Log in

View Full Version : HP for REAL fans

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 13:49
Dap... Acum exista un Topic pt fanii ADEVARATI HP. DO NOT MAKE FUN!!! :happy: Si va rog, nu mai scrieti mesaje despre LOTR aici, decat daca aveti intentii bune, si daca totusi o faceti cu intentii rele va rog formulati-le intr-un mod civilizat. :D

MAKE LOVE NOT WAR!!! :lol:

Ionutz55
15 Jun 2004, 16:54
BAI PORKERILOR SUNTETI CULMEA! NU VEZI CA NU EXISTA FANI PORKER PE CINEMAGIA, CE NAIBI DESCHIDETI TOPICURI FARA ROST
AM SI EU O SINGURA RUGAMINTE MACAR DACA NU SE POT INCHIDE AMBELE TOPICURI UNUL SA DISPARA :x

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 16:56
Daca nu iti place topicul nu intra pe el. Apropo.... a venit cineva vreodata sa te insulte pt k nu ii place freza ta? suna cam stupid, dar asa suni si tu akum!

Demona
15 Jun 2004, 17:25
HP = Harry Potter cumva?

MinRep
15 Jun 2004, 17:30
BAI PORKERILOR SUNTETI CULMEA! NU VEZI CA NU EXISTA FANI PORKER PE CINEMAGIA, CE NAIBI DESCHIDETI TOPICURI FARA ROST
AM SI EU O SINGURA RUGAMINTE MACAR DACA NU SE POT INCHIDE AMBELE TOPICURI UNUL SA DISPARA :x

Nici nu stiu ce sa comentez la faza asta... Cred ca n-ai inteles nimic!

P.S.: HP = Hewlett Packard ;)

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 17:41
HP = Hewlett Packard

:lol: :lol: :lol: No, It was jost a joke, I suppose...
HP=Harry Potter

Ionutz55
15 Jun 2004, 18:28
nu am cum sa il evit, ma deranjeaza si nu numai pe mine
in mes. de mai sus HP- Harry Porker

BeNnY
15 Jun 2004, 19:53

Taci ma tampitule ca intru pe topic-ul tau iubit si incep si eu sa dau cu picioru... in curu tau. Te bagi ca musca-n lapte, tiganu in romani si alte cacaturi din-astea. MAI TACI microbistule! Macar de-ai spune ceva concret da' vorbesti ca idiotu'. SI NU MAI LASA CAPS LOCK-UL CA E TARE ENERVANT

BeNnY
15 Jun 2004, 19:54
P.S.: HP = Hewlett Packard ;)

Asta asa e

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:02
Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?
daca vrei intra pe topicu care ai spus dar doar ca sa privesti ca altceva pa
Fuck You :)

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 20:17
Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?
f*** You :)

Skuza-ma, Ionutz55, dar TU esti cel care nu are ce cauta pe topicul asta. Si te-am rugat frumos sa nu injuri la adresa filmelor HP sau a vreunui user de pe forum (cel putin nu pe topicul asta).

P.S.: BeNnY, esti binevenit aici!

BeNnY
15 Jun 2004, 20:19
Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?

Altceva nu stii ba? Hai ca parca erai mai mare si mai tare? Sugi pula ba. Numai gura e de tine. Cine nu stie sa zica "ti-o trag la muie" si "fuck you"? Esti o varza. Ma bag pentru ca am ceva de spus si tu injuri ca prostu nestiind despre ce e vorba ca doar n-ai citit cartile HP! Filmele nu se compara cu cartile. Intru pe topicu' ala sa-ti dau tie suturi in cur. Ca doar e loc de dat cu picioru nu? Mai ales un microb ca tine asa... Casuta ta :) S-o stapanesti sanatos... NOT

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:21
Benny, Ti-o trag la M**E
ce te bagi tu iarasi?

Skuza-ma, Ionutz55, dar TU esti cel care nu are ce cauta pe topicul asta. Si te-am rugat frumos sa nu injuri la adresa filmelor HP sau a vreunui user de pe forum (cel putin nu pe topicul asta).

P.S.: BeNnY, esti binevenit aici!

uitate mai sus si vezi cine injura useri, k?, iar api potzi sami spui mie sa nu injur,k?
ma retrag de pe acest topic pentru ca ai zis tu si poate esti mai indreptatita sa spui asta, dar nu pt ca a spus benny aka "sobolan"

BeNnY
15 Jun 2004, 20:30
Eventual retrage-te de pe forum, si daca tot ai ajuns acolo, retrage-te si din viata cotidiana. Fa-ne noua, tuturor un bine, iubeste-ti aproapele si fa ce e mai bine pentru altii: Du-te! Si nu te mai intoarce!

PS Faza cu sobolan mi-a ranit sentimentele... nu te credeam in stare de asa ceva...

PPS ...chiar sufar

BeNnY
15 Jun 2004, 20:32
Sa revenim la HP acum ca microbul a fost inlaturat...

Eu stiu sigur ca J.K. (nu mai zic tot numele, zic JK ca e mai scurt, stiti la cine ma refer) va scrie pana la volumul 7. Insa am citit pe undeva o declaratie in care spunea ca daca tot a ajuns pana la 7, vrea sa-l arate pe Harry si in viata de adult... Si vrea sa ajunga pana pe la 9 volume parca. A mai auzit si altcineva chestia asta sau zic ce zic prost?

iepurilah
15 Jun 2004, 20:33
Eventual retrage-te de pe forum, si daca tot ai ajuns acolo, retrage-te si din viata cotidiana. Fa-ne noua, tuturor un bine, iubeste-ti aproapele si fa ce e mai bine pentru altii: Du-te! Si nu te mai intoarce!

Bravo Benny, ai spus in sfarsit ceva inteligent....dar tu esti singurul care tre sa faca ce scrie mai sus

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:35

Bravo Benny, ai spus in sfarsit ceva inteligent....dar tu esti singurul care tre sa faca ce scrie mai sus

un mesaj de (*) (*) (*) (*) (*) :D :D :lol: :lol:

BeNnY
15 Jun 2004, 20:36

Da? Uite poate o s-o fac pentru ca imi iubesc aproapele si vreau sa fie cat mai bine pentru el.

PS Apreciez faptul ca ai parerea ca am spus ceva inteligent

PPS De fapt ma pis.

PPPS Ce-mi place chestia asta cu PS si PPS

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 20:53
Nu am vazut pe nici un site k JK ar vrea sa scrie mai mult de 7 carti... am auzit doar barfe neinsemnate pe tema asta. I suppose we'll have to wait and see... In orice caz, nu as fi de acord ca Harry sa moara in cartea a 7-a (asa se zvoneste). Teoria mea este (desi nu sunt de acord cu ea) ca Harry va muri odata cu Voldemort. Sti k exista legatura aia intre ei... le-ar putea fi fatala. Totusi ar fi cool un final de genul:
"Harry a murit, dar l-a invins in cele din urma pe Voldemort. Acum el este in heaven cu parintii lui, cu Sirius si cu toti cei care au mai murit in cartile a 6-a si a 7-a. Totusi este fericit, acolo, sus..."

Insa nu vi se pare moartea lui Sirius stupida? Adica, a murit din cauza unui joc al mortii stupid facut cu Bellatrix Lastrawnge doar k sa vada cine e mai tare (totusi asta era firea lui, de a se lua la intrecere cu altii si de a ii provoca pe cei mai periculosi).

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 20:55
daca va mai luati de BeNnY dati dovada de nesimtire si slabiciune. Macar faceti-o pe Topicul Cei care vor sa se certe sa vina aici

BeNnY
15 Jun 2004, 20:56
Faza cu Sirius chiar a fost aiurea... Eu abia mai tarziu am realizat ca asta a murit... S-a intamplat mult prea repede si foarte putine detalii asa ca nu am luat-o foarte in serios :shock:

Cred ca Gary Oldman e perfect pentru rolul lui Sirius

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 20:59
Cred ca Gary Oldman e perfect pentru rolul lui Sirius

Nu am vazut filmul si nu stiu cat de bine i se potriveste acest rol. Insa am vazut alte filme ale lui si e un actor de prima clasa.

ogto
15 Jun 2004, 21:24
Sunt deacord ca Gary ar fi bun in rolul lui Sirius. Dar doar in cazul in care pot sa scap de imaginea lui care o avea in al cincliea element, unde era Zorg. Nu mi-l imaginez in alta postura. Dar sper sa se schimbe asta.

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 21:32
Sunt deacord ca Gary ar fi bun in rolul lui Sirius. Dar doar in cazul in care pot sa scap de imaginea lui care o avea in al cincliea element, unde era Zorg. Nu mi-l imaginez in alta postura. Dar sper sa se schimbe asta.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Funny! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LadyEowyin
16 Jun 2004, 06:50
A venit mei filmul in Bucuresti sau l-ati luat de pe net ? M-ati facut curioasa. :w00t:

iepurilah
16 Jun 2004, 07:02
Filmul incepe sa ruleze pe 18. cine l-a vazut, l-a vazut luat de pe net, dar e tras infect!

