View Full Version : CineMagia - pretext pentru forum?
Mala Portugal
23 May 2004, 23:58
Nu vreau sa ma leg de baza de date a cinemagiei care scartaie in multe locuri unde chiar n-ar trebui. Stiu ca e e vorba de o munca titanica iar cine chiar ara nevoie de o baza de date serioasa se duce pe imdb :)
De data asta ma leg numai de Cinema COCKTAIL
Cititi si voi ultima stire de acolo- Kirsten Dunst - Nu vrea o relatie ca a lui J.Lo si o sa intelegeti nemultumirea mea. Mai trist e ca in acelasi stil sunt cam toate articolele care apar la sectiunea respectiva. Daca cinemagia se vrea un site dedicat iubitorilor de film, de ce se limiteaza la informatii pe care le gasesti in pagina de divertisment de la Libertatea? Gasesc ok ideea de revista online, faptul ca ati iesit si pe hartie, imi place ca va implicati si promovati din cand incand miscarile legate de film in Romania, ma bucur ca m-ati bagat in juriul cinemagia :D da' tot nu ma abtin sa nu gandesc ca cinemagia e mai mult un pretext pentru forum decat pentru film. Daca tot aveti o baza , niste fonduri si niste oameni dedicati cauzei :P poate n-ar strica sa folositi toate astea si pentru a aduce un plus de informatie pertinenta legata de cinema.
herbert
24 May 2004, 01:25
Bravo, Mala! O puternica (si meritata...) lovitura in plex. Cinemagia, din pacate, pastreaza aerul diletant de la lansare. Redactarea textelor din aceasta rev. electronica e execrabila. Ma enervez cand intru pe acolo, asa ca imi irosesc timpul pe forum. Vorba moderatorilor de aici: bagati tare in freza administratorilor Cinemagiei :)
Ambra Blu
24 May 2004, 09:26
da' tot nu ma abtin sa nu gandesc ca cinemagia e mai mult un pretext pentru forum decat pentru film. .
Care forum e pretext pentru cinematografe, si nu pentru forumul per se.
emanuel
24 May 2004, 10:33
In rubrica cinema cocktail sunt intr-adevar si stiri legate de lansarile filmelor, premiere, dar si can-can-uri, barfe, etc.
Eu consider acea rubrica foarte buna, mai ales ca incepand de acum doua saptamani, avem cate 3 noi stiri pe zi.
Herbert, parca erai pe forum de cateva zile? De unde stii de inceputurile site-ului? Deci se confirma ca tu esti carcotasul marcu? :D Hehehe...
herbert
24 May 2004, 11:25
razi tu, razi, Emanuele, dar n-ai dreptate. citesc Cinemagia mai de muuult, dar m-am inregistrat de curand :) hahaha :D
cotraargumentatia ta legata de calitatea Cinemagia e cam diafana, ca sa nu spun mai mult. dar nu e bai, vorba ta, cu-i nu-i place, sa intre pe us.imdb.com
emanuel
24 May 2004, 11:29
dar nu e bai, vorba ta, cu-i nu-i place, sa intre pe us.imdb.com
e o alternativa, normal...
dar nu gasiti textele in romana, nu? :)
O prea veche poveste reluata de noii conchistadori.
PS: mala vida, mala epoca.
Eu consider acea rubrica foarte buna, mai ales ca incepand de acum doua saptamani, avem cate 3 noi stiri pe zi.
Nu ma pot abtine sa nu-l citez pe distinsul carturar.....
Oricum, fata de acum 5 luni, cand am intrat pentru prima oara pe cinemagia, baza de date s-a imbunatatit atat cantitativ cat si calitativ.
Mala Portugal
24 May 2004, 21:35
Nu, n-am vrut sa fac pe Che Guevara cu redactia de la CineMagia (asta e raspunsul la un sms usor isteric pe care l-am primit azi).
Voiam doar sa zic ca unde exista o forma e loc si de un plus de fond. Am postat mesajul la Condica de sugestii si reclamatii, nu?
In alta ordine de idei, asteptam Traficul la Cluj :)
herbert
25 May 2004, 00:01
asta e raspunsul la un sms usor isteric pe care l-am primit azi).
Voiam doar sa zic ca unde exista o forma e loc si de un plus de fond. Am postat mesajul la Condica de sugestii si reclamatii, nu?
