PDA

View Full Version : Spitalul De Urgenta (ER).

West
16 Jun 2004, 21:07
Caut si eu numele melodiilor care au fost pe fundalul episodului de astazi din ER (16.06.2004), episod in care am vazut deznodamantul suferintei Dr-lui Mark Greene. (ma refera la cea cu "rainbow"-ul, la cea de care isi intreaba Mark fiica - in masina - si ea isi pune castile pe urechi - adica nu o intereseaza, si mai este una care o asculta in jeep amandoi - inainte de cea de mai sus).

Multumesc!

PS. : Poate sunt prea multe detalii... dar sper sa intelegeti ce doresc!

Jay
16 Jun 2004, 21:09
La un moment dat era John Lennon - Imagine. Adica atunic cand erau in jeep si a spus "ca asta trebuie s-o stii".

West
16 Jun 2004, 21:18
Vad ca te-ai uitat si tu azi la ER. Ai plans?

Melodia de care mi-ai spus tu este a doua din cele 3 de care intreb eu.
Mersi!

PS. : Dupa cum vezi sunt nou pe forum :). Am vazut si ceva legat de ieseni pe forum. Vad eu ce e si pe acolo ;).

Jay
16 Jun 2004, 21:25
Mda, ar trebuie sa vorbesti pe private despre asta, nu de alta ca pe mine nu ma deranjeaza, dar ALTII s-ar putea sa-ti sara in cap. Nu ma refer la intrebari, ci la celelalte..
Bine ai venit pe Forum si te asteptam la cat mai multe mesaje si subiecte interesante.
Si nu .... nu am plans, pentru ca nu prea ma omor cu plansetul nici in real life si nici at the movies. Mergi pe Iasi?? De unde esti??(Raspunde pe private la intrebarea asta, te rog)
Bafta

Sm�agol-Gollum
16 Jun 2004, 21:43
pot sa va informez ca am vazut in anglia o serie mai noua la er shi singurii "supravietuitori" sunt: carter, abby, romano, wever (parca asa se scrie), luka......shi cam atat

Jay
16 Jun 2004, 21:45
Nu trebuia sa spui asta.... chiar vroiam sa fie surprizaaaaa :(

Sm�agol-Gollum
16 Jun 2004, 21:55
hehehe....seria care am vazut-o eu era cu mult mai inaintata decat ce se difuzeaza pe pro cinema.....deci ma ondoiesc ca o sa vedem prea curand seria aia noua...

Jay
16 Jun 2004, 22:12
Oricum presupun ca vin personaje noi..... nu?

Jay
16 Jun 2004, 22:13

West
17 Jun 2004, 09:41
"Over the rainbow sun...".

Uitati-va la promo-ul de pe ProCinema de azi (asta pana la inceperea programului).

West
17 Jun 2004, 10:00
"Somewhere over the rainbow - Isreal Kamakawiwo'ole"

Cred ca acesta este numele artistului.

daniken
17 Jun 2004, 10:56
Caut si eu numele melodiilor care au fost pe fundalul episodului de astazi din ER (16.06.2004), episod in care am vazut deznodamantul suferintei Dr-lui Mark Greene. (ma refera la cea cu "rainbow"-ul, la cea de care isi intreaba Mark fiica - in masina - si ea isi pune castile pe urechi - adica nu o intereseaza, si mai este una care o asculta in jeep amandoi - inainte de cea de mai sus).

Multumesc!

PS. : Poate sunt prea multe detalii... dar sper sa intelegeti ce doresc!

Felicitari, oricum! bine ai revenit, te vom ajuta cu placere.
; ) grey 5

West
17 Jun 2004, 11:00
"off-topic"

Am o poza pe care vreau sa o pun ca avatar, se poate? Numai din cele diponibile pe site pot sa aleg?

onutza_
17 Jun 2004, 11:08
"off-topic"

Am o poza pe care vreau sa o pun ca avatar, se poate? Numai din cele diponibile pe site pot sa aleg?