MinRep
16 Jun 2004, 09:57
Nu mi-l imaginez in alta postura.

E ciudat ca Gary Oldman tinde sa aiba o infatisare diferita (+mod de interpretare, accent etc.) in fiecare film pe care il face. De exemplu:

--- in "Air Force One" arata destul de normal.
--- in "Bram Stocker's Dracula" e Dracula (si vorbeste romaneste ;)).
--- in "Hannibal" e de-a drptul mutilat.
--- in "The Fifth Element" e chel si cu o sticla pe cap.
--- in "Persona non grata", de nerecunoscut.
--- in "Harry Potter 3", din cum se arata, e cam la fel.

BeNnY
16 Jun 2004, 10:35
Galadriel eu nu am vazut filmul! Dar cunoscandu-l pe Gary Oldman si cunoscand descrierea lui Sirius cred ca se potrivesc de minune...

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 10:49
Dap, actorii asa de buni ca el pot interpreta excelent orice rol. Am incredere in el, ca si in Emma Thompson (actrita care o interpreteaza pe Trelawney). Insa daca ati vazut poze cu ea va dati seama ca arata foarte ridicol. Nu prea inteleg cum un astfel de personaj poate fi misterios si poate reda viitorul cu moarte etc fiind luata in serios.

Lupin si Pettigrew arata perfect. Exact asa cum mi-i imaginam... numai ca pe Lupin il credeam cu parul putin mai lung.

Voi ce parere aveti?

MinRep
18 Jun 2004, 22:34
Tocmai am vazut "Harry Potter And The Prizoner Of Azkaban" si nu am sa-mi ascund entuziasmul in fata lui. Am plecat la film cu anumite asteptari si anume sa fie mai bun decat predecesorii. Dar asteptarile mi-au fost mult depasite. Iar "vinovat" nu poate fi decat Cuaron. Risc sa exagerez in randurile ce urmeaza...

Ce as avea de reprosat filmului este faptul ca nu se poate baga in doua ore jumate de film toata cartea. Dar astept DVD-ul, sa vad ce se mai poate baga. Unele detalii savuroase din carte au fost uitate, dar au fost introduse altele si filmul functioneaza si asa. Cateva dintre interpretari nu m-au convins suficient. Michael Gambon in primul rand (desi nu a jucat rau) si, doar la inceput, David Twelis. Ultimul si-a revenit pe parcurs.

Nu sunt de acord cu cei care spun ca povestea ar fi infantila, pentru copii or whatever... Aici avem de-a face cu un alt Harry Potter. Mai matur, dar eliberandu-si furia altfel, trecand un pic dicolo de teripurile dezvoltate de Radcliffe in primele doua filme. De asemenea, profesorii nu mai sunt simple caricaturi. Dar unii (ex.: Snape) nu apareau destul.

Alfonso Cuaron schimba tot filmul. Daca prima treime a filmului pare oarecum conventionala, nu se pot trece cu vederea inceputul filmat cu o camera hand-held si schimbarea moduluii de interpretare (Radcliffe, Grint Watson si Felton nu pot sa spunc a stralucesc, dar incep sa se maturizeze ca actori). Dar cele doua treimi din final sunt grozave si aici se vede maiestria lui Cuaron. Filmul capata nuante mai intunecoase, devine mai inchis in sine, dar nu uita sa fie amuzant si, mai ales, dezvolta un stil oarecum... expresionist (merg prea departe? nu cred...) Stilul lui Cuaron este fascinant. Decorul padurii pare desprins dintr-un film vechi de groaza si capata valente nebanuite. Padurea devine un spatiu fabulos mult mai bine exploatat ca in primele "Harry Potter"-uri.

Cuaron a avut si alte idei bune. Diversitatea decorurilor (Hogsmeade arata grozav). Filmarile pe coridoarele din Hogwarts. Ideea de a filma derularea anotimpurilor in fata salciei aleia, pregatind oarecum afirmatia cu Dumbledore despre timp. Imbracamintea elevilor, care fara robele alea devin mai apropiati, dar, in acelasi timp, au un aer mai intunecat. Intruziunile lui Harry si Hermione cand sunt intorsi in timp: in carte, daca mai tin bine minte, aparea doar patronus-ul lui Harry; aici cei doi lasa semne lui Harry, Ron si Hermoine "din trecut".

