View Full Version : Sit-comuri
Cristache
13 May 2004, 13:58
Vreau sa vad daca mai exista fani ai sit-comurilor !
Eu unul sunt mort dupa asa ceva. Si functioneaza chiar ca o terapie trebuie sa vad cateva zilnic pentru a-mi merge bine.
Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy
Gaandalf
14 May 2004, 09:04
Eu unul sunt mort dupa asa ceva. Si functioneaza chiar ca o terapie trebuie sa vad cateva zilnic pentru a-mi merge bine.
Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy
Oh i am for sure in the right place ...
Friends RULZZZZ! Astazi o sa iau ultim ele 6 episoade care au fost difuzate in America ... GOOOO JOEEEY! :P
Sm�agol-Gollum
14 May 2004, 21:23
Prietenii tai + Familia Bundy RULZZZZ
Cristache
15 May 2004, 22:34
Topul meu:
1. Prietenii tai
2. Seinfeld
3. ALF
4. Printul din Bel-Air
5. Familia Bundy
Oh i am for sure in the right place ...
Friends RULZZZZ! Astazi o sa iau ultim ele 6 episoade care au fost difuzate in America ... GOOOO JOEEEY! :P
Let's goooooooo Mr. Bing !
Gaandalf
17 May 2004, 10:37
Friends Finale ... :(( 2 hours .. le-am primit Sambata shi am fost trist ... It's OVER! No more Joey! :(( What will we do next. Macar dupa Lord Of The Rings shtiam k o sa se fac shi The Hobbit dar cu Frinds ce facem ? :((
Nightwane
17 May 2004, 13:46
Friends Finale ... :(( 2 hours .. le-am primit Sambata shi am fost trist ... It's OVER! No more Joey! :(( What will we do next. Macar dupa Lord Of The Rings shtiam k o sa se fac shi The Hobbit dar cu Frinds ce facem ? :((
o sa scoata astia o mie de filme :))
Gaandalf
17 May 2004, 14:15
au ajuns la 1017 episoade shi akuma HALT!
Prietenii tai
Seinfield
Bundy
Sm�agol-Gollum
18 May 2004, 17:06
llasa ca facem noi un "friends" al nostru... :)
LadyEowyin
20 May 2004, 09:32
au ajuns la 1017 episoade shi akuma HALT!
Episoade pe care mi le-ai promis saptamana trecuta :((
Gaandalf
20 May 2004, 16:37
Episoade pe care mi le-ai promis saptamana trecuta :((
sunt deja scrise ... tre' sa ne vedem sa tzi le dau ...
Se face un nou sitcom, "Joey", un fel de continuare, da' numai cu Joey, care se muta in L.A. (sau ceva de genu'). Restul prietenilor, cam absenti. Oricum, daca serialul apare in America in toamna, la noi vine peste vreo doi ani. Deci...
Doar de umplutura:
http://www.imdb.com/title/tt0375355/ (mai multe la "miscellaneous links")
Sm�agol-Gollum
20 May 2004, 23:23
seria nostra de la E.R. este cam veche.....in anglia este o serie mult mult mai noua...it's cool!!! 8) (abby arata mai bine :love: )
Gaandalf
21 May 2004, 07:38
Se face un nou sitcom, "Joey", un fel de continuare, da' numai cu Joey, care se muta in L.A. (sau ceva de genu'). Restul prietenilor, cam absenti. Oricum, daca serialul apare in America in toamna, la noi vine peste vreo doi ani. Deci...
Doar de umplutura:
http://www.imdb.com/title/tt0375355/ (mai multe la "miscellaneous links")
That's the best news i've heard all mounth ... :w00t: 10x man!
That's the best news i've heard all mounth ... :w00t: 10x man!
Glad I could be of service... :happy:
I might say ..... that Seinfield rulzz
Gaandalf
24 May 2004, 07:22
I might say ..... that Seinfield rulzz
You might be right... comentariul de la inceputul unui episod cu ochelarii - cum se face k lumea crede k dk portzi ochelari te face automat mia deshtept... shi a dat-o in aparate auditive... :lol: este criminal ...
Azi la Seinfield, era Jerry sa se insoare cu Jeanine Graffalo (Sper ca asa se scrie). A fost super episodu'..... :lol:
Cristache
25 May 2004, 22:04
Azi la Seinfield, era Jerry sa se insoare cu Jeanine Graffalo (Sper ca asa se scrie). A fost super episodu'..... :lol:
Ba fir'ar sa fie. De ce nu zici nene ca asa o cheama ? Vroiam sa zic cum o cheama si nu puteam sa ma gandesc decat la Minnie Driver si Mira Sorvino. Numai ce trebuie nu-mi trecea prin cap.
Gaandalf
26 May 2004, 07:12
Luni seara a fost episodul cu Kramer knd face KARATE shi knd ii batea pe aia mici. Dupa care l-au "ademenit" intr-o alee shi l-au batut ... :lol: - episodul a fost criminal. De fapt fiecare episod este genial.
Ati vazut aseara(Marti) cu ... stai cum ii zicea , am uitat(nu prea sunt fan Superman).... lumea contrara lui Seinfield. Cu idiotii aia care erau exact opusii lor. Super.... Trebuie sa fac si eu rost de poza cu o tipa tare si sa o pun in portofel.... Well this is my Ex.
Ati vazut aseara(Marti) cu ... stai cum ii zicea , am uitat(nu prea sunt fan Superman).... lumea contrara lui Seinfield. Cu idiotii aia care erau exact opusii lor. Super.... Trebuie sa fac si eu rost de poza cu o tipa tare si sa o pun in portofel.... Well this is my Ex.
Bizzaro World :)
Exact Bizzaro World..... Thank you ca ma chinuiam sa-mi vina....
Cristache
27 May 2004, 22:00
Asa tanar si deja te chinui sa-ti vina ? A, te refereai la titulatura respectiva !
Asa tanar si deja te chinui sa-ti vina ? A, te refereai la titulatura respectiva !
Touche on that.
Dah eu credeam ca e bine sa vii ultimul...?!?! :D
Nu-mi vine sa cred ca am uitat sa povestesc despre acest sit-com...
Mi-a placut la nebunie Malcom si Eddie, a fost dat pe Prima mai demult si a fost parca numai o serie. Seraialul mi s-a parut foarte reusit, din punctul de vedere al replicilor, iar Eddie Griffin cred ca ar putea concura foarte simplu intr-un top al celor mai originali stand-up comedians. Foarte nostim a fost si personajul Tim, care avea vreo 250kg si era un intelectual desafarsit. Ar fi prea frumos sa reia astia serialul.
Yeah... Si eu ma uitam la Malcom (sau Malcolm :shock: ) & Eddie... Era super... Si Fat Tim si Eddie RULLED! Malcom (sau..) nu-mi placea atat de mult..
Era Malcom (actor Malcom Jamal Warner)
Gaandalf
08 Jun 2004, 15:58
Malcom era de umplutura. Eddie era cel mai adevarat. El facea tot serialul. Mai ales knd ii zicea lui Nicolette : "Goan!" - cred ca asha se scrie - dar nu bag mana in foc!
Da ai dreptate... Asa e. Eddie a fost cam 80% din serial, 10% Tim si ceilalti 10%. Asa as vrea sa-l mai vad.
Nightwane
08 Jun 2004, 19:32
Malcom era de umplutura. Eddie era cel mai adevarat. El facea tot serialul. Mai ales knd ii zicea lui Nicolette : "Goan!" - cred ca asha se scrie - dar nu bag mana in foc!
ii zicea "Go on, get-a-gettin'!" :D
Gaandalf
09 Jun 2004, 17:10
ii zicea "Go on, get-a-gettin'!" :D
ai dreptate! Dar pronuntzia ... mai ghetto - te face sa crezi ca este un singur cuvant = "go on".
Sm�agol-Gollum
09 Jun 2004, 21:46
stiti episodul acela in care tim fugea spre iubita lui, dar la un moment dat s-a oprit shi si-a pus o masca cu oxigen.... :lol: super haioasa faza!!
