mare pe care o sa scrie BurnedAlive, sau eventual o sa vin camuflat in Darkman.
Gaandalf
08 Jul 2004, 09:40
De ce, crezi ca va fi prea multa lume? Atunci in fata la West. O sa am o pancarta mare pe care o sa scrie BurnedAlive, sau eventual o sa vin camuflat in Darkman.
e vacantza mey Ars de VIu - shi poate sa ajunga totzi ciutanii sa imi ia mie locul la film ... shi imi bag ceva... k vreau sa-l vad klumea...
Huh... ce plictiseala aici :sleep: .O sa creada lumea ca nu se intampla nimic in minunatul nostru oras :oops: . Ziceti si voi ceva...
ArsDeViu
11 Jul 2004, 20:41
Pai se intampla Penthouse-uri party-uri prin Mamaia la care eu nu prea ajung; delfini prin Delfinariu; fantani cam prin tot orasul; KFC in Mall; manele in satul de vacanta(bheaaaa). Did a miss something?
DELFINI? Vara trecuta era doar unul! Acum sunt mai multi? :w00t:
Mai nou sunt si astia de la Kiss FM prin Mamaia si sunt niste petreceri misto cu Vali Barbulescu :happy: . Luni incepe si campionatul de volei pe plaja la IAKI... Daca stai sa te gandesti se intampla destul de multe :oops:.
Luni incepe si campionatul de volei pe plaja la IAKI...
now that sounds yummy
AnGe|ofDarKneSS
12 Jul 2004, 09:49
buna!.....i`m from Cta 2........so anyway.......cand e pana la urma Spider?......k saptamana trecuta la Dacia a fost Harry Potter.....i wanna c Spider 2 .....:P
buna!.....i`m from Cta 2........so anyway.......cand e pana la urma Spider?......k saptamana trecuta la Dacia a fost Harry Potter.....i wanna c Spider 2 .....:P
Welcome! :)
Pai Spiderman 2 e la Dacia de Vinerea trecuta...
Gaandalf
12 Jul 2004, 12:39
Welcome! :)
Pai Spiderman 2 e la Dacia de Vinerea trecuta...
shi am shi fost la el ... dk vrei - noi mergem Vineri la Kill Bill vol. 2 la Dacia - u're welcome 2 join us ... Sper sa fim mai multzi de data asta ...
Sper sa fim mai multzi de data asta ...
Complaining? :hmm:
LadyEowyin
13 Jul 2004, 07:19
Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:
Gaandalf
13 Jul 2004, 11:19
Sper sa ajung si eu acasa pana joi-vineri. Vin si eu la film. :w00t:
muuuuv ior bat houme... cat mai stai pe akolo ?
AnGe|ofDarKneSS
14 Jul 2004, 11:13
a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(
Gaandalf
14 Jul 2004, 11:56
a fost spider 2? :((.....nu s poate.......c vak sunt......eu kill bill 2 l`am vazut......si nu e cine shtie c......unde ash putea sa vad spider 2 acu?......avetzi idee la c cinema va fi? :(
mai este pana Joi-inclusiv la Cinema Dacia. Go see it ...
AnGe|ofDarKneSS
14 Jul 2004, 21:40
ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P
ok......10x a lot....ma duc maine sa`l vad......sper s anu fie o vrajeala da` ata ete...c`ya tomorrow :P
Nu este.
Gaandalf
15 Jul 2004, 10:46
Nu este.
Chiar ca este. De 1000 de ori pot spune ca este. De nota 10 pot spune ca este :lol:
Kill Bill vol.2 - mergem Vineri pe seara, in jur de 18:00 - 20:00 da?
Cu cat mai tarziu cu atat mai bine.
AnGe|ofDarKneSS
15 Jul 2004, 22:55
cand mergetzi la la kill bill 2?....sa shtiu si eu sa vin cu cd`urile.....adik la c ora?.....si cum va recunosc? :P
cand mergetzi la la kill bill 2?....sa shtiu si eu sa vin cu cd`urile.....adik la c ora?.....si cum va recunosc? :P
pai daca o sa vezi o fata roz,un vrajitor si o blonda care a jucat in LOTR,sa stii ca ei sunt. :P
AnGe|ofDarKneSS
16 Jul 2004, 18:32
bun asa....imi place.....asha sigur va recunosc :P
Azi a fost inaugurarea la telegondole in Mamaia ... adica a fost free, de acum o sa fie 50.000 lei pt aproximativ 7 minute de "distractie". Yeah, right :hmm:
Gaandalf
25 Aug 2004, 15:01
Vineri ... Dawn Of The Dead..
In fatza la Dacia da?
mergem de la 18:00 sau 20:00 ...ramane de vazut ...