Cred ca tot Cuaron este responsabil pentru schimbarea modului in care actorii joaca. Se vad schimbari la actorii-copii (imi permit sa amintesc scena in care ei discuta si incearca bomboane). Poate nu sunt cine-stie-ce schimbari, dar sunt schimbari.

Efectele speciale (aici nu pot sa bag mana in foc ca Cuaron are ceva de-a face) sunt mult mai bune. Dementorii sunt bine lucrati (nu mi se par ca aduc prea mult cu anumite imagini din LOTR). Omul-lup arata foarte bine. Impreuna, efectele speciale si decorurile confera acestul "Harry Potter 3" un aer unic si sunt, ca a parafrazez pe cineva, in sprijinul povestii si nu invers.

Sa nu uit de muzica. Pe langa tema cu care deja am facut cunostiinta, mai este melodia aia "Something Wicked This Way Comes" si, mai ales, in ultima parte a filmului, cand Harry si Hermione se intorc in timp, ticaitul ceasului care se aude obsedant, ca o "melodie" de Ligeti sau metronomul din "Time" (Pink Floyd). John Williams kicks ass...

Si am ajuns la actori. In afara de ce am zis mai sus, trebuie sa o amintesc pe Emma Thompson, sub ditamai machiajul, care joaca foarte bine un rol nu chiar accesibil. Dar adevaratul star al filmului este Gary Oldman. Desi este "tandru" inspre sfarsit, isi arata nebunia specifica personajului. Replica "Let's just kill him" este dusa la perfectiune si actorul ii confera lui Sirius Black exact cata substanta trebuie.

Scene exceptionale (de urmarit):
--- debutul filmului, cu Harru Potter invatand pe ascuns;
--- elevii lui Lupin in fata Bong-ului + muzica din scena respectiva;
--- Harry Potter pe coridoarele castelului in cautarea "sobolanului";
--- intoarcerea in timp;
--- trecerea anotimpurilor, impartita in secvente de-a lungul filmului;
--- jocul de Vathat (ce traducere...) pe ploaie si, mai ales, avantarea lui Harry Potter in inaltul cerului si intalnirea cu Dementorii;
--- prezentarea hipogrifului si zborul lui Harry;
--- Harry Potter si Sirius Black asaltati de Dementori in final;
--- finalul (s-a aplaudat in sala);
(prima aparitie a Dementorului m-a lasat cam... rece)

Sincer, nu imi pasa ce parere aveti voi (mai ales fanii LOTR carora nu le place HP). Dar, in ceea ce ma priveste, fara sa afirm ca HP 3 este o capodopera, eu consider ca acest "Harry Potter and the Prizoner of Azkaban" este mai mult decat un simplu film pentru copii. Este un exemplu foarte reusit de cinema. Sunt convins ca urmatorul film nu va fi nici macar aproape de acesta si mult mai asemanator cu celelalte doua. Dar acesta, si luat singur, este de ajuns!

(cred ca am terminat)

BeNnY
18 Jun 2004, 22:41
Dupa ce am citit randurile tale, MinRep, sigur ma duc si eu maine la film :) Dupa, voi scrie si eu, dar sigur nu la fel de mult ca tine.

P.S. Imi place cum scrii.

MinRep
18 Jun 2004, 22:44
Thanx!

P.S.: S-ar putea ca parerea ta sa nu coincida cu a mea, dar raman la ce am declarat mai sus. Filmul e bun!

ogto
18 Jun 2004, 22:53
Impresionant. Ma inspiri MinRep. Faptul ca tie ti-a placut filmul acesta ma face un fan si mai mare a lui HP (carte, nu personajul :D)

ogto
19 Jun 2004, 21:45
Am vazut azi HP 3, dupa ce am asteptat sa il vad mult timp, fiid un fan mare a cartii. Si parerea mea despre film poate fi rezumata la un singur cuvant: o "capodopera".

Primele doua au fost fidele cartii si copilaroase. O sa spuneti: "Faptul ca au fost fidele carti ese un lucru bun, nu?". eu va spun ca nu intotodeauna. Daca filmul este o doar cartea cu imagini si nu ofera nimic in plus, de ce sa ma vezi filmul? Poti doar sa citesti cartea si sa nu mai mergi la film. Dar la al treilea au schimbat regizorul, fapt ce a facut TOATA diferenta. La al treilea regizeaza Cuaron, o alegere improbabila, regizorul celebrului "Y tu mamá también". El adauga stil, drama, sentimente intense si arta. Filmul este cu Harry Potter and friends. Dar in rest totul este schimbat. Decorul, atmosfera, si chair unii actori (Dumbledore a fost inlocuit de un actor care nu este rau, dar nu se compara cu fostul).

