PDA

View Full Version : La REvedere

Lady_Skar
13 Jun 2004, 14:30
Saptamana viitoare incepe oficial antrenamentul de bac. Din pacate asta inseamna ca renunt la net. Ma incui in camera si study study study.
boring
boring
boring

Dar ata ete. Asa ca noi o sa ne vedem peste doua sapt. intre timp: aveti grija de voi si ce se posteaza pe aici. Sper sa mai fie aici forumul cand ma intorc, god knows what you will do without me. :D

Intre timp, wish me luck, forta fie cu mine, alea alea.

O sa mai intru diseara si dup-aia... I am entering the desert of the real. (viata fara net) :(( :(( :(( :((

Leonard
13 Jun 2004, 14:55
mult succes la bac si la inchiderea vietii de liceu! sper ca n-o sa plangi ca termini liceul, cum fac unii

Lady_Skar
13 Jun 2004, 15:39
mult succes la bac si la inchiderea vietii de liceu! sper ca n-o sa plangi ca termini liceul, cum fac unii

sa plang? :shock:

Abia abia ma abtin sa nu sar in sus de bucurie. :D

ogto
13 Jun 2004, 15:57
Pa Lady_S, nici n-am venit eu bine si pleci tu? :(( I will miss you, and so will many other people. Succes la Bac.

Nightwane
13 Jun 2004, 16:17
Bafta babe... :love: 8)

Ionutz55
13 Jun 2004, 16:28
succes la bac :) , ca io am maine capacitatea :(

Ilila
13 Jun 2004, 18:34
nu vreau sa par mistica 8) ... dar fiecare zi a vietii e un examen
bafta, Lady

emanuel
13 Jun 2004, 18:42
Bafta si din partea mea si a CineMagiei.

Forta fie cu tine!

EgoN
13 Jun 2004, 19:23
bafta lady s !!!

raptor
13 Jun 2004, 21:09
8) force be with ya!....ps. e mai usor decit se zvoneste...bafta!

BeNnY
13 Jun 2004, 21:40
Good luck! Break someone's leg!

Sm�agol-Gollum
13 Jun 2004, 22:01
bafta tie shi tuturor celor care au bac

Jay
13 Jun 2004, 22:55
Bafta mare si knock'em dead girl...... Sa nu ne uiti!! :P

Mircius
14 Jun 2004, 07:20
Bafta si ne reauzim curand. 8)

LadyEowyin
14 Jun 2004, 07:28
I believe you are ready to face the trials and become a jedi knight. May the force be with you!

ogto
14 Jun 2004, 07:30
Bafta mare si knock'em dead girl...... Sa nu ne uiti!! :P

Knock 'em dead with your huge knockers! :happy: :? 8)

TLD
16 Jun 2004, 08:40
Fie ca spiritul lui Yoda sa vegheze asupra ta la BAC... Multa bafta si din partea mea! ;)

iepurilah
16 Jun 2004, 12:29
Bafta multa, si nu uita...privirea agera! :D

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 12:35
GOOD LUCK from Galadriel.
I give you the light of Erendil, our most beloved star. Let it be a light to you when all other lights go out. And let it be a light to you at your exam. :D

sciende
16 Jun 2004, 13:21
Azi a fost matematica la capacitate. Cum au iesit bejetii de la exam au inceput sa posteze pe forumul Ministerului Educatiei si Cercetarii (Doamne, cat de lung e titlul asta) subiectele cu rezolvari proprii, cu pareri, cu "mi-e mi-a dat 72 radical din 2" si faze d-astea. Era super haios. Dadeam refresh la 2 min si vedeam 2, 3 posturi noi. Nu stiu inca la ce concluzii au ajuns!

Mult succes celor cu Bacul (si eu am pe cineva) si mult succes la sesiunea de admitere la facultate si respectiv liceu! :w00t:

Lady_Skar
21 Jun 2004, 16:24
The lord giveth and the Lord taketh away. How true.

