PDA

View Full Version : Posters Reborn

ogto
14 Jun 2004, 12:39
Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii.

Primul poster este la Secret Window.

Secret Window (http://www.benny.xro.us/postere/Secret.jpg)

BeNnY
14 Jun 2004, 13:05
:hmm:
Pacat ca nu putem sa punem poz(n)ele direct pe forum...

Gaandalf
14 Jun 2004, 13:28
Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii.

Primul poster este la Secret Window.

Secret Window (http://www.benny.xro.us/postere/Secret.jpg)
cineva ... inchidetzi - shtergetzi spatziul acesta ocupat inutil ...

BeNnY
14 Jun 2004, 13:31
Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the cacat ma ca oricum e un jeg literar. :x

Gaandalf
14 Jun 2004, 14:29
Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the c**** ma ca oricum e un jeg literar. :x
scrie tu mah ceva de genu asta. Virusule! De ce nu ma invetzi tu cum sa scriu ? I really need your guidance.

BeNnY
14 Jun 2004, 14:30
Am scris.

Gaandalf
14 Jun 2004, 14:38
Am scris.
bravos!

iepurilah
14 Jun 2004, 15:36
STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace (http://www.hasdeu.mxhost.net/benny.jpg)
Super productie!

Oloriel
14 Jun 2004, 15:41
STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace (http://www.iepurilah.dap.ro/benny.jpg)
Super productie!
:shock:
ahhmmm foarte misto...
mai ales faza cu "Forbidden" :D

BeNnY
14 Jun 2004, 19:38
STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace (http://www.iepurilah.dap.ro/benny.jpg)
Super productie!

Bai retardatule era vorba de poze facute de tine.

iepurilah
14 Jun 2004, 20:28
pai da mah...si ce?...aia nu e facuta de mine? :D

P.S: sorry everybody pt eventualele probleme in vizualizarea posterului, acum am rezolvat problema. Puteti sa admirati posterul super productiei aici (http://www.hasdeu.mxhost.net/benny.jpg)

BeNnY
14 Jun 2004, 20:45
Hehehe... Sa te aud cum plangi tu sau cel care a facut site-ul respectiv...

iepurilah
14 Jun 2004, 20:48
:o uuuh....o dai pe amenintari :hmm: ..crezi ca ma doare mana sa imi fac imi fiecare zi cate un cont pe la nu stiu ce site de hosting? marsh mah cu de-astea! :x

iepurilah
14 Jun 2004, 20:49
Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny

BeNnY
14 Jun 2004, 21:32
Neah, stii ceva? Imi bag pula

M-am plictisit de mistouri de-asta de 2 lei. Daca continui ma doare fix in cur de tine cu tot cu afisul tau. Mars la cacat

ogto
14 Jun 2004, 22:09
Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny

Da, ai derivat de la subiect. Cu o poanta de kkt. Aminteste-mi sa rad ca sa ma pot opri. Taci naibi din gura retardatule.

Si nu va mai certai aici cretinilor, faceti-va propriul vostru topic unde sa va certati.

iepurilah
14 Jun 2004, 23:22
Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!

ogto
14 Jun 2004, 23:31
Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!

Losers? :sick: :hmm: Mhm... Este clar ca mintea ta deproportionata nu poate sa vada diferenta 'subtila' intre o injuratura si o insulta. Drogat analfabet. Mai taci naibi din gura. E pacat de posturi, sa le irosesc pe tine, un idiot.

iepurilah
14 Jun 2004, 23:57
pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?

BeNnY
15 Jun 2004, 00:04
pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?

Se intituleaza "iepurilah e un drogat idiot"

iepurilah
15 Jun 2004, 00:09
Hai sa zicem ca la faza cu "drogat" n-am nimic impotriva, ca nu e cine stie ce insulta, da la "idiot" cred ca ma confunzi cu o persoana draga tie

BeNnY
15 Jun 2004, 00:23
Hai sa zicem ca la faza cu "drogat" n-am nimic impotriva, ca nu e cine stie ce insulta, da la "idiot" cred ca ma confunzi cu o persoana draga tie

aha... cu vreo ruda de-a ta

iepurilah
15 Jun 2004, 00:30
mah tzarane, ce ma fac eu cu tine?...ca numa' anapoda intelegi!
Nu era vorba de nici o ruda de-a mea, ca nu stiu nici una idioata.....nici ai tai nush daca-s asa, dar daca ma iau dupa ce a putut sa iasa din ei....doamneee!

LadyEowyin
15 Jun 2004, 08:17
Super productie!
jajajajajajajaja! Iepurilah esti genial! :lol: :P :D :lol: :P :D n-am mai ras atat de tare de la citirea ultimelor posturi a lui benny. :lol:

LadyEowyin
15 Jun 2004, 08:18
Da, ai derivat de la subiect. Cu o poanta de kkt. Aminteste-mi sa rad ca sa ma pot opri. Taci naibi din gura retardatule.
Nu voi ati scos topiul asta cu poster reborn ? Asta face Iepurilah. Si o face de minune. :lol:

BeNnY
15 Jun 2004, 09:24
Super productie!
jajajajajajajaja! Iepurilah esti genial! :lol: :P :D :lol: :P :D n-am mai ras atat de tare de la citirea ultimelor posturi a lui benny. :lol:

Mda... adevaru' e ca prostii cu prostii se aduna

iepurilah
15 Jun 2004, 13:11
10x LadyEowyin :love: ...in sfarsit, cineva care imi apreciaza munca!

BeNnY
15 Jun 2004, 13:13
Dupa cum am spus mai sus....

iepurilah
15 Jun 2004, 13:23
Atunci lasa-ne in "prostia" noastra sa radem si noi oleak de astia "destepti"!

Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 21:33
mai lasati incolo insultele, pt ca shi aici shi la HP tot ce faceti este sa va certati....
cred ca cel mai bine ar fi sa faceti un topic in care sa va injurati shi sa va certati pana nu ma puteti!!! :hmm:

ogto
15 Jun 2004, 21:36
mai lasati incolo insultele, pt ca shi aici shi la HP tot ce faceti este sa va certati....
cred ca cel mai bine ar fi sa faceti un topic in care sa va injurati shi sa va certati pana nu ma puteti!!! :hmm:

Iar tu a-i fi principala noastra tinta.

BeNnY
15 Jun 2004, 21:58
Pentru mine nu.

Mesajele lui iepurilah ma ung pe suflet pe mine

Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 21:59
Pentru mine nu.

mersi...cred... :shock:

ogto
15 Jun 2004, 22:21
Pentru mine nu.

mersi...cred... :shock:

Credinta ta e oarba

Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 22:26
dc te bagi in seama?
te-a intrebat cineva ceva? aa?

iepurilah
16 Jun 2004, 00:33
Pentru mine nu.

I :love: u 2 Benny

LadyEowyin
16 Jun 2004, 07:15
Iepurilah!!! Nu ne mai bagi postere pe aici ? Mai vrem, mai vrem! :w00t:

iepurilah
16 Jun 2004, 07:18
mi-e si frica, ca iar imi sar astia in cap....dar parca as mai baga unu'...

LadyEowyin
16 Jun 2004, 08:07
mi-e si frica, ca iar imi sar astia in cap....dar parca as mai baga unu'...
pretty pppppplease .... do it 4 me ... :oops:

