PDA

View Full Version : O Sa Ies La Pensie ...

Gaandalf
20 May 2004, 12:24
O sa ies la pensie pana cand vin astea 2 filme pe DVD-uri :
Kill Bill Vol 1 - care a fost lansat pe 16 APRILIE
ROTK - care cia o sa iasa pe 25 Mai ...

Avetzi idee cat mai ashteptam ?

Nightwane
20 May 2004, 13:59
am vazut eu in Rusia statuete facute mishto din LOTR...erau mishto de tot...chit ca erau cu LOTR...

si acum on-topic... de-abia astept sa vad meniul de la Kill Bill :D

blitz43
20 May 2004, 15:45
Kill Bill Vol 1 - care a fost lansat pe 16 APRILIE

din surse sigure ;) , killbill apare pe dvd la noi in... toamna; asa ca mai e putin mai mult...
nu dispera! :sleep:

patraulea
20 May 2004, 21:57
Eu am avut o copie ucraineana si a fost OK - Kill Bill 1.
Mai circula si copii din astea,pe blankuri!Trebuie incercat insa neaparat inainte de a-l cumpara!(140.000)
:o :o :o

Dan Gerose
21 May 2004, 14:34
A gasit cineva pe DVD sau CD Apocalypse Now Redux ? Il caut innebunit !

LadyEowyin
24 May 2004, 14:16
Eu am avut o copie ucraineana si a fost OK - Kill Bill 1.
Mai circula si copii din astea,pe blankuri!Trebuie incercat insa neaparat inainte de a-l cumpara!(140.000)
Prostii. Ori original ori te impusti.
A gasit cineva pe DVD sau CD Apocalypse Now Redux ? Il caut innebunit !
Nu esti singurul.

patraulea
24 May 2004, 21:15
[quote=patraulea]Eu am avut o copie ucraineana si a fost OK - Kill Bill 1.
Prostii. Ori original ori te impusti.

Daca as avea cate 40 de E/pe zi m-as impusca in fiecare zi!
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

LadyEowyin
06 Jun 2004, 11:40
nu se merita cumparat dvd la rotk - nu are nici macar o imagine din special extended edition. si mai costa si 950.000 lei. :(

Gaandalf
01 Jul 2004, 13:47
sa ma kak in directzia vantului care bate spre aia kre au decis sa nu bage Kill Bill vol. 1 pe dvd opdata cu VHS ... :x

Semaca
02 Jul 2004, 09:37
Si pe mine ma deranjeaza chestia asta, si eu abia astepatam KB1 totusi, Gaandalf, esti un pic cam virulent.

As zice ca cei de la prooptiki fac treaba destul de buna, si sunt si la inceput de drum. Printre altele au scos pe DVD: Planeta maimutelor (v. originala), Identity si Master & Commander.

Si mai sustin si Cinemagia, vezi www.prooptiki.ro.

Pe de alta parte, e posibil ca decizia sa nu fi fost a lor, asa ca de fapt tinta actiunilor tale sa fie alta...

PS Tocmai mi-am dat seama ca nu stiu sa bag hyperlinkuri in mesaje. Cine stie si cunoaste poate ma lumineaza si pe mine cu un pm.

emanuel
02 Jul 2004, 10:09
Semaca, ai dreptate. Nu a fost deciza lor... Gaandalf, tu chiar crezi ca ei nu ar fi vrut sa scoata si pe DVD Kill Bill? Ar fi fost un super succes! Decizia nu a fost a lor, au fost niste "incurcaturi" pe drum...

Semaca
02 Jul 2004, 10:37
Bine, bine, da' tocmai am vazut ca Cidade de deus a iesit pe VHS. Sa tragem sperante si pe DVD?

emanuel
02 Jul 2004, 11:06
Acum am vorbit cu cei de la Independenta. Va iesi, dar nu se stie exact cand. Dar de iesit, sigur va aparea si pe DVD.

Semaca
02 Jul 2004, 11:10
Da' de One Hour Photo ce stii? Si ce-i cu editia speciala Spider-Man de la prooptiki?

emanuel
02 Jul 2004, 11:23
One Hour Photo nu stiu daca iese si pe DVD, o sa intreb la Prooptiki.
Spider-Man este o editie de lux cu 2 DVD-uri. Unul cu filmul si celelalt cu bonusuri, etc.

* Acesta este cel de-al 1000-lea mesaj al meu. Moment istoric... :)

Gaandalf
02 Jul 2004, 11:32
Semaca, ai dreptate. Nu a fost deciza lor... Gaandalf, tu chiar crezi ca ei nu ar fi vrut sa scoata si pe DVD Kill Bill? Ar fi fost un super succes! Decizia nu a fost a lor, au fost niste "incurcaturi" pe drum...
Shtiu k am judecat fara sa shtiu toate datele problemei ... dar eram nervos... Il vreau akasa... :( I wanna kill Bill :(

emanuel
27 Jul 2004, 09:22
Deci. Noutati de la Prooptiki, thanks to Lokibra.

1. One Hour Photo nu va iesi si pe DVD.
2. Cel mai tarziu in octombrie vor iesi ambele DVD-uri cu Kill Bill intr-un pachet special de colectie, dar si separat.
Rugile v-au fost ascultate! :)

Gaandalf
27 Jul 2004, 09:40
Deci. Noutati de la Prooptiki, thanks to Lokibra.

1. One Hour Photo nu va iesi si pe DVD.
2. Cel mai tarziu in octombrie vor iesi ambele DVD-uri cu Kill Bill intr-un pachet special de colectie, dar si separat.
Rugile v-au fost ascultate! :)
Shi editzia speciala nu shtii dk cuprinde shi versiunea UNCUT ? Sau hai sa te intreb asha : Extra footage ?

emanuel
27 Jul 2004, 09:43
E prea devreme sa se stie inca.
Cand se va apropia momentul si vom afla ceva sigur, vom pune pe site.

Gaandalf
27 Jul 2004, 09:49
te mai deranjez odata ... Shtiu ca anul trecut au pus la vanzare versiunea extinsa la The Two Towers cu tot cu statueta aia -gollum- in box set. Nu shtii dk in septembrie vor pune shi la noi pe piatza ROTK extended edition? Sau macar daca intentzioneaza sa puna mana pe drepturile de distribuire in Romania ?

emanuel
27 Jul 2004, 10:09
O sa intreb la Pro Video.

emanuel
27 Jul 2004, 10:20
LOTR - ROTK va iesi si in varianta extended in septembrie sau decembrie, inca nu e sigura data aparitiei, dar de aparut, sigur va aparea.
In legatura cu extendedul la primul LOTR, nu mai exista exemplare disponibile, dar sunt in discutii sa apara si acestea in Romania in viitorul apropiat.

Gaandalf
27 Jul 2004, 11:42
LOTR - ROTK va iesi si in varianta extended in septembrie sau decembrie, inca nu e sigura data aparitiei, dar de aparut, sigur va aparea.
In legatura cu extendedul la primul LOTR, nu mai exista exemplare disponibile, dar sunt in discutii sa apara si acestea in Romania in viitorul apropiat.
O sa intreb la Pro Video.
good news as always! thnkx!

Mifune
29 Jul 2004, 08:21
dvd box setul la Star wars la noi stie cineva cand apare ?

emanuel
02 Aug 2004, 12:22
Sunt slabe sanse sa apara, nu vrea taica Lucas...

Gaandalf
02 Aug 2004, 12:42
Nu vrea la noi in tzara ? Pai shi aia de la Jedi.ro o sa moara... shie eu la fel ... :((

Semaca
02 Aug 2004, 12:57

Da' de ce nu vrea? Crede si el ca suntem d-aia abea coborati din copaci?

Mifune
03 Aug 2004, 08:10
Probabil? De fapt mai mult ca sigur. Ce conditie de toata rusinea avem. Daca nu ai o cunostinta in europa astepti la nesfarsit sa gasesti un dvd. :(

emanuel
08 Oct 2004, 15:25
Kill Bill Vol 1 - care a fost lansat pe 16 APRILIE...
ROTK - care cia o sa iasa pe 25 Mai ...

Avetzi idee cat mai ashteptam?

Vesti bune, n-ai apucat (cred) sa iesi la pensie si iata ca primul Kill Bill este disponibil din aceasta saptamana pe DVD.
Intr-o saptamana, cel mult doua apare si Volumul 2...

Deci cu alte cuvinte... vesti bune de la Prooptiki...

Iar cei de la Pro Video spun si ei ca vor lansa LOTR: ROTK Extended anul acesta... Deci... fiti pe faza!

Gaandalf
11 Oct 2004, 12:11
Dk vine ROTK EE pana la sf anului asta inseamna k e de bine deoarece lansarea se va face pe 7 Decembrei iar la noi sper sa apara dupa o saptamana.

La Kill Bill sper sa apara ambele intr-un pachet k sa nu ma complic.
Multzumiri lui Emi ptr info.

dode
14 Oct 2004, 15:49
Chiar sunt curios care este motivul invocat de Lucas pt a nu lansa Star Wars in Romania...nu pot sa imi imaginez unul realist.

Vad ca este cineva pe forum care are acces la informatii despre datele de lansare ale filmelor pe DVD, samd...as fi interesat sa stiu dupa ce criteriu se lanseaza filmele pe DVD in Romania pt ca sunt foarte multe filme care nu se lanseaza...

Despre Prooptiki numai cuvinte de lauda, sa o tina tot asa, ma refer la ofertele promotionale pe care le sustin, chiar ma intreb de ce cei de la Provideo nu au asa ceva si de ce DVD-urile pe care le lanseaza ei sunt intotdeauna mult mai scumpe.

emanuel
14 Oct 2004, 17:19
...as fi interesat sa stiu dupa ce criteriu se lanseaza filmele pe DVD in Romania pt ca sunt foarte multe filme care nu se lanseaza...

Pai in primul rand in Romania se lanseaza pe DVD si video numai sau in principal cam ce iese pe marile ecrane + alte cateva filme de colectie sau care au rulat in trecut pe ecrane.
Filme care apar sunt ale companiilor 20th Century Fox, Columbia Pictures, plus cateva companii independente (prin Prooptiki Romania), Warner Bros. (prin Pro Video), Universal Pictures, Paramount Pictures + filmele New Films (prin Euro Entertainment Enterprises). Cam acestia ar fi majorii. Mai sunt cateva companii care scot filme romanesti, si cele indiene, dar cu aceia nu am comunicat niciodata. Nici nu le stiu numele...

Despre Prooptiki numai cuvinte de lauda, sa o tina tot asa, ma refer la ofertele promotionale pe care le sustin, chiar ma intreb de ce cei de la Provideo nu au asa ceva si de ce DVD-urile pe care le lanseaza ei sunt intotdeauna mult mai scumpe...
Intra-adevar, ai dreptate au oferte super tentante... si in viitor ne mai pregatesc si alte surprize...

A, apropo... bun venit pe forum! :)

dode
16 Oct 2004, 09:07
Bine v-am gasit!

Sa zicem ca in mare stiam cam ce firma distriubuie pe DVD filmele anumitor case de film [in Romania] dar nedumerirea mea sta in motivele care satu la baza lansarii sau nu a unor filme, dau doar cateva nume Monsters Inc, Finding Nemo, K19, Cold Mountain, etc.

O alta nedumerire este de ce filme care au aparut in Europa avand coloana codata atat Dolby Digital cat si dts, la noi apar doar Dolby Digital. Ma refer aici la The Day After Tomorrow care are doar Dolby Digital. De ce nu se lanseaza si la noi variantele aniversare sau editiile speciale, variantele Widescreen cat si cele Fullscreen, acolo unde este cazul?

Intrebare de 10 puncte... O sa apara la noi "Matrix Ultimate Collection Box Set " ? :(

Este piata din Romania ata de putin interesanta pentru distribuitori? Dar distribuitorii nu sunt Romani?
Apropos DVD-urile sunt produse in Romania sau sunt importate?

dode
16 Oct 2004, 10:51
Si inca o intrebare...de ce nu apar si seriale pe DVD. In afara de Clanul Soprano si de atev episoade din Friends nu am vazut nimic. Aaa si sa nu uit Band of Brothers.
Poate mi-a scapat ceva dar oricum pe langa nr foarte mare de seriale aparute pe DVD...

O sa apara Seindfel pe DVD?

capitain
16 Oct 2004, 20:22
band of brothers exista pe cd-uri
:P

Gaandalf
19 Oct 2004, 14:25
band of brothers exista pe cd-uri
:P
este shi box set pe dvd-uri la 1.899.000

emanuel
19 Oct 2004, 15:08
Bine v-am gasit!

Sa zicem ca in mare stiam cam ce firma distriubuie pe DVD filmele anumitor case de film [in Romania] dar nedumerirea mea sta in motivele care satu la baza lansarii sau nu a unor filme, dau doar cateva nume Monsters Inc, Finding Nemo, K19, Cold Mountain, etc.

O alta nedumerire este de ce filme care au aparut in Europa avand coloana codata atat Dolby Digital cat si dts, la noi apar doar Dolby Digital. Ma refer aici la The Day After Tomorrow care are doar Dolby Digital. De ce nu se lanseaza si la noi variantele aniversare sau editiile speciale, variantele Widescreen cat si cele Fullscreen, acolo unde este cazul?

Intrebare de 10 puncte... O sa apara la noi "Matrix Ultimate Collection Box Set " ? :(

Este piata din Romania ata de putin interesanta pentru distribuitori? Dar distribuitorii nu sunt Romani?
Apropos DVD-urile sunt produse in Romania sau sunt importate?

1. Legat de titlurile scrise mai sus, deocamdata nu au inceput sa apara titlurile produse de Buena Vista / Disney. Din decembrie vor fi disponibile filmele si ele prin Prooptiki Romania.
2. Legat de The Day After Tomorrow, tu crezi ca piata noastra de desfacere este atat de mare incat sa apara un film in mai multe variante? De-abia se cumpara si acea singura varianta... iau unii nici nu cred ca cunosc diferenta dintre o editie widescreen si fullscreen!
Editii aniversare sau boxset-uri au mai aparut (vezi exceptionalele Alien Quadrilogy 9 discuri, Trilogia Indiana Jones - 4 discuri sau Trilogia Nasul pe 5 discuri).
3. Matrix Ultimate Collection Box Set ca si LOTR 3 Extended trebuiau sa apara anul acesta in luna decembrie si la noi, dar cei de la Pro Video mi-au comunicat ca vor aparea la inceputul anului viitor. Oricum ideea e ca apar!
4. DVD-urile majoritatea sunt importante, deci originale din afara, dar mai exista si exceptii.
5. Serialul Seinfeld va fi disponibil incepand cu luna ianuarie 2005 si in Romania prin Prooptiki Romania (in noiembrie 2004 se lanseaza in SUA).

