View Full Version : Forumisti de mana a doua, afara!
Cati dintre forumistii inregistrati ar trebui dati afara? Propuneti nume si anexati motive.
Eu unul sunt nou si poate fiindca nu stiu exact cum stau lucrurile p-aici o sa ma propuneti cu totii. Nu ma supar, asa macar stiu ca ati auzit de mine macar o data.
Ionutz55
01 May 2004, 20:03
Daca erai tu in locul lui emanuel dadeam de dracu, nu gluma :D
Din pacate pt tine nu cred ca voi zbura doar ca vrei tu.
Iar in plus topicurile de fotbal, f1, muzica, sunt la cafenea unde putem vb ce vrem, chiar si altceva in afara de film
Iar oameni cu care am conflicte foarte des esti tu benny ( conflicte decalnsate mai ales de tine) si mightwane (care nu stiu ce are cu mine si asta de cand am vb pe yahoo cu voi) , in rest poate cu inca 2 forumisti, dar alea au fost trecatoare.
Dar fami si tu pe plac si nu mai raspunde la mesajele mele daca te deranjeaza
... straduinta e meritul recunoscut al celor mici (invatacei).
Un topic foarte controversat :D :P
tot ceva de genu simpatic-antipatic(mai mult spre antipatie de data asta daca o luam la o mica analiza)
nu stiu,nu ma bag,incerc sa ma adaptez(cum zicea shi benny)
Nightwane
02 May 2004, 09:18
Iar oameni cu care am conflicte foarte des esti tu benny ( conflicte decalnsate mai ales de tine) si mightwane (care nu stiu ce are cu mine si asta de cand am vb pe yahoo cu voi)
*YAWN* booooooriiiiiing....
PoliFanAthic
02 May 2004, 10:19
Sunt de-a dreptul constructive, criticile astea.
Sa fim seriosi... Chiar credeti ca o sa-i doar pe cei criticati undeva de ce se spuen despre ei?! Indiferenta, si multa aroganta domne pe aici! Ar fi buna o GREVA A POSTURILOR pe aici pe forum! ;) Numa bine!...
Undomiel
02 May 2004, 12:54
si cineva trebuie sa se simta ofensat de acest topic?mai repede sau mai tarziu fiecare dintre noi a scris un post aiurea.si de aia trebuie dat afara?
Cati dintre forumistii inregistrati ar trebui dati afara? Propuneti nume si anexati motive.
Eu unul sunt nou si poate fiindca nu stiu exact cum stau lucrurile p-aici o sa ma propuneti cu totii. Nu ma supar, asa macar stiu ca ati auzit de mine macar o data.
Freaak...cine eshti tu sa decizi cine sa fie dat afara shi cine nu? Gandeshte de 2 ori inainte sa postezi ceva...Domnu` Perfect... :hmm:
Anonymous
02 May 2004, 14:06
Forumul e plin de stupizi care se cer singuri afara norocul e ca o parte din furiosii cu capul gol stau scufudati doar la fanatic
sunt si eu in acesta categorie?
Demona are dreptate, n-am nici un drept. Nu sunt perfect, nu eu hotarasc cine sa iasa, si oricum nimeni nu va iesi. Insa, controversa, non-conformismul ajuta la evolutie. Unii oameni nu-si dau seama insa ca au o hiba pana nu le spune altcineva. Cam asta am vrut sa reliefez, iar alegerea mea pt titlu am facut-o doar ca sa atrag atentia. Daca scriam "Impacare" sau "Pace si iubire" nu dadea clic nimeni. Sa nu credeti ca ma eschivez, nu este deloc asa.
Demona, felicitari pt personalitatea ta. Ii aperi pe toti, fiindca stii ca toata lumea greseste. Aperi interesul general. Esti un fel de "avocat al poporului". Poti sa ma si injuri, nu-mi pasa. Eu unul te felicit.
patraulea
02 May 2004, 21:37
Mi se pare ... unappropriate ca un user asa nou sa faca un asemenea topic... dar fie, sa nu ne uitam la autor.
