View Full Version : 50 First Dates (50 First Kisses)
L-ati vazut?
"Imagine having to win over the girl of your dreams... every friggin' day. "
PoliFanAthic
04 Jun 2004, 19:35
A fost un film destul de misto, ca sa vorbim in termeni valabili in acest caz. Adica, pe langa faptul ca ideea in sine nu era neaparat super-originala (vezi "Ziua cartitei"), povestea a fost finisata altfel, cu multa senzualitate as indrazni sa spun, iar in final, cand tragi linie, adica atunci cand trag eu linie, ramane un "plus". Au fost faze mai obositoare si "expirate", dar, precum am zis, simtul romantic compenseaza.
onutza_
04 Jun 2004, 20:19
Eu n-am avut rabdare sa-l vad pana la capat. Inafara de faptul ca Adam Sandler nu mi se pare un actor extraordinar (imi place in schimb Drew Barrymore) nu m-am prapadit de ras. Intr-adevar lipseste originalitatea in totalitate. Clisee, clisee, clisee. Eu ii dau un minus. Poate va mai creste in ochii mei cand voi reusi sa trec de minutul 60.
Nu mi se pare, ca idee, similar cu Groundhog Day :shock:
LadyEowyin
07 Jun 2004, 07:46
Mi se pare ca Sandler asta ia la rand fiecare actrita de la Hollywood. :lol: stie ce vrea baiatul Poate si-a propus sa se sarute cu majoritatea. :lol:
PoliFanAthic
08 Jun 2004, 14:58
Nu mi se pare, ca idee, similar cu Groundhog Day :shock:
Mda, mie asa mi se pare. Adica, din punctul meu de vedere, si in acel film aveam de-a face cu multiple "abordari" ale tehnicii romantice, zilele se cam asemanau (adica erau identice, dar la fel erau si pentru fefetita noastra, in cazul acesta), dar pe langa Groundhog Day mai trebuie mentionata si influenta mementoiana.
Rectific acel plus si-l fac linie verticala.
iepurilah
12 Jun 2004, 17:25
l-am vazut si eu azi. frumusel.misto faza cand isi ia bata Ula ala, sau cum il cheama.
Ideea asemanatoare cu Groundhog Day, dar mi se pare mai slab
Nu mi se pare ceva rau... Ca Bad Boys 2 este si un film foarte prost. Adam Sandler and Drew can kick Will and Martin's asses :happy:
L-am vazut chiar ieri. Shi sincer nu ma dau in vant dupa romance and stuff, dar asta a fost chiar dragutz. Shi sfarshitul...total neashteptat...credeam ca o sa-i revina memoria or somethin`... :) Nice goin` Sandler!
christi
20 Jun 2004, 17:05
Si eu l-am vazut azi. E un film bun, dar atit. Unele scene sint aiurea, altele sint super-amuzante; Sandler si Barrymore sint convingatori; o chestie total neasteptata pentru mine la acest gen de filme: scenariul este suficient de bun incit sa te faca sa-ti pese de personaje. Mi-a mai placut si finalul; din nou am fost surprins sa vad ca au evitat cliseele la care ma cam asteptam.
Per ansamblu, un film ce merita vazut.
M_olecula
23 Jun 2004, 16:35
Amuzant film.... asta chiar m-a facut sa rad dar eu nu-l vad pe Adam Sandler un "macho" cum se pretinde a fii in film... in fine , filmul merita vazut !
iepurilah
23 Jun 2004, 17:52
Amuzant film.... asta chiar m-a facut sa rad dar eu nu-l vad pe Adam Sandler un "macho" cum se pretinde a fii in film... in fine , filmul merita vazut !
Nici mie nu mi se pare ca Sandler e cel mai portivit pentru rolul asta...adica de pacalici merge, dar macho? :hmm:
PS: unii oameni de pe forumul asta, cu multe posturi la activ, ar trebui sa ia exemplu de la M_olecula...are 1 post, dar a zis ceva inteligent :)
M_olecula
23 Jun 2004, 18:19
loooooooool Iepurilah ....merci oricum.... io am mai postat aici dar nu pe forum , la filme , cu Catalin si astazi m-am inregistrat .... Numa bine' !!
Ai vazut Punch Drunk Love?
M_olecula
23 Jun 2004, 23:47
Pentru cine era intrebarea BeNny ????
mihai770
23 Jun 2004, 23:57
Chiar...merita sa dldez filmu asta??
Pe IMDB are nota mai mare decat 50 first kiss......
M_olecula
24 Jun 2004, 00:03
Nu stiu ca eu nu l-am vazut ...dar merita sa vezi 50 First Dates , crede-ma ;)
!
nu e pt ashtia de la gradinitza....
(cum zicea un shofer de taxi, "beai, fratzie, sa moara *oitzele mele dak-am intzeles ceva din filmu' ala, tata!")
Lol, intrebarea era pentru iepurilah. Ca vad ca zice ca lui Sandler ii sta bine numai in rol de clovn...
iepurilah
24 Jun 2004, 11:11
:lol: data viitoare zi si tu cui pui intrebarea! :D
N-am vazut Punch Drunk Love, dar o sa il vad cat de repede si o sa-ti spun parerea!
seether
24 Jun 2004, 16:46
"50 first dates", "Along came Polly" si "Duplex" sunt doar filme relaxing de weekend, no must-sees. Daca am avea numa filme FOARTE bune nu am obosi sa le tot comentam? :P
mihai770
26 Jun 2004, 02:35
Oooo nuuu, nu va uitati la punch-drunk love...este, dupa mine, APROAPE cel mai prost film...nici un pic de actiune, de romantism, comedie...NIMIC...bleah
Nu e film de manelisti prosti care nu inteleg un film cu chestii subtile. Voi intelegeti un film numai daca se tipa toate pe fata...
Leonard
26 Jun 2004, 13:14
Oooo nuuu, nu va uitati la punch-drunk love...este, dupa mine, APROAPE cel mai prost film...nici un pic de actiune, de romantism, comedie...NIMIC...bleah
huh? comedie, romantism nimic????? Punch Dunk-Love? cred ca vorbesti despre alt film. am ras de m-am imbolnavit de fiecare data cand l-am vazut. e genul la care la a doua vizionare razi mai rau decat prima data. ce-i drept, in prima jumatate predomina comicul, iar in a doua romantismul. Cu siguranta e intre cele mai bune 5 filme din ale anului 2002 pe care le-am vazut.
cum ziceam, nu e pt gradinitza....
Am vazut si eu azi, filmul, mai mult din greseala...
Oricum, am avut o mica surpriza, pentru ca ma asteptam sa fie, well, un film cu Adam Sandler ("Punch-Drunk Love" nu intra in categoria asta). In fine, schema scenariului e cam uzata ("Groundhog Day", "Lola Rennt" etc.), la fel si chestia cu memoria de scurta durata, care incepea sa ma enerveze in ultimul timp ("Memento", "Finding Nemo" etc.) dar asta nu conteaza asa de mult. Ideea de a cuceri e cineva in fiecare zi e foarte romantica si prinde. La fel si ideea de a te sacrifica pentru cineva. Mi-a placut la "50 First Dates" ca nu inventa in final o chestie stupida ca tipei sa-i revina memoria (de exemplu, sa se loveasca la cap sau deva de genu'). Finalul e si el frumos, dar malodia aia ("Somewhere Over The Rainbow" modernizata) incepe sa ma calce pe nervi...
Drew Barrymore e mai mult decat potrivita pentru rolul asta. Eu de obicei nu o agreez, dar aici, trebuie sa recunosc, joaca bine! Unul dintre cele mai bune prestatii din cariera ei (dupa "E.T." ;)). Sandler e Sandler. Nu straluceste, dar aduce un plus comic (si romantic). Deocamdata, excluzand "Punch-Drunk Love", e cel mai bun film in care Sandler are un rol principal. Asteptam cu interes proiectul lui Tarantino, daca se mai face...
Parti negative este... Dar nu contesc...
I have always thought you were crazy, but now I can see your nuts! (Thank you...)
mihai770
29 Jun 2004, 01:14
Nu e film de manelisti prosti care nu inteleg un film cu chestii subtile. Voi intelegeti un film numai daca se tipa toate pe fata...
Inceteaza pls cu faze d'astea...plsss...te rooogg...nu vreau sa te amenint, dar ma enervezi:deci potoleste-te!
Cat despre film, ma asteptam la mult mai mult !
Ca film romantic, e ceva de el, dar k komedie(!) e slabutz...
Apropo, de ce pe IMBD zice comedie apoi drama...vedeti vreo urma de drama il film?...
Punch Drunk love mi se pare cel mai bun film in care putea sa joace Sandler... o comedie simpatica care sare cu mult peste 50 dates....Groundhog Day e simpatic si mult mai original...
Filme de manelisti spuneti voi?? Care ar fi acelea?? Imi dati si mie exemple, in afara de Garcea si ....!
mihai770
29 Jun 2004, 22:38
:o Furia,...nu l-am vazut, dar am auzit ca are OST numai manele :hmm:
:o Furia,...nu l-am vazut, dar am auzit ca are OST numai manele :hmm:
Ar trebui sa-l vezi si dupa aia sa vorbesti
Am vazut si eu azi filmul si... chiar mi-a placut, desi nu ma asteptam. Mi s-a parut dragut si relaxant, desi "10 seconds Tom" ala sau cum il chema ma calca pe nervi :P . All in all, a meritat sa-l vad.
PS: Drew Barrymore arata f bine! :D Nu vad pe altcineva mai potrivit pt rolul asta.
corinka
16 Jul 2004, 14:42
Cu exceptia a vreo doua faze simpatice (care oricum nu puteau salva un dezastru), filmul a fost o mare tampenie, unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut in viata mea. Nu l-as recomanda nimanui, este o piedere de timp.
... in sfarsit am vazut filmul (topicul l-am deschis ca sa vad mai intai daca merita vazut 8)) ... un film de vacanta, relaxant, daca nu aveti ce face altceva, mergeti sa-l vedeti!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.