PDA

View Full Version : CineMagia 1 MAI

raptor
28 Apr 2004, 10:19
Mai sunt vo' 3 zile pina de 1 mai,sarbatoarea preferata a romanilor...cum se descurca cinemagistii in aceasta frumoasa si sfinta zi?Desi nu pica in zi lucratoare anu' asta( :( :( :( )...Oricum,am tras si un chestionar,de preferinta completabil dupa 1 mai...Eu personal ma orientez spre munte anu' asta - sa speram k nu ploua altfel ma enervez.
Condoleantele mele celor care muncesc de 1 mai... :sleep:

WraIth
28 Apr 2004, 10:30
Anu' viitor sper sa fie mai bine,caci anu asta am de inv pt 2 teze :(

blitz43
28 Apr 2004, 11:42
Mai sunt vo' 3 zile pina de 1 mai,sarbatoarea preferata a romanilor...cum se descurca cinemagistii in aceasta frumoasa si sfinta zi?Desi nu pica in zi lucratoare anu' asta( :( :( :( )...Oricum,am tras si un chestionar,de preferinta completabil dupa 1 mai...Eu personal ma orientez spre munte anu' asta - sa speram k nu ploua altfel ma enervez.
Condoleantele mele celor care muncesc de 1 mai... :sleep:

Votez cu muntele....
dar lasa asta, moshule...
ia zi mai bine, tu si MinRep "aveti vreun amestec" in crima aia cu studentul italian...? :((
Cica militia cauta doi tipi, genul rocker! poate, sa-i tunda! ;)
Intreb si eu, nu dau cu paru'! :lol:

raptor
28 Apr 2004, 12:00
Nostim :w00t: Iti fac tie cadou brishca in cauza...

blitz43
28 Apr 2004, 12:03
Nostim :w00t: Iti fac tie cadou brishca in cauza...

hai bah k nu te-ai suparat, nu-i asa?
and the sphincter said.... :lol:
asta a fost buna! :lol:

raptor
28 Apr 2004, 12:16
Normal k nu m-am suparat...mama,ce distrusa era italianca aia...oricum,sa revenim la ale noastre...pakat k atzi votat cum a fost 1 mai inainte sa fie 1 mai... :lol: se mai intimpla

PoliFanAthic
28 Apr 2004, 13:26
mda

Leonard Pyron
28 Apr 2004, 13:33
O punem de o defilare cu cremwursti ?

raptor
28 Apr 2004, 13:34
Depinde.Fetele ce aduc?

Gaandalf
29 Apr 2004, 10:04
Nici una din cele 4 optziuni ... Super pizdakis a ieshit in fiekre an - adik 6 ani la rand de cand am inceput sa merg la Neptun ... gratar, bautura shi fete shi muzica shi distractzie. Cheltuiesc in jur de 3 milioane in 3 zile (enorm de mult) dar credetzi-ma k se merita asha o "escapada" de genu' asta inainte de stresiunea asta de tot kktu ' ....

Leonard Pyron
29 Apr 2004, 18:15
Cheltuiesc in jur de 3 milioane in 3 zile (enorm de mult) ....

Trei moilioane cheltuiesc doar pe transport, baietzica...

patraulea
30 Apr 2004, 12:07
Cheltuiesc in jur de 3 milioane in 3 zile (enorm de mult) ....

Trei moilioane cheltuiesc doar pe transport, baietzica...

Da cu ce te deplasezi domnule cu elicopeteru'?
:w00t: :w00t: :w00t:
Spre munte usor,un gratar,o muzica,o distractie,o prietena,si apoi incepe iar calvarul asta!

ogto
30 Apr 2004, 19:36
Inca nu e 1 Mai, mai e o zi... :D

PoliFanAthic
30 Apr 2004, 22:46
Da,ma! De abia maine e unu mai. Aveam senzatia ca a si trecut. \
Fir-ar... :?

Ionutz55
01 May 2004, 08:05
diseara am un mare show, asta in loc de o excursie la mare, care din pacate nu sa mai realizat :)

ArsDeViu
01 May 2004, 15:32
1 MAI SUCKED DIS YEAR! :sick:

BeNnY
01 May 2004, 15:37
Pentru mine e o zi ca oricare alta :)

Demona
01 May 2004, 16:10
De 1 mai muncitoresc...eu o sa lucrez...azi e 1 mai. Oh yeah! Pana la 11 noaptea mai e...traisca schimbu` 3!!! Same shit every year...oops...cred ca un an am scapat..dar nu mai shiu care e ala..years agoooooooo... :((

Pink Panther
01 May 2004, 17:56
Unu' mai e zi de mici si bere !... asta NEAPARAT !!!

inca n-am 'prestat'.. dar ziua n-a trecut inca...
am ascultat si frumosul imn muncitoresc cantat de Madrigal... cu 1 Mai muncitoresc.. sa intru in atmosfera !!!
unde sunt defilarile de alta data.... aaahhh... mergeam cu pionierii... fluturam steguletze... marshaluiam .. ce vremuri... ce vremuri....