Pe forum m-as lipsi de parerile lui patraulea apoi ale lui Ionutz... mi se pare ca nu au nimic de zis in legatura cu filmul (mai ales Ionutz) pentru ca acest forum implicit site se numeste CINEmagia nu FORMULA1Magia sau FotbalMagia.
Gollum si Wraith mi se pare ca usor usor se adapteaza la acest forum si "invata"... Cu ei nu mai am nimic insa mai spun cateodata cate o prostie dar trece...
Totusi topic-ul acesta cred ca pana luni cand se intorc moderatorii o sa fie sters :)
Cred ca ai luat-o ca pe un afront personal.O parere trebuie respectata chiar daca nu esti de acord cu ea.Am observat ca sari in sus de cate ori nu-ti convine ceva.Si nu sunt singurul cu care te-ai certat.Dai dovada dupa cum ti-am mai spus de o aroganta
imbecila mixata cu putina prostie.MA lasa rece faptul ca tu consideri ca nu am nimic de zis in legatura cu filmul(nu stiu cum ti-ai dat seama de asta in cateva zile-o dovada in plus ca ai mancat prea mult popcorn).Eu am intrat pe acest forum pt.un schimb de idei.Daca vrei sa inveti ceva,dai drumu' mai draga la scoala!Inclusiv simplul fapt de a nominaliza pe cineva(nume)denota faptul ca te simti "un micDumnezeu"pe aici,cand de fapt cred ca esti un mic c****ios ,care sufera f.mult!Ai fost singurul care a facut asta,inclusiv faptul de a ma ameninta ca ma poti da afara de pe acest site.Esti deosebit de patetic si mai ai multe de invatat in ceea ce priveste modul comportamental!Cat priveste filmul,sa fim seriosi!Uita-te in oglinda scumpule!(daca nu s-a facut bucati/a cata oara?)Ar trebui sa te ingrozesti de ce vezi acolo!
Schema pt.ca fraieri ca tine sa inteleaga:emitator-mesaj-canal comunicareCINEMAGIA(super)-receptor.Flux dus/intors.LA tine e doar dus.Esti DUS mai Benny! :oops: :oops: :oops:
Admit fara rusine faptul ca te-am nominalizat pe nedrept... Am avut o zi ce e drept sa-mi dau seama ca am gresit :) Ai ceva de spus in legatura cu filmul dar adesea te oftici foarte tare si cazi in "pacat" (off-topic). De suferit nu sufar (?!?!). De restul cuvintelor tale ... s-ar potrivi un "i couldn't care less"
Realizez greseala facuta prea tarziu... Chiar daca am fost citat imi voi "cenzura" post-ul
patraulea
03 May 2004, 11:39
Realizez greseala facuta prea tarziu... Chiar daca am fost citat imi voi "cenzura" post-ul
Nu era vorba de nominalizare.Putin imi pasa mie de asta.Era vorba de schimbul de idei.Pana la urma cred ca am divagat eu prea mult.Cred ca nu era cazul.Sa revenim deci la FILM :oops: :oops: :oops:
patraulea
03 May 2004, 11:42
Admit fara rusine faptul ca te-am nominalizat pe nedrept... Am avut o zi ce e drept sa-mi dau seama ca am gresit :) Ai ceva de spus in legatura cu filmul dar adesea te oftici foarte tare si cazi in "pacat" (off-topic). De suferit nu sufar (?!?!). De restul cuvintelor tale ... s-ar potrivi un "i couldn't care less"
Toti suferim,mai mult sau mai putin,pe aici,insa eu unul,prin ceea ce am scris mai sus,in momentul in care ciocaneam la taste,am suferit si eu putin.
:lol: :lol: :lol:
Pentru a avita suferintele si sirul scuzelor, ar trebui sa nu mai fiti "repede maniosi". Cu prietenie.
Gaandalf
03 May 2004, 14:49
Ce manglitura de topic ... :lol: l-a deschis shi nu a dat nici un nume.. eshti cam VARZA mey FREAK!