In alta ordine de idei, asteptam Traficul la Cluj :)
fara presiuni!!! critica ar trebui sa va intareasca si sa va faca sa munciti mai mult :o
Mala Portugal
25 May 2004, 01:19
Pai nu astia de la cinemagia au venit cu agresiunea :D
herbert
25 May 2004, 01:32
Mala, scumpete, eu nu mai cobor la nivelul cela, ca iar ma "enervez" si nivelez totul. gandeste-te la mine atunci cand iti este greu :love:
cherryblossom
25 May 2004, 10:27
.. cu-i nu-i place, sa intre pe us.imdb.com
ambra blu, pe asta ai pierdut-o!!
herbert
25 May 2004, 15:51
i-e bine ca le depistati :D i-e o dovada ca ma cititi, se pare, cu atentie. chiar si cei care a-s prefera sa nu ma citeacsa – ca tot nu le ajuta, prea disperat e cazul lor :lol: ! –, vad ca “urmaresc” ce scriu. cum altfel sa “masor” impactul??? :P
cherryblossom
25 May 2004, 16:30
ce riposta simpatica.... ce-ai sarit asa? nu prea ai umor... :)
cherryblossom
25 May 2004, 16:32
si daca tot a venit vorba, nu mi-ai zis cine e marcu si ce scrie el... :)
off topic mala, ce avatar ti-ai ales! lol
MDA... DECI CINEVA CHIAR CITESTE SI INFORMATIILE DE PE SITE
MA TOT INTREBAM DE CE SUNT POSTATE...IO NU LE`AM CITIT VRODATA...
DECI nu pot comenta dsp calitatea lor
scuze pt majuscule
capslock din greseala
herbert
25 May 2004, 20:51
si daca tot a venit vorba, nu mi-ai zis cine e marcu si ce scrie el... :)
stiu despre marcu ce stii, probabil, si tu, citind cateva din postarile sale pe acest forum. e cu siguranta poet, postmodern numaidecat (fan declarat al suprarealistului Gellu Naum), convertit la film, mai precis, convertit la clanul iubitorilor de film. cunoaste mediul intelectual romanesc, sugereaza ca este influent pe un anumit spatiu (nu-mi dau seama - poate revuistic, editorial...). e snob, politically correct, cred ca are si bani... o fi fiind si simpatic si seducator, cine stie :P pe mine ma enerveaza, pentru ca-mi eclipseaza inceputul de cariera pe acest forum (cu toate confuziile si banuielile unora), eu fiind orgolios si, recunosc, invingator intotdeauna. asa ca mai vedem.
PS replica la "greseli" am scris-o cu mult umor, te rog sa ma crezi :D
Mala Portugal
25 May 2004, 22:05
off topic mala, ce avatar ti-ai ales! lol
:) Pentru cei care posteaza posteaza dupa(sub) mine : feriti capetele! :P
Cristache
25 May 2004, 22:19
dar nu e bai, vorba ta, cu-i nu-i place, sa intre pe us.imdb.com
e o alternativa, normal...
dar nu gasiti textele in romana, nu? :)
Oricum in ziua de azi esti considerat tare daca sti limba engleza de la o varsta cat mai frageda.
cherryblossom
26 May 2004, 10:41
... e snob, politically correct, cred ca are si bani... o fi fiind si simpatic si seducator, cine stie :P pe mine ma enerveaza...
mai aveai sa-mi spui dimensiunile lui marcu si suna exact ca un anunt de la rubrica matrimoniale :lol: ...nu asta ma interesa...
PS replica la "greseli" am scris-o cu mult umor, te rog sa ma crezi :D
intr-adevar, am ras cand am citit-o... dar m-am gandit ca te-ai suparat, caz in care nu mai aveai umor... chestia e ca imi sar greselile in ochi fara sa citesc cu atentie, cred ca e defect profesional (nu ma mai uit si la mesajul de deasupra, ca deja ma enervez)...
Ambra Blu
26 May 2004, 10:58
:) Pentru cei care posteaza posteaza dupa(sub) mine : feriti capetele! :P
Mamamala ce mam ris! Pe bune, daca aveam doispe treispe ani puneam si emoticons cu lol lol.
Mala Portugal
27 May 2004, 10:16
gandeste-te la mine atunci cand iti este greu :love:
Cand simt ca viata ma copleseste nu ma gandesc decat la Marlon Brando si la locurile in care imi tin ascunse ciocolatele
herbert
27 May 2004, 12:12
Cand simt ca viata ma copleseste nu ma gandesc decat la Marlon Brando si la locurile in care imi tin ascunse ciocolatele
wau, ce nestemata! daca aflu ca nu scrii poezie, avand asemenea sclipiri = talent, inseamna ca esti foarte derutata. nu pacatui in fata Domnului, please Mala!
Mala Portugal
27 May 2004, 19:35
Lasa marcule ca destul esti tu poetul autoproclamat al cinemagiei, nu-ti mai fac si io concurenta
herbert
27 May 2004, 22:03
nici tu nu te poti desparti de Marcu, nu-l poti uita. e vreun complex la mijloc??? se spune ca cel mai chinuitor e “complexul regelui Klaudius”...
voi urma in cele din urma sugestiile voastre. voi folosi sintagme, “judecati” din postarile lui Marcu pentru a va hrani complexul...
astept sa citesc cronica zilnica a festivalului scrisa de tine.
Mala Portugal
27 May 2004, 22:10
Deah, e ceva putred in Danemarca...regele n-a murit, doar a dat bir cu fugitii si s-a intors cu clopotei de mascarici
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.