In afara de deja precizatele Friends si Seinfeld, mi-au placut si Will & Grace, Veronica's Closet (parca asa se numea cel cu Kirstie Alley...) si Everybody Loves Raymond :)
Sm�agol-Gollum
21 Jun 2004, 21:40
In afara de deja precizatele Friends si Seinfeld, mi-au placut si Will & Grace, Veronica's Closet (parca asa se numea cel cu Kirstie Alley...) si Everybody Loves Raymond :)
de ultimele 2 stiu...dar de primul, nu....reimprospateaza-mi putin memoria.. :)
Pai.. a fost la Pro Tv ceva mai demult. E cu Debra Messing si Eric McCormack parca. Ei doi locuiesc impreuna si se prefac ca sunt casatoriti. Ah, si el e homosexual! Iti dai seama ca au loc o groaza de chestii amuzante, mai ales pt ca ei, desi cica sunt impreuna, nu pierd ocazia sa caute "perechea potrivita" :lol: Mi-a placut serialul... a luat si ceva premii Emmy... Poate ti-ai adus aminte cu ocazia asta de el.
Sm�agol-Gollum
21 Jun 2004, 21:59
hmm..nu mai tin minte...e, nu conteaza
ce alte sit comuri vechi mai stiti?
iepurilah
22 Jun 2004, 00:25
acu vazushi si eu topicul asta...
1. Married with children aka Familia Bundy...de departe cel mai bun sitcom "all time"....la vremea lui a socat f mult, iar mie mi se pare genial
2. Seinfeld
3. Friends
4. Malcolm & Eddie
5. Everybody loves Raymond...parca asa ii zicea filmului cu Ray Romano
6. si mai era unul, dar ce lapsus am...cu un radio, chiar nu mai stiu cum ii spune..ufff..
emanuel
22 Jun 2004, 08:41
6. si mai era unul, dar ce lapsus am...cu un radio, chiar nu mai stiu cum ii spune..ufff..
News Radio (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5827), bestial, unul dintre favoritele mele! (pe langa Seinfeld (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5950&hist=1&wnd=_default) si M*A*S*H* (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=6358))
iepurilah
22 Jun 2004, 10:00
News Radio (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=5827), bestial, unul dintre favoritele mele!
Asa....thx emanuel
intr-adevar, si mie imi placea mult....Dumnezeu sa-l ierte pe Phil Hartman! :(
emanuel
22 Jun 2004, 12:06
Ai perfecta dreptate. O moarte stupida... Pacat, mare pacat... era un actor bun.
Mi s-a parut dragut si "Suddenly Susan" ('96) cu Brooke Shields
I hate Brooke Shields.... singurul rol al ei pe care l-am inghitit a fost alaturi de Robert Downey Jr. in Alb si Negru... un film ciudatel, dar foarte frumos...
CE ziceti de That 70's Show? care a fost pe National
Sm�agol-Gollum
22 Jun 2004, 21:35
cu ce era that 70'2 show?
Sm�agol-Gollum
26 Jun 2004, 21:46
nu il stiu....shi am impresia ca nu este un film prea cunoscut...
ps: dc esti asa indignata?
Sm�agol-Gollum
27 Jun 2004, 20:37
Don't like Ashton :)
aha....pai spune asa...
ps: nice avatar! :) e foarte mishto!! :) 8)
Din "That '70s Show", care era foarte bun, radeai de nu mai puteai si actorii erau minunatii, cel care a devenit celebru a fost Ashton... :x O super porcarie. Din tot serialul acela, Ashton era pe departe cel mai slab. Nu isi merita de nici un fel faima... Oh well, life in unfair. Oricum, daca aveti ocazia uitati-va la acest sitcom, poate il mai da National-ul...
Cristache
29 Jun 2004, 21:09
:(( ce facura astia nene ? Eu nu mai am la ce sa ma uit ! In afara de Seinfeld care se termina saptamana asta, Friends care e odata pe saptamana, si alea doua de pe Prima, nexam sit-comuri. Astia le-au taiat rau de tot ! :((
Care sunt pe prima? Merita vazute?
S-a terminat si Sex and the City :((
Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 21:48
pai pe prima este roxanne
pai pe prima este roxanne
Roseanne! :hmm:
Care e al doilea pe prima? Ar mai fi Seinfeld, Quantum Leap si cam atat...
Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 22:51
ooops.. :oops: :oops: sorry... :oops:
Sex and the shity is not a sit-com....
Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 09:02
dar ce e?
Sex and the shity is not a sit-com....
N-am zis ca e sit-com... stiu ca nu e, dar eram profund marcata de faptul ca s-a terminat :lol: .
dar ce e?
Un serial oarecare caruia ii lipseste umorul si in plus e super plictisitor. Se uite ghilobaii pentru scenele de jerk off, iar toate femeile din acel serial imi provoaca greata.... De fapt ... sa nu vorbesc de mine.... Dar presupun ca-mi dati dreptate cand spun ca Seks and the shity nu e sit-com.
Cristache
02 Jul 2004, 00:50
Pe Prima e ala de sambata si duminica seara, ora 22.30 parca. E dragutzel serialul ! Cu tatii homosexuali !
Acum am inceput sa ma uit la desenele animate de la miezul noptii de pe MTV ! Noroc ca mai am vreo 10 casete video cu episoade vechi din Friends !
Seinfeld se termina luni seara, iar de marti baga filme de actiune d'alea de doi lei. Desi marti e chiar un film bun vad, Creaturi Ucigase, cu Kevin Bacon !
:(( nu mai am sit-comuri ! Sambata si duminica, pe Prima, ora 22.30, Totul este relativ, dragutzel serialul !
Aseara... Au fost ultimile doua episoade din Seinfeld... :o :(( :(( :o :(( It's over... Acum la ce o sa ne uitam noaptea tarziu? Nu mai e nici 70s Show, Nici Third Rock Form The Sun, nici Cosby... :((
Gaandalf
02 Jul 2004, 10:31
Aseara... Au fost ultimile doua episoade din Seinfeld... :o :(( :(( :o :(( It's over... Acum la ce o sa ne uitam noaptea tarziu? Nu mai e nici 70s Show, Nici Third Rock Form The Sun, nici Cosby... :((
nu cred... mai ramane shi procesul ala are 44 de minute episodul. La final de sezon se mai fac shi episoade dintr-astea lungi. ... aseara a fost Clip Show part 1 & 2
Pai aseara a fost sfarsitul episodului 178... Si parca sunt 180..!!!
uma.urma
02 Jul 2004, 13:27
mie imi pare rau ca s-a terminat..si noi n-am vazut totul!!:) Acu sunt curioasa ce serial vor baga..Al Bundy a fost, Seinfeld tocmai s-a sfarsit, Friends e duminica parca..sau sambata, sa fie dadaca?!..e caqm slabutz
nu cred... mai ramane shi procesul ala are 44 de minute episodul. La final de sezon se mai fac shi episoade dintr-astea lungi. ... aseara a fost Clip Show part 1 & 2
Nu conteaza ca mai e un episod lung... Chiar si asa, se termina Seinfeld? What are we gonna do?!? :((
mie imi pare rau ca s-a terminat..si noi n-am vazut totul!!:) Acu sunt curioasa ce serial vor baga..Al Bundy a fost, Seinfeld tocmai s-a sfarsit, Friends e duminica parca..sau sambata, sa fie dadaca?!..e caqm slabutz
Cum adica si noi n-am vazut totul?
Sa nu pierdeti Seinfeld-ul de luni!
Friends-ul s-a mutat la Pro Cinema... De luni pana vineri @ 20:00 insa tampitii incep cu Seria a 8-a... Nu pot si ei sa inceapa de la seria 1 ? :hmm:
Gaandalf
04 Aug 2004, 12:48
Friends-ul s-a mutat la Pro Cinema... De luni pana vineri @ 20:00 insa tampitii incep cu Seria a 8-a... Nu pot si ei sa inceapa de la seria 1 ? :hmm:
Pai cam asha merg lucrurile la Pro Cinema. Ce au la dispozitzie. Cu Smallville nu s-au mai deranjat sa ia shi sezonul urmator. Te lasa in pom efectiv. Shi Dawson's Creek. Au bagat Batman Of the Future care e bunicel dar clar nu se compara cu predecesorul sau.
Mda... grozav, de-abia astept... daca as avea si Pro Cinema ar fi perfect :x
Pai cam asha merg lucrurile la Pro Cinema. Ce au la dispozitzie. Cu Smallville nu s-au mai deranjat sa ia shi sezonul urmator. Te lasa in pom efectiv. Shi Dawson's Creek. Au bagat Batman Of the Future care e bunicel dar clar nu se compara cu predecesorul sau.
Batman of the Future e in romana (dublat) :sick: . Idiotii dracu. Isi bat joc nu alta.
Gaandalf
05 Aug 2004, 06:40
Batman of the Future e in romana (dublat) :sick: . Idiotii dracu. Isi bat joc nu alta.
La ce te potzi ashtepta de la "rumeinian pipals" ... mi-a trecut de mult senzatzia de voma. I had 2 let it go!
TVR 2 mi-a facut o mare bucurie: difuzeaza Everybody Loves Raymond/Dragul de Raymond! :happy:
Gaandalf
07 Oct 2004, 13:27
Am vazut Punk'D cu Mathew Perry shi evident omul nu e foarte mult diferit in viatza de zi cu zi fatza de serialul FRIENDS. he really is "Chandler". Am ras de m-am rupt.
Cel mai bun punk'd pe kre l-am vazut... al 2lea este cel cu The Rock!
jackpot
08 Oct 2004, 14:11
Uitati-va la serialul "La Bloc" . E cel mai tare serial, pt. oamenii "destepti" care sunt majoritari in Romania. Iti spala creierul cu atata prostie. Singurul lucru ce imi place acolo sunt fetele...Au craci...
Nightwane
09 Oct 2004, 14:59
JOEY - primele 4 epsioade... destul de slab, fara multe momente amuzante si mai ales...fara momente in care trebuie sa opresc ca sa rad (ca la Family Guy, Excel Saga, South Park, FRIENDS). MAybe it will get better...who knows?
Gaandalf
11 Oct 2004, 12:15
JOEY - primele 4 epsioade... destul de slab, fara multe momente amuzante si mai ales...fara momente in care trebuie sa opresc ca sa rad (ca la Family Guy, Excel Saga, South Park, FRIENDS). MAybe it will get better...who knows?
De ce mi-a fost frica nu am scapat.
O sa-mi fie dor de faze gen:
"(monica & chandler kissing at 3 o'clock in the morning)What are you guys doing up so early ?
Well! Joey ... this is what 9 o'clock in the morning looks like!
Ok! Gonna brush up & catch that sunrise ..."
2 mins later - snorring on the toilet! :lol:
Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 20:58
"Band of brothers" e tot sit-com, nu?
Gaandalf
27 Oct 2004, 10:49
"Band of brothers" e tot sit-com, nu?
da-i search pe imdb shi vezi dk chiar e sit-com sau serial serios despre razboi ...
Gaandalf
26 Dec 2004, 10:48
Recomand sa vizionatzi episodul 13 din sezonul 8 la South Park ... este dementzial ... Cartman's Incredible Gift :love:
Sm�agol-Gollum
10 Jan 2005, 21:42
Recomand sa vizionatzi episodul 13 din sezonul 8 la South Park ... este dementzial ... Cartman's Incredible Gift :love:
cu ce e ca am impresia ca l-am vazut,dar nu sunt sigur.....
super
imi palce shi "woodland critter christmas",ma iales finalul :))))
Gaandalf
12 Jan 2005, 10:45
super
imi palce shi "woodland critter christmas",ma iales finalul :))))
finalul kre incepe de la adevarul gol golutz ... era povestea lui Cartman ...
shi finalul lui Kyle ... "evryone lived happily ever after ... except for Kyle who died of AIDS ..." :lol:
S-a anuntzat ... 9 MARTIE - incepe South Park - SEASON 9.
shtiu shtiu.... :lol:
9 martie...asaha tarziu....well better late than never
i wanna know....aici se vb despre sp sau tre' facut un topic separat?!