Acest film nu numai ca dauga mult la carte, dar parca este o alta poveste, povestita altfel. Filmul este realizat artistic impecabil. Are unele momente care sunt frumoase si te fac sa zambesti si unele momente care sunt chiar infricosatoare. Povestea progreseaza bine, iar momentele care au fost scoase sau modificate din carte nu se simt. Tot respectul pentru Cuaron, care face tot filmul.

Actorii tineri, care au jucat sunt in primele doua, s-au maturizat atat la talent dar si la aspect (cel mai mult schimbandu-se Emma Watson, care promite multe pe viitor). Copii joaca bine, dar actorii batrani joaca si ei foarte bine, dand viata profesorilor de la Hogwarts. Emma Watson joaca, dupa parerea mea, cel mai bine dintre cei mici, Ron isi joaca rolul bine, dar cel mai netalentat este Daniel Radcliffe. Nici rolul lui nu este prea complex sau bine definit, dar nici eu nu va primi un Oscar prea curand. In final tot cast-ul merge bine.

Toate schimbarile din film, regizorul, atmosfera, povestea, actorii, chiar si muzica duc la realizare unei urmari demne, daca nu chiar superioare, cartii HP. Nu este o simpla adaptare, acum este un film artistic (parerea mea). Acesta este un film care va fi de referinta pentru mine in materie de adaptari dupa o carte. Filmul, SINCER, mi-a placut foarte foarte mult si il recomand oricui. Pacat este ca o sa schimbe regizorul pentru a cincea carte, ceea ce este un risc, dar poate sa aduca niste imbunatatiri substantiale la film. We shall wait and see...

Ah, am uitat, la sfaritul filmului, in sala s-a aplaudata. Si pe buna dreptate!

BeNnY
19 Jun 2004, 22:16
Vazut HP3 impreuna cu ogto azi. Am iesit impresionat de la film, cum mi-a depasit total asteptarile chiar si dupa ce am citit randurile lui MinRep.

Actorii au fost excelenti (NU mi-a placut noul Dumbledore) ca intreg, rolul lui Harry a scartait pe alocuri, de genul scena cand aude ca Sirius i-a tradat pe parintii lui si se retrage in padure, acolo scena este un pic patetica, plansul fiind foarte fals, insa imediat dupa aceea isi ia revansa si explodeaza. Totusi mi-a placut de el, s-a maturizat clar ca nivel de actorie, impreuna cu ceilalti 2 colegi ai sai. Nivelul de actorie a fost ridicat considerabil ei fiind ajutati si de Gary Oldman care face un rol excelent impreuna cu David Thewlis (Lupin).

Regizorul a creat niste momente DE SENZATIE! La propriu! Nu m-am mai simtit de mult asa la un film! Au fost niste momente care mi-au dat fiori pe sira spinarii insa si niste momente care m-au incalzit. Primele insa, au fost evident predominante. S-a potrivit cu cartea care a fost cea "de groaza" din seria HP insa am ramas cu impresia ca FILMUL a surclasat cartea! Cuaron m-a incantat. Un regizor excelent, care a creat din filmul acesta, o capodopera, un punct de referinta, un film aproape definitoriu al genului sau. (mai ales cu actori principali de aceasta varsta).

Schimbarea regizorului este a naibii de evidenta! Al treilea film al seriei parca nu apartine aceeasi serii cu primele doua. Primele doua au fost copilaresti, cu copii pentru copii, cu nimic artistic la propriu, doar niste filme comerciale, de duzina, pe cand cel de fata este mult mai dark, dramatic, transmite sentimente cu gramada, aproape te copleseste, momentele cu Dementorii TE INGHEATA. Eu chiar am avut fiori la 2 scene cu ei. Efectele speciale nu stiu cat au fost de mari si late, insa modul in care au fost puse in scena a fost genial si le-a dat cu totul alta valoare. A stiut Cuaron sa foloseasca la maxim toate resursele lui, inclusiv creierul.

Dementorii nu seamana cu Wraiths din LOTR! Asta asa pentru ca se auzeau niste zvonuri.

Recomand filmul in special fanilor LOTR si haterilor HP, celor care au injurat pe-aici HP-ul.

Excelent!

MinRep
19 Jun 2004, 22:40

Si cand am fost eu. Nu cine stie ce aplauze, dar totusi aplauze! Mai rar un film care sa incante asa! Mi-a placut cum ati scris si tu si BeNyY si imi pare bine sa vad ca filmul place!

BeNnY
19 Jun 2004, 22:46

Si cand am fost eu. Nu cine stie ce aplauze, dar totusi aplauze! Mai rar un film care sa incante asa! Mi-a placut cum ati scris si tu si BeNyY si imi pare bine sa vad ca filmul place!

Corectie: BeNnY nu BeNyY :)

Si la Patria au fost aplauze, dar doar intr-o parte a salii... Totusi de mult nu am mai auzit aplauze la un film :)

ogto
19 Jun 2004, 22:47

Din pacate, multi fraieri spun ca primele doua au fost mult mai bune si Cuaron i-a dezamagit. Fraieri necopti. I love Harry Potter and I wish I could live in that world and live those experiences... But I can't... And that makes me sad.

BeNnY
19 Jun 2004, 22:50
Ok, mutam discutia despre Prisoner of Azkaban la Acum pe ecrane.

Despre HP in general:

Am vazut ca au anuntat si al 5-lea film, Order of the Pheonix.
Ma intreb cine o sa-l joace pe Voldemort in 4...

ogto
19 Jun 2004, 22:51
Eu zic Brad Pitt sau Woody Allen sau Danny DeVito. My fisrt 3 choices. Ar fi ceva sa fie unul din ei Voldemort :happy:

MinRep
20 Jun 2004, 10:08
Ma intreb cine o sa-l joace pe Voldemort in 4...

Ultimul nume pe care l-am auzit a fost JOHN MALKOVICH. Dar deocamdata nu e nimic sigur...

MinRep
20 Jun 2004, 10:09
Corectie: BeNnY nu BeNyY :)

Sorry... :? M-am grabit...

MinRep
20 Jun 2004, 10:12
Din pacate, multi fraieri spun ca primele doua au fost mult mai bune si Cuaron i-a dezamagit. Fraieri necopti.

Fii atent ce am gasit pe yahoo.movies: click aici (http://movies.yahoo.com/mvc/dfrv?mid=1808404334&s=&rvid=255-212657&i=4&spl=&ys=A4NcTbuTSbnk2X8DHxCjxw--)

Asta are probleme serioase cu Cuaron...

ogto
20 Jun 2004, 11:22
Am citit ce a zis incultul acela la Yahoo. Si am fost profund dezugustat de prostia lui. Prosti ca astia ma fac sa bat pe cel care sta in dreapta mea. Sper ca HP4 sa iasa macar la fel de bun ca 3, doarece HP4 este si mult mai bun decat 3. Sa vedem... :D

BeNnY
20 Jun 2004, 11:41
Dar multe chestii de acolo sunt tampenii :shock: De exemplu punctul 3. Cho Chang parca aparea abia in cartea 4, eu nu mi-o amintesc in 3! Mda... nu ma obosesc sa comentez pe marginea acelui review...

John Malkovich chiar ca s-ar potrivi in rol de Voldemort... parca am auzit si eu ceva de genul asta.

MinRep
20 Jun 2004, 12:11
Va dati seama ca nici unul dintre punctele "incultului" nu tin. Poate doar chestia cu semnatarii hartii, da' sa speram ca se elucideaza in 4 sau 5 (sau pe DVD, in cel mai rau caz). Se vede oricum ca tipul nu a inteles nimic din film...

P.S.: Cho Chang este, totusi, mentionata in 3, dar numai in 4 apare cu adevarat...

PoliFanAthic
20 Jun 2004, 16:20
Era cam frustrat baiatul, ce sa-i faci? :)
Problema cu semnatarii hartii este discutabila. Prin deductie e improbabil sa-si dea cineva seama despre ce-i vorba, dar daca intr-adevar te intereseaza poti sa citesti cartea, nu?
Vizavi de Malkovich, mi se pare cool la o prima auzire. Sunt curios cum o fi cu prima vedere. Ar mai fi si baiatul lui Crouch, nu? Plus, sunt curios cum o sa comprime campionatul de quidditch. Asta e deobicei cea mai mare provocare a cartilor.

Galadriel_queen
20 Jun 2004, 17:49
WOW!!! N-am mai intrat de mult pe forum pt k ma saturasem de prostiile si aberatiile spuse de unii... dar felul in care ati caracterizat voi filmul... asa va vreau! Nu as putea sa zic mai multe decat ati zis voi, decat faptul k Gambon mi-a placut la nebunie si de Gary Oldman nici nu mai zic...

Poate va suna cam ciudat, dar am plans la scena cu Harry, Sirius, Dementorii si Patronulsul in forma de cerb. Si au mai fost scene care mi-au scos lacrimi, dar nu am de gand sa va spun acum.

Daca ar trebui sa caracterizez filmul sau regizorul printr-un singur cuvant ar fi GENIAL

PoliFanAthic
20 Jun 2004, 21:48
Sunt curios si de Mad Eye, Madame Maxine (asa o chema?), Krum si Cedric.
Apropo de 3: "accidentul" lui Harry la quidditch avea loc intr-un meci cu Hufflepuff sau cu Ravenclaw? (nu am cartea in acest moment si nu pot verifica). Si daca era cu intr-adevar cu Hufflepuff, Cedric ce post ocupa in echipa? (poate intelegeti ce urmaresc...)

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2004, 22:19
pe mine ma dispera hbo-ul.....tot timpul dau HP!!!....au dat shi ei lotr de 3 ori shi gata :x ..dar Hp il dau tot timpul!!! :x :x

MinRep
20 Jun 2004, 22:40
Apropo de 3: "accidentul" lui Harry la quidditch avea loc intr-un meci cu Hufflepuff sau cu Ravenclaw? (nu am cartea in acest moment si nu pot verifica). Si daca era cu intr-adevar cu Hufflepuff, Cedric ce post ocupa in echipa? (poate intelegeti ce urmaresc...)

Eu tin minte ca era cu Hufflepuff, dar nu am cartea sa verific. Daca nu ma insel, Cedric ocupa acelasi post cu Harry. Deci...

PoliFanAthic
20 Jun 2004, 22:42
Ce sa-i faci: multimea cere si televiziunea da. :D

BeNnY
20 Jun 2004, 23:13
Adevarul este ca Gambon semana cu un mos, mic, frustrat... Nimic magic in legatura cu el... Doar un alt mos. Nu se compara cu "vechiul Dumbledore" ... Pacat.

PoliFanAthic
21 Jun 2004, 12:44

Eu tin minte ca era cu Hufflepuff, dar nu am cartea sa verific. Daca nu ma insel, Cedric ocupa acelasi post cu Harry. Deci...

Deci pe cine a fulgerat?

PoliFanAthic
21 Jun 2004, 12:55
La imdb apare asa:
Frances de la Tour .... Madame Maxime
Brendan Gleeson .... Alistor "Mad Eye" Moody

Interesant? Ramane de vazut cum se arata.

MinRep
21 Jun 2004, 14:59

Deci pe cine a fulgerat?

Stai putin. :? Nu inteleg unde bati? (sau nu imi mai amintesc de nici un fulger)

P.S.: Completez: de-abia astept sa-l vad pe Brendad Gleeson in HP 4.

Galadriel_queen
22 Jun 2004, 22:38
L-a fulgerat pe Cedric, capitanul echipei Hufflepuf, de asemenea seeker-ul echipei lui.

PoliFanAthic
26 Jun 2004, 13:20
L-a fulgerat pe Cedric, capitanul echipei Hufflepuf, de asemenea seeker-ul echipei lui.
Stii, inainte sa apara dementorii, Harry si seeker-ul de la Hufflepuff urmareau snitch-ul. Si pe huffelpuffian il trozneste un fulger...

Galadriel_queen
26 Jun 2004, 22:01
Stiu.

MinRep
27 Jun 2004, 11:31
Stii, inainte sa apara dementorii, Harry si seeker-ul de la Hufflepuff urmareau snitch-ul. Si pe huffelpuffian il trozneste un fulger...

Hmm... nu am retinut chestia asta. Interesant...

Galadriel_queen
05 Jul 2004, 22:56
Deja am inceput sa scriu o "Poveste" intitulata "Harry Potter and Lord of the Rings RANDOMLY meet". Bineinteles, genul e umor, deja am ajuns la al 9-lea capitol, si as vrea sa va intreb daca as putea sa o postez pe forum.

P.S.: Astfel se explica absenta mea.

BeNnY
05 Jul 2004, 23:53
Poti, de ce nu?

Gaandalf
06 Jul 2004, 06:48
Deja am inceput sa scriu o "Poveste" intitulata "Harry Potter and Lord of the Rings RANDOMLY meet". Bineinteles, genul e umor, deja am ajuns la al 9-lea capitol, si as vrea sa va intreb daca as putea sa o postez pe forum.

P.S.: Astfel se explica absenta mea.
sa intrebi ? da ce tu crezi k aicic este regim totalitarist ?
one word, one luuv: DEMOCRACY!

PoliFanAthic
19 Jul 2004, 01:51
Cunoaste cineva, cumva, o locatie unde as putea viziona chipurile magice ale noului "cast"?

Danica
19 Jul 2004, 09:00
Cunoaste cineva, cumva, o locatie unde as putea viziona chipurile magice ale noului "cast"?

huh ?au schimbat cast-ul? :(( sau te referi la personajele care vor aparea in HP&the goblet of fire?ca sunt trecute pe IMDB ..dar unele fara poze...citesem intr-o revista ca au ales-o pe tipa care o va juca pe Cho dar nu e sigur daca apare in filmul asta sau urmatorul...no picture ..in schimb.. surpriza ..e chinezoaica! :P..shi vad ca pe imdb au anuntat shi "Harry Potter and the half blood Prince" in 2008...oare cat ani vor avea atunci Dan, Rupert shi Emma?daca renuta la ei eu NU ma mai duc la filmele cu Harry potter! :sleep:

PoliFanAthic
19 Jul 2004, 12:28
Probabil o sa-i schimbe, dar eu ma intrebam de poze la noii actori in HP 4. Am vazut cateva pe site-ul BBC, dar nu pe toti.
Fleur arata ca ceapa.

MinRep
24 Jul 2004, 12:40
shi vad ca pe imdb au anuntat shi "Harry Potter and the half blood Prince" in 2008...oare cat ani vor avea atunci Dan, Rupert shi Emma?daca renuta la ei eu NU ma mai duc la filmele cu Harry potter! :sleep:

Nu o sa-i schimbe... Oricum, in general, roluri de 16 ani sunt interpretate de persoane cam de 18-19, daca nu mai mult. Deci suntem inca in regula...

PoliFanAthic
08 Aug 2004, 22:05
Ralph Fiennes copii! Vine sa va intruchipeze cel mai teribil cosmar :D

BeNnY
08 Aug 2004, 22:25
Parca il alesesera deja pe John Malkovich, foarte ciudat! Era pana si la news pe IMDB ca l-au ales pe John Malkovich sa-l joace pe Voldemort...

PoliFanAthic
09 Aug 2004, 11:24
Ce sa le faci, s-au razgandit :?

MinRep
09 Aug 2004, 16:35
Ralph Fiennes copii! Vine sa va intruchipeze cel mai teribil cosmar :D
Da e sigur? (de data asta...)

PoliFanAthic
09 Aug 2004, 21:09
Da.

MinRep
09 Aug 2004, 21:23
Atunci e bine... Asteptam cu interes... Oare cum ar fi fost Robert Carlyle in rolul asta? hmm...

PoliFanAthic
10 Aug 2004, 12:27
Ma intreb cat de uman va aparea Voldemort. Nu stiu de ce, dar imi vine greu sa mi-l imaginez doar carne si oase.
Cat despre Carlyle...nu stiu. De ce te-ai gandit la el?

Gaandalf
10 Aug 2004, 13:18
Ma intreb cat de uman va aparea Voldemort. Nu stiu de ce, dar imi vine greu sa mi-l imaginez doar carne si oase.
Nu shtiu cum se numeshte procedeul dar vor face din Ralph ceea ce au facut shi din Arnie in Termintor 3 ... il vor acoperi cu green stuff asha cum au facut shi cu Sonny in I,Robot shi o sa faca ce vor din el.

John Malkovich ar fi fost mai mult decat OK in rol negativ. Nu ma exprim in cazul lui VolderMORTY dar nu pot zice ca dupa Red Dragon Ralph e slab in materie de villain. Are stofa!

PoliFanAthic
11 Aug 2004, 01:54
Doar in Red Dragon? Cum ramane cu Schindler's List sau chiar Spider, printre multe altele? Sincer sa fiu il prefer pe Fiennes in fata lui Malkovich, chiar daca nu as fi fost foarte suparat nici cu el.

Gaandalf
11 Aug 2004, 06:47
Doar in Red Dragon?
M-am gandit asha mai recent.

V_Rossi
02 Nov 2004, 20:47
O porcarie de film.... multi bani.. pt nimik.... de fapt e pentru ceva! Stiti pentru ce...? Pentru COPII.... :P