PDA

View Full Version : Who's your daddy

Bogie
12 Jun 2004, 01:53
Un film extrem de prost ("terrible garbage").

Se regasesc toate cliseele din comediile americane: loser-ul liceului care suspina dupa cea mai populara fata, echipa de fotbal, fufele obsedate de cumparaturi, fata de treaba nebagata in seama de personajul principal care e inconjurat de o ceata de prieteni la fel de ratati ca si el etc.

O avere cazuta din cer il transforma insa pe amicul nostru intr-un personaj popular in fata caruia toti fac sluj; bogatia i se urca la cap, devine un asshole, isi neglijeaza fostii prieteni etc. Uneltirile machiavelice ale maleficului sau unchi, ajutat de un perfid si intrigant avocat il fac sa-si piarda averea si sa ceara ajutorul ratatilor sai de amici care il ajuta sa-l demaste pe unchi.
Mai apar si vreo 2 negri de umplutura(fara ei nu se poate, corect?), cateva domnisoare extrem de bine proportionate dar nu asa de generoase in a-si arata formele harazite lor de bunul Dumnezeu, cateva faze scabroase, bancuri rasuflate etc. si inca o comedie cu succes la public e gata.

Show no mercy fata de acest film! Blestemati actorii prin Black magic! Omorati-i by the sword! Caci Evil has no boundaries si acest film prefigureaza The antichrist! Asteptati the final command si fiti Aggressive perfector-i cu el.

S-ar parea ca m-am tampit si eu dupa vizionarea lui. :)

mihai770
12 Jun 2004, 06:22
Sunt 120% de acord cu tine...cred ca e cea mai proasta comedie tipic americana....

LadyEowyin
14 Jun 2004, 06:51
am adormit dupa 20 de minute :sleep: