View Full Version : Drepturi de autor
Buna!
Stie cineva cine detine drepturile de autor ale filmelor romanesti VERONICA (regia Dna Elisabeta Bostan) si MARIA MIRABELA (regia Dl Ion Popescu Gopo)?
E pentru o cauza nobila, fiti siguri :) : vrem sa le facem cunoscute si in strainatate.
Multumesc. :)
Anca M. - Bucuresti
Nightwane
31 May 2004, 19:12
de ce sa faci cunoscute in strainatate asemenea giuvaeruri artistice si culturale? :o
Cum adica de ce sa le facem cunoscute??
"giuvaeruri" era la misto, daca nu te-ai prins.
Am revazut recent filmele astea. Factorul cheie in aprecierea lor il constituie nostalgia, cred; pustimea de azi ar rade cu lacrimi la asemenea productii (ma refer la pustii de scoala, evident).
Poate ca niste remake-uri cu efecte speciale in locul actorilor imbracati in blana si strasuri ar avea un succes moderat.
OK :)
Asadar, nimeni nu ne poate ajuta?
E vorba de promovarea filmelor in cadrul unor cluburi de cinema pentru copiii cu varste intre 6 si 11 ani. Aceste cluburi au un succes enorm in Elvetia, Franta, Italia, Germania, Belgia, Austria.
O zi buna tuturor!
onutza_
04 Jun 2004, 13:13
In mod normal ar trebui sa se gaseasca pe carcasa casetei (din cate stiu eu), daca nu macar un numar de telefon ceva unde sa gasesti informatii despre multe chestii printre care si drepturile de autor.
Pe mine in copilarie m-a terorizat Veronica, dar faza cu pustimea de azi care s-ar prapadi de ras nu e tocmai adevarata. Adica am intalnit copii de scoala care se uitau cu interes la asa ceva (si erau destul de precoci pt. ca in alta zi i-am prins vizionand "Puicute bune"). Deci necunoscute sunt preferintele copiilor... Cred ca le-a placut subiectul, ideea, ceva tot au gasit ei.
O singura obiectie am. Daca acei copii sunt straini n-are nici un sens sa le promovezi. Inchipuie-ti cum ar suna in flamanda secventele muzicale...
Poftim ratze.Si mie mi se pare normal ca in ziua de azi pustii de gradinita sa se uite mai degraba la VinDizel decit la 'Veronica'.In doi-trei ani probabil ca aia de la cresa or sa se uite la zoofilii.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.