PS Noi tot mai asteptam Filantropica pe DVD, dar sa citez pe cei de la Pro Video "proiectul zace pana s-o apuca cineva de el". Eh, noi asteptam sa se apuce cineva mai repede de el, pentru ca vrem filmul pe DVD cu bonusuri!
I rest my case.

TLD
19 Oct 2004, 20:19
E bine macar ca apare colectia matrix... Muream cu ei de gat dak nici apsta nu-l aduceau... Si cu rotk-ul ee... tares curios cate minute in plus o sa aiba... Eu auzisem vreo 50... max o ora.. cam asa...

dode
21 Oct 2004, 11:41
Faptul ca Buena Vista / Disney o sa fie distribuiti in Romania nu poate decat sa ma bucure...
Emanuel din momentul asta devii "informatorul" nostru :), de cate ori vrem sa stim daca o sa apara un titlu sau altul, pe tine te intrebam...

Editia extinsa a ROTK o sa aiaba 50 minute in plus fata de cea originala. Mai multe detalii
aici (http://www.lordoftherings.net/index_400_hv_home.html)

Gaandalf
25 Oct 2004, 13:26
@Emi ...
la Indiana Jones kre sunt scorurile k la noi sunt 1.700.000 lei ceea ce inseamna tziganie... ?
sa nu mai zic de Alien Quadrilogy kre costa 2.599.000 shi prin Bucureshti am auzit k e cam 1.800.000.

emanuel
25 Oct 2004, 17:17
Din cate stiu eu cam atat sunt si la noi. O sa ma uit prin magazine.
Quadrilogia a fost din cate imi amintesc eu 2 milioane, dar acum a ajuns atat cat ai spus 2.600.000.

TLD
25 Oct 2004, 19:59
Din cate stiu eu cam atat sunt si la noi. O sa ma uit prin magazine.
Quadrilogia a fost din cate imi amintesc eu 2 milioane, dar acum a ajuns atat cat ai spus 2.600.000.

Ultima oara cand m-am uitat pe la Indiana, la media galaxy... era tot 1.7 mil. Cat despre alien... Nus vazusem niste oferte pe alte forumuri sub 2 mil.. da nu erau noi, erau deja "vazute"... ;)

Gaandalf
28 Oct 2004, 10:47
am vazut dvd-ul la Kill Bill shi pe bune k shi-au batut joc ...
parca sunt luate de la piratzi numai k au carcasa alba ... shi extra-features my ass!

sper k setul cu ambele volume sa fie asha cum trebuie ...

@emi
dvd-ul la man on fire nu shtii cam pe ce data ar trebui sa apara nu ?

dode
05 Nov 2004, 22:36
Apropo de Kill Bill, este oferta la Diverta ambele discuri la 1.000.000 lei...

O intrebare pt "the insider" :) , trilogia Die Hard o sa apara si la noi?

emanuel
08 Nov 2004, 08:33
O sa ma interesez la Prooptiki, din cate stiu eu e productie Fox...

Gaandalf
08 Nov 2004, 12:54
a aparut pachetul la Kill Bill ?

emanuel
08 Nov 2004, 16:09
Pachetul de la Kill Bill a aparut, sunt aceleasi DVD-uri care au fost la vanzare separat.
Die Hard 1 si 2 vor aparea la inceputul anului viitor, s-a tot amanat aparitia lor, deci nu exista o data sigura.
Iata ce aparitii vor mai fi de la Prooptiki:
Pana in decembrie anul acesta vor mai aparea: Ronin, Four Weddings and a Funeral, Species - Special Edition, Rain Man, Entrapment, Commando, Fargo, Man in the Iron Mask.

2005, cele mai importante:
Ianuarie - I, Robot
Februarie - The Girl Next Door
Martie - Man on Fire

Gaandalf
09 Nov 2004, 07:41
Deci Pachetul Kill Bill se merita sau nu ?
Ma gandesc k sunt mai ieftine amandoua... 500 cu 500. Atat ... in rest sux ... dk nu au special features and all...

ROTK EE ramane in Decembrie ...
De Star Wars shi Matrix Collection nu se shtie nimik ?
Man On Fire looks good!

dode
11 Nov 2004, 12:55
Emanuel, sper ca nu am devenit agasant cu atatea intrebari despre viitoarele aparitii iar in caz ca nu o sa te intreb ce se mai stie de versiunea extinsa a LOTR the Fellwoship of The Ring, dar depre serialul Friends?
De ce au aparut doar doua discuri din seria 8?

@ Gandalf, nu stiu ce pret are pachetul Kill Bill dar la Diverta gasesti separat cele doua discuri si daca le cumperi pe amandoua pretul este 1.050.000.

Gaandalf
12 Nov 2004, 07:47
Emanuel, sper ca nu am devenit agasant cu atatea intrebari despre viitoarele aparitii iar in caz ca nu o sa te intreb ce se mai stie de versiunea extinsa a LOTR the Fellwoship of The Ring, dar depre serialul Friends?
De ce au aparut doar doua discuri din seria 8?

@ Gandalf, nu stiu ce pret are pachetul Kill Bill dar la Diverta gasesti separat cele doua discuri si daca le cumperi pe amandoua pretul este 1.050.000.

FOTR EE - neaparat tre sa apara k deja ma oftik ... trebuie bagat la colectzie...

Despre Friends ... in Buc ... 8 sezoane pe dvd - cam 14 sau 16 milioane... nu mai shtiu sigur ... Emi shtie sigur.

emanuel
12 Nov 2004, 11:12
dode, stai linistit ca nu devii agasant si nici nu ma deranjezi, intrebati-ma si in limita in care fac rost de informatii va spun.
Pro Video mi-a transmis ca va incepe sa scoata din luna ianuarie a anului viitor intregul serial Friends pe DVD.
Extended-ul de la ROTK tot in ianuarie ar fi programat la noi.

Friends-ul se mai gaseste la noi (ce-i drept la "negru"). 7 sezoane complete - 14 milioane. Fanii deci pot face rost de el daca vor.

Dar noi asteptam Seinfeld-ul.

Gaandalf
12 Nov 2004, 12:11
Extended-ul de la ROTK tot in ianuarie ar fi programat la noi.
dode vorbea de Fellowship of The Ring Extended Edition kre la noi nu a ajuns pe dvd

emanuel
12 Nov 2004, 13:05
Scuze... de ala inca nici o veste...

dode
13 Nov 2004, 01:44
14 mil odata mi se par cam mult in momentul asta, se pot umpara si separat? Oricum care este sursa?
Despre Seinfeld si eu il astept...iar despre Felloship of The Ring ar fi mare pacat sa nu apara pt a le completa pe celelalte....

