View Full Version : Scariest moment of your life
Lady_Skar
27 Apr 2004, 12:52
De fapt am doua:
1. Am fost si eu odata sa ma urc pe o stanca (alpinism cica) si am alunecat. Imi aduc aminte cu precizie cum m-am gandit: "Ok, a fost o viata pseudo-draguta."
2. Cat de jalnic trebuie sa fii ca sa te ineci intr-o piscina? Well, era cat pe aci sa aflu acum 3 ani. Si culmea e ca eram cu o prietena si ea credea ca glumesc. "I am drowning and this bitch thinks it's funny..."
Ok, recunosc, near death situations do not bring out the best in me.
Okey...scary. Almoust dead(but so many times)...eram cu mashina cu un prieten, un alt cretin cu mashina pe contrasens intra in noi. Mashina noastra praf, accident...el leziuni ushoare, eu coma...dupa o saptamana shi ceva ma trezesc la spital paralizata de picioare. That was most scary then to be in the freakin` coma...fuckin` vegetable...
Mala Portugal
28 Apr 2004, 09:53
Ma admiram in oglinda....si mi-am descoperit primul rid sub ochi.
"The horror, the horror" :((
Well.........s-a intamplat cand eram mai mic pe la tara
Mergeam cu cineva cu bicicleata(statea in spate pe portbagaj) shi nush cum ma harjoneam cu ala...shi deodata ma trezesc cu fata in sus intins pe pamant.Intorc capul spre dreapta shi vad cum 2 roti se indreapta spre mine.......mama de sperietura am dat.
noroc ca m-a tras cel cu care eram,dar shi mashina bine ca a virat ....god damn ce nasol a fost
M-am electrocutat la 2.20 :D Mie mi s-a parut ca am stat asa vreo 10 secunde dar cei de acolo au spus ca a fost o fractiune de secunda si ca am avut noroc ca m-a aruncat in spate ca altfel muream :oops:
M-am electrocutat la 2.20 :D Mie mi s-a parut ca am stat asa vreo 10 secunde dar cei de acolo au spus ca a fost o fractiune de secunda si ca am avut noroc ca m-a aruncat in spate ca altfel muream :oops:
asta era explicatzia...... :D
asta era explicatzia...... :D
It was fun though :D
Sm�agol-Gollum
28 Apr 2004, 21:38
eram o data la scoala shi niste colegi mi-au facut o "kestie".....shi am lesinat.....shi am dat cu fatza de podea....shi am avut timp de cateva secunde convulsii! :w00t: Foarte ciudat! :w00t: :alien:
Nu-mi aduc aminte nimic din trecut (scary)... dar viitorul pesimist poate parea infricosator, cu siguranta! :sleep:
1. Cand am iesit din burta lu micamea si am vazut ce shitty e afara.
2. Cand am realizat ca-mi plac fetele
3. Cand l-am vazut pe Gollum si Wraith ca scriua pe forum.
4. Cand am vazut ca scrie Patraulea pe forum.
5. Cand am realizatd ca: "This is as good as it gets." (Jackie Nicholson :w00t: )
notorious
30 Apr 2004, 20:20
n-am avut nici un accident (desi odata la 7 ani am intrat cu bicicleta intr-o batranica - statea in fata mea tot timpul, dar eu ma uitam la cer, ea la fel - si am daramat-o, apoi am parasit locul faptei), nu m-am electrocutat (desi mi s-a parajit tabloul taman cand descuiam usa venind de la scoala si chiar nu stiam de ce dracu' mirosea a cauciuc ars), dar iata cateva SENZATII tari:
1. 10 ani. merg cu un coleg la padure, iar el are geniala idee de a vizita cariera (da, oameni buni, la noi la tulcea langa camping este o cariera!), si nu stiu cum dracu', dar ajungem sa mergem (tot ideea lui geniala) pe marginea zidului de calcar, vreo 20 de metri pana jos pe-o parte, doar vreo 10 pe alta, iar marginea era cat o barna de-a lu' nadia comaneci. cand am scapat si ne-am intors, eram uzi DIN CAP PANA-N PICIOARE. cariera era pustie, apropo, duminica...
2. septembrie 2003, cinema PATRIA tulcea, 'piratii din caraibe'. dupa o ora si jumatate de film, aud un sasait puternic venind de la o teava din sala. nu stiam sigur daca era gaz, dar cert este ca nimeni nu facea ABSOLUT NIMIC in privinta asta, gazele (de care-or fi fost) se tot acumulau, iar aia radeau de parca nu-i interesa ca atunci cand or sa aprinda luminile or sa sara in aer! a trebuit eu sa vorbesc cu 'tipa cu biletele', care a avut o reactie extrem de alarmata. parc-as fi fost in 'destinatie finala', pe cuvant!
3. Cand l-am vazut pe Gollum si Wraith ca scriua pe forum.
watch it einstein......... :x
Sm�agol-Gollum
30 Apr 2004, 21:23
2. Cand am realizat ca-mi plac fetele
asta cred ca s-a intamplat acu vreo 2 zile!!!
f***ing fag!! :P
PoliFanAthic
30 Apr 2004, 22:39
Cred ca de doua ori m-am temut teribil de ceea ce ar putea urma. Dar ma rezum la o singura experienta: eram mai june pe atunci (sa fi tot avut cinci-sase ani) si ma jucam undeva departe de lumea oraseneasca. Cladisem impreuna cu cativa prieteni o...cabanuta din caramizi. Banuiesc ca va puteti imagina in ce consta aceasta constructie; totusi, va spun: simpla suprapunere de caramizi. Intru in casuta, stau cateva clipe si ies. Doamne ajuta, acoperis nu erau, dar zidurile ce ma imprejmuiau dadea o oarecare impresie puternica de siguranta. Spre norocul meu, la putin clipe dupa ce am iesit din casuta, aceasta s-a prabusit. Nu stiu sigur ce as fi patit, dar bine nu cred ca era. :?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.