PDA

View Full Version : MTV MOVIE AWARDS 2004

ArsDeViu
13 Jun 2004, 18:18
Am o intrebare. A fost difuzat pe MTV Romania?

zizi
14 Jun 2004, 01:42
nu. nici nu va fi. mtv romania e paralel cu mtv-ul, in general. de altfel e paralel cu ideile de profesionalism, televiziune, bun-simtz...etc.

ArsDeViu
14 Jun 2004, 14:59
NO WAY! Those fuckers. Sper sa te inseli.

Ambra Blu
14 Jun 2004, 15:04
nu. nici nu va fi. mtv romania e paralel cu mtv-ul, in general. de altfel e paralel cu ideile de profesionalism, televiziune, bun-simtz...etc.

Clar! MTV Romania e paralel cu TVul in g-ral, e o statie care emite muzica, un fel de radio satesc. Asta ca s anu mai vb de salariile lor, care ajung s aiti iei o pereche de pantofi din IDM sau Europa.

Gaandalf
15 Jun 2004, 15:54
Best Movie - The Lord of the Rings: The Return of the King

Best Male Performance - Johnny Depp, "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl."

Best Female Performance - Uma Thurman - Kill Bill vol. 1

Best On-screen Team - Adam Sandler and Drew Barrymore, "50 First Dates."

Best Kiss - [color=yellow]Owen Wilson, Amy Smart and Carmen Electra, "Starsky & Hutch."

Best Villain- Lucy Liu, "Kill Bill: Vol. 1."

Best Action Sequence - The Battle at Gondor, "The Lord of the Rings: The Return of the King."

Best Dance Sequence - Seann William Scott, "American Wedding."

Breakthrough Male - Shawn Ashmore, "X2: X-Men United."

Breakthrough Female - Lindsay Lohan, "Freaky Friday."

Best Fight - Uma Thurman vs. Chiaki Kuriyama,"Kill Bill: Vol. 1."

Best Comedic Performance - Jack Black, "School of Rock."

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 16:01
Best Male Performance - Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Best Action Sequence - The Battle at Gondor, The Lord of the Rings: The Return of the King
Best Dance Sequence - Seann William Scott, American Wedding
Best Comedic Performance - Jack Black, School of Rock

Acestea sunt premiile intr-adevar meritate

Gaandalf
15 Jun 2004, 16:05
Best Male Performance - Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Best Action Sequence - The Battle at Gondor, The Lord of the Rings: The Return of the King
Best Dance Sequence - Seann William Scott, American Wedding
Best Comedic Performance - Jack Black, School of Rock

Acestea sunt premiile intr-adevar meritate
Best On Screen Duo vroiam sa ia Bad Boys 2 ... :(

christi
20 Jun 2004, 16:55
A fost pe MTV2 saptamina trecuta. Nu stiu daca o sa-l mai dea in reluare. Mai urmariti si voi www.mtv2europe.com

MinRep
20 Jun 2004, 20:53
In afara de chestiile cu best fight, best action sequence, best villain si best kiss (categorii neconventionale), premiile astea sunt cam pe dianafara "artei"... Si de data asta, best villain e socotita Lucy Liu in "Kill Bill", cand, de fapt, cel mai bun dintre nominalizati e, de la o posta, Kiefer Sutherland in "Phone Booth". Dar whatever...

Serghei
20 Jun 2004, 23:54
premiile astea sunt cam pe dianafara "artei"

Ca Oscarurile or fi pe dinauntrul artei!Acelasi cacat capitalist!

Check this out!http://maddox.xmission.com/

Mananca o multime de cacat da le mai nimereste.Vezi bucata cu Cancel de 2005 Academy Awards!

MinRep
21 Jun 2004, 10:04
Ca Oscarurile or fi pe dinauntrul artei!Acelasi c**** capitalist!

N-am zis asta... 8)

P.S.: Maddox ala are cateva probleme serioase...

christi
23 Jun 2004, 19:16
E saptamina asta MTV Movie Awards Weekend la MTV Romania. Adica simbata si duminica, de la 12.00.
Eu am vazut premiile pe MTV2. Au fost... interesante. MTV Style.

Ionutz55
23 Jun 2004, 21:33
movie nu se compara cu music awards :)

M_olecula
24 Jun 2004, 00:24
Fratilor , MTV Movie Awards nu se pot compara cu premiile Academiei Americane de Film ....nici pe departe ! Nu trebuie sa mai si evidentiez de ce ...stiti si voi !!!!!

zizi
24 Jun 2004, 00:29
Fratilor , MTV Movie Awards nu se pot compara cu premiile Academiei Americane de Film ....nici pe departe ! Nu trebuie sa mai si evidentiez de ce ...stiti si voi !!!!!

da point is, k nici nu-shi propun....

(oricum, era mai bine dak le dadeau p-alea de anu' trecut, in care au bagat mult mai multzi bani shi aratau k atare--asta, asha, k spectacol...)

M_olecula
24 Jun 2004, 00:38

(oricum, era mai bine dak le dadeau p-alea de anu' trecut, in care au bagat mult mai multzi bani shi aratau k atare--asta, asha, k spectacol...)

Ai dreptate... ei stiu mai mult sa faca katerink si sa se distreze.... si asta fiind bine ca mai scoate lumea din monotonia Oscarurilor... dar lasand distractia la o parte sunt cam penibili.... acum au parodiat Kill Bill vol. 1 sau vol.2 nu sunt sigur care din ele .

Gaandalf
24 Jun 2004, 12:30

Ai dreptate... ei stiu mai mult sa faca katerink si sa se distreze.... si asta fiind bine ca mai scoate lumea din monotonia Oscarurilor... dar lasand distractia la o parte sunt cam penibili.... acum au parodiat Kill Bill vol. 1 sau vol.2 nu sunt sigur care din ele .
KB vol2 ... :lol:
L-au invitat pe Billy Crystal intr-un an shi au zis k e mult mai tare la MTv decat la OScar-uri ... el a recunoscut. The Oscars suck.. MTv knows how 2 make fun!

M_olecula
24 Jun 2004, 12:44
KB vol2 ... :lol:
L-au invitat pe Billy Crystal intr-un an shi au zis k e mult mai tare la MTv decat la OScar-uri ... el a recunoscut. The Oscars suck.. MTv knows how 2 make fun!

Pai tocmai asta zic si eu... ei stiu sa se distreze ... ATAT !!!!! ;)

ArsDeViu
24 Jun 2004, 13:47
E saptamina asta MTV Movie Awards Weekend la MTV Romania. Adica simbata si duminica, de la 12.00.
Eu am vazut premiile pe MTV2. Au fost... interesante. MTV Style.

De abia astept.

Ionutz55
24 Jun 2004, 22:37
sa vedem ce a iesit din muzica+film

LadyEowyin
25 Jun 2004, 08:08
Eu l-am vazut la MTV HITS! Am ras de am zis ca nu mai apuc ziua de maine. Prezentatoarea care joaca acum in Mean Girls mi-a provocat greata - :sick: Dar a fost destul de reusit.
Parerea mea este ca Mtv Movie Awards de acum 2 ani - cel cu Jack Black a fost cel mai tare.

Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 22:17
am vazut azi pe mtv....a fost reluarea?

M_olecula
26 Jun 2004, 23:56
Au nominalizat la Best Movie X-MEN 2.... DUMNEZEULE ce terminati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!