PDA

View Full Version : Ahile vs Maximus

Lady_Skar
18 May 2004, 09:55
Multi spun ca filmul Gladiator a fost mai bun decat Troy... dar care dintre aceste doua exemplare falnice de erou antic ar castiga intr-o lupta corp la corp?

Danica
18 May 2004, 11:02
Grecul desigur.. Ahile se descurca mai bine in luptele corp la corp ..in plus e shi mai sexy decat Maximus Decimus ..

regedit
18 May 2004, 13:50
eu sunt convins ca va castiga pesonajul jucat de bruce willis ... indiferent de film

MinRep
18 May 2004, 14:05
Tehnic vorbind, Ahile ar trebui sa invinga (fiind spalat in Styx si vulnerabil doar in calcai), da' la cum a jucat Pitt...

blitz43
18 May 2004, 14:25
ce se intâmpla; e vorba despre batalia pentru primarie? :w00t:
inseamna ca iese tot base... :sick:

toni
18 May 2004, 18:23
am votat pentru australian. sa moara americanii.

bellhop
18 May 2004, 19:33
bey, nu va dati seama.. :o cum sa se compare un muritor roman cu un semizeu? îl bate Ahile pe Maximus la orice orã;

PoliFanAthic
18 May 2004, 19:53
MAX!

patraulea
18 May 2004, 22:14
Maxim!Clar!
:D :D :D :D :D

Leonard
18 May 2004, 23:21
Ahile.

LadyEowyin
20 May 2004, 10:09
ce se intâmpla; e vorba despre batalia pentru primarie? :w00t:
inseamna ca iese tot base... :sick:
avatarul tau este cel mai funny! Cum pot sa scot si eu o secventa din film sa fac avatar ?

KORBEN
21 May 2004, 12:36
ahile ca personaj
e si o alegere estetica
doar ca intre pitt si crowe alegerea e clara
crowe

Flopcaru
24 May 2004, 14:40
26% este coeficientul de inteligenta (sau de gandire logica) pe care o au cei care scriu pe acest forum?? Jalnic. :((
Ahile este eroul razboiului troian fara de care grecii nu faceau nimic. 8)
Maximus este un soldat roman dezertor. :hmm:
Hmmmmmm, Ahile mai era si semizeu. Hmmmm, greu. Greu rau de tot. :D

Lady_Skar
24 May 2004, 15:06
26% este coeficientul de inteligenta (sau de gandire logica) pe care o au cei care scriu pe acest forum?? Jalnic. :((

Coeficientul de inteligenta se masoara in puncte, dumbass.
Uite un procent, 0% respect pentru parerile altor oameni. All yours...

Si iti aduc aminte ca Ahile a fost omorat de un pustiulica cu un arc. Ce mai semizeu... :?

BeNnY
24 May 2004, 18:26

Bine ca ai tu coeficientul de inteligenta negativ.

Flopcaru
24 May 2004, 20:56
Ia uite frate, unde sunt io vine si benny. Pana acuma nu ai scos nici o vorba, dar cum am venit io, hop si tu.
Ia uitati-va mai bine la intrebare: cine credeti ca ar castiga?
Si raspunsuri: maxi, de ce: pentru ca mi-a placut mai mult.
Si mie imi place cum arata trabantul dar un ferrari tot il face.

PoliFanAthic
25 May 2004, 06:55
Depinde totusi ce motor bagi in el :happy:

Fingolfin
25 May 2004, 12:38
Si iti aduc aminte ca Ahile a fost omorat de un pustiulica cu un arc. Ce mai semizeu... :?

Conform legendei(filmul e irelevant in opinia mea) Paris nu era un "pustiulica cu un arc" si chiar si asa a reusit sa il omoare pe Ahile numai pentru ca a fost ajutat de un zeu - de fapt Apollo e cel care l-a omorit pe Ahile folosindu-se de Paris.

Flopcaru
25 May 2004, 15:42
in sfarsit. ma bucur ca e cineva aici care si stie ce spune. oricum, paris a fost omorat si el in razboi, a fost omorat de Philoktet care luptand cu armele lui Herakles l-a nimerit cu o sageata. si pentru necunoscatori, sagetile lui Herakles (Hercule) erau inmuiate in sangele Hydrei din Lerna. Care sange era otravitor. Si apoi a murit.

Lady_Skar
25 May 2004, 15:59
Ok... take a good look around people. Vedeti unde va aflati? Este un forum care se numeste cinemagia. Aici vorbim despre filme si PERSONAJE din filme. Nu personaje mitice din Legendele Olimpului.
Asa ca atunci cand am intrebat cine ar castiga o bataie intre Maximus si Ahile ma referam la personajele din filmele respective.
Imi pare rau daca acest concept este prea complicat pentru anumite persoane.

KORBEN
25 May 2004, 19:17
mda... si eu regret ca anumite persoane se crede mai destepte ca restu doar pt ca a stiut ce a vrut sa spuna dar nu si cum sa formuleze
siktir

Lady_Skar
25 May 2004, 20:31
mda... si eu regret ca anumite persoane se crede mai destepte ca restu doar pt ca a stiut ce a vrut sa spuna dar nu si cum sa formuleze
siktir

da, well... nu comentez in leg cu exprimarea (desi cred ca era destul de clar) , dar cu siguranta nu ma cred mai desteapta decat alti oameni.

You already got that covered. :hmm:

PoliFanAthic
31 May 2004, 18:57
Cam asa...

LadyEowyin
03 Jun 2004, 07:59
trebuia adaugat shi Hector la poll - mi-a placut mai mult decat cei 2 la un loc
sau putea fi adaugat si Paris. :D

BeNnY
03 Jun 2004, 18:17
trebuia adaugat shi Hector la poll - mi-a placut mai mult decat cei 2 la un loc
sau putea fi adaugat si Paris. :D

Daca topic-ul este Ahile vs Maximus e clar ca scopul era sa afle cine castiga dintre AHILE si MAXIMUS. Nu dintre Ahile, Maximus, Paris si Hector. :hmm: