PDA

View Full Version : Actorii cei mai ..... infecti si pe care nu-i inghiteti

Jay
27 May 2004, 04:06
Cei mai infecti, slabi, prosti, lipsiti de talent actori sau actrite(dar sa fie cunoscuti cat de cat).... in ordinea preferintelor sau nepreferintelor sau .... in fine, stiti la ce ma refer. :D

1.Jennifer Lopez
2.Madonna
3.Michael Dudikoff(mai ales din promourile de la Protv)
... si am sa ma mai gandesc

dream_arizona
27 May 2004, 10:14
:sick: SYLVESTER STALLONE , STEVEN SEAGAL , LESLIE NIELSEN
JEAN CLAUDE VAN DAMME... numai pot nici sa scriu... mai sunt...muulti :sick:

Leonard
27 May 2004, 16:28
:sick: SYLVESTER STALLONE , STEVEN SEAGAL , LESLIE NIELSEN
JEAN CLAUDE VAN DAMME... numai pot nici sa scriu... mai sunt...muulti :sick:

subscriu si mai adaug: Tobey McGuire, Ben Affleck, Eddie Murphy....

Jay
27 May 2004, 18:01
Ben Afleck.... sigurr, ca doar aportul sau la Good Will Hunting este minimum. Eu nu-l vad sa scrie un scenariu.. :P

Jay
27 May 2004, 18:03
Tobey McGuire, ....
In the Cider House rules ... mi-a placut putin.....dar putin de tot. Probabl ca l-au pus langa Charlize si ea ia dat... verde.
Iar de stallone.. of acest rambo..... eu ma gandesc totusi la CopLand unde a avut un rol cat de cat reusit. Don't u agree?

Nightwane
27 May 2004, 18:48
Elijah Wood :w00t:

BeNnY
27 May 2004, 22:31
Rob Schneider & Affleck (pe cel din urma nu-l suport! :x )

Jay
27 May 2004, 23:08
Van Damme si Van Diesel

Leonard
28 May 2004, 00:11
Ben Afleck.... sigurr, ca doar aportul sau la Good Will Hunting este minimum. Eu nu-l vad sa scrie un scenariu.. :P

ca actor nu-l sufar (m-am convins de curand cand am vazut Paycheck). incredibil ca actorul asta infect are un oscar pentru scenariu (probabil a fost o sclipire care ti se intampla odata in viata, ca si cazul lui Matt Damon cu Good Will hunting)

Mircius
28 May 2004, 01:58
pai cam greu topicu asta.... Ideea e ca cei care ar trebui sa-i insir sunt actori care kiar joaca prost, sau actori care nu pot sa-i sufar....
ihm?

Jay
28 May 2004, 14:13
Ok schimbam subiectul ......

Actori pe care nu-i suferiti.

Gaandalf
29 May 2004, 17:44
1 - Afflek
2 - Reese Witherspoon
3 - Ashton Kutcher - totushi primul film in care mi-a placut cum a jucat - The Butterfly Effect

Jay
30 May 2004, 01:49
o urasc pe reese... trebuia sa ma fi gandit la ea.....

ricutza
31 May 2004, 00:10
cred ca e inutil sa va spun ca exista deja 2 topicuri despre actorii pe care nu-i suportati (unul deaspre actori si unul despre actrite) :D
ceea ce nu pot eu intelege este de ce ne pierdem timpul cu ei...sunt o multime de actori prosti si enervanti, sunt o gramada de actori care se cred buni si sunt sub orice critica, sunt o gramda de cantarete,fotomodele etc ce se cred actrite...asa ca de ce sa incercam sa facem o lista cu toti? cred ca ar trebui sa ne concentram asupra actorilor valorosi, nu?

Gaandalf
31 May 2004, 11:49
cred ca e inutil sa va spun ca exista deja 2 topicuri despre actorii pe care nu-i suportati (unul deaspre actori si unul despre actrite) :D
ceea ce nu pot eu intelege este de ce ne pierdem timpul cu ei...sunt o multime de actori prosti si enervanti, sunt o gramada de actori care se cred buni si sunt sub orice critica, sunt o gramda de cantarete,fotomodele etc ce se cred actrite...asa ca de ce sa incercam sa facem o lista cu toti? cred ca ar trebui sa ne concentram asupra actorilor valorosi, nu?
perfecta dreptate la faza cu inca 2 topicuri de acelashi fel ... dar sa-tzi zic cum sta treaba cu actorii pe care nu-i inghitzi: te mai enervezi knd vrei sa vezi un film shi un singur actor strica tot filmul. Shi e tare pacat ... shi te mai enervezi un pic ... shi pe urma il bagi pe lista pe forum pe cinemagia ... :lol:

Jay
31 May 2004, 17:09
Pai nah eu sunt de 2 luni pe forum si asa ca nu am prins acele topicuri... Imi cer scuze.... Nu am stiut. Asta e....

patraulea
31 May 2004, 17:17
Sylvester Stallone!Este infect! :huh: :huh: :huh:

Jay
31 May 2004, 17:24
Sa nu uitam ca are doua Oscaruri. :D pentru Rocky1
Kids love Rambo

patraulea
31 May 2004, 17:47
Kids love Rambo

Poate avea si 7!Este un pachet de muschi inexpresiv si idiot!
O voce hidoasa,o interpreatre execrabila(in orice film)!
Tovaras de suferinta cu baiatu'ala care s-a facut guvernator!
Alt infect si ala!
:D :D :D :D :D

Jay
31 May 2004, 18:08
Kids love Rambo

Poate avea si 7!Este un pachet de muschi inexpresiv si idiot!
O voce hidoasa,o interpreatre execrabila(in orice film)!
Tovaras de suferinta cu baiatu'ala care s-a facut guvernator!
Alt infect si ala!
:D :D :D :D :D
Dar ah.. ce zici de Stallone in Copland??

BeNnY
31 May 2004, 18:11
Pai nah eu sunt de 2 luni pe forum si asa ca nu am prins acele topicuri... Imi cer scuze.... Nu am stiut. Asta e....

Hai sa faca toti userii noi subiecte noi si sa vezi atunci distractie...

Jay
31 May 2004, 18:14
eh... gata scuze scuze ... promit sa nu mai fac nici un subject. Am sa astept sa nu mai fiu user nou. Si cand va fi asta? Dar in fine ... nu cred ca am facut un lucru asa de grav .... :(

Leonard
31 May 2004, 18:28
cred ca cel mai bine ar fi sa fie reorganizat forumul, pe categorii si subcategorii (asa cum este forumul groups.yahoo.com), astfel incat sa nu fie prea multe pagini pentru fiecare subcategorie si sa fie toate usor de gasit printr-un simplu browse prin categorii ca in structura directoarelor din calculator (ar fi o buna idee si folosirea unui frame optional in stanga sau in dreapta paginii, unde oricum e spatiu negru la mine, forumul fiind fixat pt rezolutia de 800x600).

Jay
31 May 2004, 18:30
Si Benny cam dupa cate mesaje am voie sa propun subiect, sau despre ce anume. Daca vrei as putea sa-ti scriu inainte si sa-ti spun cam care ar fi subiectul. Ce aiurea ca faci misto de mine ca am intrat de curand in forum. Unii nu au calc acasa si nici net. Dar in fine ca parca prea m-am suparat. :(

BeNnY
31 May 2004, 18:36
Si Benny cam dupa cate mesaje am voie sa propun subiect, sau despre ce anume. Daca vrei as putea sa-ti scriu inainte si sa-ti spun cam care ar fi subiectul. Ce aiurea ca faci misto de mine ca am intrat de curand in forum. Unii nu au calc acasa si nici net. Dar in fine ca parca prea m-am suparat. :(

Si n-ai inteles. Ideea era ca userii noi sa cerceteze BINE de tot forum-ul printr-o functie mica dar voinica si anume Cautare (http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?&hist=0). Ideea era ca un user nou sa nu faca un topic despre ceva ce s-a mai discutat doar pentru ca n-a prins el topic-ul.

Jay
31 May 2004, 19:12
Yep.... am inteles. Am facut un topic care a mai fost, pai atunci sa-l inchida. E greseala mea, ca l-am facut la 5 dimineata si nu m-am gandit sa dau o cautare. Oricum imi i-au o pauza luuungade la subiecte pana pot sa fiu si eu sigur ca nu o mai dau in bara. Ca e aiurea sa faca cineva misto de tine. M-ai descurajat complet.
P.S. Am si eu vreo doua subiecte care merg destul de bine. totusi...

BeNnY
31 May 2004, 19:31
Yep.... am inteles. Am facut un topic care a mai fost, pai atunci sa-l inchida. E greseala mea, ca l-am facut la 5 dimineata si nu m-am gandit sa dau o cautare. Oricum imi i-au o pauza luuungade la subiecte pana pot sa fiu si eu sigur ca nu o mai dau in bara. Ca e aiurea sa faca cineva misto de tine. M-ai descurajat complet.
P.S. Am si eu vreo doua subiecte care merg destul de bine. totusi...

N-are nici un rost sa-ti iei o pauza lunga de creat subiecte atata timp cat creezi niste topic-uri utile si interesante... Daca faceam misto de tine imi raspundeai cu injuraturi asa ca nu-ti face griji. Daca te-am descurajat... Depinde de tine. N-ai de ce sa fi descurajat.

Jay
31 May 2004, 19:54
Eu intotdeauna exagerez. Intradevar am luat-o prea personal. Mai bine zis am ars-o aiurea. Poate e devina ziua de azi care merge din ce in ce mai prost. In fine....

ricutza
01 Jun 2004, 00:21
mai, nu trebuia sa o iei atat de personal...eu atrag de fiecare data atentia cand se deschide o tema de discutie deja abordata in alte subietce...cred ca semnatura mea ar trebuie sa sune ceva de genul: SUBIECTUL ASTA EXISTA DEJA! :D

Jay
02 Jun 2004, 17:23
mai, nu trebuia sa o iei atat de personal...eu atrag de fiecare data atentia cand se deschide o tema de discutie deja abordata in alte subietce...cred ca semnatura mea ar trebuie sa sune ceva de genul: SUBIECTUL ASTA EXISTA DEJA! :D

Well..... doar nu degeaba am adresa pe personal.ro....

Mircius
06 Jun 2004, 13:39
TRE SA TE OBISNUIESHTI CU NOI.... NU CRED CA ITI VREA CINEVA RAUL... SUNTEM DE FAPT, O GASHCA SUPER... POTI SA INTREBI IN STANGA SI IN DREAPTA.... CEL PUTIN ASTA E PAREREA MEA DESPRE FORUMISHTI.
SI SA REVIN LA TOPICU CU PRICINA, UN ACTOR CARE NU-L POT INGHITE CAT VOI TRAI ESTE ANTONIO ban DE ras.....

Jay
06 Jun 2004, 19:03
Banderas....hm.... Totusi trimis de Almodovar in studiourile hollywoodiene a inceput bine alaturi de Assante in filmul ala cu cantaretii de salsa( sau ceva de genul asta). Si as mai nota si o aparitie interesanta in 4 rooms sau de ce nu!! Interview with a vampire.

Ilila
06 Jun 2004, 22:40
Nu am actori ...pe care sa ce? sa nu-i inghit? :D deci: nu inghit pe nimeni , sau ii inghit pe toti :lol:
Unde e zmeul zmeilor? ca el era cu inghititul...

Mircius
10 Jun 2004, 10:44
Nu am actori ...pe care sa ce? sa nu-i inghit? :D deci: nu inghit pe nimeni , sau ii inghit pe toti :lol:
Unde e zmeul zmeilor? ca el era cu inghititul...

:lol:

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 15:43
Kenneth Branagh e un englez imbecil... Dar ce ar fi sa se faca un topic cu cei mai detestati regizori? eu l-as vota pe Columbus

Danica
15 Jun 2004, 16:30
Kenneth Branagh e un englez imbecil... Dar ce ar fi sa se faca un topic cu cei mai detestati regizori? eu l-as vota pe Columbus

a mai fost ceva mai demult pe forum un topic "Actori pe care daca ati putea i-ati omori" daca vrei poti sa faci la fel cu "Regizori pe care.."..dar iar in afara de Columbus n-ai gasit pe cineva shi mai enervant ?(shi ca persoana shi ca regizor)......de exemplu.....dar hai ca nu mai zic.. :D

Galadriel_queen
15 Jun 2004, 17:01
Zii, pt k nu sunt asa de stupida sa o iau personal, sau sa ma supar...

Demona
15 Jun 2004, 17:22
Un topic din asta a mai fost facut...damn it! :x

iepurilah
15 Jun 2004, 19:37
Da gata mha...ca a inteles omu' ideea...daca tot scrieti, scrieti ceva legat de subiect!

Jay
15 Jun 2004, 22:38
Mda stiu ca a mai fost un topic din asta, dar mi-am cerut scuze de mai multe ori.... si am s-o mai fac o data. Imi cer scuze ca am facut un topic care a mai fost.... ...

iepurilah
16 Jun 2004, 00:30
Si ca sa revenim la ideea topicului.....eu nu o suport pe Julia Roberts...mi se pare atat de falsa :sick:

Leonard
16 Jun 2004, 01:11

cine e Columbus?!?! n-am auzit de regizorul asta.

LadyEowyin
16 Jun 2004, 07:02
cine e Columbus?!?! n-am auzit de regizorul asta.
Chris Columbus - Harry potter 1,2

corinka
16 Jun 2004, 13:21
1. Julia Roberts
2. Julia Roberts
3. Sylvester Stalone
4. Thalia (poate intra si ea la categoria actrite?)
5. Demi Moore
6. Julia Roberts
7. Bruce Lee
8. Jean-Claude Van Damme
8. Arnold Schwarzennegger (ca actor e cam slabut, dar pare baiat simpatic)
10. Julia Roberts

Galadriel_queen
16 Jun 2004, 13:34
1. Julia Roberts
2. Julia Roberts
6. Julia Roberts
10. Julia Roberts

Dap... e o actrita lamentabil de slaba. Totusi americanii au numit-o una din cele mai bune actrite de la HOLYWOOD.

sciende
16 Jun 2004, 13:42
Am vazut la inceput ca foarte multa lume nu putea sa suporte pe Jean Claude, Stalonne, Arnold. Pai, mai, voi cati ani aveti? Eu am 20 si stiu ca toti eram fascinati pe vremea aia de filmele "cu batai". Ca mi-am adus aminte si de Bruce Lee. Este adevarat ca acum, daca am revedea acele filme, le-am considera comedii. Dar tre sa avem cat de cat o mica doza de respect pentru ele. Cand am inceput eu sa ma uit la filme...am mai prins si Rocky 1, 2, 3, 4, 5...n. Chiar erau filme care te tineau atent. Spre deosebire de multe din ziua de azi care te plictisesc.

Jay
16 Jun 2004, 21:19
Mai de graba Rambo decat Rocky

Sm�agol-Gollum
16 Jun 2004, 22:00
rambo este cel mai infect personaj (shi stalone cel mai infect actor)

Jay
16 Jun 2004, 22:14
Mda ... esti pe aproape dar (am sa repet) mi-a placut in Copland

iepurilah
17 Jun 2004, 02:30
Am vazut la inceput ca foarte multa lume nu putea sa suporte pe Jean Claude, Stalonne, Arnold. Pai, mai, voi cati ani aveti? Eu am 20 si stiu ca toti eram fascinati pe vremea aia de filmele "cu batai". Ca mi-am adus aminte si de Bruce Lee.

Pai da mah, da' au crescut toti si s-au maturizat! :hmm:
110 % ai dreptate....Am si acum caseta cu Soldat Universal si Terminator 2, pe care le-am vazut de nush cate ori, si si acum imi mai place sa ma mai uit la ele.
Nu zic ca filmele in care au jucat mai sus numitii sunt capodopere, dar nu cred ca atunci cand erati mici va uitati la Parfum de Femeie, Nasul sau Taxi!

P.S: Filmele cu Bruce Lee nu mi-au placut niciodata!

Jay
17 Jun 2004, 02:39
Eu am vazut Nasul cand eram mic.... :D

daniken
17 Jun 2004, 03:13
eXista, actori mediocri si chiar foarte slabi, antipatici si totusi ii vedem in filme, lumea ii aclama, au reusit sa faca cariera, bani, isi traiesc viata din plin, si putin le pasa de ce gandesc altii despre ei. ca sunt mediocri, chiar foarte slabi si antipatici si totusi eX... :love: NOBODY IS PERFECT
dan I ken! ; ) grey

iepurilah
17 Jun 2004, 04:41
Eu am vazut Nasul cand eram mic.... :D

si ai inteles ceva? :P :P Ca si eu am vazut inceputul la Tacerea Mieilor( ca dup-aia m-au trimis ai mei la culcare) si n-am inteles nimic

Jay
17 Jun 2004, 22:27
O yeah.... Trebuia sa intru si eu in Mafia, aveam planuri mari. Ma gandeam sa-mi fac o mafie pe la mine pe la bloc, dar nu prea aveam autoritate.... Mama ce pumni in cap mi-am luat. Oricum mi-a placut....

iepurilah
17 Jun 2004, 22:33
O yeah.... Trebuia sa intru si eu in Mafia, aveam planuri mari. Ma gandeam sa-mi fac o mafie pe la mine pe la bloc, dar nu prea aveam autoritate.... Mama ce pumni in cap mi-am luat. Oricum mi-a placut....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Da' sa stii ca nicidata nu e prea tarziu! :D o punem de-o Cinemagia Nostra? :D

Jay
17 Jun 2004, 22:36
Bine, dar eu sunt Pacino

iepurilah
17 Jun 2004, 22:45
damn...eu vroiam sa fiu Pacino :((

KORBEN
18 Jun 2004, 13:09
elijah wood
ben afflek
tom cruise
di caprio

Pinky
19 Jun 2004, 17:03
Vin Diesel
Jennifer Lopez
Sarah Michelle Gellar
Tori Spelling
Rowan Atkinson
Billy Bob Thornton

iepurilah
19 Jun 2004, 18:15
Rowan Atkinson

Cum sa spui mah ca ti-e antipatic Mr. Bean? :(( :hmm:

Pinky
19 Jun 2004, 21:17
F simplu :hmm: Nu personajul.. ci actorul

Leonard
20 Jun 2004, 00:32
Vin Diesel
Jennifer Lopez
Sarah Michelle Gellar
Tori Spelling
Rowan Atkinson
Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton?!?!?! De ce?!

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2004, 22:28
F simplu :hmm: Nu personajul.. ci actorul

da ce ai cu actorul?..ca e foarte comic...

Pinky
20 Jun 2004, 23:28
:o ... umila mea parere a declansat atatea semne de intrebare... :hmm: ...cred ca oricate argumente as aduce tot nu v-ati schimba parerea despre ei (evident f buna), asa ca nici nu incerc.Pur si simplu e punctul meu de vedere si pur si simplu nu-mi plac :D

iepurilah
20 Jun 2004, 23:30
Nu ne-am luat de tine...pur si simplu ma intrebam cum poti sa spui ca Rowan Atkinson aka Mr.Bean ti-e antipatic :D

Pinky
21 Jun 2004, 00:10
Ok... dar mai bine o lasam balta :lol:

Sm�agol-Gollum
21 Jun 2004, 21:49
mie nu imi place de sarah jessica parker

Ionutz55
21 Jun 2004, 22:08
Nu ne-am luat de tine...pur si simplu ma intrebam cum poti sa spui ca Rowan Atkinson aka Mr.Bean ti-e antipatic :D

antipatic??, cu urat :x , mie mi se pare destul de comic

iepurilah
22 Jun 2004, 00:01
pai si mie...da' nu vezi ca sunt oameni care nu-l sufera :((

Pinky
22 Jun 2004, 13:12
Tragedie, nu? In ce hal a ajuns lumea asta, sa existe cineva care sa nu-l placa pe Rowan Atkinson... :lol:

Nightwane
22 Jun 2004, 14:31

si pe mine ma lasa rece...ma rog..pe mine ma lasa rece multi asa-zisi comediantzi :)

Sm�agol-Gollum
22 Jun 2004, 22:33
dar de jim carrey ce zici?

Gaandalf
23 Jun 2004, 13:12
lasa-l pe jim ...
si pe mine ma lasa rece...ma rog..pe mine ma lasa rece multi asa-zisi comediantzi :)
Seinfeld - what about him ? he's brilliant. Am vazut de curand un material de vreo 15 minute. He's back in business. S-a apucat de stand-up comedy iar. Shi mai lucreaza shi la The Bee movie.

Nightwane
23 Jun 2004, 14:31

i hate him

Sm�agol-Gollum
23 Jun 2004, 21:32
dar tie de cine iti place?

Nightwane
23 Jun 2004, 22:33
dar tie de cine iti place?

in nici un caz de mr. bean, jim carrey si elijah wood :D

Sm�agol-Gollum
24 Jun 2004, 21:11
ce ai cu elijah wood? cu ceilalti 2 te inteleg, dar cu el?

BeNnY
24 Jun 2004, 22:41
Nici mie nu-mi place Elijah Wood.... :sick: Nici Daniel Radcliffe nu-mi place

M_olecula
25 Jun 2004, 01:18
Pe mine ma enerveaza la culme Ice Cube , cred ca daca l-as vedea pe strada nu stiu ce i-as face... da i-as face ceva . Asta nu se poate numii actor , e mai mult un clovn , o tentativa de actor , un pamflet . Nu stie decat sa fie dur , nici un copil de 7 ani nu s-ar speria de el... in fine , io il URASC !!!!!!!!!!!!

BeNnY
25 Jun 2004, 01:38
Sunt de c@cat toti cantaretii astia cu pretentii de actori... Inclusiv Beyonce Knowles in Austin Powers 3 - si astfel am aflat cat de jalnic poate sa joace o cantareata (si-asa proasta). Singura semi-exceptie ar fi Eminem... In rest.. nada

M_olecula
25 Jun 2004, 01:46
Sunt de c@cat toti cantaretii astia cu pretentii de actori... Inclusiv Beyonce Knowles in Austin Powers 3 - si astfel am aflat cat de jalnic poate sa joace o cantareata (si-asa proasta). Singura semi-exceptie ar fi Eminem... In rest.. nada

Mare dreptate ai BeNnY... desi nu as vrea sa recunosc asta si in privinta lui Eminem , il poti baga la fel de bine in categoria celor de mai sus !!!

iepurilah
25 Jun 2004, 01:53
Cred ca problema cantaretilor astia nu e neaparat ca sunt chiar asa prosti actori, doar ca isi aleg roluri de kkt. De exemplu DMX, mie imi place mult tare, dar recunosc ca filmele in care a jucat sunt slabe. 8 Mile e chiar tare filmul

BeNnY
25 Jun 2004, 02:50
DMX + Stevie Segal = :sick:
Filmu' ala tampit mi-a provocat greturi violente... Unul din cele mai proasta filme vizionate vreodata de mine, si nici macar nu-i stiu numele! (poate spre binele meu)

M_olecula
25 Jun 2004, 02:57
E un actor (daca se poate numii asa) care e inalt , plin de muschi si blond in cap tuns scurt. Imi scapa numele lui ... in fine , ala stie numai sa salveze frumoasele femei rapite , sa trag cu arma , sa se bata si sa omoare oameni dintr-o miscare a inchieturii. Pe asta il urasc mult de tot... adica imi provoaca sila cand il vad... d-aia nici nu ma uit la filmele lui (care si-asa nu sunt multe) , a jucat in Podul Dragonilor , poate il stiti voi !!!!!!!!!! Oricum actorul e sub orice critica !!!!

iepurilah
25 Jun 2004, 04:59
Cred ca zici de Dolph Lundgren....ai dreptate...sux!

iepurilah
25 Jun 2004, 04:59
Filmu' ala tampit mi-a provocat greturi violente

Vaai, ce sa-ti spun, saracu' Benny a avut greturi?! :hmm:

ogto
25 Jun 2004, 08:12

Toti cantaretii prosti ar trebui sa nu aibe voie prin lege sa joace in filme! Cu cateva excepti. DMX suks, Steven Segal Suks. Van Damn suks! Mariah Carey SUKS! Chuck Norris SUKS! Astia sunt doar cativa dintre actorii prosti. FOARTE PROSTI. Deal with it.

LadyEowyin
25 Jun 2004, 08:26
bravo lor ... cantaretii adica. Ma bucur ca te oftici Ogtavius - :lol: :lol: :lol:

Nightwane
25 Jun 2004, 10:23

a little bit of the old morning sickness :D

M_olecula
25 Jun 2004, 13:19

Da man asta e ...mi-am amintit si eu mai tarziu . Chuck Noris adevarat e cel mai prost actor !!!!

BeNnY
25 Jun 2004, 13:34

:huh:

Incercarea asta patetica de propozitie in limba engleza vroia sa fie o gluma?

iepurilah
25 Jun 2004, 13:39

Incercarea asta patetica de propozitie in limba engleza vroia sa fie o gluma?

Si-a revenit Bennica din greturi :((

Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 21:57
Toti cantaretii prosti ar trebui sa nu aibe voie prin lege sa joace in filme! Cu cateva excepti. DMX suks, Steven Segal Suks. Van Damn suks! Mariah Carey SUKS! Chuck Norris SUKS! Astia sunt doar cativa dintre actorii prosti. FOARTE PROSTI. Deal with it.

aici ai mare dreptate!! toti pe care i-ai mentionat mai sus suck....ar mai fi ala a lui dolf lundgren, stallone, etc

WraIth
27 Jun 2004, 15:40
aveti dreptate in toate cazurile(mai este shi ala The Dragon nush cum),dar mai ales Carey ce ma poate enerva :x god damn ....nu pot sa o uport
anyway,that;s my way

Sm�agol-Gollum
27 Jun 2004, 20:53
il keama Don 'The Dragon' Wilson.....and he sucks!!

WraIth
27 Jun 2004, 21:09

asha wilson.....god(dupa mine) he bites

M_olecula
27 Jun 2004, 23:37

Asta chiar ca e cel mai prost actor !!!!!!!!!!!!!!!!!

ogto
29 Jun 2004, 09:01

aici ai mare dreptate!! toti pe care i-ai mentionat mai sus suck....ar mai fi ala a lui dolf lundgren, stallone, etc

Ce am dat eu este o mica lista, cu actori mai cunoscuti prosti.. Sunt alti, nu va faceti griji, sunt foarte multi actori prosti...

Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 22:09

Ce am dat eu este o mica lista, cu actori mai cunoscuti prosti.. Sunt alti, nu va faceti griji, sunt foarte multi actori prosti...

....cum ar fi jenifer lopez :sick: :sick: :sick: damn she sucks!! :sick:

Jay
30 Jun 2004, 05:48

Mda e prost, dar compenseaza cu faptul ca vorbeste fluent sase limbi straine(printre care si japoneza) si mai are si doctoratul in chimie, dat la Sydney.... :shock:

Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 09:04

Mda e prost, dar compenseaza cu faptul ca vorbeste fluent sase limbi straine(printre care si japoneza) si mai are si doctoratul in chimie, dat la Sydney.... :shock:

tu vorbesti serios?? :huh:

Jay
30 Jun 2004, 11:09
Asa ziceau astia din Tv Mania... si eu am crezut, asa o fi...

ioshi
30 Jun 2004, 15:57
1.toti infectii de cantareti sau diversi sportivi care brusc isi descopera ancestralul talent actoricesc....si o dau in bara asa cum era normal sa se intample
2.J.Lopex-care in afara de fundul ala bombat si pudrat nu vad ce are
3.DiTzapio-nimic(adica nu vad nimic fain la el)

uma.urma
30 Jun 2004, 15:59
ioshi... iti place che guevara?:)

ioshi
30 Jun 2004, 16:03
ioshi... iti place che guevara?:)aha
de ceva vreme tot incerc sa gasesc un film despre viata lui...insa deocamdata PAS :oops:

uma.urma
30 Jun 2004, 18:46
Ioshi, uite aici un fragmentel din cartea pe care a scris-o el:

"Scrisoare catre parinti

Dragii mei batranei,

Iar am incalecat pe Rosinanta. Iar pornesc la drum cu scutul in mana. Cu vreo 10 ani in urma v-am mai scris o scrisoare de adio. Tin minte ca pe atunci ma plangeam ca nu sunt nici un soldat bun si nici un doctor bun. Astazi chestiunea cu doctorul nu ma mai intereseaza, dar realizez ca nu sunt chiar un soldat de lepadat.
In mare, nimic nu s-a schimbat in afara faptului ca am devenit mult mai constiincios. Marxismul meu a prins radacini adanci si s-a mai rafinat. Cred ca doar lupta armata este singura solutie pentru toti cei care doresc sa se elibereze si raman la parerea mea. Multi spun ca nu-s decat un aventurier. Si poate ca sunt…Doar ca sunt un tip de aventurier ce-si pune propria piele in joc pentru a dovedi ca are dreptate.
Este posibil ca totul sa se termine aici. Nu-mi doresc acest lucru insa este cea mai logica posibilitate dintre toate. Daca asa va fi vreau sa va transmit o ultima imbratisare. V-am iubit enorm, numai ca n-am prea stiut cum sa va arat asta. Sunt teribil de stangaci in actiuni si probabil de multe ori v-am parut de neinteles. Totusi va rog sa ma credeti acum.
Acum, o putere a vointei pe care am rafinat-o cu placerea unui artist va sustine niste picioare care tremura si niste plamani care gafaie. Vreau sa continuu!
Ganditi-va putin totusi si la acesti soldati ai destinului din secolul XX.
Sarutari pentru Celia, Roberto, Juan Martin, Patotin, Beatrice si tuturor. Iar pentru voi o imbratisare din partea incapatanatului si ratacitorului vostru fiu,

Ernesto"

Ernesto Che GUEVARA, “Cuvinte catre revolutionari”, editura Eikon, 2004

A fost facut un film despre viata sa, a carui nume nu-l stiu, dar care a fost premiat in primavara asta la Cannes..cam in aceeasi per. a aparut si cartea, la noi..

Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 23:06
3.DiTzapio

cine??? :shock:

Nightwane
01 Jul 2004, 00:14
3.DiTzapio

cine??? :shock:

DiCaprio maaaah...

i forgot i hate him too :)

oh yeah and i also hate Eddie Murphy, Orlando Bloom, Daniel Radcliffe, Neve Campbell (or what's her name :P ) etc. etc.

M_olecula
01 Jul 2004, 00:53
Or sa inceapa filmarile la un filme despre viata lui Che Guevara ( daca nu le-au inceput deja ) si parca anul 2005 era programat pentru lansarea lui . Stiam si actorul care va juca rolul lui , este unul cu nume la Hollywod !!!!

Sm�agol-Gollum
01 Jul 2004, 23:12
cu ceilalti te inteleg, dar cu orlando bloom ce ai? in lotr shi in troy mie mi s-a parut ca a jucat excelent....

Ionutz55
01 Jul 2004, 23:30
Orlando Bloom a jucat super in lotr, poc, troy, deci este un actor foarte bun

Jay
02 Jul 2004, 06:10
ioshi... iti place che guevara?:)aha
de ceva vreme tot incerc sa gasesc un film despre viata lui...insa deocamdata PAS :oops:

Eu am vazut unul pe Discovery... documentar

Nightwane
02 Jul 2004, 08:42
cu ceilalti te inteleg, dar cu orlando bloom ce ai? in lotr shi in troy mie mi s-a parut ca a jucat excelent....

