View Full Version : The Return of the Ogto
You read his posts, seen his avatar, made fun of him behind his back and he disappeared... The bastard... But now, he makes his way back to us, from the top of Mount Mordor, where he made fun of Frodo when he lost his finger. He is returning...
I have the pride, the privilege, nay, the pleasure of introducing to you to a user, sired by admins. I first met him atop a mountain near Jerusalem, praying to God, asking his forgiveness for the ‘Dumb Shit’ blood spilt by his sword. Next he amazed me still farther in Italy when he saved a fatherless beauty from the would be ravishing of her dreadful Romanian uncle. In Greece he spent a year in silence just to better understand the sound of a whisper... And so with out further gilding of the lily and with no more ado, I give to you, the seeker of serenity, the protector of Italian virginity, the enforcer of our Lord God, the one, the only... ogto!
Thank you, thank you, I'll be here all week.
http://www.benny.xro.us/ogto.JPG
Sm�agol-Gollum
12 Jun 2004, 21:14
dar unde a disparut saracul ogto? shi dc nu ai pus o poza cu el din fatza..asa ca sa-l admire lumea(shi fetele) :)
Pentru ca e RETURN of the ogto :D
Sm�agol-Gollum
12 Jun 2004, 21:27
Pentru ca e RETURN of the ogto :D
hehehe...da....e gandita faza!! :lol:
Lady_Skar
13 Jun 2004, 07:30
da... da... dar are certificatul de nobilitate la el? :D
PS: ce norocos e Ogto ca are un groupie. 8)
Ah... It's good to be back... Nu stiu daca acest topic avea vreo relevanta pentru multi de pe forum, dar daca tot aveam ocazia, am zis sa imi bat joc de LOTR putin. Iar textul este luat in mare parte din monologul scriitorului din "A Knight's Tale", poza e facuta la comanda mea si scrisul este adugat de mine in Paint :shock: , ca nu aveam Photoshop... Oricum, chestia era sa fie ca o gluma si sper ca nimeni nu s-a enervat.
Am avut de indurerat o pedeapsa lunga de la parintii mei, in care era inclusa restrictia totala de la comp. Dar acum s-a terminat si incepand de maine voi inxcepe sa postez cu zel :D . Din nou spun ca acest topic nu este deloc serios si ca a fost ideea mea, deci daca nu va placut, dati vina pe mine, iar daca va placut, puteti sa dati si atunci vina pe mine :P
It's bloody good to be back! :D
Nightwane
13 Jun 2004, 09:53
Am avut de indurerat o pedeapsa lunga de la parintii mei, in care era inclusa retrictia totala de la comp
u are one naughty bitch... :hmm:
Cu tot respectul... Fuck you! :D
Stiu ca nu e locul meu aici, dar pot sa spun si eu... wellcome back from a newcomer.
Bai, nu-mi mai sutit imaginile! Era de efect asa... Chestia era sa nu deformeze forum-ul, nu? Era mica poza ce naiba...
Nu aveti nici un pic de respect pt. mine! si nu aveti nici un pic de respect pt. faptul ca imi bat joc de LOTR... Chiar asa? :((
P.S. Thank You Jay :happy:
LadyEowyin
14 Jun 2004, 07:30
Nu aveti nici un pic de respect pt. mine! si nu aveti nici un pic de respect pt. faptul ca imi bat joc de LOTR... Chiar asa? :((
P.S. Thank You Jay :happy:
daca ai avut restrictie de la parinti la PC iti plang de mila. Virusi ca tine fara calculator sunt precum Tom Hanks in "Cast Away", fara serviciu postal. :P
emanuel
14 Jun 2004, 12:29
Bai, nu-mi mai sutit imaginile! Era de efect asa... Chestia era sa nu deformeze forum-ul, nu? Era mica poza ce naiba...
Nu am sutit nimic, poza a ramas acolo cu link.
Nu deforma forumul, dar era gigantica, nu mica... "ce naiba!"...
Suntem impotriva pozelor pe forum postate direct, ci doar prin link.
