PDA

View Full Version : Charlize Theron

Cristache
05 May 2004, 17:56
Cum spuneam - doua mari semne de intrebare:

1. Charlize Theron - o actrita foarte bun sau un sex-simbol (gen Marilyn Monroe) care nu a facut decat sa prinda un rol bun ?
2. Cum se poate ca o superbitate de femeie, cum e Charlize, sa fie in tandreturi pe ecran cu atat de multi actori chipesi ( Keanu Reeves, Tobey maguire, Joaquin phoenix, Marc Wahlberg, Ben Affleck, Gary Sinise, James Spader sau Al Pacino) si sa-si petreaca viata cu o uratenie cum e Stuart Townsend ?

BeNnY
05 May 2004, 19:05
Mi s-a parut ca a interpretat foarte bine rolul din Monster! Multi au zis ca "ia uite ba au uratit-o si i-au dat oscaru" ... ei bine nu e asa! Pentru uratenie nu da nimeni Oscar!

Leonard
05 May 2004, 19:06

1. Charlize Theron - o actrita foarte bun sau un sex-simbol (gen Marilyn Monroe) care nu a facut decat sa prinda un rol bun ?

2. Cum se poate ca o superbitate de femeie, cum e Charlize, sa fie in tandreturi pe ecran cu atat de multi actori chipesi ( Keanu Reeves, Tobey maguire, Joaquin phoenix, Marc Wahlberg, Ben Affleck, Gary Sinise, James Spader sau Al Pacino) si sa-si petreaca viata cu o uratenie cum e Stuart Townsend ?

1. o actrita buna.
2. E problema ei cu cine-si imparte viata. Dovedeste ca nu este oportunista ca alti actori/actrite celebrii care traiesc impreuna tot cu vedete la fel de celebre ale show-bizului doar de ochii lumii, pentru imagine. Relatia Cruise-Kidman n-a rezistat se pare. Nu stiu cine-i Stuart ala si cum arata dar ce conteaza ce parere are publicul, atata timp cat ei ii place? unii o considera urata pe Jennifer Aniston, nevasta lu Brad Pitt, so what?

BeNnY
05 May 2004, 19:12
Yup... Nu cred c-ar trebui noi sa ne bagam in treaba ei... Gusturile in privinta barbatilor/femeilor chiar ca nu se discuta, se accepta

patraulea
05 May 2004, 19:42
Excelent rolul din Monster.O actrita f.buna care pana la acest rol nu a excelat.O priveste pe ea cu cine o arde si unde anume.
Barfe de culise,povesti pt.ziaristi lesinati care nu mai au ce publica!
:D :D :D

TLD
05 May 2004, 19:46

1. O actrita buna desi este doar la inceputul carierei.. De urmarit viitoarele ei filme! Si urmatoarele ei oscaruri... :P
2. Din partea mea poate sa fie si cu mine atata timp cat joaca bien si arata EXTRAORDINAR!

Si da sunt fan al ei impreuna cu Naomi Watts...

Ilila
05 May 2004, 19:57
Cum se poate ca o superbitate de femeie, cum e Charlize, sa fie in tandreturi pe ecran cu atat de multi actori chipesi ( Keanu Reeves, Tobey maguire, Joaquin phoenix, Marc Wahlberg, Ben Affleck, Gary Sinise, James Spader sau Al Pacino) si sa-si petreaca viata cu o uratenie cum e Stuart Townsend ?
Stuart T. este un irlandez simpatic!! 8) Eu zic ca Charlize a facut o alegere cum nu se poate mai buna... :D e singura relatie hollywoodiana care m-a facut sa fiu un pic invidioasa.

BeNnY
05 May 2004, 20:04
Nu mi se pare urat Stuart T. ... Poate doar ca e cam scund :D

Cristache
05 May 2004, 22:56
Hai ma dati-o naibii. Nu zic sa-si fi tras un gagiu curvar gen Colin Farrell sau mai stiu eu cine, dar poate un Johhny Deep, Tobey Maguire, chiar si Keanu Reeves. Townsend ala e vai mama lui, spre deosebire de ceilalti. Si nici nu e mare vedeta.

Ilila
06 May 2004, 01:35
Stuart este un tip OK ;) din toate punctele de vedere... chestia cu faima si succesul... nu cred ca acestea te fac mai uman (sau umanist :D ).