Gaandalf
15 Nov 2004, 11:49
iar despre Felloship of The Ring ar fi mare pacat sa nu apara pt a le completa pe celelalte....
faza este k tre sa imi bat capu' sa gasesc pe cineva din afara kre sa mi-l cumpere shi sa mi-l aduca aici ... ceea ce ma irita foarte mult... la fel am facut shi cu unele cartzi kre erau imposibil de gasit in Romania.

Gaandalf
18 Nov 2004, 09:12
Intrebare:
De ce Star Wars Attack Of the CLones ... nu a fost lansat shi in Romania ?

dode
18 Nov 2004, 12:24
Am vazut ca pe data de 1.11.2004 a aparut Saving Private Ryan (D-Day 60th Anniversary Commemorative Edition) iar la subtitrari vad ca are si limba romana. Inseamna asta ca o sa il avem si in Romania?

emanuel
18 Nov 2004, 13:08
Probabil ca da. O sa ma mai interesez la Euro Entertainment.
De Star Wars Attack of the Clones, probabil ca n-a aparut din aceeasi motive pentru care n-a aparut si trilogia veche. Probabil nu sunt interesati de piata de aici. INCA.

emanuel
24 Nov 2004, 14:05
Saving Private Ryan Editia Speciala va aparea si la noi candva pe la inceputul lui decembrie.
Iar de la Pro Video astea sunt noutatile, tot in decembrie 2004:

- „Matrix Trilogy Boxset” - pachetul de 4 DVD-uri care cuprinde „Matrix”, „Matrix Reincarcat”, „Matrix Revolutii” si „Animatrix” intr-un pachet de lux;
- Editia Extinsa „Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”
- Editia de Lux (cu cadou) „Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”

Any other questions? :)

Gaandalf
24 Nov 2004, 14:43
- Editia de Lux (cu cadou) „Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”

Any other questions? :)
da ... doua intrebari ...
1 - Cat costa editzia de lux cu cadou ?
2 - Dk nu shtii deja nu ai cum sa aflii ?

Multzumim ptr veshtile bune!

emanuel
24 Nov 2004, 14:58
E prea devreme pentru lucruri ca astea, sti ca la noi in tara merge treaba mai greu... Probabil va fi tot in jurul a 4 milioane cat a fost si Two Towers...

dode
24 Nov 2004, 20:38
Pana la urma este vorba de editia cu 4 dicuri in cazul MATRIX sau de cea cu 10 discuri?
Lord of the rings o sa apara inainte de craciun

Gaandalf
25 Nov 2004, 07:25
Pana la urma este vorba de editia cu 4 dicuri in cazul MATRIX sau de cea cu 10 discuri?
Lord of the rings o sa apara inainte de craciun
Matrix o sa aibe doar editzia cea mai nashpa ... doar 4 discuri ... adik matrix, Reloaded, Revolutions shi Animatrix... mi se pare de cacao! :sick: Asta este colectzie de avut in totalitate nu ... pe 1/2.

Asta sunt curios shi eu sa aflu.Tre sa strang bani ptr ROTK EE dk este 4 milioane shi mi-ar ushura calculele dk ash shtii pe ce data iese. Tre sa fac drum la Bucureshti ... aoleu! cata bataie de cap! but i'm happy! :D

dode
25 Nov 2004, 10:52
In cazul in care Matrix nu o sa fie varianta asta (http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002Y69NG/qid=1101375921/sr=1-1/ref=sr_1_1/002-3065688-4567229?v=glance&s=dvd) pentru mine nu mai prezinta interes...
Ciudat este ca in sumara cautare facut pe Internet nu ma gasit foarte multe referiri la varianta asta cu 4 discuri...

Cat despre Lord cu Of The Rings cred ca o sa ma multumesc cu varianta extinsa simpla care sper ca o sa fie tot cam am in jurul a 1.200.000. Oricum o sa imi fac un cadou deosebit de craciun acest DVD :)

Sper totusi sa apara si prima parte pe DVD in varianta extinsa ca ar fi mareee pacat...

TLD
25 Nov 2004, 18:38
Astia-s tampiti dak chiar cred ca vor face banii cu mine dak scot pe piata editia asta... Care companie e "vaca" care s-a ocupat de aducerea in romania... :sick:

Gaandalf
26 Nov 2004, 07:37
Astia-s tampiti dak chiar cred ca vor face banii cu mine dak scot pe piata editia asta... Care companie e "vaca" care s-a ocupat de aducerea in romania... :sick:
Ma ashteptam la aceasta reactzie ostila ... Pai shi cum o sa achizitzionezi editzia de 10 dvd-uri ?

TLD
28 Nov 2004, 08:00
Ma ashteptam la aceasta reactzie ostila ... Pai shi cum o sa achizitzionezi editzia de 10 dvd-uri ?

Mai exista si alte variante pe piata nu numai originalu de kkt care vine la noi... Le-o fi fost greu sa aduca tot pachetu in romania... o fi fost prea greu... :sick:

P.S: Macar primul Matrix va fi cel reeditat sau nici macar asta?
P.S2: Presupun ca nu se poate cumpara separat un film din colet... deh tocmai daia e colectie...

Gaandalf
29 Nov 2004, 11:51
presupui corect ... shtiu k vrei Matrix reeditat dar la Indiana Jones, Alien, Band Of Brothers ... nu ai vazut sa apara dvd-urile separat.

La Kill Bill poate ... dar slabe shanse cu Matrix

dode
29 Nov 2004, 20:23
In cazul Alien, au aparut toate in afara pachetului Alien Quadrilogy.

TLD
30 Nov 2004, 14:34
presupui corect ... shtiu k vrei Matrix reeditat dar la Indiana Jones, Alien, Band Of Brothers ... nu ai vazut sa apara dvd-urile separat.

La Kill Bill poate ... dar slabe shanse cu Matrix

Cre ca ma las de Matrixu astora.. Au stricat editie de pus in raft.... Acuma cre ca ma reorientez catre extinsu de la rotk... Prea bun ca sa-l tratez... Pres ca nici la sata nu e o data fixa, doar un "coming in december 2004".

dode
01 Dec 2004, 21:18
Tocmai mi-am adus aminte de filmul Cast Away. Emanuel, este vreo sansa sa il avem pe DVD?

Gaandalf
02 Dec 2004, 11:34
Cred ca ma las de Matrixu astora.. Au stricat editie de pus in raft.... Acuma cre ca ma reorientez catre extinsu de la rotk... Prea bun ca sa-l tratez... Pres ca nici la sata nu e o data fixa, doar un "coming in december 2004".
Peste tot (inclusic Europa) 10 decembrie este data oficiala ... in America de Nord pe 14 decembrie ...
Eu o sa dau o fuga la Buc sa cumpar ROTK EE k pana iese aici chiar o sa ies la pensie. :x

TLD
02 Dec 2004, 13:14
Cred ca ma las de Matrixu astora.. Au stricat editie de pus in raft.... Acuma cre ca ma reorientez catre extinsu de la rotk... Prea bun ca sa-l tratez... Pres ca nici la sata nu e o data fixa, doar un "coming in december 2004".
Peste tot (inclusic Europa) 10 decembrie este data oficiala ... in America de Nord pe 14 decembrie ...
Eu o sa dau o fuga la Buc sa cumpar ROTK EE k pana iese aici chiar o sa ies la pensie. :x

Ehhh macar e bine ca vine in aceasi zi cu matrixu, da acuma clar o sa ma orientez spre lord dupa manevrele astora... :sick:

emanuel
03 Dec 2004, 18:18
Noutati de la Pro Video:

Matrix - data oficiala este 7 decembrie. Pachetul pe piata este posibil sa iasa in jur de 15 decembrie.
Varitanta de 10 DVD-uri o vor scoate in primavara, numai daca pachetul de 4 se va bucura de succes.

LOTR 3 - ambele (Editia Extinsa si cea de lux - cu cadou): data oficiala de lansare: 14 decembrie. Pe piata vor aparea in jur de 19 - 20 decembrie.

TLD
03 Dec 2004, 21:10
Interesant ce aud si despre matrix... Dar asta e tampenie pura... Mai intai sa pui pe piata varianta cu 4 dvd-uri si dupa dak are succes si fraierii o cumpara sa se pune in vanzare si varianta pe 10 dvd-uri care din intamplare le contine DIN NOU pe primele 4... Hmm... Ilogic?! :oops:

Cat despre LOTR, sunt curios dak o sa apara si la noi ep piata trilogia extinsa... Pres ca mai intai tre sa scoata the two towers extended si deabia apoi iese si toata trilogia extended... Asa ca ma voi multumi cu una bucata din rotk extins... Bun si asa! :)

dode
04 Dec 2004, 07:43
In legatura cu Matrix sunt perfect deacord cu tine tld..dar sa stii ca exista pe piata varianta extinsa a Lord of The Rings - The Two Towers, pret aprox 1.200.000.

TLD
04 Dec 2004, 23:56
In legatura cu Matrix sunt perfect deacord cu tine tld..dar sa stii ca exista pe piata varianta extinsa a Lord of The Rings - The Two Towers, pret aprox 1.200.000.

Greseala mea.. Vroiam sa zic primul tre sa apara extins... dar m-am zapacit probabil... Oricum decat sa le iei pe fiecare in parte mai bine culegi totu dintr-un singur foc! ;)

Gaandalf
05 Dec 2004, 13:33
Pana pe 19-20 decembrie... ies la pensie! :x
Tre sa shtiu sigur knd ajunge pe piatza k sa vad cum fac sa ajung la Bucureshti...

emanuel
10 Dec 2004, 16:10
Am vazut ca pe data de 1.11.2004 a aparut Saving Private Ryan (D-Day 60th Anniversary Commemorative Edition) iar la subtitrari vad ca are si limba romana. Inseamna asta ca o sa il avem si in Romania?

Si iata ca a aparut si in magazinele de la noi. Poate fi gasit de azi la un pret de 1.699.000 lei.

dode
12 Dec 2004, 01:29
Si iata ca a aparut si in magazinele de la noi. Poate fi gasit de azi la un pret de 1.699.000 lei

O fi aparut el dar in ce magazine nu stiu...Am fost ieri sa cumpar The Two Towers, varianta extinsa dar nici urma de el. :x
Daca stau bine sa ma gandesc singurul loc unde l-am vazut de-a lungul timpului a fost Orhideea. Atat! Chiar sunt curios...se vinde ata de bine incat se epuizeaza stocurile, sa nu uitam ca este destul de scump, sau Provideo aduce doar cateva exemplare pe luna?

Am dat telefon la Provideo [magazinul Apropo] si au zis ca nici acolo nu il au.
Pana la urma am cumparat Road to Perdition si Runaway Jury [pachetul de 2 DVD-uri la pret promotional].

Daca asa o sa fie si cu ROTK... :(

Gaandalf
14 Dec 2004, 13:47
Exista pe piatza ... caseta video sau dvd la It's A Wonderfull Life ?
Asta mi se pare unul din cele mai bune filme despre Craciun ... i want it ... badly ... shi nu-l gasesc nicaieri ...

emanuel
14 Dec 2004, 16:14
L-a scos Euro Entertainment Enterprises saptamana trecuta pe video si DVD.

Gaandalf
15 Dec 2004, 10:57
L-a scos Euro Entertainment Enterprises saptamana trecuta pe video si DVD.
now that's cool news ... shi la magazinele Diverta crezi k o sa apara ... k asha ajunge shi la noi in Cta ... sper sa apara k se merita ...
10x emi!

dode
16 Dec 2004, 11:02
Pe situl Provideo vad ca a aparut pachetul Matrix. Sunt curios daca Revolutions si Reloaded vin cu cate un disc suplimentar sau daca pachetul contine doar 4 discuri.
Daca este vb doar de 4 discuri atunci e chiar nasol pt ca varianta originala de la Reloaded si Revolutions contineau cate un disc cu extras-uri.

dode
25 Feb 2005, 20:37
Emanuel, ce noutati poti sa ne mai dai? Ce se mai aude cu Matrix, varianta cu 8 discuri?
Dar de Lord of The Rings - The Fellowship... [varianta extinsa?]

Dan Gerose
28 Feb 2005, 15:55
In tarile civilizate a aparut The Ultimate Matrix Collection. Contine 10 DVD-uri, cu o durata totala de 23 de ore si jumatate. Stiu pe cineva care le poate aduce. Costa 75 de euro. Originale.

Dan Gerose
28 Feb 2005, 15:57
A aparut The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring - Director's Extended Version. Are 4 DVD-uri. Contine, printre altele 30 de minute de imagini in plus. Costa vreo 30 de euro.

dode
28 Feb 2005, 16:20
Unde ai vazut pachetul? Eu nu l-am vazut in magazine iar daca ma uit pe site la Provideo nu gasesc nici o mentiune cu privire la aceasta versiune...

Dan Gerose
01 Mar 2005, 14:45
repet, pachetul exista, desigur, in tarile civilizate, in randul carora nu cred ca vom ajunge vreodata. Daca te intereseaza, te pot ajuta sa faci rost de el.

emanuel
01 Mar 2005, 15:15
Emanuel, ce noutati poti sa ne mai dai? Ce se mai aude cu Matrix, varianta cu 8 discuri?
Dar de Lord of The Rings - The Fellowship... [varianta extinsa?]

Din pacate, nimic nou...

Gaandalf
02 Mar 2005, 11:45
pour emi
variantele reeditate la Star Wars : A New Hope Empire Strikes Back si Return Of The Jedi nu au aparut nici macar la centrele de inchiriere ?
video, dvd ... whatever ... ?

Dan Gerose
02 Mar 2005, 15:25
Gandalf, exista un box cu 4 DVD-uri, ce contin episoadele IV, V si VI (A New Hope, The Empire Strikes Back si Return of the Jedi) + Bonus cu 'Empire Of Dreams: The Story Of The Star Wars Trilogy' documentary (150 mins), 'The Birth Of The Lightsabre' featurette, 'The Characters Of Star Wars' featurette, 'The Force Is With Them: The Legacy Of Star Wars' featurette, 1977 Original and 1997 Special Edition re-release trailers and teaser trailers, 1977 Original and 1997 Special Edition re-release TV spots
Poster gallery, Never before seen production artwork gallery, Link to the Starwars.com website with exclusive DVD-Rom content, Behind the scenes preview of Episode III, including a sneak peek at the new Darth Vader costume forged for Episode III, 'Star Wars: Battlefront' Xbox game preview. Desigur se gaseste in Occident. Am un prieten care le poate aduce. Costa cam 60 euro.