:sick: :sick: :sick: :sick:

ioshi
02 Jul 2004, 09:37
cu riscul de a fi putin off-topic:daca are careva un film despre Ernesto "Che" Guevara dati-mi si mie,nu fitzi rai ;)

Jay
02 Jul 2004, 11:29
cu riscul de a fi putin off-topic:daca are careva un film despre Ernesto "Che" Guevara dati-mi si mie,nu fitzi rai ;)
Ernesto "Bah" Guevara..:))

Il strigau astia bah guevara... che=bah.. Si asa a ramas....

Galadriel_queen
18 Jul 2004, 10:51
Okay, am mai adaugat un actor infect la lista: Antonio Banderas. E execrabil din punctul meu de vedere...

iepurilah
18 Jul 2004, 12:32
Okay, am mai adaugat un actor infect la lista: Antonio Banderas. E execrabil din punctul meu de vedere...
Se stie ca eu dupa Shrek 2, am innebunit cu Antonio Banderas, asta asa,ca o paranteza..
Dar... permite-mi sa nu fiu de acord cu tine...mie chiar mi-a placut cum a jucat in unele filme

Galadriel_queen
18 Jul 2004, 21:11
:huh: Cea mai mishto parte din film care avea cat de cat legatura cu Banderas era infatisarea pisicii, ce dragut era cu ochii aia, in rest nu mi-a placut deloc cum vobea Banderas... parac era o nota in glasul lui care insipar neincredere, dar bineinteles, nu ma refeream la Shrek 2.

Ci la Spy Kids 3D. Dupa ce il vedeti o sa va dati seama k e execrabil

Jay
19 Jul 2004, 10:42
Mai anti-Banderistilor... check this out:
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=1119&hist=1&wnd=_default
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=413&hist=1&wnd=_default
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=456&hist=1&wnd=_default
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=451&hist=1&wnd=_default
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=4603&hist=1&wnd=_default
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=460&hist=0

iepurilah
19 Jul 2004, 13:05
Excelent Jay! good job! :)

uma.urma
20 Jul 2004, 16:19
un actor care imi displace? e claudiu bleont..ca un mascarici

Jay
21 Jul 2004, 06:57
Subscriu uma.urma.... :D

Blanche
23 Jul 2004, 12:46
Cum sa spui mah ca ti-e antipatic Mr. Bean? :(( :hmm:

Si mie mi-e antipatic Mr. Bean ....

iepurilah
23 Jul 2004, 23:24
Problema ta! :P

Knnabis
10 Aug 2004, 20:10
sorry jay....dar o alta discutzie s-a transformat oarecum din cauza mea in "actori pe care nu-i suferiti''.....asha ca m-am mutat si aici......actori care nu-mi plac.....(cum ziceam si dincolo..)...stallone, lundgren bla bla si domnul ambasador :) (arnny cum ii spun prietenii) :P
nu pot sa o sufar pe jennifer garner....se zice ca e una din cele mai sexy femei de la hollywood....mie mi se pare chiar urata....si nici nu joaca prea grozav :hmm:

Jay
10 Aug 2004, 20:34

Apropo de Dolph..

SI nu e nimica... nu m-am suparat sau ceva de genul asta pur si simplu am zis sa nu mai deschidem inca o discutie pe tema aia... oki? :D

Blue
11 Oct 2004, 16:37
Stallone este intr-adevar un actor foarte slab. Nu stiu ce sa zic despre Roky I decat ca este partial bun acel film. Scena aia cand se ridica amandoi aproape in acelasi timp si el incepe sa racneasca dupa nevasta sa,... aia as taia-o . E cea mai mare PROSTIE pe care am vazut-o vreodata. Sa ma lase. in rest nu a fost chiar rau filmul. Pachetul ala mare de muschi care a ajuns guvernator nu este un actor stralucit insa el joaca numai in filme de actiune si nu este chiar asa de patetic cum e Stallone. Pe langa asta as putea spune ca este o persoana care a avut succes pe toate planurile : sport, actorie, afaceri si politica. Este un adevarat exemplu de urmat. A ajuns in USA cu 20 de dolari in buzunar iar acum are avere estimata la peste 1 miliard de dolari. Alti actori care nici nu au ce cauta la hollywood : Kevin Costner, Ashton Kutcher, Adam Sandler( nu il dezapreciez total dar il introduc aici pentru comediile sale stupide),Madona, Jenifer Lopez, Ben Stiller, si altii

K's
11 Oct 2004, 19:01
la Jay: pe care nu-i inghititi :)

Jay
11 Oct 2004, 19:39
da da.... ii vreau eu... am sa-i reciclez... asa cum am facut cu Sandler...
O simpla discutie cu Anderson si ...buf.. o nominalizare la glob pentru Adam ...

lollipop
11 Oct 2004, 23:58
sunt multi actori prosti
dar eu ash vrea sa-i pomenesc pe cei buni pe care nu-i sufar
nu shtiu de ce
adica nu imi plac ca shi oameni cu toate ca prestatia lor de pe ecrane nu e chiar de lepadat
printre ei ar fi:
meryl streep (am mai pomenit de ea shi pe alt topic shi am vazut ca nu sunt singura)
clint eastwood
johnny depp
robert redford
barbara streisand
haley joel osment
catherine zeta jones
shi surpriza (don't shoot me, please :? ) tom hanks... sorry, but i can't help how i feel
shi colac peste pupaza: nu inteleg de ce a plans tata la forrest gump :(

keyzer soze
17 Oct 2004, 08:58
de jeff goldblum a pomenit cineva? sau de piz aia grasa si urata drew barrymore? :love:

jackpot
17 Oct 2004, 11:56
Infect? Infect mi se pare Owen Wilson.

Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 22:57
de jeff goldblum a pomenit cineva? sau de piz aia grasa si urata drew barrymore? :love:

da ce e cu inimioara de la sfarsit?

nume
01 Nov 2004, 17:03
1 sergiulica, 2 piersic , 3 "rambo" , 3 ala din emisiunea aia "feriti-va de magarus" -eugen nu stiu cum....

jackpot
03 Nov 2004, 07:31
Busu' care prezenta Bingo si acum e la Bucataria lui Radu de pe PRO TV

Terror_IST
06 Dec 2004, 07:59
Jude Law - nu-l suport de nici o culoare desi a jucat in cateva filme bune

Nazgulu'
08 Dec 2004, 19:08
Leonardo Di Caprio, Stallone(n-are nici un strop din amuzamentul care mi-l produce Arnold), Jude Law, Joel Osment(nu suport fata lui catusi de putin, in rest joaca bine pentru varsta lui), Van Damme...

X5
09 Dec 2004, 17:01
Jude Law si pe plan intern Busu de la bucataria lu Radu

Cinemania
06 Jan 2005, 01:24
oricand ma gandesc la actori prosti imi vine in minte Casper Van Dien...bleah...are aceeasi fatza in toate filmele...

Demona
14 Jan 2005, 17:11
Uhmmm... Unu` nou pe lista NESUFERITZILOR DE LA HOLLYWOOD este Colin Farrell... whatever other say... I dislike that gay... Colin Fagot... :x

nume
14 Jan 2005, 17:25
Va rog nu-l uitati pe BOB aka Vlad zamfirescu. :love:

Gaandalf
14 Jan 2005, 18:18
De curiozitate ... pe voi nu va enerveaza Jennifer Tilly? ... mai ales vocea ei ? Mie imi vine sa-mi rup o mana doar ca sa am ceva cu ce sa arunc in ea.
:sick:

Cinemania
14 Jan 2005, 18:28
De curiozitate ... pe voi nu va enerveaza Jennifer Tilly? ... mai ales vocea ei ? Mie imi vine sa-mi rup o mana doar ca sa am ceva cu ce sa arunc in ea.
:sick:

sa-mi zici si mie cand arunci mana aia, sa te ajut

Silent Bob
18 Jan 2005, 19:29
Daniel Radcliffe-nici dracu-n persoananu-l poate clinti pe asta de la cel mai prost actor
Alex D. Linz - man I hate that kid
Orlando Boom - is singurul caruia i se pare ca e gay?
Eddie Murphy
Keira Kngihtley
Jessica Biel
the tough guys (van damme, vin diesel , chuck norris aia,aia...).

herbert
18 Jan 2005, 20:08
Whoopi Goldberg - mi-e atat de nesuferita, incat ma tem ca i-am scris gresit numele. oricum, e neagra si comica si nu pot privi filmele in care joaca. sper sa nu-mi strice - doamne fereste! - seara Oscarurilor in acest an.

Cinemania
18 Jan 2005, 23:24
pentru tine, herbert, cu dedicatie :D

http://www.imdb.com/gallery/mptv/1399/Mptv/1399/21724_0007.jpg?path=pgallery&path_key=Goldberg,%20Whoopi

herbert
18 Jan 2005, 23:38
multumesc, esti un dragutz.
am constatat cu acest prilej ca sila nu m-a facut, totusi, sa-i scriu gresit numele.
sa intzeleg ca pantera neagra este febletzea ta? :)

Cinemania
18 Jan 2005, 23:46
o, da, e febletea mea...toata ziua mananc Whoopi pe paine si visez Whoopi :D

o "indragesc" la fel de muuuuuuuuuult ca tine :sick:

herbert
19 Jan 2005, 00:35
atunci schimba avatarul, ca imi aminteste de W.G. cand il vad ma trec fiorii. contribuie si tu la buna dispozitie pe acest forum :)

Cinemania
19 Jan 2005, 09:48
hai ma ca avatarul meu e mai fain decat moaca lui Whoopi...admit it :D

notorious
19 Jan 2005, 22:17
@Jay: rushinica. s-a mai discutat acest subiect pe un topic de-al meu mai vechi, 'actori pe care, daca ati putea, i-ati omori'.

anyway, am un nou individ pe lista neagra, si acesta este vincent cassel. da, este din cauza mutrei, nu poate fi altceva !

si ar mai fi will smith, martin lawrence si restul gastii ciocolatii de antitalente cu ifose. si il mai avem pe edward norton a carui mutra sictirita incepe sa-mi dea migrene, si gnomul elijah wood. si multi altii, dar mai tre' sa ma mai gandesc.

VladRock
29 Jan 2005, 14:58
Chiar ca simteam nevoia de asa ceva

1.Sergiu Nicolaescu(un fleac,ne-a ciuruit creierul cu valoarea sa actoriceasca)
2.Mickhael Dudikoff
3.Jennifer Love (so sick of her)

VladRock
29 Jan 2005, 15:01
A ,era sa uit,si David Schwimmer(parca asa se scria)

obvious
29 Jan 2005, 19:08
giulia robartz
ben affleck
alte dejectii din astea parfumate din subratul californiei.
ELIZABETH TAYLOR!!!
si mai sunt tone. i salute you all with the official :sick: !!!

nume
29 Jan 2005, 22:16
@VladRock vezi ca dublu postezi, aiurea. Ai un buton edit, sus in stanga chenarului cu continutul mesajului tau, are o cruce mica pe el in forma de X. Foloseste-l in caz ca ai de adaugat ceva mesajului tau! E posibil sa nici nu observam modificarile.

radu83
29 Jan 2005, 23:53
gemenele Olsen, Paris Hilton (desi am foarte mari rezerve in a o considera actrita), Jim Carrey (dar a spalat multe pacate in Eternal...), gov. Ah'nold, sleahta de modele si rapperi care si-au descoperit brusc talentele actoricesti...

Cinemania
30 Jan 2005, 00:01
gemenele Olsen si-au terminat tot talentul in serialul Full House :D

radu83
30 Jan 2005, 00:14
gemenele Olsen si-au terminat tot talentul in serialul Full House :D

interesant... nu stiam ca au avut vreodata asa ceva

nume
30 Jan 2005, 00:19
Paris Hilton .
Asta executa felatii pe snuff prietenului ei, intr-un home movie care "nu era destinat publicului larg". :sick:

radu83
30 Jan 2005, 00:25
Paris Hilton .
Asta executa felatii pe snuff prietenului ei, intr-un home movie care "nu era destinat publicului larg". :sick:

intamplator, pe langa colectia impresionanta de "home videos" a mai facut si filme.

detalii pe http://www.imdb.com/name/nm0385296/

cu toate astea, raman la rezervele mele in ceea ce priveste caregorisirea ei drept actrita

Cinemania
30 Jan 2005, 01:03
@radu

pai, tu n-ai auzit inca de pictorul ala rus, mort la nastere?!

notorious
30 Jan 2005, 15:18
@ Cinemania

hai ca esti nostim. :lol:

RedGold
09 Feb 2005, 08:35
Pe mine nu ma deranjeaza actorii mai mult sau mai putin slabuti, gen Schwarzenegger, Stallone, Van Damme, etc. Prea putine din filmele lor imi plac si nu ma prea uit la ele, dar daca este un actor care ma enerveaza cu adevarat, acesta este Jim Carrey. Nu am vazut filmele lui recente pentru ca am o adevarata fobie pentru actorul asta (desi am inteles ca si-a mai revenit din prostie), dar cand vedeam toate grimasele pe care le facea si pe care (el si multi altii) le considera comice, imi venea sa sparg televizorul...

Sm�agol-Gollum
10 Feb 2005, 21:38
da truman show ai vazut?....

Longshot
11 Feb 2005, 07:51
nu pricep cum oamenii cu antipatiile lor pentru unii actori, trec cu vederea unele filme, doar pentru ca e cu tipu/tipa aia.
asha am colegi care nici de-ai naiba nu vor sa vada aviator pentru ca e cu dicaprio, sau truman show/eternal sunshine pt ca e cu carrey etc.
in conditiile astea, nici eu nu m-as mai uita la filme cu audrey tautou (pe care o gasesc insuportabila), tomica cruise (care se chinuie saracu' da... e mai greu)si mai am eu cativa clienti.dar in fine, indur cu stoicism si stau pana la capat in sala.

Leonard
11 Feb 2005, 08:31
@longshot: e simplu. pentru cã nu toþi oamenii sunt masochiºti. pentru restul, filmul nu e un prijlej de tocare a nervilor, ci de experienþã plãcutã. ºi eu mai fac cîteodatã greºeala dar e extrem de obositor sã mã umplu de nervi la un film cu cineva pe care nu-l suport, cînd sunt atîtea filme care poate chiar meritã ºi care sã fie ºi cu actori suportabili.
þin sã precizez ºi o excepþie: n-o suportam pe Reese Whiterspoon (pentru legallz blonde ºi alte porcãrii de genul ãsta) dar am avut o revelaþie cînd am vãzut-o în Freeway. Acolo dã clasã.

RedGold
11 Feb 2005, 08:37
Exact asta am vrut sa spun si eu. Pentru ce sa "indur cu stoicism si sa stau pana la capat in sala", cand pot alege sa vad alte zece filme care sa-mi faca mai multa placere?
Nu am vazut Truman Show, desi am auzit ca e bun, dar asa cum am zis, nu-mi "vine" sa vad nici un film cu Carrey dupa ce am trecut prin experiente traumatizante gen Ace Ventura, Liar, Liar si... cam atat. Mi-a ajuns.

radu83
11 Feb 2005, 08:40
nu pricep cum oamenii cu antipatiile lor pentru unii actori, trec cu vederea unele filme, doar pentru ca e cu tipu/tipa aia.

Am avut foarte mari rezerve in a urmari "the eternal..." pt simplul motiv ca Jim Carrey avea rolul principal. Intamplator am ramas f. placut surprins de prestatia lui, dar asta nu-i sterge complet pacatele.

Probabil e primul lui film care merita vazut (si am urmarit din pacate The Truman Show & Man on the Moon)

Longshot
11 Feb 2005, 09:46
uite.exact cum a zis radu, te pot surprinde placut actorii pe care nu ii inghiti, daca totusi incerci filmul respectiv.
acuma daca ai sentimente negative atat de puternice fata de cineva, atunci ok, mai bine stai acasa, decat sa te apuce durerile de cap.
la majoritatea totusi se reduce la antipatie, si nu la ura. :D

jarreau
15 Feb 2005, 17:14
Cu riscul de a fi luat la injuraturi, am shi eu un clasament...
1. Angelina Jolie... puturoasa ca asta n-am pomenit... vomit numai cind ii citesc numele. :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Acum am facut mari eforturi sa-l scriu!
2. Brad Pitt... pur shi simplu nu pot sa-l inghit. Mi se pune de-a curmezishul. O singura data mi s-a dus in jos pe gitlej, in Armata celor 12 Maimutze, dar numai dat cu linguritza de Bruce Willis.
3. Nicole Kidman... mi se amarasc creierii. Moulin Rouge e singurul film in care a aratat ceva, in rest PA-PA-RU-DA!

Divina
20 Feb 2005, 06:10
Julia Stiles...i don't like Julia Stiles.. in fact ... i hate Julia Stiles.. ok, nu-mi place absolut .. deloc Julia Stiles.. cah! Nada! Bad! :((

WraIth
20 Feb 2005, 09:59
Jennifer Lopez(daca se poate spune ca este actrita) :sick:

:lol: Oana Zavoranu(nici nu-mi pasa cum se scrie) -nasol de tot

herbert
20 Feb 2005, 11:49
Cu riscul de a fi luat la injuraturi, am shi eu un clasament...
3. Nicole Kidman... mi se amarasc creierii. Moulin Rouge e singurul film in care a aratat ceva, in rest PA-PA-RU-DA!

mai, jartiera, sa nu te atingi de Nicoleta, ca iti tulbur artistic moaca :x

Nightwane
20 Feb 2005, 15:12

bai putza...las-o pe Kidman in pace ca-ti dau foc la casa.

nume
20 Feb 2005, 15:37
:lol:

notorious
20 Feb 2005, 20:58

mah, cred ca nicole kidman e taken... :P

Sm�agol-Gollum
20 Feb 2005, 22:40
lasa ca o impartim frateste... :P

notorious
21 Feb 2005, 16:02
da, da, sigur. tu ramai cu fratia inelului. :P

we want nicole !

Nightwane
21 Feb 2005, 20:09
ia gata...hai...luati-va gandu' de la ea ca e a mea... inca de cand am vazut-o in rahatu' de BMX Bandits :P

jarreau
04 Mar 2005, 15:24
Oau... numa' oameni inteligentzi p'aci (herbert, nightwane, nume)... chiar cautam unii cu atita creier shi nu shtiam unde sa-i gasesc. Ce bine ca am dat de voi mai baietzi... sintetzi extraordinari de tolerantzi cu parerile celorlaltzi... pfuuu... pute pina aici tolerantza din gura voastra... N-am ce sa mai zic... am ramas masca la cuvintele alea frumoase pe care mi le-atzi adresat... cum era?... "jartiera", "putza"... mda. Sincer acuma, nici nu ma mira. Cine altcineva putea visa la jidanca aia decit nishte d'alde voi?

Hai noroace shi sa traitzi cu cine vretzi, chiar shi cu inelele, ca io unu's tolerant :D

Denis_stelistu
06 Apr 2005, 21:32
1 Jennifer Lopez

2 Madonna

3 David Haselhoff

astia nu sunt actori ma,2 sunt cantareti si al 3 lea e un bataus ce participa si el ca sa faca bani.Va spune JE.

BLACK-SPIDER
17 Jun 2005, 11:21
Jenifer Lopez,Shanen Donherty,Don the dragon Wilson,Van Jaf Hulk Hogan desi nu stiu daca pe acesta din urma il poti numi actor

bhuttu
18 Jun 2005, 12:52
E greu sa spui care e cel mai prost actor din lume asa cum e greu sa spui care e cel mai inalt pitic din lume. In general e hazardat sa discuti in termeni de "cel mai..."

Da' voiam sa zic si io, pe Rob Schneider(The Hot Chick, The Animal, Deuce Bigalow) de ce nu l-a omorat nimeni?

Si mai e o categorie de filme/actori pe care io n-o inghit: comediile cu negri. Nu-mi plac DE NICI O CULOARE, urmatorii actori de culoare:
- Martin Lawrence(decent in Nothing To Lose, cu Tim Robbins)
- Chris Rock(decent in Down To Earth, cu Chaz Palmintieri)
- Chris Tucker(absolut indecent oriunde)
- aia doi din White Chicks(sper sa nu fac cariera).

Si mai e o serie intreaga de actori de joaca in mai toate comediile de teapa astora de mai sus, dar care probabil o sa-si termine cariera ca ilustri anonimi. N-as vrea sa-i incurc eu.

crisstina
13 Nov 2005, 14:22
Nu pot sa ii sufar deloc pe- tom cruise :hmm: si angelina joline :shock:

Leonard
13 Nov 2005, 18:18
nici eu pe Angelina Jolie, în plus mai urãsc pe Cate Blanchett. Iar dintre bãrbaþi pe Orlando Bloom ºi Ewan MacGregor.

Trebuie cã spun mi-erau foarte antipatici Reese Witherspoon ºi Ben Affleck dar mi-a mai scãzut un pic din antipatie cînd i-am vãzut în niºte roluri bune: Freeway, respectiv Chasing Amy (ºi la Kevin Smith în general joacã bine).

neozeelandezu
25 Dec 2005, 15:46
p mine ma enerveaza james belushi.. and there is nothing in the world that could ever change that.
intr0o alta ordne d idei... orlando bloom is gay .. simple as that..
ok.. nu am nimic impotriva actorilor de culoare in special. .dar sunt unii care nu au nimic d a face cu fenomenul... sa zicem k unii sunt pushi in roluri care li se potrivesc cat de cat.. dar noah... will smith(in afara d bad boys 1 & 2)?..ja rule? de abia ashtept sa il vad p 50cent in umilintza sa publica numita autobiografie..

Cinemania
26 Dec 2005, 01:37
p mine ma enerveaza james belushi.. and there is nothing in the world that could ever change that.
intr0o alta ordne d idei... orlando bloom is gay .. simple as that..
ok.. nu am nimic impotriva actorilor de culoare in special. .dar sunt unii care nu au nimic d a face cu fenomenul... sa zicem k unii sunt pushi in roluri care li se potrivesc cat de cat.. dar noah... will smith(in afara d bad boys 1 & 2)?..ja rule? de abia ashtept sa il vad p 50cent in umilintza sa publica numita autobiografie..

ja rule si 50 xc(rem)ent nu sunt actori

neozeelandezu
26 Dec 2005, 10:17
i belive that was part of my point. ai dreptate.. dar daca e sa o iei asha.. nici jim carrey nu e actor..
depinde cum priveshti lucrurile.. daca absolveshti o shcoala d specialitate te potzi considera actor, dar potzi lafel de bine sa nu faci nimic pt cariera ta dupa..
sau potzi sa spun k eshti actor doar prin statutul iconic, locutor shi actantzial ce il detzi intr-un film.. adica interpretarea unui rol catushi de scurt shi nesemnificativ.. fara a avea pregatirea necesara.
ceea la ce ne referim noi atunci cand vorbim despre actori este combinatzia dintre cele 2 posibilitatzi..
un 'actor' fara studiile necesare e k un jucator de biliard in fatza unei mese d snooker.. el shtie unghiurile.. efectele lafel d bine sau poate chiar mai bine decat un jucator d snooker.. dar totushi_ masa e prea mare shi nu shtie regulile.. cu alte cuvinte nu e de el.. shi mai bine se multzumeshte cu clipurile lui d 2 bani unde el e baza..

am vazut k cineva d aici a adus in discutzie numele kierei knightly.. mie mi se pare o actritza f buna.. unde mai pui k e shi f tanara shi a jucat deja in cateva filme bunicele.. love actually.. king arthur.. nu vi se pare k nu e de ea rubrica asta?

