PDA

View Full Version : Cenzura

BeNnY
14 Jun 2004, 00:18
Eu inteleg sa cenzurati pula , dar de ce naiba cenzurati f_uck? Eu am scris acum f|uckerilor si mi-a iesit f_uck => Mother f_uck :hmm:

PROPUN VEHEMENT (asta daca se poate propune ceva vehement) decenzurati cuvantul F|_|CK...

...sunt intr-o continua revolta azi

iepurilah
14 Jun 2004, 00:36
pai da,mah, da poate mai citeste vre-un strain p-aci....nu ca ar intelege el ceva in romaneste, dar vede cuv fuck si ce zice? : "Aa, ce tzarani!" :D

ogto
14 Jun 2004, 07:06
Este uimitor ce gasesc unii oameni sa faca cu timpul lor. Ceva mai neproductiv nu se putea gasea... :happy:

BeNnY
14 Jun 2004, 09:14
pai da,mah, da poate mai citeste vre-un strain p-aci....nu ca ar intelege el ceva in romaneste, dar vede cuv f*** si ce zice? : "Aa, ce tzarani!" :D

Vorbeste ba romaneste! Ca el nu intelege "romaneste"

KORBEN
14 Jun 2004, 12:45
JOS CENZURA
AM LATURI P[E LARRY FLINT SI PARAZITII IN ACEASTA CRUCIADA PT A PUTEA SPUNE LUCRURILOR PE NUME
IN SPECIAL ALEA CARE INCEP IN P

BeNnY
14 Jun 2004, 13:07
Haideti, tovarasi, decenzurati cuvantul "f_uck"! Promitem ca-l vom folosi cu decenta!

Ionutz55
15 Jun 2004, 18:43
acum depinde ce cuvinte ar trebui cenzurate
cuvintele foarte vulgare ca sa spun asa din lb romana trebuie totusi sa fie cenzurate, dar cele in engleza si alte limbi parerea mea este ca ar trebui lasate
Jos Cenzura

BeNnY
15 Jun 2004, 19:40
Macar fuck sa fie lasat... Eventual si shit dar fuck e esentialul

Ionutz55
15 Jun 2004, 20:15
Macar f*** sa fie lasat... Eventual si shit dar f*** e esentialul

ai dreptate, dar vad ca topicul asta nu prea e bagat in seama :(

TLD
16 Jun 2004, 08:18
Eu zic sa injurati mai putin.. N-ar fi mai bine?!... ;)

iepurilah
16 Jun 2004, 08:23
E greu mai TLD, ca daca nu mai injura, deja vocabularul lor nu mai exista....

Ionutz55
16 Jun 2004, 12:18

vezi sa nu imi testez vocabularul pe tine, daca ma iei asa
eu nu tiam zis nimic, dar daca vrei scandal itzi voi indeplini dorinta :)

iepurilah
16 Jun 2004, 12:26
Nu ma refeream la tine Ionutz, ci la mi amor Benny si inca unu, am uitat cum il cheama

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 12:44
Ma pufneste rasul de fiecare data cand intru pe un topic nou. De ce? pentru ca vad ceea ce se vede si pe celelalte topicuri: Rafuieli de gradinita.

On topic: F|_|CK nu ar trebui cenzurat... shi nici S|-|IT. Parerea mea///

sciende
16 Jun 2004, 13:30
Cea mai dura faza este ca peste tot dau numai de BENNY si IEPURILAH in rafuieli. Cred ca se iubesc... :love: :w00t: :love:
Parerea mea! :D

BeNnY
16 Jun 2004, 13:32
Nu ma refeream la tine Ionutz, ci la mi amor Benny si inca unu, am uitat cum il cheama

Omu' stie ce stie... Credea ca l-ai prins :)

Ionutz55
16 Jun 2004, 13:42

uite ce ai zis, ai zis vocabularul lor, adica al meu si al virusului numit benny dar daca nu te refereai la mine e k, my mistake

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 13:49

Iepurilah, nu vreau sa te superi dar tu esti cel care este capul rautatilor pe aici. Tu incepi mereu sa iti bati joc de unul sau mai multi si dupa aia normal ca va certati. Nu mai cauta mereu motive de cearta.

BeNnY
16 Jun 2004, 13:54

Iepurilah, nu vreau sa te superi dar tu esti cel care este capul rautatilor pe aici. Tu incepi mereu sa iti bati joc de unul sau mai multi si dupa aia normal ca va certati. Nu mai cauta mereu motive de cearta.

Poftim?! Eu sunt capu' rautatilor. Eu am cautat motive de cearta!

Microbule eu cred ca te-ai simtit si orgoliul ti-a fost ranit profund si ai actionat in consecinta ;)

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 13:58

Poftim?! Eu sunt capu' rautatilor. Eu am cautat motive de cearta!

Cam ciudat ca te-ai acuzt pe tine insuti. Hmmm...

Ionutz55
16 Jun 2004, 13:58

uitate prin mesajele lui benny mai vechi si vei vedea cine creaza certurile
este adevarat ca nici eu nu sunt baiat bun, dar benny scuzama galdadriel_queen dar cum nu ii convine ce spune cineva cum se ia de el
adutzi aminte benny ca noi am inceput ca fazele astea de la decernarea oscarurilor cand tu nu erai de acord cu lotr

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:00

uitate prin mesajele lui benny mai vechi si vei vedea cine creaza certurile
este adevarat ca nici eu nu sunt baiat bun, dar benny scuzama galdadriel_queen dar cum nu ii convine ce spune cineva cum se ia de el
adutzi aminte benny ca noi am inceput ca fazele astea de la decernarea oscarurilor cand tu nu erai de acord cu lotr

Ok, so it was my mistake. Dar mie intotdeauna imi sar in ochi comentariile lui Iepurilah... nu ale lui BeNnY. Cred ca are ceva poza lui Iepurilah care ma face sa il subapreciez :lol: :lol:

BeNnY
16 Jun 2004, 14:04
Galadriel, da, poza lui iepurilah are ceva in ea care te face sa-l subapreciezi... si anume un iepuras drogat.

Ionutz si ce daca?

Ionutz55
16 Jun 2004, 14:08
scuza-ma dar inca esti noua pe forum si nu prea il cunosti asa bine pe benny
crezi ca daca a intervenit putin in discutzia despre harry p. asa va fi mereu?, itzi garantez ca te inseli, spune tu ceva ce nu ii convine si vei spuporta consecintele

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:16
scuza-ma dar inca esti noua pe forum si nu prea il cunosti asa bine pe benny
crezi ca daca a intervenit putin in discutzia despre harry p. asa va fi mereu?, itzi garantez ca te inseli, spune tu ceva ce nu ii convine si vei spuporta consecintele

Hai ca vad ca prea va faceti o impresie gresita. Pun pariu ca de fiecare cand imi vedeti nickname-ul va ganditi la mine asa: "aia care sustine ca HP e un film bun". Dar nu are nici o legatura cu HP. :sleep:

Nu tin cu BeNnY, si nici cu vre-un alt forumist de pe Cinemagia, ci pus si simplu mi-am exprimat parerea mai sus.

Don't like it, sue me! :lol:

BeNnY
16 Jun 2004, 14:20
Pun pariu ca de fiecare cand imi vedeti nickname-ul va ganditi la mine asa: "aia care sustine ca HP e un film bun". Dar nu are nici o legatura cu HP. :sleep:

NU! Ma gandesc "aia care are 58 de mesaje pe zi!" :hmm:

Ionutz55
16 Jun 2004, 14:21
nu vreau sa ma cert cu tine, nici cu altcineva, dar cu benny este inevitabil
daca nu te deranjeaza te rog ca atunci cand voi avea ceva de discutat cu benny, intr-un stil agresiv, sa nu intervi

BeNnY
16 Jun 2004, 14:23
Da' ce sunt eu ma, dracu cu pula? Mie imi place sa vad cum dai numai replici de cacat :)

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:26
nu vreau sa ma cert cu tine, nici cu altcineva, dar cu benny este inevitabil
daca nu te deranjeaza te rog ca atunci cand voi avea ceva de discutat cu benny, intr-un stil agresiv, sa nu intervi

Acum eu cu BeNnY am sa ma cert, in nici un caz cu tine. 8)
Iar daca am sa intervin intr-o cearta de-a voastra va fi doar ca a mai intervenit cineva... :happy:

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:28
Pun pariu ca de fiecare cand imi vedeti nickname-ul va ganditi la mine asa: "aia care sustine ca HP e un film bun". Dar nu are nici o legatura cu HP. :sleep:

Ok, recunosc. Dau cam multe mesaje, dar nu ma pot abtine. :sleep:

BeNnY
16 Jun 2004, 14:29
Galadriel! MAI RESPIRA SI TU INTRE MESAJE! Chiar asa nu te poti opri?! Nici macar eu nu scriam atat. Nici macar Leonard Pyron nu scria atat. DEVINE EXTREM DE IRITANT sa te vad scriiind peste tot! SI AIUREA! Cum ai facut la "cand alesu-ti iese'n cale"

Ionutz55
16 Jun 2004, 14:30

Ok, recunosc. Dau cam multe mesaje, dar nu ma pot abtine. :sleep:

tu detzi recodul, pana nu mai demult era benny dar tu ne-ai surclasat pe totzi :D

iepurilah
16 Jun 2004, 14:31
1 la mana...Nu va luati de avataru' meu,da?! :P
2 la mana....lui Benny nu cred ca i-a picat bine posterul facut de mine, si de atunci ne tot "iubim"....pe mine m-a enervat el, nu mai stiu de ce, si am zis ca decat sa il injur mai bine ii fac un mic poster, si el a inceput cu circu...noroc cu emanuel ca a sters posturile alea
Deci, Benny, nu uita ca o sa te ":love:" mereu

BeNnY
16 Jun 2004, 14:36
2 la mana....lui Benny nu cred ca i-a picat bine posterul facut de mine, si de atunci ne tot "iubim"....pe mine m-a enervat el, nu mai stiu de ce, si am zis ca decat sa il injur mai bine ii fac un mic poster, si el a inceput cu circu...noroc cu emanuel ca a sters posturile alea

Daca esti baiat cum cred eu... Mai bine :sick:, ok?