Am avut proba de romana oral. La alte licee stiu ca se ia in ordine alfabetica si astia de la m in jos (eu sunt petrescu) vin a doua zi. Asa ca azi am zis sa trec asa pe la scoala (proba incepea la 12) sa vad cum merg lucrurile...
Pe la 12 fara 10 ma plimbam alene cu colega cand ma suna mama pe mobil si-mi spune ca la 12 am examen.
"Mama, te rog... fara glume d-astea" zic eu.
You know what's really funny??? ERA PE BUNE!
SI baga fuga pana la liceu sa intru la examen. Colega mea imi spunea sa ma calmez:
"Draga mea colega, te asigur ca sunt foarte foarte foarte foaaaarte CALMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! "
Just so you get the idea...
Anyway, intru pe la 12 si 10. Nu stiam decat jumatate de materie... dar eram calma. :D
Inchid ochii sa aleg subiectul... si-mi pica... "Argumentati caract. romantic al unei poezii de eminescu."
THANK YOU GOD!!!!
Cel mai usor subiect din toate! On my word as a jedi. Mi-a pus Dumnezeu mana in cap... literally!

Ma rog... to make a long story short am luat 10, desi a fost datorat mai mult unui noroc imens.

SI asta este doar inceputul... :shock:

BeNnY
21 Jun 2004, 16:46
Well, felicitari :)
Cu o floare nu se face primavara dar totusi sunt ceva semne :)
Mult succes in continuare!

herbert
21 Jun 2004, 17:40
succes la bac :) , ca io am maine capacitatea :(
la "capacitatea" ta, cred ca ai trecut cu bine :P spune cum a fost?

Jay
21 Jun 2004, 17:45
felicitari.... si bafta in continuare... sa ne tii la curent .... ultima proba la ce o dai??

Serghei
21 Jun 2004, 19:04
Dau examen de intrare in liceu la matematica,termin si dau sa plec-ma trage de maneca tipul din spate sa-i dau si lui-ii las toate notitele mele(intra omul,la alta clasa)

Peste 4 ani vine examenul de romana oral,se intra cate 5,evident nimeresc cu acelas tip in sala.Imi cade o strofa din Barbu,si Imaginea satului in opera lui Creanga.Termin le dau sa-mi treaca nota,respectivul tip intrase in focuri cu celalalt profesor-"Ia sa vedem ce ai tu"/"Pai am un text de comentat din Creanga si Univerul poetic la Barbu"

A zis exact acelasi introduceri,cam acelasi idei.A venit tipul si mi-a dat o bere dupa!

Ilila
21 Jun 2004, 22:19
(amintiri de la bac) proba la fizica, colega din spate (dadea la farmacie nu stia fizica) copie de la mine; proba la chimie, era randul meu sa copii de la ea.. :D dar cine are ochi la spate??

iepurilah
22 Jun 2004, 00:14
amintire la bac...la romana am copiat din stanga, la mate din fata, si la chimie tot din fata :D :oops:

BeNnY
22 Jun 2004, 01:15
...si din spate nimic? Sau nu-ti place din spate?

iepurilah
22 Jun 2004, 01:51
din spate nu :D sa-ti zic ceva benny, cand oi da capacitatea, vezi ca daca te intorci in spate, te misti mult, si o se te prinda! :D

Lady_Skar
23 Jun 2004, 13:11
Just dropped by sa va spun ca am luat 10 la franceza oral.
oui oui bien sur and all that crap.

DIn fericire nu s-a mai intamplat nimic exiciting cum a fost la proba de romana, insa cred ca profii care m-au ascultat au fost victimele pronuntiei mele in sensul ca I think I spit on them... a little. :oops: :oops: :oops:

Stay tuned.

BeNnY
23 Jun 2004, 13:49
insa cred ca profii care m-au ascultat au fost victimele pronuntiei mele in sensul ca I think I spit on them... a little. :oops: :oops: :oops:

Foarte bine le-ai facut! :happy:

Jay
23 Jun 2004, 16:23
Just dropped by sa va spun ca am luat 10 la franceza oral.
oui oui bien sur and all that crap.

DIn fericire nu s-a mai intamplat nimic exiciting cum a fost la proba de romana, insa cred ca profii care m-au ascultat au fost victimele pronuntiei mele in sensul ca I think I spit on them... a little. :oops: :oops: :oops:

Stay tuned.

Acum incepe calvarul.....

WraIth
26 Jun 2004, 20:52
Cu mare intarziere pt o urare de succes,dar inca este nevoie :D
bafta t u all

despre tot ce ati zis aici mi-am adus aminte de capacitate,acu vreo 3 ani,cand credeti-ma cand va spun ca ne plimbam prin clasa in timpul examenului shi sa nu mai vorbim ca veneau profesori din alte sali,ne cereau rezolvarile,le dadeam shi ei le duceau la alti elevi

go fig

Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 22:07
Cu mare intarziere pt o urare de succes,dar inca este nevoie :D
bafta t u all

despre tot ce ati zis aici mi-am adus aminte de capacitate,acu vreo 3 ani,cand credeti-ma cand va spun ca ne plimbam prin clasa in timpul examenului shi sa nu mai vorbim ca veneau profesori din alte sali,ne cereau rezolvarile,le dadeam shi ei le duceau la alti elevi

go fig

deci asta este examen tipic dorohoian....
cine vrea sa ia sigur capacitatea ar trebui sa se mute in dorohoi :)

Maya
27 Jun 2004, 12:55
La alte licee stiu ca se ia in ordine alfabetica si astia de la m in jos (eu sunt petrescu) vin a doua zi. Asa ca azi am zis sa trec asa pe la scoala (proba incepea la 12) sa vad cum merg lucrurile...
Pe la 12 fara 10 ma plimbam alene cu colega cand ma suna mama pe mobil si-mi spune ca la 12 am examen.

Da' la voi nu s-au afisat dinainte liste cu toti elevii si orele la care sunt programati? :huh:

ricutza
27 Jun 2004, 23:45
multa bafta Lady Skar...sunt sigura ca o sa te descurci super bine.... :)

Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 21:45
bafta pt toti care au maine bac!! break a leg! :happy:

Ionutz55
29 Jun 2004, 22:35
bafta tuturor care dau bacul:)
smeagol cum adica mai cine vrea sa ia capacitatea/bacul sa se mute la voi?, sau se ia pe spaga :D

Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 22:45
bafta tuturor care dau bacul:)
smeagol cum adica mai cine vrea sa ia capacitatea/bacul sa se mute la voi?, sau se ia pe spaga :D

pai nu e asta faza..nu ai citit ce am scris mai sus, despre cum se plimbau prin clasa...

Lady_Skar
02 Jul 2004, 15:34
That's it!
I'm done... it's over...

I'm outa here kids!
Not here here... am terminat cu bacul... sa vedem luni daca eforturile mele au avut vreun rost. Nu vreau sa anticipez pentru ca atunci cand ti-e lumea mai draga te trezesti ca ti-a anulat cineva lucrarea sau ceva de genul asta... la norocul meu.

Anyway. o sa ma bucur sapt asta de libertatea mea relativa pentru ca apoi sa ma apuc de pregatire pentru facultate.
:w00t: :((

Sm�agol-Gollum
02 Jul 2004, 22:03
felicitari pt terminarea bacului!! :happy:
mai departe la ce dai? 8)

Ionutz55
02 Jul 2004, 22:15
io cred ca la o facultate, in ziua de azi degeaba ai liceu, daca nu ai facultate 8)

BeNnY
02 Jul 2004, 23:31
Citeste ma Ionutze, citeste, ca parca stiai sa citesti:

Anyway. o sa ma bucur sapt asta de libertatea mea relativa pentru ca apoi sa ma apuc de pregatire pentru facultate.
:w00t: :((

Lady S deci topic-ul asta... nu mai are de ce sa fie La REvedere ca you're back...

Lady_Skar
03 Jul 2004, 08:00
pai tocmai pentru ca urma sa REvin am intitulat thread-ul asta la REvedere. Si acum ma REvedeti.
:)

am mai multe optiuni unde sa dau, dar singura pentru care fac meditatii este Jurnalismul.

mihai770
03 Jul 2004, 11:51
din partea mea, un modest student la Politehnica, iti urez din suflet sa iei nota cat mai mare...sa treaca de baremele maxime de corectare...aa...shi...bafta...a..nu bafta...SUCCES in continuare!
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11...for U!

Ionutz55
03 Jul 2004, 22:18
Benny a scris
Citeste ma Ionutze, citeste, ca parca stiai sa citesti:

da, adevarul este ca nu am citit mesajul de mai sus, ci doar iam raspuns lui gollum

BeNnY
04 Jul 2004, 03:08
pai tocmai pentru ca urma sa REvin am intitulat thread-ul asta la REvedere. Si acum ma REvedeti.
:)

am mai multe optiuni unde sa dau, dar singura pentru care fac meditatii este Jurnalismul.

Bine ai REvenit

Lady_Skar
05 Jul 2004, 09:59
Oh shiiiiit

Azi ma duc sa vad ce note am luat... :w00t:

Pray for me, guys. :((

BeNnY
05 Jul 2004, 12:26
Ai fost? Sa ne zici si noua ce-ai facut

Lady_Skar
05 Jul 2004, 14:01
Ei bine am fost, am vazut siiiiiii, I don't like to brag...

HEHEHE! Who am I kidding? I LOVE to brag.

Media 9, 70

:D

Everybody got a good look, right?

Media este rezultata din:

Romana Oral: 10
Romana Scris: 8, 95 (mica, stiu, nu depun contestatie pentru ca nu vreau sa-mi fortez norocul)

Engleza oral: 10
Engleza scris: 10 (I still hate Harry Potter, dar chiar ma mira ca am luat nota maxima, am facut destule greseli de gramatica in schimb eseul mi-a iesit bine)
Istorie: 9,50
Filosofie: 9, 80 (umflata rau nota asta, puteam sa iau cel mult 9, 50, in cel mai bun caz, dar ata ete... their mistake is my benefit)

Acum urmeaza facultatea... How fucking NEAT. 8)

onutza_
05 Jul 2004, 14:04
Felicitari!
8)

BeNnY
05 Jul 2004, 19:50
Acum poti sa te duci sa vezi Spider-Man 2 linistita si cu inima impacata :)

Bravo!

Jay
05 Jul 2004, 21:23
Unde dai Ladyskar????

Lady_Skar
06 Jul 2004, 08:52
Am spus deja ca Jurnalismul este prima optiune, urmata de SNSPA si FIlosofie.

K's
06 Jul 2004, 12:21
Engleza scris: 10

ciudat!
eu stiam ca nu poti sa sustii examen, atat oral, cat si scris, la aceeasi limba moderna.
ciudat!

Lady_Skar
06 Jul 2004, 13:36
Engleza scris: 10

ciudat!
eu stiam ca nu poti sa sustii examen, atat oral, cat si scris, la aceeasi limba moderna.
ciudat!

oops!
:oops: :oops: :oops:

franceza oral.

my apologies...

Gaandalf
06 Jul 2004, 14:15
io la engleza am luat 9.90 la scris k nu i-a placut excentrismul eseului meu la Asimov. douche bags! :x

Oloriel
06 Jul 2004, 17:35
io la engleza am luat 9.90 la scris k nu i-a placut excentrismul eseului meu la Asimov. douche bags! :x

Asimov?? e asa ceva in programa? ce? mai exact?

Jay
06 Jul 2004, 21:21
La SNSPA, la comunicare? Pe acolo sunt eu... daca ai intrebari, te astept pe private...

Sm�agol-Gollum
06 Jul 2004, 21:54
.

Media 9, 70

Felicitari!!! s-o tii tot asa shi la facultate!! :happy:

Ionutz55
06 Jul 2004, 22:04
Felicitari :)

regedit
07 Jul 2004, 12:23
aia cu oral 10 in orice limba este semnificativa .... arata mari posibilitati de comunicare. succese nebanuite in continuare

Lady_Skar
07 Jul 2004, 12:31
La SNSPA, la comunicare? Pe acolo sunt eu... daca ai intrebari, te astept pe private...

I'm SO gonna take you up on that!

mersi pentru incurajari guys...

Jay
07 Jul 2004, 22:23
I'm at your service.... mi ladi.... :D

Gaandalf
08 Jul 2004, 09:47

Asimov?? e asa ceva in programa? ce? mai exact?
nu shtiu dk mai este in programa... dar mie mi-a dat ASIMOV sa fac eseu dupa un fragment din I,Robot - shi l-am facut shi mi-a scazut 10 sutimi k am fost un pic prea excentric... f uckers :x

WraIth
11 Jul 2004, 08:44
Ei bine am fost, am vazut siiiiiii, I don't like to brag...

HEHEHE! Who am I kidding? I LOVE to brag.

Media 9, 70

:D

Everybody got a good look, right?

Media este rezultata din:

Romana Oral: 10
Romana Scris: 8, 95 (mica, stiu, nu depun contestatie pentru ca nu vreau sa-mi fortez norocul)

Engleza scris: 10 (I still hate Harry Potter, dar chiar ma mira ca am luat nota maxima, am facut destule greseli de gramatica in schimb eseul mi-a iesit bine)
Istorie: 9,50
Filosofie: 9, 80 (umflata rau nota asta, puteam sa iau cel mult 9, 50, in cel mai bun caz, dar ata ete... their mistake is my benefit)

daaaaaaamn girl :w00t:..........congrats

ops nu am vazut shi pag 3 :x