In fatza la Dacia da?
Iar te duci mah sa vezi filmu asta... Dupa mine e cam pierdere de vreme... Sau iara nu mai aveti ce vedea la cinema pe acolo nu?:P
Gaandalf
26 Aug 2004, 07:33
In fatza la Dacia da?
Iar te duci mah sa vezi filmu asta... Dupa mine e cam pierdere de vreme... Sau iara nu mai aveti ce vedea la cinema pe acolo nu?:P
Pai ArsDeViu nu l-a vazut ... iar e Pinky o fortzez ... k sa fim mai multzi ... :D. Am mai vb shi de Good Bye Lenin dar cam slabutz in schimb...
Mie mi-a placut Dawn Of the Dead... mai putzin faza cu gardienii de la inceput kre ii inchideau pe ashtia shi faza cu bebelushul... wh00t a load of crap! ;)
Faza cu bebelusu a fost chiar trasa de par rau.. Yo credeam ca o sa sara ala din burta ca un alien... In rest nu prea m-a captat... Adik sa salvezi un caine in loc sa demarezi cat mai repede de acolo? Cam fara logica... Oricum vizionare placuta la toti! ;)
S-a deschis aseara Multiplex (Glendale 4) si la noi, mai precis in Tomis. Se promit cele mai noi filme, chiar si avampremiere :w00t:
I wanna go a.s.a.p.!!! In sfarsit se intampla ceva cu adevarat bun in orasul nostru! ;)
Gaandalf
15 Sep 2004, 14:33
Vineri sau Duminica ... bagam Terminalul da?
Sa vad dk ma intorc de la Bucureshti!
emanuel
15 Sep 2004, 14:39
S-a deschis aseara Multiplex (Glendale 4) si la noi, mai precis in Tomis. Se promit cele mai noi filme, chiar si avampremiere :w00t:
I wanna go a.s.a.p.!!! In sfarsit se intampla ceva cu adevarat bun in orasul nostru! ;)
De acum gasiti si programul pe site, aici (http://www.cinemagia.ro/pc.php?town_id=6&theatre_id=0&time_frame=4&period=17.09.2004&hist=0&wnd=_default)
Gaandalf
15 Sep 2004, 14:43
De acum gasiti si programul pe site, aici (http://www.cinemagia.ro/pc.php?town_id=6&theatre_id=0&time_frame=4&period=17.09.2004&hist=0&wnd=_default)
Sa traiasca Dl. Emanuel shi Dl Daniel k "dansul" l-am vazut k se ocupa pe akolo shi ishi batea capul cu programele.
In sfarshit intram in orbita normalului ... :P
Vineri sau Duminica ... bagam Terminalul da?
Sa vad dk ma intorc de la Bucureshti!
Da, normal. De cand astept Terminalul :) . Eu zic ca duminica e mai bine...
Oh,yeah! Ce bine! O sa stim si orele...chiar era nevoie de asta...huh, ce ne-am face fara CineMagia? :happy:
Gaandalf
16 Sep 2004, 14:18
Tais toi! mergem pe Sambata sau Vineri dk e ... can't wait!
ArsDeViu te bagi ?
Articol..
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z13102004&idx=3
Gaandalf
14 Oct 2004, 07:42
Articol..
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z13102004&idx=3
Am pierdut Good Bye Lenin shi o sa pierd shi Trenul Vietzii :( ... dar nu shtiu cum vor ashtia sa dea filme de arta knd ptr saptamnana viitoare este programat Starsky & Hutch shi King Arthur pe viitor?
Mananca multa materie maronie. Singurul privatizat e Studio shi doar el prezinta ceva ceva .. Republica e "in reparatzii" de aproape 1 an de zile.
Ashteptam sa se redeschida k Tomis Mall - Glendale Multiplex e cam bomba... mic shi enervant. Dar macar avem filme. Pana akum cateva luni au existat saptamani intregi fara nici un cinema. trist! :sleep:
Fa shi tu comparatzie ...
Constanta (http://www.cinemagia.ro/pc.php?&hist=0) VS Bucuresti (http://www.cinemagia.ro/pc.php?hist=0&action=refresh_town&period=week&town_id=3&save_town=Y&theatre_id=)
Nu este exclus ca in viitor holul cinematografului sa gazduiasca un cinecafe, unde pot avea loc discutii, intalniri cu cineasti etc
that i like ... in sfarshit poate ne strangem shi noi mai multzi. in momentul de fatza suntem jalnici la capitolul intalniri cu cinefili shi ce sa mai zic de vizionari in grupuri cum fac ashtia la Iashi shi cum se facea pe vremuri la Bucureshti.
Asta da veste buna! Sper sa se tina de cuvant.
Multumim, Jay, pt link
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.