PDA

View Full Version : Cei care vor sa se certe sa vina aici

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 13:55
NA! Am facut un topic pentru lumea care vrea sa se certe. Cred ca in 2 zile vor fi deja 100 de pagini cu certuri.

O rugaminte: Nu va mai certati pe celelalte topicuri, ca le faceti mai putin interesante. Certati-va aici. :lol:

Ionutz55
15 Jun 2004, 16:46
ar fi o idee

MinRep
15 Jun 2004, 17:08
Mai ales ca, orice ai spune, se gaseste vreun destept sa se ia la cearta cu tine!

Oricum, eu ma declar impotriva acestui topic si cer inchiderea lui.

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 17:58

Bine k ai avut bunul simt sa scri cu caractere mici (spre deosebire de mine, care le-am scris cu caractere normale) :P

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 18:00
Deci pur si simplu am creat topicul deoarece m-am saturat sa ii vad pe astia pe alte topicuri certandu-se, si ca sa ii iau peste picior le zic "Cautati topicul pentru cei care au chef de cearta." Nu cred ca e ceva rau.

REMEMBER: MAKE LOVE, NOT WAR!!!

Ionutz55
15 Jun 2004, 18:33
Mai ales ca, orice ai spune, se gaseste vreun destept sa se ia la cearta cu tine!

din aceasta cauza ador forumul asta :D

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 19:07
:D Normal, doar aici se cearta oamenii... nu vrem sa fim OFF-TOPIC :P

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 19:12
auzi, Ionutz55, daca tot suntem pe topicul asta, vreau sa cert un pic cu tine. Da-mi macar un motiv bun (repet, B~U~N) pentru care injuri seria de filme Harry Potter.

Ionutz55
15 Jun 2004, 19:19
depinde cat de bun ti se pare tie
un film cu copii si pentru copii
o poveste tampita, nici nu se compara cu lotr care scuza-ma dar este o carte si un film de nota 11
sincer ma oftica sa vad masini zburatoare, dragoni, caini cu 10 capete, sahul vrajitorilor si multe alte elemente tampite care fac din acest film o mare tampenie
a si inca ceva nu o suport nici pe cea care a scris aceasta tampenie
intreaba si tu pe forum la catzi oameni peste 15 ani le place harry porker

BeNnY
15 Jun 2004, 19:39
Bai de ce vorbesti tu de toata povestea cand tu nu stii toata povestea? In caz ca ai citit toate 5 volumele atunci ai putea vorbi despre poveste. Am mai spus, si o sa mai spun inca o data, volumele 1 si 2 sunt mult mai copilaroase. De la 3 se face un pic mai serios si la 4 deja e BINE! Nu mai e pe gustul oricarui copil! Ca o interpretare: ai putea sa te bucuri ca nu ti-au placut 1 si 2... Poate te-ai maturizat un pic (...sau nu), cine stie?

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 19:41
depinde cat de bun ti se pare tie
un film cu copii si pentru copii
o poveste tampita, nici nu se compara cu lotr care scuza-ma dar este o carte si un film de nota 11
sincer ma oftica sa vad masini zburatoare, dragoni, caini cu 10 capete, sahul vrajitorilor si multe alte elemente tampite care fac din acest film o mare tampenie
a si inca ceva nu o suport nici pe cea care a scris aceasta tampenie
intreaba si tu pe forum la catzi oameni peste 15 ani le place harry porker

Asa... si nu am vazut inca motivul BUN!

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 19:52
Dap, 1 si 2 au fost facute de Chris Columbus si nu prea cred k e asa de experimentat "in ale magiei". Daca erau facute de cineva care are stilul lui Peter Jackson sau Alfonso Cuaron ieseau de 100000 de ori mai bine. Acum si eu astept sa vad ce a iesit din Prisoner of Azkaban. Am vazut trailerul... hmmm... very good... defenitly better than the first two.

Te rog, Ionutz55, cieste o cartile HP si dupa aia o sa iti spun ca ai dreptul sa critici. Oamenii ca tine cu idei preconcepute de genul "Seria HP e constituita din filme pentru copii" ma deranjeaza, pentru ca nu au dreptul sa zica asa ceva.

Am mai zis, si repet: PoA a intrecut RotK la box office, deci te rog sa te documentezi pe tema asta, si apoi mai discutam, okay? :happy:

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:09
Am mai zis, si repet: PoA a intrecut RotK la box office, deci te rog sa te documentezi pe tema asta, si apoi mai discutam, okay?

pentru mine nu conteaza daca a depasit rotk la box office
eu unul miam spus parerea despre filmul asta, deoarece recunosc nu am citit cartile dar am fost curios sa vad filmele iar primele doua nu miau lasat o impresie foarte buna
dupa ce vezi PoA, imi spui si mie parerea ta, adica care dintre filmele rotk si poa este mai bun, k?

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 21:06
ok. I'm glad we've settled it down in a peaceful manner. :)

Jay
15 Jun 2004, 22:58
Stiu ca imi fac dusmani dar subscriu si eu la Harry Potter sucks... eu nu am rezistat sa ma uit la filme, da pai sa citesc cartile, mai bine citesc Greuceanu sau Calatoriile lui Guliver. Motive pentru care nu imi place harry and the pot.... nu sunt bine intemeiate, pana la urma e o chestie de gust, iar daca eram la vreo 12 ani poate imi placea, dar asa ma simt penibil sa ma uit la el si sa spun :waw ce film bun. Eu bag filmul in sacosa cu Titanic, de exemplu mai reusite mi se par LOTR, dar nu cu mult.
Efecte speciale?? Eu nu ma omor dupa astea.... Iar in rest ce are filmul asta??Intreb si eu.....

