View Full Version : Din ciclul cica manelele are texturi nashpa
mihai770
21 May 2004, 00:47
...sau din seria HA-HAi sa radem....
Dau shi eu, ca orice muritor de rand cu net acasa, sa intru pe forum OARECARE, adik numele nu conteaza...
Dau eu pe categoria "Voi despre filme", sa puna shi mouseul meu un click pe butonul "Subiect nou", sa vada ce se intampla...shi ce sa vada ochiul meu: un text care se povesteste cam asha: (citat)"Ne pare rau dar doar moderatori poate scrie subiecte in acest forum"(/citat :)
Stau ma gandesc...gandesc...shi...gandesc ca parca suna aiurea, shi..., in 2 minute eram pe jos de ras...iar in alte 2 minute iar eram pe jos de ras...da nu stiu de ce ca nu prea este amuzante fazele ãstia...care este...
Chir,....de ce am umplut eu forumu cu chestia asta???probabil ca la ora asta nu prea am ce face deoarece sunt pline serverele de CS...
}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{
Probabil in maxim 3-4 ore o sa fie inchis topicul... Bafta mihaita de aici incolo pe forum...
Leonard
21 May 2004, 12:14
Probabil in maxim 3-4 ore o sa fie inchis topicul... Bafta mihaita de aici incolo pe forum...
de ce sa fie inchis? are dreptate. si eu am observat chestia cu "doar moderatori poate" dar mi-a fost jena sa mai fac reclamatie pe tema asta.
daca tot s-a deschis subiectul, mai e si vechea chestie cu "modificat de 1 ori in total" sau asa ceva. penibil!
Problema vine de la taticu phpBB, care este conceput pentru limba engleza si "internationalizat" ca dracu.
Am reparat, sper.
Am obsv shi eu unele faze,dar nu ma plang.......eu nu prea reushesc sa inteleg titlul topicului :? ,cu ce sunt spuse pe aici,dar ma rog......
Gaandalf
21 May 2004, 15:28
Sa revenim la manelele romanilor... totzi care ascultatzi muzica asta suntetzi nishte varzai ... va spun de akuma k nu avetzi nici o treaba cu realitatea - impushcatzi-va ...
Iar daca Tarantino ar veni maine sa-mi zica k ii plac manelele ... i-ash spune sa ishi lege un cataroi cu sfoara shi sa se arunce in mare.... :D
That is how much I LOVE manele :D
mihai770
21 May 2004, 16:00
Da' nu froiam sa fie ca un reprosh chestia asta, vroiam sa fie ceva de care cineva s-ar amuza(garantez)
Si, G, nu vreau, serios, sa ne certam pe tema asta DELOC in acest forum...
este treba ta daca urasti sau nu pe manelisti
Leonard
21 May 2004, 17:31
Problema vine de la taticu phpBB, care este conceput pentru limba engleza si "internationalizat" ca dracu.
Am reparat, sper.
pai atunci te sfatuiesc sa folosesti versiunea originala in engleza cand upgradezi PhpBBul. aia de la romanian online community sunt cam handicapati bag sama. mai bine ramane in engleza decat intr-o romana stalcita.
Sa revenim la manelele romanilor... totzi care ascultatzi muzica asta suntetzi nishte varzai ... va spun de akuma k nu avetzi nici o treaba cu realitatea - impushcatzi-va ...
Iar daca Tarantino ar veni maine sa-mi zica k ii plac manelele ... i-ash spune sa ishi lege un cataroi cu sfoara shi sa se arunce in mare.... :D
I can not add more...freakin` right dude!
Nightwane
22 May 2004, 18:26
Ce sa ii faci unui manelist PT.1 :
1. Se decupeaza sfarcurile.
2. Se toarna otzet si sare de lamaie pe rani
3. Se freaca cu peria de sarma in zonele intime
4. Repeta pasul 2
5. Daca tot n-a murit de durere/placere, lasati-va imaginatia sa zburde libera si inventati noi moduri de a tortura un manelist.
THE END
*ROLL CREDITS*
Leonard
22 May 2004, 19:32
4. Repeta pasul 2
5. Daca tot n-a murit de durere/placere, lasati-va imaginatia sa zburde libera si inventati noi moduri de a tortura un manelist.
eu as incerca cu acid sulfuric in loc de otet, iar pe langa sfarcuri i-as scoate ochii si as turna acid in gaurile ramase.
Nightwane
22 May 2004, 20:33
4. Repeta pasul 2
eu as incerca cu acid sulfuric in loc de otet, iar pe langa sfarcuri i-as scoate ochii si as turna acid in gaurile ramase.
bravo! asa te vreau! inventivu' lu' tata! :D
blitz43
24 May 2004, 12:19
prea complicat...
te pisi pe el si ii dai foc...
Gaandalf
24 May 2004, 12:37
I can not add more...freakin` right dude!
Elementary my dear Watson! :D
4. Repeta pasul 2
THE END
*ROLL CREDITS*
prea complicat...
te pisi pe el si ii dai foc...
ambele idei sunt super adevarate ... una mai complicat shi una surprinzator de simple shi de eficienta ... :P :lol:
LadyEowyin
24 May 2004, 14:28
La o petrecere domnul rajitor a fost surprins sa auda manele iar comportamentul sau a fost demn de Bucresti - Spitalu nr. Sectia Agitati.
In viata mea nu am vazut un "h8er" mai mare ca Gandy. M-a speriat putin. Latura neagra a lui Gandy o reprezinta manelele. :?
mihai770
24 May 2004, 17:33
Loool......
da acum va intreb eu: ce fel de oameni ar face asha ceva ALTOR oameni...(shi sa nu ziceti ca cei care asculta manele nu sunt oameni)
...shi iar dam in off topic... :lol:
Ce sunt manelele de fapt?
... eu mai ascult din cand in cand muzica greceasca (Kathy Garby are 2 melodii care imi plac: Aloesi si Kir naxa na dar probabil ca acestea sunt titlurile transliterate).
da acum va intreb eu: ce fel de oameni ar face asha ceva ALTOR oameni...(shi sa nu ziceti ca cei care asculta manele nu sunt oameni)
cred ca au spus-o sub forma de gluma
mihai770
25 May 2004, 03:01
Si eu cred, altfel e grav... :D
It comes as a shock to me seeing you film lovers talking about "manele". De ce nu discutam despre rock! sau despre .... eh stai sa incerc eu ceva...
As putea sa deschid un alt topic in acest topic???
De exemplu...
Actori care s-au apucat de cantat!!! Ma refer la Keanu sau Billy Bob Thorton... so the list should go on.....
Gaandalf
25 May 2004, 10:44
It comes as a shock to me seeing you film lovers talking about "manele". De ce nu discutam despre rock! sau despre .... eh stai sa incerc eu ceva...
It also comes as a shock to me hearing that mihai is a real life manelist ... so we discussin what the hell was he thinking bardging in on our most beloved and sacred forum ... ? :huh:
Loool......
...shi iar dam in off topic... :lol:
Manelishtii din punctul meu de vedere NU SUNT OAMENI ... mai degraba asha sta la vorbe cu un zombie decat cu manelist ...
Scenariu: gandalf cu un pistol in mana shi un singur glontz. In fatza lui Gandalf un manelist inrait shi una bucata zombie ... cine credetzi k o sa-shi caute creierii pe jos ? :x
Raspuns : MANELISTU' :D
Gaandalf s movie is an academy award winner.....
Killing the manelists.... Oscar winner for best killings, best lead role :D , best guy to be killed, best weapon to kill such a guy and pentru coloana sonora..... Ma gandeam la ceva gen Rage against the machine...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.