Chestia asta cu pozele ma sacaie si pe mine. Mesajul asta s-ar putea clasa poate la Condica de sugestii si reclamatii. Din cate vad eu (sper sa nu ma insel) nu-ti poti face upload la poza ta de acasa. Trebuie sa dai un URL ceea ce inseamna ca in prima instanta o plasezi pe net (sau o iei de undeva de pe net).

Ilila
17 Jun 2004, 11:29
west si onutza trimiteti-mi pozele si va dau un url

Danica
17 Jun 2004, 11:47
apropo de ER am shi eu o intrebare : De ce Weaver "poarta"o carja?Adik inca de la inceputul serialului tot o are shi nimeni nu spune nimic niciodata despre ea...in rest mie mi se pare ca ER e un serial prea lungit de producatori ... iar asta i-a scazut din calitate :sleep: parerea mea...

Jay
17 Jun 2004, 22:08
Doamne... am vazut serialul de la inceput si nu-mi amintesc.... Nu-mi vine sa cred.....

Jay
18 Jun 2004, 21:07
Pretty spicy episodu' de azi... Se vede ca a inceput seria noua si din cate se vede, au aparut noi co-scenaristi. Mie chiar imi placea de Romano... aiurea

daniken
18 Jun 2004, 22:37
La un moment dat era John Lennon - Imagine. Adica atunic cand erau in jeep si a spus "ca asta trebuie s-o stii".
:w00t: pupici :love:

West
19 Jun 2004, 09:34
Nu-ti fa griji, Romano nu moare. ;)
Oricum, faza cu retezatul mainii (accident foarte stupid) nu prea se incadreaza la categoria "AP".

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2004, 22:08
im povestiti shi mir va rog faza in care romano si-a pierdut mana....ca eu , din pacate, nu am vazut episudul...

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2004, 22:13

bineinteles ca da....
shi in plus toata lumea stie ca weaver e lesbi.......asta am inteles-o dintr-o propozitie pe care a zis-o ea tuturos: "My wife is dead!"

ricutza
21 Jun 2004, 00:19
imi place ca cineva a deschis subiectul asta...ER cred ca este swerialul meu preferat...nu am crezut ca o sa ma apuc sa ma mai uit cu atat de mult interes la un serial...pur si simplu la mine toata lumea se aduna la 8 in fata televizorului si ne uitam la film...e deja traditie...cand eram mai mica urmaream destul de multe seriale dar in ultimii 3-4 ani nu prea am mai avut timp...le ratam in special pe cele care se dadeau in fiecare zi...lucrurile astea s-au schimbat de cand a reinceput ER...
mi-a parut foarte rau ca a murit Mark....si ca a plecat Benton...de cand a plecat Clooney nu cred ca am mai simtit atat de tare lipsa unui personaj...
am stat si m-am gandit la un momentdat la persoanejele care au tot fost prin Er...si mi-am adus aminte de destul de putine...stiu ca la inceput au mai fost Carol si personajul lui Clooney...mai tarziu un pic a mai fost si personajul intepretat de Maria Bello...dar in rest nu prea mai stiu...voi va mai amintiti?

Sm�agol-Gollum
21 Jun 2004, 21:32
din pacate eu am inceput sa vad er doar cand au inceput sa difuzeze pe procinema..

Jay
22 Jun 2004, 01:51
im povestiti shi mir va rog faza in care romano si-a pierdut mana....ca eu , din pacate, nu am vazut episudul...
Pe larg... La spital au venit 2 pacienti cu variola(Ebola) si s-a inchis spitalul in carantina. Au mai ramas Abby, Carter, Ming-Na si afro-americanu asta nou, ah... sa nu uit de Kovac si blonda si Galant care erau la alt taj, pe unde umbla si Romano.... ,La un moment dat, ducand niste pacienti la elicopter... s-au imbulzit astia pe langa elicee...si dintr-o data ia zburat mana lui Romano... si Kovac, cu blonda l-au dus jos si au venit mai multi chirugi sa-i puna mana la loc(printre care si Anspaugh-pentru fanii). Ei ... au scapat cu totii... Carter si Abby s-au sarutat... si ... scurt pe doi... cam atat...

Sm�agol-Gollum
22 Jun 2004, 21:17
aha...mersi...shi totusi abby cand s-a vopsit?

ricutza
23 Jun 2004, 01:36
Abby s-a vopsit in timpul zilelor de carantina...

theo
23 Jun 2004, 10:58
Ma bucur ca ati deschis acest subiect, si mie imi place foarte mult ER. Ce ma intristeaza e ca nu reusesc sa-mi amintesc de ce Weaver poarta carja... Si am si eu o intrebare, pentru ca am mai pierdut din episoade: ce s-a intamplat cu Dr Peter Benton?

Jay
23 Jun 2004, 15:58
Pai... dupa cum stii el avea probleme cu baiatul sau(testul de paternitate a dovedid ca Reese nu era fiul sau natural) si prietenul raposatei mame l-a dat in judecata pentru custodia copilului... In fine de aici .. nu mai avea timp sa opereze, se certa cu toata lumea, mai ales cu Romano... si si-a bagat piciaorele si a plecat.... L-am mai vazut la inmormantarea lui Mark...

Sm�agol-Gollum
23 Jun 2004, 21:21
weaver is going to have a baby!!
Yuhuuuu!!
she's goin' to be a bitchass mother!! 8)

West
24 Jun 2004, 20:05
Stie cineva numele artistului si al melodiei din ultima scena a serialului de azi?

Jay
25 Jun 2004, 18:37
Tracy Chapman-piesa nu o stiu si nici nu vreau sa o stiu, dar ii recunosc vocea oriunde

West
25 Jun 2004, 20:23
Am aflat, piesa este a lui Tracy Chapman si se numeste "The Promise".

Cred ca va iesi si Luka. :)

Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 21:38
povestiti-mi va rog shi mie episodu de vineri ca nu l-am vazut...

Ionutz55
27 Jun 2004, 23:47
catzi ani are ma serialul asta?
ca e mai batran ca mine:)

Nightwane
28 Jun 2004, 00:50
pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 21:36
pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

what do you mean?? :shock:

Nightwane
29 Jun 2004, 22:44

oh fudge...nevermind...

Jay
30 Jun 2004, 11:45
Where is Pratt???

West
30 Jun 2004, 13:43
S-a ascuns de zapada :P.

Gaandalf
30 Jun 2004, 13:47
oh fudge...nevermind...
"this is Dr. Drake Ramoray" ... "damn it woman we're loosing this patient!"
"u wanna have his blood on your hands?" ... :lol:

West
30 Jun 2004, 20:09
Ma ajuta cineva in legatura cu numele melodiei pe care o asculta fata ce se afla in masina lui Luka (probabil era prostituata :)), cat timp el scotea banii de pe cecul primit de la acea pacienta? (din episodul de azi).
Era ceva cu "Unacceptable...".

Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 22:53
ce curv e luka asta!! 8)

Sm�agol-Gollum
01 Jul 2004, 23:00
ce se inspira astia dine memento.........

West
06 Jul 2004, 20:14
Cine ma ajuta cu info. despre ultima melodie din episodul de azi?
Multumesc!

Jay
08 Jul 2004, 02:07
Coldplay - Clocks de pe ultimul album Rush of Blood to the Head

West
08 Jul 2004, 10:29
Aveam melodia dar nu-mi aduceam aminte artistul... :P
De fapt am un remix marpha de tot Coldplay - Clocks (Gabriel & Dresden remix).

Am citit in CINEMAGIA ca a jucat Kirsten Dunst (my favorite) in ER.
Mi-a mai zis un prieten ca un episod din ER a fost regizat de Quentin Tarantino, ba chiar a si aparut in el. Imi da cineva mai multe detalii? Multumesc!

Poor Abby...

Ce copil ar iesi din Ming-Na si Pratt? :D

EgoN
08 Jul 2004, 12:19
west, you gotta believe me when i tell you something ;) . vezi pe imdb ca afli ce si cum...

Sm�agol-Gollum
08 Jul 2004, 21:26
[quote="West
Ce copil ar iesi din Ming-Na si Pratt? :D[/quote]

ar iesi un negrotei cu ochi de chinezoi!!! :lol:

West
09 Jul 2004, 20:53
Friday I'm in love... :(

Asta zice tot... si "din nou": poor Abby. :(

Saptamana viitoare nu voi vedea, zi de zi ca de obicei, ER pentru ca trebuie sa ma dedic unui scop mai nobil... Voi comenta episoadele ce se vor derula saptamana viitoare abia week-end-ul viitor. (vor fi inregistrate :))

The Cure - Friday I'm In Love

TAC
11 Jul 2004, 20:41
ER rules------->cel mai bun serial ever made.....

Cu toate k nu agreez personaju da incepe sa-mi fie mila de Dr. Romano....

:((

Jay
18 Jul 2004, 16:10
Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

Sm�agol-Gollum
18 Jul 2004, 21:45
Intr-un episod de saptamana trecuta.. a fost o faza.. in care Romano ii spunea lui Kovac(care vorbea in sarba sau croata) sa termine cu transilvaneana asta si sa vorbeasca in engleza...What's up with that?

pai kovac vorbea cu prietena in croata, iar asta il enerva pe romano!! trebuia sa vb in engleza deoarece prietena intelegea f bine engleza!!

Jay
19 Jul 2004, 10:26
:D Pai asta.. am inteles... :D Eu nu faceam legatura dintre Croatia si Transilvania...

West
19 Jul 2004, 11:13
Azi se termina seria de 22 episoade. A cata e?
Presupun ca avem de asteptat pana sa fie introdusa in grila celor de ProCinema o alta serie.
Actiunea se petrece in 2002 acum?

Sm�agol-Gollum
19 Jul 2004, 21:47
:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(

TLD
19 Jul 2004, 22:49
:(( :(( s-a terminat er!!! :(( :((
i am soooooo sad!!! :(( :(( :(
Lasa mai ca are sarbu bani... Serii din er mai sunt si vor fi cumparate de prost cinefilii din pro... ;) Oricum seria asta a fost cumva data si pe pro ca episoadele de la inceput le mai vazusem si nu cre ca de pe net... ;)

Knnabis
05 Aug 2004, 17:44
buna...in ceea ce priveste melodia...este cantata de isreal kamamawiwo'ole si se numeste "somewhere over the rainbow/What a wonderfull world".....si mie imi place :D ......e coloana sonora a filmului "50 first dates".....
(desi cred ca raspunsul meu vine cam tarziu.....acum am descoperit si eu site-ul.. :) )
subiectul discutiei este ER....imi place romano....e super scump.. :) ...mi-ar placea sa fie ceva intre el si lizzy corday.....ma stresss de numa abby care mi se pare inutila in serial....si cam atat

Knnabis
05 Aug 2004, 18:05
sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
o alta varianta ar putea fi...pub groupama (interpret, formatie...)
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

raptor
06 Aug 2004, 12:50
sal sal
tre sa zic ca melodia "somewhere over the rainbow" e cantata de cel putin 50 de solisti diferiti... :D
abby sucks
poate sa ma informeze cineva......."clubbed to death"-rob dougan....apare in care parte matrix?
pa pa

in prima.

Knnabis
06 Aug 2004, 16:06
sal sal
abby sucks
pa pa

in prima.

thanks

West
04 Dec 2004, 11:59
A inceput seria a VIII-a din Spitalul de Urgenta (din data de 2 Decembrie 2004).
O puteti urmari de luni pana vineri de la ora 18 pe PRO CINEMA.

Knnabis
04 Dec 2004, 18:05
seria asta nu a mai fost inca o data tot pe pro cinema? s-a reluat? sau poate mi se pare...si totusi, din cate imi aduc aminte dr green a apucat sa moara seria trrecuta, si acum e viu!!! :)

West
04 Dec 2004, 19:41
Azi am vazut promo-ul la tv dar nu am apucat sa vad vreun episod. E cea veche? Daca zici ca Dr. Greene apare in aceasta serie inseamna ca se da in reluare. Tu ai vazut promo-ul sau un episod?

Knnabis
05 Dec 2004, 14:27
am vazut un episod.iar green nu e mort, romano mai are mana, abby e cu kovacs (daca asha se scrie), deci s-a reluat seria. ce aiurea!!!
trebuie sa ne multumim cu aceeasi serie data de 100 ori :((