Sm�agol-Gollum
15 Jan 2005, 21:44
tu vorbeste despre ce poti si ce apuci..daca o sa comenteze cineva atunci o sa te opresti... :D
Cinemania
15 Jan 2005, 22:12
"The King of Queens" RUUUUUUUUUUUUUULESSSSSSSSS!!!!! and so is Jerry Stiller!!!!
who??
care ii ala?!
m-am adus aminte de awesom-o...am murit la episodul ala :))))
Cinemania
17 Jan 2005, 02:01
who??
care ii ala?!
m-am adus aminte de awesom-o...am murit la episodul ala :))))
la King of Queens te refereai?! daca da, atunci...
nu stiu daca e dat pe vreun post de la noi...eu l-am urmarit timp de vreo 3 ani pe RTL 2
in curand sper sa-l fac rost pe DVD
tin minte shi eu zilele bune cand urmaream nemtzii in prostie:rtl,rtl2,pro7,sat1,etc erau destule...acuma nu mai dau nici un psot german...dau toate kkturile(etno,romantica,shi mai sunt cateva) shi nu fac nik. fucking assholes...
----
a-m utat peste el.....pare interesant...dar tu vb germana!? ,ca aia aveau obiceiul ca la fiecare emisiune,serial sa traduca in limba lor...
Cinemania
18 Jan 2005, 00:04
vorbesc, vorbesc :D
cat despre faza cu sincronizatul a tot ce inseamna film/serial, asa e, nimic nu le scapa la nemtalai...la faza asta nu-i prea suport...macar bine ca au actori buni care se ocupa de dublatul vocilor...de voie, de nevoie, a trebuit sa vad King... pe nemteste, dar si asa tot m-am spart de ras :D
tin minte cum ma chinuiam sa inteleg cate ceva cand dadeau la nemti bundy...mai prindeam eu,dar de lumte imi prindeam parul...greu de tot germana asta ,dar imi place
Cinemania
18 Jan 2005, 17:58
e mai faina dupe ce o inveti :D
in fine...mai nou nu ma uit aproape deloc la filme pe nemti, tocmai din cauza sincronizarii si am inceput sa nu mai suport ideea ca o "gramada" se duce dracului daca te utit la film in varianta dublata
cand eram mai mic ma uitam la filme pe nemti de-mi sareau ochii din orbite; voiam sa vad tot se poate...acum am lasat-o super moale...e mai usor decat acum cativa ani sa faci rost de una alta
HBO-ul a luat Joey. Incepe de luna asta, dar nu stiu de cand.
Longshot
06 Feb 2005, 19:17
erm.dude :? ...a inceput de o luna p hbo, joey.
Acum am vazut reclama... Err.. i don't give a shit anyway. Nu-mi place
Gaandalf
07 Feb 2005, 08:15
joey era personajul preferat in friends ... in acest serial nu are nici o treaba. Ba' chiar ma enerveaza. In acele 10 serii cu acei oameni a fost de nota 10 - acum serialul JOEY mi se pare un jeg. :sick:
Din cele 15 episoade pe kre le-am vazut ... unul singur m-a facut sa rad shi acela este ep. 11 cu Craciunul ... in rest NADA. :sick:
:( Pacat!
Longshot
07 Feb 2005, 08:30
o sa mi se dea in cap, dar mie nu imi placea friends.nu mi se pareau deloc misto personajele alea.exceptia era joey care mi se parea ca face tot farmecul showului.
"joey" e scris prost rau de tot, insa e clar ca saracul matt le blanc face tot ce poate.oricum, imi plac personajele/actorii mult mai mult ca in friends.
asta nu inseamna ca ma uit sapt de saptamana.un episod acolo, un episod pe pc, cand mai am timp.
Gaandalf
07 Feb 2005, 08:39
oricum, imi plac personajele/actorii mult mai mult ca in friends.
E grav atunci ... imi pare rau dar gresheshti enorm knd faci o asemenea afirmatzie.
Te rog frumos sa te uitzi k joey este presarat cu personaje care nu sunt deloc bine conturate. Zic una .. fac alta. Zic k sunt intr-un fel dar pana la urma personajul se schimba shi devine fals shi artificial.
Dk ai vazut doar cateva episoade din friends nu potzi sa-i compari pe actorii din friends cu cei din joey. Eu am vazut tot - shi din friends shi din joey shi friends e clar superior din toate punctele de vedere.
Acolo aveam de toate:
- de la comic de situatzie la comic de limbaj la romantza shi apoi amestecate shi armonios imbinate...
In Joey - se pune prea mult accent pe prostia lui joey shi se ignora multe alte chestii pe kre nu vreau sa stau sa le inshir k's prea multe.
Tzi-ash recomanda nishte episoade extra la friends prezentate de Conan O'Brien sa vezi akolo ce inseamna friends.
Longshot
07 Feb 2005, 08:59
friends e clar superior din toate punctele de vedere.
Acolo aveam de toate:
- de la comic de situatzie la comic de limbaj la romantza shi apoi amestecate shi armonios imbinate...
In Joey - se pune prea mult accent pe prostia lui joey shi se ignora multe alte chestii pe kre nu vreau sa stau sa le inshir k's prea multe.
pai toate astea tin de exact ce am zis mai sus.scenariul.sitcomurile pe asta se bazeaza.daca as fi scris eu la seinfeld de exemplu, si nu larry david nu stiu cat de mult succes ar mai fi avut, indiferent cat de criminali erau actorii.
de asta spun eu ca joey e mult inferior si friends e mai complet si mai slefuit.
cat despre faptul ca imi plac actorii mai mult, nu stiu cum poti sa afirmi ca gresesc enorm.in fond, asta e subiectiv.imi place de exemplu mai mult drea de matteo decat, uite, courtney cox, careia nu-i gaseam nici un farmec, nimic. (nu neaparat vorbind de "looks" )
si e adevarat ca nu am vazut toate epis. din friends (am vazut cam 40% din episoade) dar majoritatea amicilor mei iubesc serialul si am vazut tot ce considerau ei, episoade reusite.daca as vedea si restul m-as tortura singur.pur si simplu prefer altele.(sports night, arrested development, scrubs s.a.)
Gaandalf
07 Feb 2005, 09:04
imi place de exemplu mai mult drea de matteo decat, uite, courtney cox, careia nu-i gaseam nici un farmec, nimic. (nu neaparat vorbind de "looks" )
stai calm ... k courtney cox khiar m-a convins k poate sa fie enervanta deshi era doar un rol ... cleaning maniak ... shi phoebe ma mai enerva dar chestia e k cei 6 se completau unul pe altul ... shi tocmai asta a functzionat asha bine...
Denis_stelistu
10 Apr 2005, 21:37
Sitcomuri americane:Joey mi s-a parut destul de hazliu.
Familia Bundy mi se pare un serial de trei stele
Prietenii Tai mi se pare cel mai tare sitcom american.
sitcomuri romanesti
La bloc:cel mai tare dintre toate
Trasniti in NATO:Al doilea sitcom tare din Romania.
Pitici si tatici o sa revina peste ceva vreme.
Divertis este unul din preferatele oamenilor.
sitcomuri romanesti
U gotta pe sh*iting me...com'one...are is cele mai tari?
Doamne fereste...alea is cele mai tampite seriale pe care leam vazut vreodata...si Numai Iubirea la fel...
te rog sa iti schimbi parerea despre serialele astea romanesti...atrag numai prostia in fata televizorului...
Denis_stelistu
10 Apr 2005, 22:31
sitcomuri romanesti
Doamne fereste...alea is cele mai tampite seriale pe care leam vazut vreodata...si Numai Iubirea la fel...
te rog sa iti schimbi parerea despre serialele astea romanesti...atrag numai prostia in fata televizorului...
Numai "prostia" iubirea este telenovela,nu sitcom si daca vrei sa stii La bloc si Trasniti in Nato sunt niste sitcomuri adorate de oameni.
Sm�agol-Gollum
11 Apr 2005, 21:18
Numai "prostia" iubirea este telenovela,nu sitcom si daca vrei sa stii La bloc si Trasniti in Nato sunt niste sitcomuri adorate de oameni.
care oameni ba? ce chioro-surdo-muti? :P
sitcomuri romanesti
Nu's adorate de nimeni...numai de prostie...te rog sa ma crezi...