TLD
16 Jun 2004, 08:14
Benny cam sari in sus repede de la o vreme.. Cei cu tine ai ascultat prea mult ombladon si ti-a dat de ai sarit in sus ca michi maus?! Ai sa o lasam mai moale.. Nu de alte da conflictele deschise pe forum ocupa spatiu degeaba pe serveru cinemagia.. Yo zic sa citesti mai mult pt capacitate ca al anu p vremea asta... ;)
P.S: Sper ca nu o sa incepem acuma sa ne floodam pe nspemii de pagini ca n-am chef! ;)

iepurilah
16 Jun 2004, 08:16
pretty pppppplease .... do it 4 me ...
oofff....desi nu vreau sa ma cert cu astia iar, ti-am zis ca i :love: you, asa ca o sa mai bag unu', probabil mai pe seara....so, stay tuned! :P[/quote]

LadyEowyin
16 Jun 2004, 08:17
Benny cam sari in sus repede de la o vreme.. Cei cu tine ai ascultat prea mult ombladon si ti-a dat de ai sarit in sus ca michi maus?! Ai sa o lasam mai moale.. Nu de alte da conflictele deschise pe forum ocupa spatiu degeaba pe serveru cinemagia.. Yo zic sa citesti mai mult pt capacitate ca al anu p vremea asta... ;)
P.S: Sper ca nu o sa incepem acuma sa ne floodam pe nspemii de pagini ca n-am chef! ;)
Inca odata TLD te intreb: De ce nu mai intrii pe forum ? Nu te-am vazut decat in poze dar la stilul asta pe care il ai deja mi-e dor de tine. :D

LadyEowyin
16 Jun 2004, 08:18
pretty pppppplease .... do it 4 me ...
oofff....desi nu vreau sa ma cert cu astia iar, ti-am zis ca i :love: you, asa ca o sa mai bag unu', probabil mai pe seara....so, stay tuned! :P[/quote]
i'm flirting with my PC already. Pe seara! 8)

TLD
16 Jun 2004, 08:22
Inca odata TLD te intreb: De ce nu mai intrii pe forum ? Nu te-am vazut decat in poze dar la stilul asta pe care il ai deja mi-e dor de tine. :D

Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;)

LadyEowyin
16 Jun 2004, 08:25
Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;)
ne vedem la FESTIVARA! :lol: Pe cand veniti ca vreau sa merg la niste concerte in germania in vara asta ? Asa ca ziceti si voi pe forum dinainte da?

TLD
16 Jun 2004, 08:27
ne vedem la FESTIVARA! :lol: Pe cand veniti ca vreau sa merg la niste concerte in germania in vara asta ? Asa ca ziceti si voi pe forum dinainte da?

Pai eu o sa fiu ep la mare in perioada 26 iulie - 1 august.. asta sigur... Da ai sa nu mai vb off-topic ca sare michi maus asta al forumului pe noi... Si de al 2 pagini de cearta ajungem al 20! Mai vb pe privat - ca e mai shic! :P

BeNnY
16 Jun 2004, 10:32

Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata)

Nightwane
16 Jun 2004, 10:39
Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata)

ei na poftim educatzie...s-au emancipat puradeii...

BeNnY
16 Jun 2004, 11:03
Puradeii?!?!?!? :x
Asta chiar ca a fost low.

emanuel
16 Jun 2004, 11:24
O singura injuratura, si inchid topicul!
Si vorbesc serios!

BeNnY
16 Jun 2004, 11:36
Te rog sa-l inchizi.

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 11:40
Gata, gata... Nu-l suparati pe Emanuel! Unde mai sunt posterele? Nu va mai suparati unii pe altii asa. Am trecut cu totii de perioada gradinitei. Asa e si in viata. Nu ma credeti, mai iesiti pe afara... sunt multi care te injura (in fata sau pe la spate), si asa e si aici. Trebuie sa ne conformam. Asta este impresia pe care fiecare ati creat-o celuilalt si e vina voastra. Fara certuri pe topicul asta plz. Stiti pe ce topic sa va certati. Acolo sunteti bine-veniti. :lol:

sciende
16 Jun 2004, 11:56
Am si eu niste poze de aratat. Nu sunt postere pentru filme, sunt coperti de album. Sper sa va placa. Click aici (http://www.hasdeu.mxhost.net/1106.htm)