Ionutzule eu nu detineam recordul... Leonard Pyron detinea recordul, el fiind si singurul user care a luat ban.

iepurilah
16 Jun 2004, 14:39
Daca scriu cu caractere de 100, vezi ghilimelele?

Ionutz55
16 Jun 2004, 14:42

Daca esti baiat cum cred eu... Mai bine :sick:, ok?

Ionutzule eu nu detineam recordul... Leonard Pyron detinea recordul, el fiind si singurul user care a luat ban.

pai el cate mesaje avea?
mda, vad ca ai ajuns la mesajul 1999, mai ai cateva si ajungi la 2004 :D

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:46
V-am subclasat? wow! noutate pt mine. BeNnY, daca nu-ti convine nu te mai uita la mesajele mele si nu mai deschide profilul meu plz.

Thank you for your understanding. :happy:

Dar de ce a fost banned? pentru ca scria prea multe mesaje pe zi? (that would be 'smart' :hmm: )

iepurilah
16 Jun 2004, 14:47
Vai de capu' aluia care te ia de nevasta! :P :P

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 14:49
Vai de capu' aluia care te ia de nevasta! :P :P

Hmmm... ar fi prea norocos... :D :D :D

iepurilah
16 Jun 2004, 14:56
Hmmm... ar fi prea norocos... :D :D :D

:lol: :lol: mi-a placut asta....

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 15:07
Ideea e k nu ar trebui sa fie cenzurat nici un cuvant daca e in engleza (romana e usturatoare cateodata in domeniul injuraturilor)

emanuel
16 Jun 2004, 15:16

Daca nu va potoliti, vor mai fi si altii care vor lua ban!
"detineam recordul"
Si terminati odata cu recordurile... incep sa cred ca sunteti aici doar ca sa faceti un anumit numar de mesaje pe forum, si nu sa vorbiti despre filme!

sciende
16 Jun 2004, 15:17
Parerea mea este ca totul tine de buna crestere a fiecaruia. Stim cu totii injuraturi dar nu incercam sa facem din ele un vocabular pe care sa-l folosim in fiecare post. Eu nu tin nici cu Iepurilah, nici cu Benny. Nu ma bag. Dar Benny mi se pare cam irascibil, si prea gura-mare (tare-n glantza). Propun sa facem un poll sa vedem cine isi ia mai multe voturi. Ori sistem BigBrother (cine este mai naspa) ori de popularitate. Ce ziceti?

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 15:20
Mi se pare o idee mai mult decat excelenta. Emanuel are dreptate, ar trebui sa vorbim si despre filme (dar si forumistii merita putina atentie :happy: ).

sciende
16 Jun 2004, 15:22
Cum se face un astfel de poll?

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 15:35
Cum se face un astfel de poll?

Am facut eu deja un chestionar cu cel mai nashpa dintre forumisti. Dar daca vrei sa afli pentru alte scopuri, mergi la optiunea 'subiect nou' care o gasesti deasupra oricarui forum si in josul paginii 'subiect nou' ai o alta optiune 'Chestionar'. Acolo iti pui intrebarea si variantele.

emanuel
16 Jun 2004, 15:37
Am facut eu deja un chestionar cu cel mai nashpa dintre forumisti.

Dupa cum ti-am scris si in mesajul privat trimis, am sters acel chestionar ca nu-si avea locul pe site.
Ar fi fost un alt subiect de cearta, si slava Domnului, nu mai avem nevoie de asa ceva!

sciende
16 Jun 2004, 15:41
Eu as face. Numai ca mi-e sa nu se supere emanuel pe mine, si mai ales ca sunt nou...nu stiu ce sa fac! Nu se poate face un chestionar numai cu voturi, fara a se mai putea comenta pe acolo? Asa am scapa de cearta!

Ionutz55
16 Jun 2004, 15:48
emanuel are dreptate, ar trebui sa o lasam mai usor cu certurile astea
prea se distruge forumul, cu atatea tampenii
deci eu unul ma retrag, dar atunci cand voi fia atacat voi raspunde cu aceiasi moneda 8)

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 15:53
Ionutz55, a inceput sa imi placa fff mult cum gandesti. Am avut noi un mic fight, dar vad k esti o persoana k-lumea.

Ionutz55
16 Jun 2004, 16:05
nu ma subestima :lol:

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 16:06
Eu ma temeam ca te supraestimez; lol :lol: