PDA

View Full Version : Caut un film

razvan2k2004
05 Jun 2004, 08:18
Nu mai stiu cum se numeste
Subiectul era ca o tipa si cu maica sa cautau barbati batrini cu care sa se casatoreasca si sa i ajute sa moara pentru avere
A fost pe ecrane la noi anul trecut(2003) prin toamna si era o comedie excelenta

Danica
05 Jun 2004, 08:24
Nu mai stiu cum se numeste
Subiectul era ca o tipa si cu maica sa cautau barbati batrini cu care sa se casatoreasca si sa i ajute sa moara pentru avere
A fost pe ecrane la noi anul trecut(2003) prin toamna si era o comedie excelenta

Era cumva cu Susan Sarandon shi Jennifer Love Hewitt??

emanuel
06 Jun 2004, 20:30
Heartbreakers - Cum sa cuceresti barbatii...
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4514&hist=0

Dan Gerose
07 Jun 2004, 16:47
Cred ca anul trecut, la TIFF, a fost difuzat un film rusesc extrem de violent si spectaculos. Nu mai stiu cum se numeste, dar tin minte ca filmul a fost interzis in Rusia si regizorul arestat (sau a avut mari probleme). Stie cineva cum se numea filmul sau cum il pot gasi ?

K's
07 Jun 2004, 16:56
Cred ca anul trecut, la TIFF, a fost difuzat un film rusesc extrem de violent si spectaculos.

singurul film rusesc de la tifful trecut a fost "Cucul"- r: Alexsander Rogozhkin

Dan Gerose
07 Jun 2004, 17:44
Sau acum doi ani ?

Jay
07 Jun 2004, 17:54
Cum arata filmul asta. Adica era ceva gen Hallmark sau ceva mai Hollywood sau poate mai european. Au fost ceva actori cunoscuti??

Dan Gerose
07 Jun 2004, 23:36
Din pacate, nu l-am vazut. Era ceva in stil european, extrem de violent si dur. Un film fara complexe, care a deranjat extrem de mult autoritatile rusesti.

morrigan_
15 Jun 2004, 10:14
era intr-adevar "heartbreakers", da' tipa nu era susan sarandon, ci sigourney weaver. susan sarandon a fost in ceva vag asemanator (vag, in sensul ca era tot ea si o fiica) in "anywhere but here" cu natalie portman.

de filmu' rusesc nu stiu nimic... sorry

Leonard
15 Jun 2004, 11:09
susan sarandon a fost in ceva vag asemanator (vag, in sensul ca era tot ea si o fiica) in "anywhere but here" cu natalie portman.

Sarandon mai era si in alt film mama cu fiica (Brooke Shields). este vorba de Pretty Baby al lui Louis Malle.

Pinky
21 Jun 2004, 15:56
Si eu caut un film pe care l-am vazut azi pe un post local... este cu Tom Hanks si Meg Ryan. Personajul lui Tom Hanks se numeste Joseph Banks parca... iar Meg are doua roluri, personajele ei fiind surori vitrege. Stie cineva cum se numeste?Pentru ca n-am vazut nici inceputul, nici sfarsitul :lol: si as vrea sa-l vad pe tot ;)

iepurilah
21 Jun 2004, 16:00
Pinky, filmul e Joe Versus the Vulcano (http://www.imdb.com/title/tt0099892/)

Pinky
21 Jun 2004, 16:04
Multumesc f mult, Iepurilah!

Jay
21 Jun 2004, 17:33
A fost pe HBO.... mai de mult....

Pinky
21 Jun 2004, 17:48
Da? Poate il mai dau sau poate il gasesc pe video. Din cate am vazut eu, parea promitator.

Freaak
21 Jun 2004, 18:21
Si mai este un film dragut tot cu Meg si Hank: "You Got Mail!"

ogto
21 Jun 2004, 18:29
A fost pe HBO.... mai de mult....

Si la ProTV intr-o sambata/duminica pe la 4...

Jay
21 Jun 2004, 20:34
La you got mail... eu m-am plictisit, cred ca nu aveam chef de filme din alea....("comedii romantice")

iepurilah
21 Jun 2004, 21:07
Desi ma uit la comedii de-astea romantice numai cand nu am nimic altceva mai bun de facut, "You've got Mail" chiar mi-a placut

Pinky
21 Jun 2004, 21:24
Intr-adevar, You've Got Mail e foarte dragut, dar mie dintre filmele lor impreuna mi-a placut cel mai mult Sleepless in Seattle ('93)

Leonard
22 Jun 2004, 02:46
a propos de Tom Hanks, am vazut pe ProTV acum o mie de ani o comedie cu el cu o casa care se distrugea... imi amintesc vag. stie cineva cum se numeste?