Cu tot respectul... f*** you! :D
:D :shock: :lol: :w00t:
iata un adevarat baiat manierat
propune o partida respectuoasa de sex
io zik lady skar ar cam trebui sa se grabeasca,...baietii din ziua de azi nu prea respecta partenerele de sex, asa ca daca tot te vrei o lady profita de ocazia de a fi trata ca una
in alta ordine de idei groupies sunt ceva destul de rar pt genul masculin asa ca poate vrea ogto sa profite de ocazie :D
groupies sunt ceva destul de rar pt genul masculin asa ca poate vrea ogto sa profite de ocazie :D
I'l pass, thank you very much. :hmm:
:D :shock: :lol: :w00t:
iata un adevarat baiat manierat
propune o partida respectuoasa de sex
io zik lady skar ar cam trebui sa se grabeasca,...baietii din ziua de azi nu prea respecta partenerele de sex, asa ca daca tot te vrei o lady profita de ocazia de a fi trata ca una
in alta ordine de idei groupies sunt ceva destul de rar pt genul masculin asa ca poate vrea ogto sa profite de ocazie :D
Eh... stie ea ce-am vrut sa zic :)
Nightwane
14 Jun 2004, 13:07
io zik lady skar ar cam trebui sa se grabeasca,...
AHEM....AHEM... :hmm: :hmm:
Gaandalf
14 Jun 2004, 13:25
& i quote benny : "ce topic idiot!"
& i quote myself: Pinky, ce vrei?
Nightwane
14 Jun 2004, 13:30
& i quote myself: Numai eu am voie sa-i zic lu' Gandalf asa :P
& i quote myself: Numai eu am voie sa-i zic lu' Ganfalf asa :P
Da, dar eu ii zic lui Gandalf nu lu Ganfalf :lol: :lol:
Nightwane
14 Jun 2004, 13:40
& i quote myself: Numai eu am voie sa-i zic lu' Ganfalf asa :P
Da, dar eu ii zic lui Gandalf nu lu Ganfalf :lol: :lol:
you slut :P
Gaandalf
14 Jun 2004, 13:49
pe privat oameni buni k se inunda topicul shi forumul implicit degeaba ...
Nightwane
14 Jun 2004, 13:51
ah sorry..am crezut ca tot topicul asta e off-topic :happy:
Gaandalf
14 Jun 2004, 13:52
ah sorry..am crezut ca tot topicul asta e off-topic :happy:
aici ai perfecta dreptate... topicul asta este off-topic ... :x
Sm�agol-Gollum
14 Jun 2004, 21:32
daca tot e asa inseamna ca tot forumul e off topic, nu? :shock:
& i quote benny : "ce topic idiot!"
'Yeah, well, the jerk store called, they're running out of you!'
Acum, pe un ton me serios:
Ma doare in toate organle vitale ale corpului de ce crezi tu despre topicul asta. Daca esti un batran artagos fara simtul umorului sau orice fel de bun simt, mie nu-mi pasa, dar nu veni sa spui: "Ce topic cretin cu idioti, hai sa-l inchidem". Daca nu-ti place nu posta. ''Conformistule''...
Nightwane
15 Jun 2004, 07:59
Daca esti un batran artagos fara simtul umorului sau orice fel de bun simt...
macar unii au trecut de pubertate :w00t:
Si tu nu te numeri printre ei.
Nightwane
15 Jun 2004, 16:30
why don't you come and see, oh hairless one...
Galadriel_queen
15 Jun 2004, 16:46
why don't you come and see, oh hairless one...
OFF TOPIC (no offense ment)
P.S. : M-am bagat si eu, puteam sa raman pe afara?> :P :lol:
Asta eshti tu? What about cheerleaders? Fac coregrafia! ;) Give me an O! Give me an G! Give me an T! Give me an O! OGTO!!! ;) Deja ma vad blonda cu bucle...NOT!!! :shock:
Demona can you do that dance from American Beauty?? I just love that...
Mai baietii: voi ori aveti prea multe ideei proaste pt topicuri... ori nus ce-i cu voi.. ati racit nu va simtit bine?! Pe bune acuma: De cand e ogta asa de mare vedeta ca sa-i facem returnul pe aici... Plus ca iara ocupam spatiul degeaba... Da vad ca nu prea va pasa... (probabil va doare-n dos de rasp mele.. suincer si pe mine de alea care o sa vina inapoi! ;) )
emanuel
16 Jun 2004, 11:16
Ogto, Nightwane, incetati va rog cu certurile astea copilaresti, ca sterg mesajele! Deja am obosit sa tot citesc aceste certuri!
Galadriel_queen
16 Jun 2004, 11:19
Cei care vor topicuri interesante sa faca topicuri interesante si sa nu ne mai bata la cap... parerea mea...
Emi. Inchide si tu topicul asta ca m-am saturtat si eu de certuri pe aici. Sa se certe pe alt topic. Inchidel. Ca eu m-am intors si gata, s-a temint. Nu mai e nevoie de el. SHUT IT DOWN!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.