Gaandalf
02 Mar 2005, 16:14
Gandalf, exista un box cu 4 DVD-uri, ce contin episoadele IV, V si VI (A New Hope, The Empire Strikes Back si Return of the Jedi) + Bonus cu 'Empire Of Dreams: The Story Of The Star Wars Trilogy' documentary (150 mins), 'The Birth Of The Lightsabre' featurette, 'The Characters Of Star Wars' featurette, 'The Force Is With Them: The Legacy Of Star Wars' featurette, 1977 Original and 1997 Special Edition re-release trailers and teaser trailers, 1977 Original and 1997 Special Edition re-release TV spots
Poster gallery, Never before seen production artwork gallery, Link to the Starwars.com website with exclusive DVD-Rom content, Behind the scenes preview of Episode III, including a sneak peek at the new Darth Vader costume forged for Episode III, 'Star Wars: Battlefront' Xbox game preview. Desigur se gaseste in Occident. Am un prieten care le poate aduce. Costa cam 60 euro.
eu iti dau banii daca poti sa imi faci rost ...

emanuel
03 Mar 2005, 10:34
pour emi
variantele reeditate la Star Wars : A New Hope Empire Strikes Back si Return Of The Jedi nu au aparut nici macar la centrele de inchiriere ?
video, dvd ... whatever ... ?

Din pacate nu... Daca nu le-a adus nimeni...

RedGold
03 Mar 2005, 13:09
Trilogia SW originala pe DVD merita vazuta. Este o experienta unica. Calitatea imaginii si a sunetului este ireprosabila. Iar daca ai si boxe din alea 5.1 (sper ca am zis bine), nu te mai poti dezlipi din scaun. In schimb, calitatea modificarilor aduse de Lucas este uneori discutabila.
Voi vreti neaparat originalele? Stiu, un adevarat colectionar nu ar trebui sa se multumeasca cu copii, dar decat nimic, tot e ceva...

Gaandalf
04 Mar 2005, 12:07
Trilogia SW originala pe DVD merita vazuta. Este o experienta unica. Calitatea imaginii si a sunetului este ireprosabila. Iar daca ai si boxe din alea 5.1 (sper ca am zis bine), nu te mai poti dezlipi din scaun. In schimb, calitatea modificarilor aduse de Lucas este uneori discutabila.
Voi vreti neaparat originalele? Stiu, un adevarat colectionar nu ar trebui sa se multumeasca cu copii, dar decat nimic, tot e ceva...
tu ai vazut variantele astea re editate ? cum ti s-au parut ?
io le vreau pe astea re editate ca le am pe alea vechi, originale si le am si pe cele care au iesit doar pe VHS de acum 4 ani ...

RedGold
04 Mar 2005, 14:33
Da, eu am primit din Franta DVD-urile Star Wars editia septembrie 2004, le-am vazut de mai multe ori si mi se par extraordinare. Sunt perfecte. Cand te uiti la A New Hope ai impresia ca vezi un film facut in 2004 si nu in 1977 (ei, poate exagerez un pic).
Nu ma prea pricep eu la descrieri asa ca am copiat aici (pentru cine are chef si rabdare sa citeasca) niste "recenzii" facute filmelor de catre un bun prieten al meu pe un forum SW. Cred ca a descris foarte bine filmele, ca si sentimentele pe care le ai privindu-le.

Quote:

"Aseara am vazut o mare parte din Bonus Disk (a ramas numai Empire of Dreams nevizionat, dar din cate vad in sub-meniuri, cam acolo este grosul informatiei).
Este foarte bine realizat, are informatie pura, chestii de care habar n-aveam etc. In plus, este subtitrat in engleza, si asta TOTAL, adica orice dialog si orice informatie vorbita, oricat de mica !!!!

Apoi m-am instalat SI MAI comod in fotoliu, mi-am turnat un Grant's ...si am pus A NEW HOPE...

...uhaaaaa....what an experience !!!
Totul este refacut superb...
Am un minus de evidentiat pentru sunet; desi "arata" fantastic, totusi parca ma asteptam cam la aceleasi efecte audio din Ep.1 si (mai ales) din Ep.2.
Si asta ,asta mai ales in atacul asupra Death Star.
Sa nu ma intelegeti gresit, totul de aude minunat in 5.1 ... insa probabil am asteptat prea mult aceasta realizare
Sau, probabil, whisky-ul incepea sa-si faca efectul (cind m-am uitat la sticla la sfarsitul filmului , se dusese dracu' jumate...)

Pe de alta parte, am urmarit daca vor fi "acolo" scenele noi despre care se spunea ca vor fi introduse ("se spunea" inainte de lansarea DVD-urilor, pe 20sept2004).
Multe sunt, dar despre altele, nici vorba.
De ex:
-mana singerinda de pe podeaua din Cantina, este tot singerinda (se spunea ca va fi inlocuita cu una care nu singereaza, bicoz spada de lumina cauterizeaza instantaneu)
-nu este scena in care Imparatul dizolva Senatul. Ci o scena in care Moff Tarkin face o referire la asta, cind intra cu Vader in Sala Consiliului Imperial.
-in hangarul din care decoleaza Soimul, pe Tatooine, Han TOT calca pe coada lui Jabba.
-in timpul distrugerii Alderaanului, nu este aratat Yoda avind aceeasi reactie ca Obi-wan
-nu este aratat Vader ducindu-se pe Coruscant, si intrind in aceeais cladire ca Dooku (in Ep.2), pentru a cere iertare Imparatului (referitor la distrugerea Stelei Mortii)
-Chewbacca nu primeste nici o medalie
-nu mi s-a parut ca duelul dintre Vader si Obi-wan este mai lung...

In schimb :
-intr-adevar fatza lui Jabba este FIX cea din Ep.6, sui nu cea din editia 1997 (unde arata ca dracu', broscoi nu alta)
-"Power" si "Tractor Beam" sunt scrise in aurabesh
-sunt mai multe X-Wing care ataca Death Star
-Greedo trage primul
-sunt mai multi storm-troopers pe Death Star (Han se trezeste fatza-n fatza cu o intreaga hoarda !!)
-se vede ceva mai mult din Dianoga (dar nu va asteptati s-o vedeti in toata "splendoarea" ei...ci i se vede ceva din spinare, cind e catzarata pe Luke)
-etc.

Hm...
Probabil ca am asteptat totusi cam mult DVD-urile
Anyway, per ansamblu treaba este super-ok !!

Probabil azi voi vedea THE EMPIRE STRIKES BACK (...si ce-ar fi sa renuntz la whisky de data asta ?!)

Revin cu informatii.

FORTA FIE CU MINE ... HIC !!*#$%

ESB:

Dupa cum spuneam mai sus, revin cu info legate de DVD-uri.