Freaak
22 Jun 2004, 09:19
Tot cu Tom Hanks "Green Mile". Superba ecranizare dupa un roman Stephen King.

Gaandalf
22 Jun 2004, 09:22
a propos de Tom Hanks, am vazut pe ProTV acum o mie de ani o comedie cu el cu o casa care se distrugea... imi amintesc vag. stie cineva cum se numeste?
super filmul. L-am vazut akum un car de ani totushi ...
Ash mai adauga BIG ... care are un remake akuma 13 going on 30 ...

iepurilah
22 Jun 2004, 09:47

Cred ca de asta zici, nu? The Money Pit (http://www.imdb.com/title/tt0091541/)
Si asta si BIG sunt super comedii

Jay
22 Jun 2004, 16:39
Tot cu Tom Hanks "Green Mile". Superba ecranizare dupa un roman Stephen King.
Mi-a placut foarte mult filmul...

ArsDeViu
22 Jun 2004, 16:50
super filmul. L-am vazut akum un car de ani totushi ...
Ash mai adauga BIG ... care are un remake akuma 13 going on 30 ...

13 going on 30, nu este remake-ul de la Big. Asta sa nu mai traduc. Hai ca doar sti engleza. Right G'? :lol:
It is 1987 and Jenna is a 13-year-old girl on the brink of womanhood. The problem is that adulthood is just not arriving fast enough. She's suffocated by her dorky parents, ignored by the hip kids in school--and the cute guy she has a crush on barely knows her name. No longer content to spend time only with her best friend and neighbor, Matt Flamhaff, Jenna invites the cool kids to her 13th birthday party. But the party is a disaster. Jenna is humiliated when she's locked in the closet for a game of "Seven Minutes in Heaven" and everyone deserts her. Alone in the closet, Jenna makes an earnest wish. If only she could be all grown up, she'd have the life she's always wanted. Miraculously, her wish comes true. The next day, when Jenna emerges from the closet, it's 2004 and she's 30 years old. What's more, she is a gorgeous successful woman with a great job and a fabulous Fifth Avenue apartment. She is finally cool and popular. The only hitch? She has absolutely no id! ea how she got there. Initially frightened but gradually enchanted by her new life, Jenna soon realizes there's something missing--Matt. When she looks him up, she is horrified to discover that she and Matt are no longer in contact and, furthermore, he is engaged to be married. Jenna learns that 'having it all' is not enough and decides to take a second chance at first love. Now her biggest wish is that it's not too late.

daniken
30 Jun 2004, 20:54
un om care si-a petrecut toata viata cantand la pian pe un transoceanic.
era acompaniat de un prieten, care canta la randul sau, la trompeta...
in final acest om_pianist, moare in explozia care avea sa scufunde epava vaporului si asta din motiv ca nu a vrut sa coboare pe uscat>

as fi profund recunoscator daca imi pute-ti spune ceva in legatura cu acest film, a fost intr-o vreme la HBO, dar de ficare data ratam inceputul, nu stiu cum se numeste, dech nu stiu ce sa caut. un timp am crezut ca se numea Pianistul, insa m-am inselat.
multumiri...

Leonard
30 Jun 2004, 21:00
[i]un om care si-a petrecut toata viata cantand la pian pe un transoceanic.
in final acest om_pianist, moare in explozia care avea sa scufunde epava vaporului si asta din motiv ca nu a vrut sa coboare pe uscat>

Legend of 1900 sau Legenda Pianistului pe ocean (R: G. Tornatore) cu Tim Roth. Nu cred ca poate fi altceva.

BeNnY
30 Jun 2004, 21:40
Da, ala e...

daniken
30 Jun 2004, 23:05
[i]un om care si-a petrecut toata viata cantand la pian pe un transoceanic.

Legend of 1900 sau Legenda Pianistului pe ocean (R: G. Tornatore) cu Tim Roth. Nu cred ca poate fi altceva.

Tim Roth. este un actor pe care eu il admir, l-am vazut in numeroase filme, dar aici a facut un rol extraordinar, nu vad pe alcineva jucand acest rol mai bine decat el. asta e...

Bine, multam fine... dech pana la urma tot Pianistul se numea! - numai ca era doar o Legenda.
Acum sper sa il si gasesc pe cd, dvd... cine stie pe unde.
mersi inca o data!

offtopic: mi-a placut enorm faza cu concursul de la bar, cand ...
dupa ce a interpretat o melodie sau ma roq mai multe,
a scos tigara si a aprins-o de la corzile incise ale pianului,
si mai fetele mirate si mute de uimire a celor prezenti.

moebius
22 Jul 2004, 12:40
eu inca mai caut ring of fire de andreas hykade (scurt-metraj)
se ofera recompensa substantiala

ogto
03 Aug 2004, 22:33
Caut 3 FILME in disperare!

Singin' In The Rain

Arsenic And Old Lace

Metropolis a lui Fritz Lang

Dau orice in schimb pentru aceste filme!

lollipop
10 Oct 2004, 17:01
Am vazut o parte din filmul asta acu vreo doi ani shi mi-au ramas pe creier imagini din el.
Era vorba despre 2 fanatici religiosi, care bateau si omorau tot felul de raufacatori, shi la un moment dat un politist se prinde ca ei erau vinovati pentru o serie de acte violente, dar nu shtie daca sa-i acuze sau nu, shi la urma asta, politistu se deghizeaza in prostituata sa-i salveze pe ashtia 2.
Politistu era un actor mai cunoscut dar nu mai shtiu cine.
HELP!

Nightwane
10 Oct 2004, 19:44
uhm... eu caut cu disperare Men Behind The Sun ... daca il are cineva.. give me a holler ;)

Doruletz
12 Oct 2004, 10:58
Salutare!

Caut sa aflu mai multe despre un film indian care a circulat prin Romania pe vremea lui Ceausescu aproape cot la cot cu Lantul amintirilor. In romaneste ii zicea "Toata lumea este a mea" si era cu niste hoti care furau ceva de pe niste cladiri inalte, unul dintre ei cade si e calcat de un camion si ramane fara picioare.
Stie cineva despre ce film este vorba si poate sa-mi zica cine juca in el, sau cum se intitula in original?:(

Multam fain! :happy:

glencora
26 Oct 2004, 08:01
Caut "Gara pentru doi" - 1982 R:E.Ryazanov
Va rog ajutati-ma cu orice informatie pentru a-l achizitiona pe caseta sau DVD.

Jay
26 Oct 2004, 21:32
caut... the jazz singer(parca) in regia lui Spike lee cu Denzel Washington

Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 22:23
Am vazut o parte din filmul asta acu vreo doi ani shi mi-au ramas pe creier imagini din el.
Era vorba despre 2 fanatici religiosi, care bateau si omorau tot felul de raufacatori, shi la un moment dat un politist se prinde ca ei erau vinovati pentru o serie de acte violente, dar nu shtie daca sa-i acuze sau nu, shi la urma asta, politistu se deghizeaza in prostituata sa-i salveze pe ashtia 2.
Politistu era un actor mai cunoscut dar nu mai shtiu cine.
HELP!

este vorba despre the boondock saints (parca asa se scria)

Dan Gerose
27 Oct 2004, 18:55
Da, Boondock Saints se numeste. Il am eu pe CD. Intre timp cred ca a iesit si partea a doua.

Jay
27 Oct 2004, 21:05
caut... the jazz singer(parca) in regia lui Spike lee cu Denzel Washington

anyone? :((

keyzer soze
28 Oct 2004, 08:57
caut riget,epidemic si medea de lvt, plus 'as tears go by' de wkw
daca va intereseaza, mult bergman, wkw, greenaway, fellini, tot tarkovski si tot lynch (inclusiv scurtele) va stau la dispozitie...
contact me on YM

Punk
29 Oct 2004, 17:46
Am si io o intrebare pt cine a vazut fear dot com
Ce parere aveti despre el?

iepurilah
05 Nov 2004, 02:04
Mah, vreau si eu daca are cineva "Incognito"(asta din '97 cu Jason Patric)...pls!!!

Sm�agol-Gollum
09 Nov 2004, 20:30
Am si io o intrebare pt cine a vazut fear dot com
Ce parere aveti despre el?

o rusine pt lumea cinematografica...

Serghei
09 Nov 2004, 21:03
Detine careva cduri cu filmele romanesti care sunt la examenul de admitere la regie la UNATC?

nightmare
09 Nov 2004, 23:54
Cine imi poate spune unde pot gasi filmul Beauty (http://www.imdb.com/title/tt0171092/) pe DVD,CD, caseta, indiferent?