PDA

View Full Version : Hidalgo

zizi
14 May 2004, 12:30
am auzit k a fost interzis in anumite tzari arabe care il acuza de rasism...deasemenea arabii din america au protestat apropos de felul in care sunt prezentatzi arabii in film...

blitz43
14 May 2004, 13:24
am auzit k a fost interzis in anumite tzari arabe care il acuza de rasism...deasemenea arabii din america au protestat apropos de felul in care sunt prezentatzi arabii in film...

cum au protestat? cu avioane, ceva...?
in alta deordine de idei, revenind la film....
SI CALU' CE ZICEA? :P

ricutza
01 Jun 2004, 23:49
mie nu prea mi-a placut filmul...mi s-a parut slabut si are multe parti neverosimile...
personajele mi s-au parut destul de prost conturate si nici actorii n-au stralucit (nici macar Omar Sharif)..cel mai simpatic a fost Hidalgo!
mi-au placut scenele cu cai (in special cele de la sfarsit)...

MinRep
02 Jun 2004, 12:56
poate ar fi fost bine daca se sarutau macar caii in filmu' ala...

oricum, in afara de aparitia lui Malcolm McDowell care m-a luat prin surprindere, "Hidalgo" e prea nesemnificativ ca sa conteze... pentru mine...

Danica
02 Jun 2004, 20:49
oricum, in afara de aparitia lui Malcolm McDowell care m-a luat prin surprindere, "Hidalgo" e prea nesemnificativ ca sa conteze... pentru mine...

Malcom McDowell joaca in film?are un rol lung?Este cumva cel care "face" naratiunea care se aude in trailer?

Pink Panther
03 Jun 2004, 20:43
Ah.. trebuie sa ii dau dreptate Ricutzei...
calutzii sunt cei mai frumoshi din film.... Hidalgo e chiar cel mai bun personaj al filmului...
si Omar Shariff mi-a placut.. insa nu neaparat pentru aparitia sa in acest film.. recunosc ca e ceva subiectiv aici.. e o slabiciune a mea... fi-i-ar strungareatza sa-i fie ... m-am bucurat sa il revad.. chiar daca nu a facut ceva deosebit ! :oops:

MinRep
04 Jun 2004, 12:25

Malcom McDowell joaca in film?are un rol lung?Este cumva cel care "face" naratiunea care se aude in trailer?

Nu, apare doar pentru doua scene. Nu i-am retinut numele sau rangul, da' e un fel de nobil (fascinat de gheata) pe care Viggo il intalneste pe vasul care il duce in desert.