PDA

View Full Version : Intrebare pt Emanuel

pisi
11 May 2004, 20:32
As dori sa stiu unde se distribuie revista Cinemagia in orasul Oradea. O gaseam la unul din cinematografe, dar...s a inchis. Cel de al doilea cinema s a inchis si el iar la cel de al treilea nu exista revista. La Multiplex nu este, la Hollywood Music&Film nici atat. Se mai distribuie undeva? Multumesc.

emanuel
12 May 2004, 12:50
Noi am trimis 100 buc. luna aceasta direct la Cinema Libertatea din Oradea.
Ar trebui sa intrebi direct la ei daca le-au primit.

De distributia in centrele de inchirieri casete video, se ocupa Prooptiki Romania.

pisi
12 May 2004, 14:53
Mersi pentru raspuns. Faza e ca exact Libertatea e unul din cinematografele care s a inchis. Acolo nu mai e nimeni ghiseele sunt inchise, e liniste si pace. Ce-or fi facut cu revistele...numai eu stiu. O sa mai merg in recunoastere pe acolo. Mersi oricum.

Cristache
12 May 2004, 17:01
As dori sa stiu unde se distribuie revista Cinemagia in orasul Oradea. O gaseam la unul din cinematografe, dar...s a inchis. Cel de al doilea cinema s a inchis si el iar la cel de al treilea nu exista revista. La Multiplex nu este, la Hollywood Music&Film nici atat. Se mai distribuie undeva? Multumesc.

Sa inteleg ca Oradenii nu se mai duc la Cinematografe ?
Din pacate nu e singurul oras in care se inchid cinema-urile.

Dan Gerose
21 May 2004, 15:12
Nu ar trebui sa faci un topic "Voi despre regizori", pentru ca tot gasesc topic-uri cu regizori la rubrica Actori ?

emanuel
21 May 2004, 17:14
O sa modificam luni titlul rubricii in "voi despre actori si regizori"... E bine asa?

Leonard
21 May 2004, 17:23
O sa modificam luni titlul rubricii in "voi despre actori si regizori"... E bine asa?

cred ca ar trebui categorii separate totusi.

raptor
21 May 2004, 20:52
Perfect de acordcu Leonard.Sa nu amestecam capra cu varza.

Freaak
23 May 2004, 08:39
Mie dupa ce mi s-a incarcat site-ul mi-a aparut jos in stanga, in loc de "Done", "Done, but with errors". Cat despre forum nici luminitele la ce era completat nou n-au aparut. Si pe deasupra se incarca si greu. E de la voi sau de la conexiunea mea?

raptor
24 May 2004, 12:52
E conexiunea.

KORBEN
25 May 2004, 19:32
sustin pdv-ul lui leonard
se pa rat!

Leonard
25 May 2004, 23:00
intre timp a trecut o zi de luni si nu s-a intamplat nimic in privinta asta.

KORBEN
26 May 2004, 14:19
se cere aplicarea urgenta de sanctiuni economice