Vorba lui Nightwane ... BIIIIG YAWN! .... :sleep:
patraulea
03 May 2004, 15:46
Pentru a avita suferintele si sirul scuzelor, ar trebui sa nu mai fiti "repede maniosi". Cu prietenie.
Apreciez sfatul tau.Posibil sa tin cont de el !
:lol: :lol: :lol:
Cred ca acest topic ar trebui lasat sa dispara...
Asa e fratilor, topicul trebe sa dispara. Sunt multumit macar ca patraulea si BeNnY s-au impacat (daca nu cumva doar mi s-a parut mie ca au fost certati, si sper sa fi fost asa). Ii multumesc Demonei si lui Gandalf, care nu stiu de unde a ghicit cum sunt eu de fapt. Eram pus pe fapte rele cand am vazut ca multe raspunsuri de la majoritatea subiectelor fac abatere de la topicurile propuse (eventualele conflicte personale aparand direct pe forum, cand eu am vazut din prima zi din care am intrat un butonas numit "mesaj privat").
Nu stiu daca vorbele mele mai inseamna ceva pentru voi (cel mai mult cred ca nu! si, vorba voastra am cautat-o singur cu lumanarea), dar vreau sa-i felicit pe: Demona (i-am zis de ce), Gandalf de asemenea, pe BeNnY, care stie sa-si ceara scuze si recunoaste cand n-are dreptate (eu unul de acum, fata de el am o mai mare considerare), si nu in ultimul rand, Marcu, singurul cu un sfat util din toata tarasenia asta.
In rest, eu am iesit cel mai prost de pe urma acestui subiect si asta fiindca sunt, si citez: "VARZA"! De acum poate va intelegeti mai bine si nu mai bagati "murati" ca mine in seama decat cand au ceva de zis.
Topicul va apartine, faceti ce vreti cu el. Sper sa fiu ultimul ce trimite mesaj pe topicul de fata.
IMI CER SCUZE! Freaak (v-am spus ca mi se potriveste nickul, asta daca ati citit unde trebuie).
Demona are dreptate, n-am nici un drept. Nu sunt perfect, nu eu hotarasc cine sa iasa, si oricum nimeni nu va iesi. Insa, controversa, non-conformismul ajuta la evolutie. Unii oameni nu-si dau seama insa ca au o hiba pana nu le spune altcineva. Cam asta am vrut sa reliefez, iar alegerea mea pt titlu am facut-o doar ca sa atrag atentia. Daca scriam "Impacare" sau "Pace si iubire" nu dadea clic nimeni. Sa nu credeti ca ma eschivez, nu este deloc asa.
Demona, felicitari pt personalitatea ta. Ii aperi pe toti, fiindca stii ca toata lumea greseste. Aperi interesul general. Esti un fel de "avocat al poporului". Poti sa ma si injuri, nu-mi pasa. Eu unul te felicit.
Okeeeeeeeeey...and for the record...nu injur pe nimeni pana nu sunt injurata. As for you...nu e nevoie sa ieshi de pe forum. Nobody hates you. :) Sau poate te urashte...dar de aia nu trebuie sa-tzi pese tzie! 8)
Nu mi se pare ca te uraste nimeni :) Eu n-am avut nimic cu tine chiar daca nu stiam ca esti Freak, ai vazut. Desi pare ciudat eu am avut ceva cu topic-ul nu cu tine. Nu te-am judecat pe tine in nici un fel... si mie mi se pare ciudat :?
" all this talk of fU CKIN` nonsense"
io zunt de parere aca ar trebui luate masuri
" all this talk of fU CKIN` nonsense"
io zunt de parere aca ar trebui luate masuri
against who.....or what??
Sm�agol-Gollum
03 May 2004, 22:07
cred ca ar trebui inchis topicu....
Lady_Skar
04 May 2004, 08:18
As vrea s-o nominalizez pe tipa aia Lady_Skar.
8)
As vrea s-o nominalizez pe tipa aia Lady_Skar.
8)
Ramai cu dorinta...
emanuel
04 May 2004, 09:10
Si cu asta inchidem topicul, ca nu mai are nici un rost sa continuam o discutie penibila.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.