Aseara am reusit sa vad THE EMIPRE STRIKES BACK.
Daca dupa A NEW HOPE am exclamat "Whoooaaa...what an experience", acum am "scos" din mine ceva mult mai vast si mult mai lung.
Ceva gen : UHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...WHAAATTAAA...

Despre imagine nu vorbesc. Stim cu totii ce inseamna imaginea DVD.
Insa coloana sonora 5.1 Extended ... FACE TOTI BANII !!!
Filmul se "aude" mult mai bine ca ANH; sunt impresionante efectele audio, mai cu seama la "trecerea" TIE-urilor si a ROGUE-urilor "prin cadru". De asemenea, MILLENIUM FALCON are o prezentza si prestatzie "audio" foarte bine realizate...
Probabil diferentele de coloana sonora intre ANH si TESB sunt "date" de caracteristicile si modul de montaj ale filmelor.
De ex. in ANH, sunt foarte putine fazele in care sunt aratate mai intai stelele si abia apoi navele cum intra in cadru (ceea ce duce implicit la "modificarea" coloanei sonore cu efectele de apropiere a navelor, "sparte" digital pe boxe.
In schimb, in TESB, navele ROGUE iti bubuie in urechi intai in boxele din stinga spate, apoi stinga fatza simultan cu aparitia pe ecran; pe masura ce se indeparteaza, sunetul ramane pe boxa fata-stinga si se "pierde" in boxa centrala.

Aceleasi efecte se pot auzi si la survolul TIE-urilor sau al urmarirea Soimului etc.
Ca si la apropierea de Bespin ...
Da...e frumos...se aude bine.

In schimb, totusi parca se putea si mai bine.
Ma refer la motoarele Distrugatoarelor si la survolul lor ... care parca se puteau "face" in genul coloanei sonore din Ep.2, cind Senatorul Amidala aterizeaza pe Coruscant, in debutul filmului.

Anyway, TESB "merge" mult mai bine decit ANH.

OK, gata cu sonoru'.
Trecem la scene noi.
Sunt cateva, dar nu chiar toate cite "se spunea" ca vor fi.
Deci :
-intr-adevar Tauntaun-ii sunt Computer Guided, si sunt redesenati un pic, ptr. a parea mai vii.
-in schimb, nu mi s-a parut ca in Batalia de pe Hoth sunt mai mult nave implicate (cum se spunea), si in nici un caz nu se vad nave imperiale aterizind pentru a descarca AT-AT-uri.
-intr-adevar a fosr refacuta scena dintre Vader si Imparat, cu Ian McDiarmid ; insa, desi dialogul dintre ei e ceva mai lung (cu 3-4 fraze), totusi acesta nu face referire la prequels, ci la Luke, cum ca distrus Steaua Mortii si cum ca face parte din semintia lui Anakin Skywalker (...sau, probabil, asta era referirea respectiva la prequels...)
-Yoda ESTE VERDE , fratilor; finally ! In Original Trilogy si in Special 1997 ediiton, era cam bej...
-expresia fetzei lui Yoda este imbunatatita, iar ceva fraze au fost introduse in dialogul dintre Luke si Yoda, in timpul antrenamentelor jedi.
-nici vorba ca Vader sa primeasca , pe Bespin, cutia cu C3PO dezmembrat inauntru...Evident, Vader nu poate astfel ordona ca cutia sa fie dusa lui Chewie, ptr. reasamblarea lui 3PO...
-in schimb apar chestii noi pe "cerul" Bespinului, interiorul acestuia e mai bine realizat, apar scene noi in timpul survolului Soimului deasupra Bespinului, iar scena aterizarii este mult mai buna.
-prin fererstrele Bespinului se "vede" mult mai bine si mult mai mult din oras.
-caderea lui Luke a fost refacuta prin folosirea unui cascador, iar Luke nu mai zbiara ca apucatul (Ed. Spec.1997)
-apare o scena, pe Bespin, in care Vader cere ca Avengerul sa fie pregatit pentru primirea lui; apoi, Vader si suita lui apar intr-o scena pe o platforma de decolare de pe Bespin, indreptindu-se si urcind in a lui nava LAMBDA, apoi nava indreptindu-se spre Avenger si aterizind acolo.
-este refacuta scena in care Lando, Leia si Chewie alearga spre Platforma Estica; in Trilogia initiala, ei alergau pe un culoar cu pereti albi; acum ei alearga pe un culoar cu peretele din dreapta alb, si cu cel din stinga de sticla, prin care se vede activitatea exterioara a orasului... Much better...
-...evident, filmul (ca si ANH) abunda de refaceri digitale ale panourilor de comanda, ale detaliilor tehnice (porti, paneluri etc)

DA...much better ...
Much-much better ...

Urmeaza ROTJ, dar asta sapt. viitoare ...

Aseara am vazut RETURN OF THE JEDI.

..fara exclamatii de final, fara cadere in admiratie la sfarsitul filmului...

Si asta pentru ca PE INTREG PARCURSUL FILMULUI nu m-am putut abtine sa nu scot exclamatii admirative; cum de altfel "cazut" in fotoliu am fost de la inceputul filmului, neputind efectiv sa ma misc de-acolo...

Am revazut deci un film pe care probabil ar fi trebuit sa-l pun pe primul loc in topul preferatelor SW personale , datorita actiunii, datorita spiritului SW, datorita finalizarii (nominalizasem initial TESB pentru acest loc; acest film, spre deosebire de ROTJ...are un "ceva" anume...)

Sonorul : EXCEPTIONAL !!! Survolul navelor se aude foarte bine; de asemenea, ambianta din Padurea Endorului, zgomotul "pasitorilor", vintul in copaci etc. La un moment dat, un "pasitor" ... imi trece prin spate , pas cu pas (se aude in boxa dreapta-spate, apoi in stinga-spate)...
EXCEPTIONAL ... dar nu SUPERLATIV ... Revind cu fraza aceea :"Probabil am asteptat prea mult..."

