drakushor
04 Jun 2004, 21:45
Acum multa vreme stiu ca am vazut un film... era despre un tip care facea cercetari despre realitatea virtuala. Face niste teste pe unul care se ocupa cu tunsul ierbii, unul ceva mai retardat. Drept urmare, "omul care tunde iarba" ajunge sa aiba un IQ impresionant si isi face un plan sa domine lumea, facand uz de respectiva masina pentru realitatea virtuala.
Nu stiu cum se numeste filmul. Banuiesc ca este ceva de genul "Omul care tunde iarba" sau "Baiatul care tunde iarba". Va rog ajutati-ma cu orice informatie: numele in engleza(asta e foarte important), numele in romana, actorii care joaca in el, orice. Ma intereseaza de asemenea daca filmul are o continuare sau daca stiti orice filme cu subiect asemanator.
Va multumesc.
Nu stiu cum se numeste filmul. Banuiesc ca este ceva de genul "Omul care tunde iarba" sau "Baiatul care tunde iarba". Va rog ajutati-ma cu orice informatie: numele in engleza(asta e foarte important), numele in romana, actorii care joaca in el, orice. Ma intereseaza de asemenea daca filmul are o continuare sau daca stiti orice filme cu subiect asemanator.
Va multumesc.