View Full Version : Nervii din fiecare zi...
Lady_Skar
20 May 2004, 20:42
:x :x :x
Ok... sper sa aiba viata lunga topicul asta, doamne stie ca exista destule lucruri care sa ne enerveze. In fiecare zi postati ce anume v-a enervat, daca you're in the mood to share.
-ascultam muzica in tramvai si lumea se holba la mine
-am comandat un medalion prin net si cand l-am primit era de doua ori mai mare decat in poza. I want my money back.
-lipsa acuta de inspiratie.
-cineva s-a luat de mine pe un forum ca am folosit cuvantul "chestie".
M-a facut sa ma simt.... COMPLET NORMALA!!!
Still pissed me off though.
-cineva s-a luat de mine pe un forum ca am folosit cuvantul "chestie". M-a facut sa ma simt.... COMPLET NORMALA!!!
Still pissed me off though.
De ce o dai pe normalitate Lady S? C`mon, tu ar trebui sa fi indiferenta la fazele cu "normalul". Don't act like the blondie in "American Beauty". Incercand sa fie diferita...era atat de normala...usual...
Lady_Skar
20 May 2004, 21:47
ideea e ca NU m-a facut sa ma simt proasta, pentru ca asta era intentia.
BTW
Eu nu "incerc" sa fiu normala sau anormala. Eu sunt si gata. Las pe altii sa-si bata capul cu clasificarea mea...
Tocmai am incercat sa spun ceva inteligent... cred ca sunt foarte obosita. :sleep:
Eu nu "incerc" sa fiu normala sau anormala. Eu sunt si gata. Las pe altii sa-si bata capul cu clasificarea mea...
Asta e idee! Dar din randurile de mai sus nu asta reieshea!
Tocmai am incercat sa spun ceva inteligent... cred ca sunt foarte obosita. :sleep:
Lady_Skar
20 May 2004, 21:57
probabil ca nici eu nu m-am exprimat foarte bine.
BEWLWLWLAAHAHAH!
voiam doar sa spun ca nu m-a afectat CE a spus persoana, ci ideea din spatele ei. Ma enerveaza cand oamenii se cred superiori doar pentru ca vorbesc mai bine ca tine sau stiu mai multe "chestii" ca tine.
Life is not brains. Life is shit. How much you produce and how much you swallow.
Si buna! Eu sunt Diana versiunea 2.1, aka Depressing Crap, si voi prelua conducerea pana Diana varianta 24/7 se va culca.
Good Night y'all!
Demona: thanks. :oops:
Singurul lucru care ma deranjeaza (supara!) este ca nu mai circula 123 pe bulevardul Copou.
In rest toate bune si frumoase!
Lady_S...viata e un deal si-o vale.Dupa deal vine vale,dupa vale vine deal.ideea e sa-ti mai tragi sufletu din cind in cind si s-o mai dai in p-zda m*sii de plimbare,ca si maine e o zi...
Pe mine ma enerveaza atitea lucruri ca nu-mi ajunge-un forum pe zi...o sa vad maine...poate ma hotarasc si spicuiesc totusi cite ceva...
Lady_Skar
21 May 2004, 07:33
http://homepage.ntlworld.com/andrew.garratt/garfield.gif
thanks. de fiecare data cand vin aici reusiti sa-mi mai reconstruiti increderea in oameni. Mai are omul momente cand este down.
Don't you hate it when that happens?
Gaandalf
21 May 2004, 09:46
Gresheli de incepator mey Lady S cu medalionul ala ... in afara sunt alte masuri la orice produs , shi trebuie sa le invetzi inainte de atzi comanda ceva... asta caut io akum sa fac...
+ pe mine nu ma deranjeaza ba chiar ma amuza knd majoritatea celor care trec pe langa mine pe strada se holbeaza la mine k ascult muzica shi mai se uita la Mp3 Playerul ala de parca ar fi medalion de wizzard ... :P
Chestii( :D ) ce nu-mi plac:
- Sa-mi spuna lumea ca sunt contradictoriu
- Sa stau in spate la cinema, unde toti mananca si vorbesc ca la piata
- Sa ma trezesc la 5:30 dimineata ca sa merg la servici in tura de dimineata
- Sa invat pentru scoala la obiecte ce stiu ca nu o sa-mi trebuiasca niciodata
- Pe site-ul asta nu mi-a placut ca am debutat cu stangul, facand o greseala de gramatica si mi-a sarit unu' in cap, o facea pe-a Pruteanu(.ro mai nou)
- Cand imi zice cineva sa schimb muzica....
- Si ma enerveaza rau cand imi zice cineva ..."Ahhh! Filmul asta seamna cu nu stiu ce! Ca am mai vazut! Eh o porcarie!"
- Sa merg la film cu cineva care ma intreaba tot felul de lucruri "Da de ce ala...nu stiu ce? Cine-i asta?" (chiar daca-l vad pentru prima oara) si mai nou am mers cu o tipa la cinemateca si a adormit.... I'm so interesting and exciting!!
mihai770
21 May 2004, 11:02
Ha, faza cu tipa adormita e super tare, mi-am shi imaginat cum o fost :)))
Sa ma plang shi eu de cateva chestii:
-cand iau bataie la CS
-cand mere netu cu 15KB/s ( ;) )
-cand vreun idi...ot din retea ma streseaza cu mesaje
-cand vad un autobuz plin cu babalaci 70%
-cand e un film bun, dupa parerea mea, shi altu zice ca e nasol
-cand se desincronizeaza sunetul cand fac captura
-shi, sincer cand cineva zice ca manelele nu sunt "ascultabile"
Nightwane
21 May 2004, 11:17
1. cand cineva zice ca manelele sunt "Ascultabile"
2. cand cineva zice ca toate animele-s pt. copii
3. cand cineva confunda actorii/regizorii/filmele
4. cand cuiva ii put picioarele
5. alte "chestii" legate de miros -- cand cineva nu se spala suficient sau deloc
6. caldura
7. soarele
8. fizica
9. chimia
10. matematica
11. Frantza, Israel
12. Manelele
13. Manelele
14. Manelele
15. Manelele
nu-s neaparat in vreo ordine anume...depinde de zi...se muta pe primul loc toate sau doar cateva :D
11. Frantza, Israel
daca nu sunt indiscreta ...de ce?...
In momentul acesta ma enerveaza unu din clasa care a fost cam bulang...... :x in rest all is oky doky(pana la contrar)
--------------------
mama enervare la 15k ...atunci eu ce sa mai spun la 0.0shi :D
Ma enerveaza desteptii de la DCD care ne-au taiat netul in camin, ca faceam trafic de filme :x
Ma enerveaza desteptul de rector pentru care noi, studentii, suntem hackeri si "am spart site-ul Columbia ca sa luam filme".
Ma enerveaza faptul ca si numele meu e pe o anumita lista cu "hackeri" si probabil o sa fiu evacuat din camin.
Ma cam enerveaza si examenul de licenta, macar de-as intra in el.
Ajunge?
Am auzit de voi la tv-studentii ieseni,spaima producatorilor americani...e de groaza treaba asta...
Ma enerveaza ca sunt cascat.
In afara de manele:
1. Timpul
2. Internetul
3. Gaurile din cultura mea cinematografica
4. marx (;))
5. Emoticons-urile astea
6. Sindromul specific filmelor SF, conform caruia matematica ar fi un linbaj universal
7. Cand unii nu inteleg ce vreau sa zic.
Si manelele...
Mi-am mai adus aminte de ceva... ce ma scoate din sarite cineva care vorbeste si vorbeste crezand ca eu's tape-recorder!!
Nightwane
21 May 2004, 18:16
11. Frantza, Israel
daca nu sunt indiscreta ...de ce?...
uite-asa...i've got my reasons...
Imi urasc shefii...TOTZI! :x Shiu job-ul asta! Ala de la morag e fain...ala nu-l urasc!
Lady_Skar
21 May 2004, 19:38
ahhh... I can feel the hate on this forum.
Lovely.
Astazi:
Gandalf ca m-a luat cu cacaturi din-alea "...cand o sa mai cresti tu"
Oloriel
21 May 2004, 21:09
1) profii(in afara mea :D )
2) unii studenti
3) ziua de luni
4) tramvaiele(lipsa locurilor libere)
5) unele site-uri flash
6) tzompul(face figuri)
buna idee de subiect...brava...
Undomiel
21 May 2004, 21:44
6) tzompul(face figuri)
buna idee de subiect...brava...
ce e un tzomp?si idea nu e ei.demona cu asta a inceput cand a facut Hell-adorul!dar...oricum incep s-o cred pe Anne Claire in unele privinte :hmm:
ce e un tzomp?si idea nu e ei.demona cu asta a inceput cand a facut Hell-adorul!dar...oricum incep s-o cred pe Anne Claire in unele privinte :hmm:
Tu de cand ai de impartashit impresii cu Anne Claire? Fetele calmo(shi tu shi Anne Claire), nu de alta, dar o datzi pe PARANOIA!!! :hmm:
Oloriel
21 May 2004, 22:08
ce e un tzomp?
un tzomp=pc=calculator :D
limbaj de la frati-miu de ale adm. de retea...sorry
Lady_Skar
22 May 2004, 07:12
tzomp, huh? I like it.
si mentionez ca oricum I wouldn't take credit for this topic, pentru ca l-am facut atunci cand... you guessed it... aveam NERVI.
tzomp, huh? I like it.
si mentionez ca oricum I wouldn't take credit for this topic, pentru ca l-am facut atunci cand... you guessed it... aveam NERVI.
Lady S...bull shit! Take the freakin` credits. Don't pay attention to the hipocrites! :P
Chiar asa,zi-le Demona!
CA SA NU UITAM CA DE FAPT PE PAGINA 7 DIN CAFENEA SE AFLA ORIGINALUL ORIGINAL DESCHIS DE MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CLAR?Din care spicuiesc:
Join the dark side,Luke!
Da' sa nu ne pierdem shi sa nu uitam k nu sunt numai lucruri bune pe lumea asta...Cum zicea taica Murphy(ruleZ!):'Azi e o zi prea frumoasa k cineva sa fie nefericit,dar noi o sa ne straduim oricum.'Ce uratzi cel mai mult pe lumea asta(plus un top cu melodiile care va deprima sau va creeaza o stare de 'bloodlust'-fara melodiile pe care le urati,k asta ar duce la un fel de infinitate):
Urasc zilele ploioase,zilele cu frig,reclamele la Zapp(copilu' ala cu on-line....whhhhh..... :evil: ),ProTv-u' shi tot ce include,harry-herpes-Potter,Gladiatoru',animeurile & japonezii,cursurile de SRS,Avril -squash-her-head-with-a-brick-lavigne,Joe Dassin,stirile de la 7,rapperii,hopperyii,manelarii,maslinele,Emi'e'nem ,liturghiile negre,cashul pane,Tico-urile,narcomanii etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.et c.Nu stiu de ce nu-mi vin mai multe chestii in minte...eh las' k mai trebuie shi pe data viitoare.
Subscrieti?
:) :D :lol:
Lady_Skar
23 May 2004, 05:56
fiecare cu nervii sai. Eu nu am plagiat pe nimeni.
-shi, sincer cand cineva zice ca manelele nu sunt "ascultabile"
Ascultabile? Nu sunt ...si pot sa-ti spun eu de ce ..... pentru ca superficialitatea, prostia, marlania, calitatea indoielnica si Ratatii aia care le canta....plus inca alte 10 motive, fac ca manelele nu numai sa nu fie ascultate dar sa-ti faca pielea gaina si sa-ti vina sa iei un pistol ...stiti restul..... Asa ca acest subiect nu are rost sa fie discutat. Nu mai vreau sa tastez manele.
In afara de manele:
1. Timpul
2. Internetul
3. Gaurile din cultura mea cinematografica
4. marx (;))
5. Emoticons-urile astea
6. Sindromul specific filmelor SF, conform caruia matematica ar fi un linbaj universal
7. Cand unii nu inteleg ce vreau sa zic.
Si acum vrei sa ma excrochezi de calmante gratuite?
PS: Si pe viitor cand ma vei invoca prin topice-vagauni, sa ma anunti.
Ratatii aia care le canta....
...si ratatii aia care le asculta
...si ratatii aia care le asculta
And that is very true.... of of, mai mai...
mihai770
23 May 2004, 23:10
off topiccc.....
shi Jay, sa stii ca in muzik romaneasca shi nu numai este EXACT EXACT aceeasi chestie...macar daca ai avea nishte tangentze ninime cu lucrul asta...
GATA! Nu mai continua aici faza cu "maNL"(ha, ca nu am scris "manele")
off topiccc.....
shi Jay, sa stii ca in muzik romaneasca shi nu numai este EXACT EXACT aceeasi chestie...macar daca ai avea nishte tangentze ninime cu lucrul asta...
Auzi... Tu spui ca nu am nici o treaba cu muzica?? E foarte comic, la cata muzica am ascultat si am, imi vine sa rad de tine. Dar mai bine uita-te la mesajul meu de pe forum. La muzica si ai sa vezi ce inseamna sa asculti muzica. Ai putea sa dai in mine cu orice, numai inceteaza cu subiectul Muzica, nu de alta dar devii penibil. Te rog frumos
Nightwane
24 May 2004, 14:13
off topiccc.....
Vorba lu' Gaandalf: EJECT!!!!
off topiccc.....
Vorba lu' Gaandalf: EJECT!!!!
Si vorba mea (pentru mihai770): MARSH BA!!!
Gaandalf
24 May 2004, 17:56
Fac apel la calm ... chilatzi-va.... :sleep: - sleep emoticon ... :lol:
Nighty ... multzi care folossc vorab cu EJECT - nu prea le nimeresc ... but u did well ... really well.
Nightwane
24 May 2004, 18:38
Nighty ... multzi care folossc vorab cu EJECT - nu prea le nimeresc ... but u did well ... really well.
don't you "young padawan" me mister Pink Wizard :lol: :lol: :lol:
Gaandalf
25 May 2004, 14:50
s-a prins mah ... nu e prost Nighty asta ...mah :lol:
Nightwane
25 May 2004, 16:24
s-a prins mah ... nu e prost Nighty asta ...mah :lol:
damn pink bimbo :P :happy: :happy: :happy: :lol: anyway...down with "manele"!!!
dream_arizona
26 May 2004, 11:59
:shock: ma enervez destul de frecvent dar ptr putina durata, asa ca am timp sa ma tot enervez
hate: cand cineva mesteca guma in autobuz in urechea mea / cand merg cu masina si e aglomerat / cand e frig afara / cand cheltuiesc toti banii si nu stiu pe ce / cand imi vine o nota astronomica la telefon / cand trebuie [ocazional] sa fac acte / cand mi.e foarte cald :(( / cand vad oameni tampiti si agresivi / bucurestiul iarna fara zapada si mocirla ;gri ;urat /
cand trebuie sa astept / cand sunt contrazisa / ... si ar mai fi
zen...!! :love:
Ceea ce ma enerveaza pe mine foarte mult este ca lumea imi spune ca m-am schimbat .. ca nu stiu cum am devenit, ca nu stiu cum ma comport, ca m-am nu stiu ce... la dracu cu toti. :huh:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.