Acum sa revenim la ce se spunea ca va fi, si ce a fost :
-intr-adevar MULTE scene au fost remodelate; ca si detalii tehnice, filmari intiale etc. dar asta stim cu totii din descrierea Trilogiei DVD
-insa ma refer la alte faze, care se vroiau esentiale;
-de ex. SE SPUNEA :"Sebastian Shaw who played Anakin when he was unmasked has been replaced
with Hayden Christensen in make-up to make him look older. Anakin has much
more dialogue. He apologizes for the destruction he caused, he thanks his
son for turning him back to the light, he tells his son to rebuild the Jedi
and he says he loves him and his sister. Just before he dies he says, "It
is finished...".
"
-CE A FOST : ...aiurea ! TOT Sebastian Shaw a fost "inauntru", insa fata lui a fost remodelata digital, un pic; intr-adevar ESTE ceva mai mult dialog intre el si Luke, insa nu v-asteptati la povesti nemuritoare ... Vader NU isi cere scuze pentru distrugerile cauzate, NU ii multumeste lui Luke pentru "reconvertirea" lui la Partea Luminoasa, NU ii spune lui Luke sa reconstruiasca Ordinul Jedi, si nu spune ca-i iubeste pe el si pe sor-sa... De asemenea, nu spune "It is finished". CI, IN PLUS fata de dialogul initial, spune doar "Spune-i surorii tale ca ai avut dreptate...ai avut dreptate in privinta mea..."
-SE SPUNEA "We see more planets celebrating at the end of the movie. We see an aged Jar Jar, who is now the leader of the Gungans, on Naboo celebrating with
the people of Naboo and the Gungans. We see an old Watto, who is now unable to fly, sitting in a hover chair cheering on Tatooine. During these scenes
Across the Stars plays transitioning to the victory celebration music at the Ewok tree village."
-CE A FOST : intr-adevar am vazut mai multe planete sarbatorind : Naboo (insa FARA Jar-Jar batrin; in schimb se aude un gungan :"Weesaa freeeee !!!" ); BESPIN, CORUSCANT, TATOOINE ... De asemenea, nici urma de Watto...
-SE SPUNEA "Anakin's spirit is now played by Hayden Christenson with make-up to make him look his age. He looks on proudly at his son Luke with the spirit
of Padme by his side."
-CE A FOST : da, Hayden a fost acolo, insa NU IMBATRINIT, ci tanar si cu plete; explicatia ar fi ca, in spectrul Fortei intra doar cei din Partea Luminoasa; Anakin era tinar cind a trecut de Partea Intunecata, deci spectrul sau a fost acela din ultimul moment al sau de Partea Luminoasa... De aceea apare tanar. Imaginea initiala era cu Obi-wan+Yoda+Vader batrin (Seb.Shaw), toti trei in acelasi cadru; acum sunt doar primii doi, spectrul lui Anakin APARIND treptat in cadrul respectiv. Pe de alta parte, Padme nu apare prin preajma... Probabil era in padure dupa "ciumpierci" ...
-Batalia spatiala desupra Endorului are mai multa actiune, mai multe nave; AVENGER-ul se "infige" mai spectaculos in Death Star (iar scena e filmata mai de departe...), flota rebela se vede efectiv cum se indeparteaza de Death Star inainte ca aceasta sa explodeze ...
-scena discutiei dintre Luke si Leia are doar 1-2 propozitii in plus, si NU face referire la prequels ... ci la ce se intimpla in familia Skywalker...stiti voi, treaba cu Forta...
-unda de shock a Stelei Mortii (ca si in ANH), vajaie pe linga tine de trebuie sa te feresti (sau macar o faci instinctiv, atit de bine este realizata)

Da, filmul arata mai bine ...

PER TOTAL, referindu-ma la intreaga TRILOGIE :
-Lucas a remodelat parti din filmele initiale, dindu-le un aspect mai adaptat cerintelor actuale din lumea cinematografiei; de asemenea, a venit in intimpinarea cerintelor publicului si fanilor SW
-a remodelat, dar NU a alterat cursul filmului si povestea
-...deci a facut o treaba foarte buna. S-a depus o munca titanica acolo, si a iesit ceva deosebit de bun.

Daca ar fi fost realizata in timpurile noastre, Trilogia s-ar fi "auzit" la SUPERLATIV; adica cum se aud Ep1+2, episoade care SUNT CONCEPUTE in zilele noastre, conform standardelor de acum ...

Poate mica mea dezamagire (deci "mica", sa nu ma intelegeti gresit) este cauzata si de faptul ca filmul are coloana sonora in Dolby Digital 5.1 EXTENDED; iar eu am DD 5.1 simplu
Nu stiu care sunt diferentele (in orice caz nu este vorba de adaugarea vreunei alte boxe), insa probabil unele sunete sunt pe acel EXTENDED.
De aceea am luat hotarirea sa-mi iau un amplificator cu decodoare inclusiv ptr EXTENDED, 6.1 etc.
Poate e ceva diferit...

Multi din cei nascuti DUPA anii realizarii Trilogiei Initiale, adica cei care acum au 15-20 de ani, spun ca SW este un film invechit, cu efecte speciale proaste ...

Lasind la o parte pasiunea mea pentru acest vis a lui Lucas, le pot spune ca gresesc : am vazut o gramada de filme SF, cu batalii spatiale sau cu monstri. Si NICIUNUL nu se poate compara cu SW. La nici un capitol. Mai ales cu Editia DVD.

SW a fost si ramane un etalon.
ACEL ETALON al visului atit de bine realizat incit poti spune "...am fost acolo..."

...end of story...

-----signature-----
.... Riiiise !!!! ....

Gaandalf
14 Mar 2005, 15:45
pour emi
nu stiam unde sa pun aceasta intrebare:
ROTS o sa vina sigur pe 19 Mai si la Constanta ?

Am observat ca la Glendale in Constanta filmele intarzie de multe ori cu o saptamana. As vrea sa stiu daca vine si la noi tot pe 19 Mai ... dk nu vine ... dau o fuga pana la Bucuresti ca o sa fiu in concediu ...

so please let me know!

emanuel
14 Mar 2005, 17:33
Totul depinde de copiile de film.
El apare in Romania in aceeasi zi (la fel cu lumea), dar inca nu stiu care sunt acele orase din tara unde va intra.

RedGold
15 Mar 2005, 08:22
O mica precizare: eu stiam ca premiera in Romania va avea loc in 20 mai, deci o zi dupa restul lumii, ca sa fie intr-o zi de vineri, cand se schimba la noi filmele in cinematografe. Si in mod normal ar trebui sa ruleze in acelasi timp in toate marile orase: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi. Cel putin la noi in Timisoara, marile premiere au intotdeauna loc in ziua in care au loc si in Bucuresti. Eu oricum imi voi lua o zi de concediu in vinerea cu pricina si voi fi pe baricade la prima reprezentatie, poate chiar si la a doua, la a treia... :D

emanuel
15 Mar 2005, 09:02
Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste premiera. Ar trebui sa fie in toate marile orase.
O precizare insa, ea va avea loc pe 19 mai, in aceeasi zi cu toata lumea. Daca ti minte si la episoadele trecute din Star Wars s-a procedat la fel si s-a schimbat programul cinematografelor special ca filmul sa intre de joi, o data cu toata lumea.

Gaandalf
15 Mar 2005, 10:40
Eu oricum imi voi lua o zi de concediu in vinerea cu pricina si voi fi pe baricade la prima reprezentatie, poate chiar si la a doua, la a treia... :D
idem ... numai k la Phantom Menace si la Clone wars am stat o zi intreaga la toate spectacolele sa ma satur... :shock:

@Emi
knd aflii ceva ma anunti si pe mine ca sa stiu daca ma mobilizez ptr bucuresti. As cam vrea sa vin la Bucuresti sa mai vad si niste oameni dar asha e mai usor ... so ... please let me know!

RedGold
15 Mar 2005, 11:48
De aici stiam ca premiera va avea loc in 20 mai:

http://www.moviesonline.ca/movienews_2749.html

emanuel
15 Mar 2005, 12:56
Mai bine de acum te iei dupa ce scrie aici (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5019&hist=0)
Noi stim mai bine :lol:

Gaandalf
16 Mar 2005, 07:43
Mai bine de acum te iei dupa ce scrie aici (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5019&hist=0)
Noi stim mai bine :lol:
Yes my master!
If you should feel a trembe in the FORCE (cum ar fi lansarea internationala a ep III pe alta data decat 19 Mai si la Constanta) please notify me ...
:lol: