PDA

View Full Version : Popa Soare Nr. 52

Ambra Blu
24 May 2004, 19:24
Stie cineva unde e strada asta? daniel, dupa ce raspunde oamenii te rog sterge. Multumesc.

Alex Leo Serban
25 May 2004, 00:11
e in continuarea strazii plantelor, dupa ce treci de sf stefan, cam vizavi de amb israel; din pacate nu sint in tara, ca ti-as fi aratat-o...

KORBEN
25 May 2004, 19:25
@als
las ca poti sa i-o arati si la cluj
sau vorbeai de strada?
@ambra
e cam complikat de explicat
get a cab

Ambra Blu
25 May 2004, 20:45
Ce glume de cacat ai in tineeeeeee.

Cristache
25 May 2004, 22:14
Stie cineva unde e strada asta? daniel, dupa ce raspunde oamenii te rog sterge. Multumesc.
Daca mai e valabila intrebarea: ajungi la Piata Corneliu Coposu, o iei pe Calea Calarasilor spre Piata Muncii si prima pe dreapta e strada respectiva (Popa Soare). E cam cel mai simplu mod de a prezenta directiile. Sau mergi dinspre Piata Protopopescu spre Piata Sf. Stefan (pe strada cu acelasi nume) si cand ajungi la Piata Sf. Stefan e prima strada din dreapta.

KORBEN
26 May 2004, 20:28
mda, tre sa ercunosc n`a fost o gluma prea reusita
da` te`ai inflamat aiurea

Alex Leo Serban
26 May 2004, 20:34
@korben: ar fi aflat si ambra raspunsul la topicul 'cit de mica e a lui als' :lol: !
now that's a nasty one :P
PS don't be afraid of bad jokes: they r the best ;)

herbert
26 May 2004, 20:46
las ca poti sa i-o arati si la cluj

korbene, korbene, sugerezi cumva ca TIFF-ul se va lasa si cu "regulari", nu numai cu promise corectii?

Alex Leo Serban
26 May 2004, 20:55
ei bravos, da ce crezi ca lumea vine pt filme!?! :o

KORBEN
26 May 2004, 21:00
mai, se vpare ca multi chiar merg pt filme
da` or sa aiba parte de mari surprize
@ als
da, stiam ca nu e gluma chiar prosta, da` tre sa mentin relatii amicale cu ailalti membrii din juriul cinemagia
am faxcut un compromis

herbert
26 May 2004, 21:07
Acum, la modul serios, te rog, ALS-ule, sa sugerezi (ei da, ii chiar poti obliga :o ) ca unul dintre "juratii" Cinemagia sa scrie zilnic o cronica a festivalului si s-o posteze aici. mie mi-ar place s-o citesc pe Mala :love: , dar sa scrie cronica pana se imbata :)

Alex Leo Serban
26 May 2004, 21:34
am inteles, marcu.
fie cum zici tu, marcu.
thank u, mark u!

herbert
26 May 2004, 21:42
am inteles, marcu.
fie cum zici tu, marcu.
thank u, mark u!
ei, ce sa faci cu un artist hedonist? tu vorbesti serios, ingrijorat de destinul cronicii de film, de cultura cinemagistilor, iar el fictioneaza :D raman sa planez, singur, neinteles, peste acest peisaj bolnav :(

KORBEN
26 May 2004, 22:03
aha!!!!!!
desi cred ca o cronica scrisa la betie poa sa fie much more intresting
parerea mea
ha. te`ai dat de gol la faza cu mala care o sa se imbete
ce manevre de copil in desperate need of attention ai in tine
s`ar putea, totusi sa nu ai cam 40 de ani

Mala Portugal
27 May 2004, 10:59
korbene, korbene, sugerezi cumva ca TIFF-ul se va lasa si cu "regulari", nu numai cu promise corectii?
Tu de ce crezi ca au vrut astia femeie in juriu :? :D