Leonard
06 May 2004, 01:38
Hai ma dati-o naibii. Nu zic sa-si fi tras un gagiu curvar gen Colin Farrell sau mai stiu eu cine, dar poate un Johhny Deep, Tobey Maguire, chiar si Keanu Reeves.

Johnny e cu Vanessa Paradis, Keanu e gay, Tobey e nesuferit. Parerea mea!

ogto
06 May 2004, 06:14
Imi place Charlize Theron. She is freakin gorgeous! Joaca bine si are un Oscar. Am auzit ca la 14 ani a vazut cum maicasa si-a omorat sotul... Nasol... La Oscaruri s-a sarutat cu ala care prezenta premiul, cam freaky, probabil era 'excited' :D

Cristache
06 May 2004, 09:27
Imi place Charlize Theron. She is freakin gorgeous! Joaca bine si are un Oscar. Am auzit ca la 14 ani a vazut cum maicasa si-a omorat sotul... Nasol... La Oscaruri s-a sarutat cu ala care prezenta premiul, cam freaky, probabil era 'excited' :D

S-a sarutat cu Adrien Brody pentru continua lantul slabiciunilor dupa ce anul trecut ala s-a sarutat, sau mai bine spus a sarutat-o pe Halle Barry.

Sm�agol-Gollum
06 May 2004, 21:47

S-a sarutat cu Adrien Brody pentru continua lantul slabiciunilor dupa ce anul trecut ala s-a sarutat, sau mai bine spus a sarutat-o pe Halle Barry.

shi a sarutat-o cu foc!!!! :love: :love:

patraulea
08 May 2004, 13:10
Lasati-o ma sa se sarute cu oricine!Oricum,la aia nu conteaza cine cu cine sau ce!
8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum
08 May 2004, 22:13
!Oricum,la aia nu conteaza cine cu cine sau ce!
8) 8) 8)

ce vrei sa insinuezi?

BeNnY
08 May 2004, 22:14
Lasati-o ma sa se sarute cu oricine!Oricum,la aia nu conteaza cine cu cine sau ce!
8) 8) 8)

Cred ca e exact invers... Mai mult conteaza la ei!

patraulea
09 May 2004, 10:23
Vedetele ati vazut ca umbla fiecare cu altcineva pt. o perioada de timp,dupa care se schimba.O fac si pt.imagine,dar o fac si pt.ca se plictisesc repede unul de celalalt.ASta am vrut sa "insinuez."
8) 8) 8)

BeNnY
09 May 2004, 10:26
Vedetele ati vazut ca umbla fiecare cu altcineva pt. o perioada de timp,dupa care se schimba.O fac si pt.imagine,dar o fac si pt.ca se plictisesc repede unul de celalalt.ASta am vrut sa "insinuez."
8) 8) 8)

Da, ai dreptate. Imi place la Charlize Theron ca nu e genul care face din-astea... Eu spre exemplu habar n-aveam cu cine e si sincer ma bucur! Good for her!

patraulea
09 May 2004, 10:36
Da.Se pare ca ea face parte din categoria celor"cuminti".Problema e pt.cat timp.Sau poate ca inca nu are statul de supervedeta si-si vede lungul nasului!
;) ;) ;)

Cristache
09 May 2004, 17:46
Da.Se pare ca ea face parte din categoria celor"cuminti".Problema e pt.cat timp.Sau poate ca inca nu are statul de supervedeta si-si vede lungul nasului!
;) ;) ;)

Bine spus ! Acuma mie imi pare rau ca nu sunt star la Hoolywood ca sa o invat pe micutza Charlize ce si cum, sau macar Adrien Brody sa fi fost.

patraulea
09 May 2004, 17:53
Cristache a spus:
Bine spus ! Acuma mie imi pare rau ca nu sunt star la Hoolywood ca sa o invat pe micutza Charlize ce si cum, sau macar Adrien Brody sa fi fost.

Cine te opreste dom'le?Baga un bilet de avion pt.America,da vezi ca nu poti din Rom,fa si tu o escala prin Europa si apoi directia -Charlize!
Poate cine stie,iese ceva!
8) 8) 8)

Cristache
09 May 2004, 22:16
Cristache a spus:

Cine te opreste dom'le?Baga un bilet de avion pt.America,da vezi ca nu poti din Rom,fa si tu o escala prin Europa si apoi directia -Charlize!
Poate cine stie,iese ceva!
8) 8) 8)

Prima parte era sa o fac dar, acum iti spun un secret ca de la student la student, cand am auzit ca un masterat pe acolo costa 75.000 de para, am inghitit in sec si am zis "nu, multam" si "Charlize poate sa mai astepte".
De fapt, Charlize nu prea e in primele locuri din topul preferintelor mele, dar e cea mai cunoscuta la momentul actual. De exemplu: as renuntza la ea imediat pentru Sophie Marceau.

patraulea
10 May 2004, 11:36
Nu ai gusturi rele deloc!
De ce dracu costa atat de mult un master?75.000 de para?Enorm de mult!
Poate la Harvard sau Yale?
:w00t: :w00t: :w00t:

Cristache
10 May 2004, 12:18
Nu ai gusturi rele deloc!
De ce dracu costa atat de mult un master?75.000 de para?Enorm de mult!
Poate la Harvard sau Yale?
:w00t: :w00t: :w00t:

75.000 de para la Colorado, Phoenix, Belville sau inca una. E 30.000 anul de studiu iar masteratul tine 2 ani jumate. Alta varianta: sa stau 6 luni pe acolo ca sa-mi obtin rezidentiatul si costurile s-ar reduce la o treime. Dar asta ar insemna 25.000 de para, care e totusi enorm pentru unul ca mine. Din cauza asta singurii straini de pe acolo sunt germani, canadieni, englezi si asiatici la greu.

Sm�agol-Gollum
10 May 2004, 22:18
voi de la theron ati ajuns la masterat....?

patraulea
10 May 2004, 22:35
Prea mult pt.unii asa lesinati ca noi!

:lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum
10 May 2004, 22:37

:lol: da' ce...te consideri un lesinat? :lol:

patraulea
10 May 2004, 22:51

:lol: da' ce...te consideri un lesinat? :lol:

Pana in momentul in care voi avea in banca 50.000 de dolari,eu unul sunt un "lesinat".Asta nu inseamna ca si tu esti la fel.Era vorba de noi,cea mai mare parte a romanilor......Din punctul asta de vedere,lesinati e chiar prea mult spus.Asta asa,ca sunt finut!

Cristache
11 May 2004, 00:56

Da fratzie, dar daca ajung in State ii trag o vizita lu" Charlize, poate cine stie. Ce , numa' Ashton Kutcher sa faca faze dintr'astea ?

Sm�agol-Gollum
11 May 2004, 21:56

Da fratzie, dar daca ajung in State ii trag o vizita lu" Charlize, poate cine stie. Ce , numa' Ashton Kutcher sa faca faze dintr'astea ?

da' ce faza a facut ashton?

Cristache
11 May 2004, 23:24
Pentru ca nu mi se pare un actor prea bun, parerea mea e ca s'a bagat cu Demi doar ca sa-si mai creasca cota si sa prinda ceva filme bune. Parerea mea.

blitz43
12 May 2004, 10:02
Pentru ca nu mi se pare un actor prea bun, parerea mea e ca s'a bagat cu Demi doar ca sa-si mai creasca cota si sa prinda ceva filme bune. Parerea mea.

hai bah sa fim seriosi...
tu nu te-ai baga pe Demi?
chestia e ca trebe sa te si scoti dupa un timp... :sick:

Cristache
12 May 2004, 10:44

hai bah sa fim seriosi...
tu nu te-ai baga pe Demi?
chestia e ca trebe sa te si scoti dupa un timp... :sick:

Partea cu Demi e cadoul in plus. Cumparati o firma buna care sa va ajute in cariera si primiti cadou, gratuit, o femeie buna pentru acasa.

patraulea
12 May 2004, 11:23
Bravo Cristache!Imi place ce spui!Eu ma gandeam la alta comparatie legata tot de imagine:uitati-va la nevasta lui Seuleanu(presedintele Radiodifuziunii Rom).Urata,grasa,mai batrana cu 20 de ani ca el.De ce a luat-o o sa intrebati?Pt.imagine,relatii&Co.Acum,dupa ce l-a ridicat,ii da cu piciorul si divorteaza.Treburile americanesti se intampla si pe la noi....
8) 8) 8)

Cristache
12 May 2004, 13:39
Bravo Cristache!Imi place ce spui!Eu ma gandeam la alta comparatie legata tot de imagine:uitati-va la nevasta lui Seuleanu(presedintele Radiodifuziunii Rom).Urata,grasa,mai batrana cu 20 de ani ca el.De ce a luat-o o sa intrebati?Pt.imagine,relatii&Co.Acum,dupa ce l-a ridicat,ii da cu piciorul si divorteaza.Treburile americanesti se intampla si pe la noi....
8) 8) 8)

Sti care e chestia cea mai nashpa. Am avut o relatie cu o tipa a carei familie este mult mai bogata decat a mea. La inceput n-am fost de acord, dar nu te duce tata socru in fiecare zi cu Mertanu la scoala si te plimba cu Chryslerul pe la munte. Dar, cu timpul am inceput sa ma indragostesc de ea. Si in vara trecuta totul s-a terminat dar mi-a parut mai rau decat ma asteptam.
Prin intermediul ei le-am cunoscut pe Jojo si Kitty Cepraga si am petrecut de cateva ori in cluburi in care stai 4 luni pe lista de asteptare ca sa intri si tu o data.

blitz43
12 May 2004, 13:49
ce dreaqu ii aici?
DIN DRAGOSTE?
bre raducule, unde esti? :((

Cristache
12 May 2004, 16:58
ce dreaqu ii aici?
DIN DRAGOSTE?

Din Dragoste, ma indragostisem de Chryslerul ala, ce bine arata si finut era la mers.
Nu e Din Dragoste, e Casatorie Indirect. Sau Sot si Sotii

Sm�agol-Gollum
12 May 2004, 21:54
ce dreaqu ii aici?
DIN DRAGOSTE?

lasa mai baietii sa se destainuie... :)

BeNnY
12 May 2004, 22:11

S-a impuscat, da-l dracu'!

patraulea
12 May 2004, 22:25
Imi pare rau dom'le pt.tine!
Lasa ca ai timp !Poate vine prin Romania Uma si iese ceva!Sau nu-ti place gagica?
Legat de viata ta,ma mira faptul ca o povestetsti cu atata nonsalanta!Daca poti,bravo tie!
8) 8) 8)

Pinky
07 Aug 2004, 11:17
Hmm... azi e ziua ei de nastere... 29 ani! Incredibil as putea spune, la felul in care arata :o . Deci la multi ani & cat mai multe roluri bune!

Sm�agol-Gollum
07 Aug 2004, 23:10
Hmm... azi e ziua ei de nastere... 29 ani! Incredibil as putea spune, la felul in care arata :o . Deci la multi ani & cat mai multe roluri bune!

well....happy birthday!! :happy:

BeNnY
07 Aug 2004, 23:15

Eu ii dadeam 24-25

CHRISTina
09 Sep 2004, 11:51
1. E o acrita foarte buna (si frumoasa 8) )

2.Ma bucur ca are o relatie stabila. Daca il iubeste pe cel care pe care l-a ales inseamna ca e fericita cu el. Asta conteaza la urma urmei!
P.S. Mie mi se pare ca e un tip simpatic

Pinky
09 Sep 2004, 12:22
Stuard Townsend e foarte simpatic & dragut si chiar mi se pare ca se potrivesc.

X5
10 Sep 2004, 19:44
Ai dreptate se potrivesc de minune :love:

Blue
11 Oct 2004, 16:19
Este o femeie superba, rolul din Monster dovedeste ca este si o actita foarte buna.

lollipop
12 Oct 2004, 00:06
actrita buna

stuart nu e chiar asa de rau

jennifer aniston shi mie mi se pare urata shi afectata

jackpot
12 Oct 2004, 14:31
Ii buna bre... si la suflet si la toate.
A urcat rapid in topul preferintelor.
La multi ani...cu intarziere.
Sper sa isi dea seama ca i-am urat "LA MULTI ANI".
Daca nu s-o anuntati bine?

Cristache
12 Oct 2004, 22:21
Gata mah, lasa-ti-o pe Charlize in pace ca e ocupata, tre sa-si mai castige si ia rolurile prin filme. Imi pare rau ca e in aceeasi zodie cu mine, si ... la 29 de ani cum vroiai sa arate ? Ca la 40 ?

lynx
14 Oct 2004, 18:59
Ati vazut cat de schimbata era Charlize in Monstru? Faptul ca a acceptat sa joace un alt fel de rol, nu unul de ”tipa frumoasa si sexy” dupa cum i s-ar fi potrivit, spune ca este o actrita foarte buna. Iar pentru un actor schimbarea de registru este un lucru foarte important, ca daca o tinea numai cu roluri de ”frumuseti” pe la 40 de ani i se cam rupea filmu. Asa, a demonstrat ca se descurca si in pielea unui personaj ciudat.

Blue
15 Oct 2004, 13:22

1. Cel mai bun rol din viata ei a fost in Monster, iar acolo numai sexy nu era.
2. Jumatate din actorii scrisi de tine nu sunt asa de hot ( Joaquin Phoenix -Buza Fripta, Al Pacino - Marfa Perisata, Gary Sinise - Arata ca bunicamiu , Tobey Maguire - Tocilarul) . Nu stiu cu cine se intalneste, dar daca mai e cu avocatul ala cu care a fost la premiile oscar e super ok.

Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 22:33
jennifer aniston shi mie mi se pare urata shi afectata

oh no!! she's good! yesss precioussss!

Nazgulu'
08 Dec 2004, 19:25
A jucat frumos in Sweet November(desi nu mi-a placut filmul, am indragit rolul ei), The Cider House Rules si Devil's Advocate fiind alte 2 filme care merita mentionate. Din pacate n-am prins Monster inca.
Totusi, cariera ei nu exceleaza prin nimic, o ajuta foarte mult frumusetea, insa nu este o actrita exceptionala. De discutat sunt si rolurile care le accepta(desi cred ca aici este mai mult de vina impresarul ei). O cariera ca oricare alta, cu ceva mai multe plusuri decat minusuri, saltata de o frumusete iesita din comun in opinia mea.

Un rol in care nu mi-a placut deloc este cel din The Astronaut's Wife, unde nu a fost deloc convingatoare, probabil din cauza scenariului si felului in care atmosfera filmului(caracterizata de suspans) trebuia intretinuta. Nu mi-a placut, pentru mine a fost o mare dezamagire.

Nazgulu'
13 Dec 2004, 23:25
Tocmai am terminat de vazut Monster, un film in care Charlize Theron depaseste cu mult orice rol anterior. Bravo ei, a reusit ce putine actrite frumoase reusesc, sa aiba curajul sa renunte la frumusete si sa incerce sa impresioneze prin felul in care isi duc la capat rolul. Bine, foarte bine jucat!

Cinemania
06 Jan 2005, 01:31
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Cinemania
06 Jan 2005, 01:31
pentru Charlize, desigur :D

VladRock
29 Jan 2005, 22:56
Sincer,nu ma intereseaza barbatul din viata ei.Ma cam oftic ce-i drept ca nu-s io ala.Nu ma deranja sa fiu si io asa de urat,dar sa am o femeie ca Charlize.Iar ca actrita,e destul de buna ,dar nu se numara printre preferatele mele.

Adevaru-i ca Monster m-a tinut atent pe tot parcursul nu numai ca e ea buna,dar a jucat excelent si rolul i s-a potrivit neasteptat de bine

Denis_stelistu
08 Apr 2005, 21:52
Charlize Theron o actrita care nu m-a cam impresionat.Am vazut ca s-a sarutat cu unu la Oscare parca.doar pentru ca a luat Oscarul pentru Monster asta nu inseamna ca e o actrita buna.Mie nu-mi place cum joaca.

BLACK-SPIDER
17 Jun 2005, 11:08
Actrita Buna,mi-a placut in Sweet November si in Pact cu diavolul,in amandoua a jucatalturi de Keanu Revees

jediklaus
23 Aug 2005, 02:53
Deh, cam târziu mã bag ºi eu în seamã pe aceastã temã. Dar, chiar aºa: Charlize Theron mã bagã în boalã cu ochii ãia miºto de tot. Nici nu ºtiu dacã îs albaºtri sau verzi. Oricum, cu asta rãmân ºi pace bunã! Despre Stuart, de ce dracu' ziceþi cã este urât? Este actor, ARE BANI LA GREU (eh, asta e!!), ce-i mai trebuie frumuseþe? Sã o concureze pe nevastã-sa?

qwerty
01 Sep 2006, 09:49
Charlize Theron va interpreta rolul principal in pelicula "Battle in Seattle", primul lungmetraj al logodnicului ei, actorul Stuart Townsend. Castigatoarea Oscarului pentru prestatia din filmul "Monster" s-a indragostit de Stuart in 2002, cand au jucat impreuna in "Trapped". Actrita a anuntat ca se va marita numai atunci cand vor avea voie sa se casatoreasca si minoritatile sexuale.

Dea_Tofog
10 Oct 2006, 11:13
cred ca este cea mai frumoasa actrita de la Hollywood... dupa parerea mea o depaseste p Jolie.