Jay
15 Jun 2004, 22:59
auzi, Ionutz55, daca tot suntem pe topicul asta, vreau sa cert un pic cu tine. Da-mi macar un motiv bun (repet, B~U~N) pentru care injuri seria de filme Harry Potter.
Da-mi unul bun sa-mi placa... Dar B-U-N sa fie

iepurilah
16 Jun 2004, 00:35
There is only one reason.....te uiti ca sa ai de ce face misto dup-aia :D

TLD
16 Jun 2004, 07:57
Mda... INUTIL... Posibil intarator de alte certuri.. Asa ca da MERITA inchis! ;)

MinRep
16 Jun 2004, 10:14
Mai fratilor, mai, a dat febra Harry Potter in voi? Acum Harry Potter e peste tot (la Film In General, la Fanatic, la Cafenea, la primarie, la prefectura...). Concentrati-va pe un thread si inchideti pe celelalte sau certati-va aici pe alta tema! (numa sa nu fie LOTR, ca si acolo avem prea multe topic-uri)...

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 11:05
Okay... Lets' talk about self-centered, ego-centric people on the forum... Place your votes.

Sm�agol-Gollum
16 Jun 2004, 21:15
pai hai sa vb despre troia.....
sau mai bine vorbiti voi ca eu inca nu am vazut fimul... :)

Jay
16 Jun 2004, 21:56
Se vorbeste despre Troia la Acum pe ecrane.. sunt nu stiu cate pagini...

daniken
16 Jun 2004, 23:45
NA! Am facut un topic pentru lumea care vrea sa se certe. Cred ca in 2 zile vor fi deja 100 de pagini cu certuri.

O rugaminte: Nu va mai certati pe celelalte topicuri, ca le faceti mai putin interesante. Certati-va aici. :lol:

fara nici o intentie, dar dupa numarul de posturi si prin simplu fapt ca ai deschis acest topic, eu sunt de parere ca tu ai avea chef de asa ceva.
nu cred ca se cearta nimeni, e doar modul fiecaruia de a se exprima. fiecare incercand sa atraga atentiea cumva, uite de ex. eu acum incerc sa iti atrag tie atentia, dech, asta nu inseamna neaparat ca ne certam!
discutii in contradictoriu, poate dar nu cearta, cearta este pentru cei orgoliosi, care sint convins ca nu se afla printe useri acestui forum.
dan I ken
; ) grey

Ilila
16 Jun 2004, 23:48
discutii in contradictoriu, poate dar nu cearta, cearta este pentru cei orgoliosi, care sint convins ca nu se afla printe useri acestui forum.
Esti mult prea optimist. :)

daniken
16 Jun 2004, 23:57
Esti mult prea optimist. :)
Mai mult decat atat, NAIV...
; ) grey

Ilila
17 Jun 2004, 11:40
Mai mult decat atat, NAIV...
Naivitatea este benefica doar în prezenta cunoasterii.

Jay
17 Jun 2004, 22:33
Sa fie asta o maxima???

Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 22:44
fara nici o intentie, dar dupa numarul de posturi si prin simplu fapt ca ai deschis acest topic, eu sunt de parere ca tu ai avea chef de asa ceva.
nu cred ca se cearta nimeni, e doar modul fiecaruia de a se exprima. fiecare incercand sa atraga atentiea cumva, uite de ex. eu acum incerc sa iti atrag tie atentia, dech, asta nu inseamna neaparat ca ne certam!
dan I ken
; ) grey

se pare ca nu ai intrat pe celelate topicuri....sa vezi acolo certuri cu injurauri..... :)

Ionutz55
17 Jun 2004, 22:47
sigur nu a intrat si pe celelalte topicuri :lol:

daniken
17 Jun 2004, 22:59
dan I ken
; ) grey

se pare ca nu ai intrat pe celelate topicuri....sa vezi acolo certuri cu injurauri..... :)

:love: ce te face sa crezi ca m-ar interesa, va rog chiar sa va certati cat poftitzi~ eu am alte treburi,
ce faceti voi aici e parerea voastra, eu nu am timp de stat de povesti asa ca uitatzi ca ma-ti vazut...pls>! :love:

bye!

iepurilah
17 Jun 2004, 23:01
te uitasem oricum de mult :D

Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 23:02
dar era cumva vorba despre tine?? :shock:

daniken
18 Jun 2004, 01:44
jalnici, patetici, ma roq sa va iasa pana la urma ce vreti de fapt, voi stiti ce, dar zau ca nu mai intereseaza, gurioshi moare repede, dech avetzi de grija, eu ashtep! - sa-u laudat cu sutele, tot la mine au ajuns.
va pup, :love: PA
posturi telingente, nu mai mult de patru vorbre, shi alea chioare!
; ) grey

BeNnY
18 Jun 2004, 07:51
gurioshi moare repede,

Ba macar ma asteptam sa ai ceva in capu' ala al tau daca tot faci atat pe interesantu'. Da' vad ca esti un idiot notoriu...

Anonymous
20 Jun 2004, 23:11
nimic interesant p-aici se inoata la apa mica

sorina25
19 Jan 2011, 14:32
de cand ai postat cam putine conflicte sau polemici pe aici :P

crin3l
22 Jan 2011, 10:58
daca ai sti tu ....mai sunt si alte topicuri...