GhitzaCartitza
22 Apr 2005, 19:41
Mie mi-a placut Seinfeld si Familia Bundy. Spectacolele de stand up comedy va plac? Mie mi se pare genial Chris Rock.
Denis_stelistu
23 May 2005, 10:14
Un nou sitcom nerecomandat sub 16 ani :huh: cu cele trei fete din LA BLOC.Primul episod a fost tare,pacat ca nu au fost aratate "sanii"lui Mimi in fata camerelor.Ar mai fi crescut audienta in urmatoarele episoade.
Adina,la fel de innebunita dupa sex.
8,4/10
pacat ca nu au fost aratate "sanii"lui Mimi in fata camerelor.
Corect...dar nu si gramatical... :)
Gaandalf
23 May 2005, 16:59
voi sunteti cu capu ? snuff la serialu' La Bloc ? cum sa va placa mah asha ceva ? grav... foarte grav! ;)
voi sunteti cu capu ? snuff la serialu' La Bloc ? cum sa va placa mah asha ceva ? grav... foarte grav! ;)
Faza e ca nici nu m-am uitat...am zis corect...pentru ca asa ar fi fost, audentia...hai ca si tu ai vrea sa vezi "sanii" lu mimi
Denis_stelistu
23 May 2005, 21:16
Poate printr-o minune,fetele vor accepta sa se dezbrace in fata camerelor.
nu de tot.Dar oricum,serialul e tare.O sa-l vad pe tot.
Gaandalf
23 May 2005, 21:38
Faza e ca nici nu m-am uitat...am zis corect...pentru ca asa ar fi fost, audentia...hai ca si tu ai vrea sa vezi "sanii" lu mimi
de la mimi la a linge in cur acest serial ... e un drum lung my dear mono.
Sm�agol-Gollum
24 May 2005, 22:06
Un nou sitcom nerecomandat sub 16 ani :huh: cu cele trei fete din LA BLOC.Primul episod a fost tare,pacat ca nu au fost aratate "sanii"lui Mimi in fata camerelor.Ar mai fi crescut audienta in urmatoarele episoade.
Adina,la fel de innebunita dupa sex.
8,4/10
when is this piece of crap?
de la mimi la a linge in cur acest serial ... e un drum lung my dear mono.
Drum pe care nu am sa-l fac si nici nu l-am facut...i'm not going to ruin my brain cu un alt La Bloc plin de data asta de craci, decolteuri, mini fuste etc...
Denis...e mult mai bun serialul Baieti "nu asa de" Buni decat kktu asta de serial facut in studiou...
Denis_stelistu
25 May 2005, 09:41
Pai,mai cam blocat.As zice jumi-juma.KKT asta poate iti arate ceva,"actiune".Dar si Baietii sunt tari.
Gaandalf
25 May 2005, 17:34
Pai,mai cam blocat.As zice jumi-juma.KKT asta poate iti arate ceva,"actiune".Dar si Baietii sunt tari.
"m-ai" ales cu ep. nr 5 care a fost "spectaculos" ... :sleep:
Denis_stelistu
30 May 2005, 10:55
Ce episod mai klumea din Fete cu lipici.Mai ales faza de sfarsit cu Papadopol si Luciu cand o patase pe sani.
Pu,iar nu s-a aratat nimic interesant.Dar actiune mare.
Denis_stelistu
06 Jun 2005, 11:38
Actiune mai mare la caseta.Dar oricum,numai Mimi se dezbraca de tot,daro parte nu o arata in fata camerelor.Dar oricum,un episod destul de bun,dar se tot vorbeste despre sex.
raven_man
17 Jun 2005, 22:49
mai baieti are cineva malcolm and eddie ? ca de nu caut de vreo cateva luni si nu gasesc pe niciunde.... :((
Da fete cu lipici a fost un sitcom da'ar fi fost mai tare dac' s-ar fi futut mai mult si ne-ar fi aratat mai in detaliu cum si-o tag.Oricum i-un post copilaresc da'are prog.porno bune ca si cel cu lesbienele alea care se tot ling in pizda.:x
Ma refeream la a+ si am scis tag in loc de trag. :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.