(pantera roz a devenit nostalgica ! hehehe :P )

Sm�agol-Gollum
01 May 2004, 21:53
corect!!

patraulea
02 May 2004, 11:03

La cat esti de banal,nici nu ma mira!

BeNnY
02 May 2004, 11:55

La cat esti de banal,nici nu ma mira!

Ma bucur :)

P.S. O intrebare am: de ce esti tot timpul asa cu ochii bulbucati si gura cascata? Esti in calduri, ceva? Ai vazut ceva interesant? E cineva in spatele tau care?...

Nightwane
02 May 2004, 12:45
il strange cineva de ... de....de.... :(( :(( :(( oh well..ce-o avea p-acolo...

patraulea
02 May 2004, 13:13
Buna gluma!
:D :D :D

zizi
02 May 2004, 13:29
in primul rand are trei capete...

patraulea
02 May 2004, 13:38
in primul rand are trei capete...

3 pt. a potoli pe toti 3.Mai sti,poate unu vrea mai mult...
3 doamne,si toti 3!
:P :P :P

WraIth
02 May 2004, 13:40
3 doamne,si toti 3!

unde era replica asta.?????
o tin minte dar nush exact unde.........

:?

patraulea
02 May 2004, 13:47
3 doamne,si toti 3!

Intr-un film,dom'le intr-un film!RO

Serghei
02 May 2004, 14:30
3 doamne,si toti 3!

O sa va cada coaiele de atat mirc,mai puneti mana pe o carte!

"Trei,Doamne,si toti trei" e ultimul vers al poeziei cu acelasi nume-George Cosbuc.

WraIth
02 May 2004, 21:05
3 doamne,si toti 3!

O sa va cada coaiele de atat mirc,mai puneti mana pe o carte!

"Trei,Doamne,si toti trei" e ultimul vers al poeziei cu acelasi nume-George Cosbuc.

asha.................dude u saved me
thx .......nu mai dormeam la nopate :P

Sm�agol-Gollum
02 May 2004, 21:33

ma omule...ce ai? esti constipat? :shock:

emanuel
03 May 2004, 10:14
Sa revenim la subiect... :)
...Anu' viitor o sa iasa mai bine...

raptor
03 May 2004, 10:45
:D De povestit...1 mai pierdut pe coclauri...dar a meritat!

Gaandalf
03 May 2004, 15:09
Am daramat tot blocul (in cazul asta hotelul), mi-am disperat vecinii ... :lol: Io la 1 Mai am inundat Hotelu Tomis unde am stat ... am vrut sa fac dus shi a plesnit tzeava de apa calda fierbinte shi etajul 1 s-a inundat shi s-a umplut de aburi ... mocheta a putrezit shi in urma acestui incident ne-am imprietenit cu toate 3 etajele care au venit sa vada ce s-a intamplat ... :lol: 1 mai k asta este de povestit la nepotzi ... In rest bautura la greu shi beat 24/7 ... :lol:
Shi va mai zic ceva :
"Consumul Excesiv De Alcool Duce La Terminarea Lui" :lol: :P :D :lol:

Ionutz55
04 May 2004, 19:56
Am daramat tot blocul (in cazul asta hotelul), mi-am disperat vecinii ... :lol: Io la 1 Mai am inundat Hotelu Tomis unde am stat ... am vrut sa fac dus shi a plesnit tzeava de apa calda fierbinte shi etajul 1 s-a inundat shi s-a umplut de aburi ... mocheta a putrezit shi in urma acestui incident ne-am imprietenit cu toate 3 etajele care au venit sa vada ce s-a intamplat ... :lol: 1 mai k asta este de povestit la nepotzi ... In rest bautura la greu shi beat 24/7 ... :lol:
Shi va mai zic ceva :
"Consumul Excesiv De Alcool Duce La Terminarea Lui" :lol: :P :D :lol:

:lol: :lol: :lol
Petrecerea de 1 mai a iesit super klumea :D
Care dintre voi, cei care suntetzi din buc. atzi fost duminica la universitatzi, unde au cantat parazitzi. A fost super klumea
Nici nu se compara cu mafia, ma refeream la cum canta live, adica sunt de nota 10, dar si publicul a fost bestial.
Ei cenzurau melodia, iar publicu striga cat putea de tare cuv. care erau cenzurate de CNA

Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 21:21
1 mai - an ordinary day in my boring life :?

BeNnY
04 May 2004, 21:48

La mine singura diferenta a fost ca am baut 2 sticle de Pepsi in loc de una... Ce petrecere!...

Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 22:21

La mine singura diferenta a fost ca am baut 2 sticle de Pepsi in loc de una... Ce petrecere!...

da' ceva mai "tare" nu ai baut? ce draq...doar e 1 mai... :)

Gaandalf
05 May 2004, 11:00
Bey Benny tu tre sa o iei din loc k te-ai pus pe crescut - tu cum propui sa te distrezi in viatza ? Doar cu forumishti ? You are in need of an insurance policy ... :D

BeNnY
05 May 2004, 18:39
Si ce vrei domne sa fac sa ma imbat si sa ma duc pe la vecini? (vecinii mei sunt "pesti" :shock: )

Nu-mi place berea. Imi place vinul si altele dar daca beau prea mult ametesc... Si se strica toata smecheria... Lasa ca ma inveti tu Gandalfe cand mai vii aici in Bucuresti cum sa ma imbat! Learn from the pro...

patraulea
05 May 2004, 20:01
Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat!
:lol: :lol: :lol:

WraIth
05 May 2004, 21:05
Ce aveti toti cu bautura peste bautura.....................lasati-o mai moale mai
Uite de exemplu eu nu beau de loc hac (scuzati) :P :D

Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:33
asa oamenilor....beti...beti pana cadeti pe jos....

patraulea
06 May 2004, 13:06
Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum
06 May 2004, 21:29
Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8)

dupa ce o sa fiti terminati....va odihniti.....shi apoi iar beti!! :D

patraulea
08 May 2004, 13:08
Bem.Bem,Bem pana ne curatam!
Urmeaza o bauta de 1 iunie,pt.nostalgici!
8) 8) 8)

Gaandalf
08 May 2004, 16:12
Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat!
my kindah man ... :D nota 10!

Sm�agol-Gollum
08 May 2004, 22:11
8) 8) 8)

shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D

BeNnY
08 May 2004, 22:12
8) 8) 8)

shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D

Eh... atunci e cu totul altceva! Atunci poate poate o sa beau si eu ceva

Sm�agol-Gollum
08 May 2004, 22:16
poate poate o sa beau si eu ceva

cum poate? bea frate, ca e bun pt organism!! :P

patraulea
09 May 2004, 10:21
Neaparat trebuie sa bei ceva pt.a se obisnui organismul!Sa nu te trezesti dupa aia direct in coma alcooooooooooooolicaaaaaaaaaaaa!Trebuie sa ai antrenament!

Sm�agol-Gollum
09 May 2004, 21:56
da' numa sa nu beti numai bere....ca dupa aia sunteti mahmuri vreo cateva zile...

ArsDeViu
09 May 2004, 22:28
Nu neaparat. Te doare capul doar daca bei bere nasoala. Ia bea tu Carlsberg s.ai sa vezi ca nu ai nimic a doua zi.

BeNnY
09 May 2004, 22:41
Nu-mi place berea :shock:

patraulea
10 May 2004, 11:57
Nu neaparat. Te doare capul doar daca bei bere nasoala. Ia bea tu Carlsberg s.ai sa vezi ca nu ai nimic a doua zi.

Cam burghez,dom'le!Bucegi nu ebuna?Intr-adevar,daca bei mai multa,te-ai curatat!Te dor toate alea dupa aia!

Gaandalf
10 May 2004, 13:55
Cam burghez,dom'le!Bucegi nu ebuna?Intr-adevar,daca bei mai multa,te-ai curatat!Te dor toate alea dupa aia!
Tre sa respectzi sanatatea. Carlsberg Is Probably The Best Beer In The World! :D

Sm�agol-Gollum
10 May 2004, 22:05
Tre sa respectzi sanatatea. Carlsberg Is Probably The Best Beer In The World! :D

...and probably the most expensive.... :(

Cristache
11 May 2004, 01:31
In Romania cred ca 1 Mai a devenit o zi ca oricare alta, adica plina de petreceri. Ce pana corbului: 3 zile de Pasti, 3 zile de Craciun, 2 zile de Revelion, ziua de nastere, ziua de nume (sfant), ziua Europei (ca tot e moda), ziua Romaniei, ziua Unirii, 23 august, ziua Americii, saptamana coanelor (1-8 martie), Sfintii importanti (Gheorghe, Maria mare, Maria mica, Maria si mai mica etc.), ziua mortilor, ziua tineretului, ziua copilului, saptamana adolescentilor, ziua de lupta impotriva Sidei, ziua de lupta impotriva cancerului, Ziua in care am aderat la NATO.
Daca mai pun la socoteala week-endurile care incep deja de Vineri dimineatza si se termina Luni pe la pranz, + vacantzele si concediile + zilele in care e prea cald sau prea multa zapada.

Nu ma mai mir de ce merg toate prost in Romania ! Nu ca eu as fi un obsedat de munca.

1 Mai a fost, pentru mine, ca pana acum. Nimic extraordinar.

Gaandalf
11 May 2004, 09:28
lasa-ma sa citez din Matrix :
"Only If You Choose To ..."
I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed!
inca una de la taticu' Morpheus :
FREE YOUR MIND!

Cristache
11 May 2004, 10:53
lasa-ma sa citez din Matrix :
"Only If You Choose To ..."
I choose to have fun and do my best at it & for 7 years in a role i succeed!
inca una de la taticu' Morpheus :
FREE YOUR MIND!

Acum esti chiar rau ! Vrei sa-ti spun ce am facut de 1 Mai. O sa-ti spun ce am facut, am fost la un picnic in familie pentru ca a fost ziua lu' mama. Imagineaza-ti vreo 30 de rude, mai mult sau mai putin apropiate, vorbind toata ziua despre batranete, supozitoare cu glicerina si alifie pentru varice.
Si mai imagineaza-ti un parinte care se roaga de tine 3 zile sa participi si tu la asa ceva si sa inceapa sa planga si sa zica, ca 30 de ani pe vremea lui Ceasca isi rata ziua de nastere pentru ca se ducea la parada si ce se mai organiza atunci, si ca macar acum sa-si serbeze ziua de nastere cu toate rudele la un loc.

Acum sper ca intelegi de ce am tacut cu 1 Mai. Pentru ca nu e un subiect cu care sa ma dau mare.

Altfel spus, mie nu prea imi plac petrecerile speciale cum sunt cele de 1 mai sau altele. Dar daca vreau sa ma distrez trebuie neaparat sa fiu intr-un bar care are program de streaptese.

Dezavantajul unei copilarii nefericite, gen Baiatul cu Apa Rece numai ca pe mine m-a crescut bunica, + perioada liceului cand eu eram impartit intre munca si betii crunte. Adica n'aveam timp de petreceri si legat prietenii de lunga durata.

patraulea
11 May 2004, 20:51
Cam nasoala treaba dom'le Cristache!
Pt,mine e simplu :de cate ori am chef pt.mine orice zi devine 1Mai!
(Fun,alcoool&more)

Sm�agol-Gollum
11 May 2004, 21:47
(Fun,alcoool&more)

more=fumei.... :P

Cristache
11 May 2004, 23:31
(Fun,alcoool&more)

Cam asa e si pentru mine ! Dar cum succesul la femei este "extraordinar" am doar doua baruri cu program de streaptese prin care umblu, am ajuns sa am discount-uri. Ori ma imbat acasa, in fata tv-ului. Nu-mi plac locurile pline sau foarte zgomotoase.

Si cu alcool-ul e o mare problema, in liceu am fost 2 saptamani la o clinica pentru "terminatii" de alcool.

patraulea
12 May 2004, 11:36
Lasa dom'le ca toate astea trec!Important e inca sa mai POTI.....
Doar n-ai 100 de ani,nu?
;) ;) ;)

Cristache
12 May 2004, 20:25
Doar n-ai 100 de ani,nu?
;) ;) ;)

Am cu ce mah ! Am cu ce !
Dar n-am cu cine ! :D

Sm�agol-Gollum
12 May 2004, 21:22
Doar n-ai 100 de ani,nu?
;) ;) ;)

Am cu ce mah ! Am cu ce !
Dar n-am cu cine ! :D

poate vin shi eu pe acolo pe la voi sa frecventez barurile(sau alte localuri..) :)

patraulea
12 May 2004, 22:27
Buna ideea cu barurile!Poate ne vedem la "una mica"!
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Sm�agol-Gollum
12 May 2004, 22:33
deci voi sunteti din bucuresti, nu? (asa ca sa stiu...sa nu ma trezesc ca merg in alt oras... :) )

Cristache
13 May 2004, 13:52

"una mica" ? Pai sa vorbim cu Laura Andresan ca am auzit ca accepta pe oricine dar trebuie sa ne inscriem pe lista de asteptare.

blitz43
13 May 2004, 15:53

"una mica" ? Pai sa vorbim cu Laura Andresan ca am auzit ca accepta pe oricine dar trebuie sa ne inscriem pe lista de asteptare.

bah, daca vii cu camera video, treci automat in fata....... :P

Cristache
13 May 2004, 17:48

bah, daca vii cu camera video, treci automat in fata....... :P

Bah, daca o tinem tot asa, o sa fie cu femeile ca si la dentist. Te duci cu programare, te rezolva si dai carul cu bani. Saraca nevasta a lu' Contra. Da am vazut prin ziare ca nu degeaba i se spune "Guritza" lu' Contra. Stie omul ce sa faca. ;)