Cinemania
27 Dec 2005, 12:17
i belive that was part of my point. ai dreptate.. dar daca e sa o iei asha.. nici jim carrey nu e actor..
depinde cum priveshti lucrurile.. daca absolveshti o shcoala d specialitate te potzi considera actor, dar potzi lafel de bine sa nu faci nimic pt cariera ta dupa..
sau potzi sa spun k eshti actor doar prin statutul iconic, locutor shi actantzial ce il detzi intr-un film.. adica interpretarea unui rol catushi de scurt shi nesemnificativ.. fara a avea pregatirea necesara.
ceea la ce ne referim noi atunci cand vorbim despre actori este combinatzia dintre cele 2 posibilitatzi..
un 'actor' fara studiile necesare e k un jucator de biliard in fatza unei mese d snooker.. el shtie unghiurile.. efectele lafel d bine sau poate chiar mai bine decat un jucator d snooker.. dar totushi_ masa e prea mare shi nu shtie regulile.. cu alte cuvinte nu e de el.. shi mai bine se multzumeshte cu clipurile lui d 2 bani unde el e baza..

am vazut k cineva d aici a adus in discutzie numele kierei knightly.. mie mi se pare o actritza f buna.. unde mai pui k e shi f tanara shi a jucat deja in cateva filme bunicele.. love actually.. king arthur.. nu vi se pare k nu e de ea rubrica asta?

Jim carrey a inceput ca stand-up comedian s.a.m.d, dar sa nu ne lungim...

de aia 2 ziceam ca nu-s actori in sensul ca habar n-au sa joace si ca actoria nu e un job zilnic pt ei...mai vorbim dupa ce mai iau ceva ore si se vede ca iese din ei si altceva decat pachete de muschi slinosi

neozeelandezu
28 Dec 2005, 11:04
e printre ultimele lucruri la moda in lumea rapperilor.. e de ajuns k unu sa inceapa ceva shi dupa aia mentalitatea de turma ishi face treaba..
dupa parerea mea totul a inceput d la 'how high' cu method man & redman.. am vazut filmul, shi mi-a placut.. mi s-a parut chiar ok.. dar nu era genul d film in care sa conteze prestatziile actorilor.. e k shi cum ai lua un tzaran d p ogor.. il duci on the set shi ii dai rolul unui tzaran care trebuie sa dea cu sapa.. itzi dai seama k nu are nevoie d documentatzie, k ii vine 'destul d' natural..
dupa aia au urmat altzii gen ice cube care daca ma imi amintesc bine.. nu a jucat foarte rau in '3 kings', shi mai era shi 'boyz n da hood' p care nu l-am vazut in intregime, dar mi-a fost laudat excesiv filmul..
snoop dogg.. care dupa parerea mea ii sunt date roluri numai pentru a atrage shi alte clase sociale in cinematograf.. un alt target audience..
ll cool j.. l-am vazut in 'any given sunday' cu al pacino shi cameron diaz.. un rol foarte intrebuintzator.. shi k veni vorba.. mai e shi jamie foxx dar in cazul lui cred k e in primul rand actor.. shi doar dupa aceea muzician.. am inca rezerve pt k nu am avut inca onoarea d a vedea 'ray'.
d '8 mile' nu pot decat sa aduc vorba shi sa zic k mai totzi prietenii mei s-au dus la film doar.. shi repet DOAR pt al vedea p eminem..
asha k dupa parerea mea distribuirea rapperilor in roluri d rapperi e un fel d 'win-win' scenario.. producatorii au d cashtigat prin atragerea unui alt segment de piatza.. iar ei au mai multa expunere publica.. deci nu vad fenomenul oprindu-se in curand..
sunt f putzine filme bune in care joaca rapperi.. 'u have to taste the bitter to apreciate the sweet'.. they are just making sure there are plenty that are bitter

regedit
04 Jan 2006, 14:06
pamela anderson - mai ales de cand s-a lasat de stralucita cariera porno pentru a juca in filme sau seriale de doi lei. a fost clar o mutare gresita in cariera ei

Cinemania
04 Jan 2006, 14:37
pamela anderson - mai ales de cand s-a lasat de stralucita cariera porno pentru a juca in filme sau seriale de doi lei. a fost clar o mutare gresita in cariera ei

si filmele porno erau de mai multi lei...?

qwerty
12 Feb 2006, 02:26
Ben Affleck

Bulumulu
14 Feb 2006, 18:28
hulk hogan... looking forward to http://www.imdb.com/title/tt0489210/

ATB4FOREVER
16 Feb 2006, 13:34
Van Damme si Van Diesel

Vin Diesel, nu Van Diesel :P invata sa le scrii numele dupa aceea sa-i crtici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATB4FOREVER
16 Feb 2006, 13:40
A ,era sa uit,si David Schwimmer(parca asa se scria)

da ce,Matt Leblanc ( sau cum il cheama) e mai bun ????????? :sick:

ATB4FOREVER
16 Feb 2006, 13:46
Uhmmm... Unu` nou pe lista NESUFERITZILOR DE LA HOLLYWOOD este Colin Farrell... whatever other say... I dislike that gay... Colin Fagot... :x

baiatul ista mi-a placut in Razboiul lui Tom Hart si in Cabina telefonica.

ATB4FOREVER
16 Feb 2006, 14:08
antipaticii:

1. J-LO
2. Jennifer Love
3. The Rock ( daca poate fi numit actor )
4. toti din telenovele
5. Billy Bob Thorton
6. Renee Zellweger :sick:

Lino
16 Feb 2006, 14:36
antipaticii:

4. toti din telenovele

S-a apucat Toti de jucat in telenovele ? :shock:
De asta nu mai da randament asa de bun la As Roma ! Cine stie poate va ajunge sa joace cu Ramona Badescu la un moment dat!

ulrich
20 Feb 2006, 15:11
toata distributia de la alias,in cap cu j.garner.

Alex Leo Serban
20 Feb 2006, 16:45
sean penn, reese witherspoon (cre k am mai pus-o de fo doo ori pe topicu asta, da nu strica la cit e de antipatica!), jlo of course - and then some, too many to mention ;)

SPINNING
20 Feb 2006, 17:37
sean penn, reese witherspoon (cre k am mai pus-o de fo doo ori pe topicu asta, da nu strica la cit e de antipatica!), jlo of course - and then some, too many to mention ;)

Sean Penn? why? restul nu comentez

ATB4FOREVER
20 Feb 2006, 17:45
antipaticii:

4. toti din telenovele

S-a apucat Toti de jucat in telenovele ? :shock:
De asta nu mai da randament asa de bun la As Roma ! Cine stie poate va ajunge sa joace cu Ramona Badescu la un moment dat!

nu Toti fotbalistul ci pronumele "totzi" >>> totzi ratatzii de actori din telenovele :sick:

Lino
21 Feb 2006, 09:48
Stiu man , just kidding! :D

Prospero
30 Jul 2007, 17:09
Christian Bale ! :sick: (am uzat tastele scriindu-i numele... NE-TREB-NI-CUL! just... can't... stand him... :sick:)

Cazeemeer
30 Jul 2007, 22:12
Christian Bale ! :sick: (am uzat tastele scriindu-i numele... NE-TREB-NI-CUL! just... can't... stand him... :sick:)
In momentul de fata, 37,5% din mesajele tale de pe acest forum sunt legate de cat de tare il urasti pe Christian Bale. Chill out, dude, e doar un actor. Nimeni nu l-a propus pentru premiul Nobel pentru pace. Nici macar la Oscar nu l-a nominalizat nimeni. Si exista actori mai prosti ca el care castiga mai mult si sunt mai populari, si exista o gramada de alti oameni care merita sa fie dispretuiti pe lumea asta, asa ca propun sa-ti canalizezi ura in mai multe directii. E mai sanatos sa urasti pe toata lumea. Ask any sociopath.

jikatuki
18 Oct 2007, 03:11
Actori prosti?La Hollywood niciunul intrucat acolo sunt 10% actori buni(spun asta cu multa indulgenta) restul nu sunt prosti...sunt rebuturi,dezastre naturale...sin partea mea impuscatii...dak aia sunt actori eu nu sunt om