PDA

View Full Version : Sistem de rezerv?ri = b?taie de joc online?

Astor
19 May 2004, 20:57
Dacă tot apar probleme privind rezervãrile (de curand am pãþit una cu un cinematograf ce se vrea a fi respectabil) de ce mai menþineþi sistemul de rezervãri? Dacã e vina voastrã sau a lor, nu prea mã intereseazã de ce nu funcþioneazã, important e cã vã mânjiþi ºi voi ºi ei prin astfel de "glume proaste" irosind pe drumuri aiurea timpul celor ce încă mai cred în rezervãri online.

Pãcat, aveam o pãrere bunã despre Cinemagia..

snatchro
21 May 2004, 16:23
Apropo de rezervari... saptamana trecuta imi facusem o rezervare la Cotroceni pt. Troya, sambata, ora 18:00. Si stand eu asa la serviciu si asteptand sa pice para malaiata pana la ora 20:00 cand imi terminam programul zic: sa intru si eu pe Cinemagia sa vad ce mai e.... cand colo, ce sa vezi? Orele de difuzare erau schimbate!
Am avut mare noroc cu tipa de la cinema, care a fost destul de draguta ca sa imi schimbe rezervarile. Numai ca ea mi-a spus ca urma sa ma sunati voi. Intrebarea e cand?
Ca daca urma sa astept pana sambata nu stiu ce mai faceam...
Asadar?

Astor
21 May 2004, 16:47
Tot prin Cotroceni / Glendale am patit-o si eu. Cand am fost dupa bilete vanzatoarea s-a uitat mirata la mine cand a auzit ca am rezervare prin Cinemagia, avea lista de rezervari plina dar eu nu eram pe ea. Mi-a zis ca a primit lista abia la ora 14.00 si nu e vina ei (adica Cinemagia fiind responsabila pentru toata incurcatura).

Dupa ce am patit-o eu am aflat si de alte situatii similare, chiar si cazuri in care oamenii au venit din provincie special pentru un film cu rezervari prin Cinemagia si s-au trezit ca nu au de unde lua bilete.

Cum spunam, nu stiu exact a cui e vina, dar ambele parti implicate au de pierdut daca o tineti in ritmul asta.

emanuel
21 May 2004, 17:13
Mi-a zis ca a primit lista abia la ora 14.00 si nu e vina ei (adica Cinemagia fiind responsabila pentru toata incurcatura).

Nu este vina noastra.
Noi le-am tras special internet la cinema pentru a tipari acea lista cu castigatorii pe planul salii.
Dar ca in Romania, le este prea lene sa faca acest lucru, sau il fac prea tarziu, dupa cum se vede...
Am luat legatura ieri cu directorul lor (din nou!). Speram ca de data asta sa nu mai fie probleme...

snatchro
28 May 2004, 16:12
Nu este vina noastra. Noi le-am tras special internet la cinema pentru a tipari acea lista cu castigatorii pe planul salii.La mine nu e vorba de nici o lista cu castigatori, intrucat eu am facut o rezervare simpla si nu am castigat nimic (poate doar daca am castigat dreptul de a face rezervari si nu stiam). Daca voi va spalati de asta (ma adresez celor de la cinemagia.ro), atunci unde e buba?
Termin de scris cu un gust amar.

BeNnY
28 May 2004, 18:35
Nu este vina noastra. Noi le-am tras special internet la cinema pentru a tipari acea lista cu castigatorii pe planul salii.La mine nu e vorba de nici o lista cu castigatori, intrucat eu am facut o rezervare simpla si nu am castigat nimic (poate doar daca am castigat dreptul de a face rezervari si nu stiam). Daca voi va spalati de asta (ma adresez celor de la cinemagia.ro), atunci unde e buba?
Termin de scris cu un gust amar.

Sa stii ca si eu am facut rezervare la Glendale si cand am ajuns acolo au zis "Eh, oricum n-avem lista cu rezervari da' aseaza-te unde vrei tu"... Asa ca "buba" e la Cinema. Eu m-am enervat destul de tare pe faza asta. Cum adica n-au lista cu rezervari?! :x Aiurea... Dar nu invinovatesc Cinemagia...

Sergione
19 Aug 2004, 15:14
Cinematograful nu e de vina ca nu primeste rezervarile la timp, Cinemagia nu e de vina ca trebuie ca cinematograful sa printeze diagrama. Nu e nimeni de vina. Doar noi poate, care pentru o idee de mai bine continuam sa credem ca e ceva diferit de ce se face in Romania in acest moment.

Mare pacat pentru ca incepuse bine. De bun simt ar fi macar sa scoata de peste tot informarile legate de un astfel de sistem.