PDA

View Full Version : Mihai Viteazul - Ultima Cruciada

vallentino
26 Apr 2004, 10:03
Am aflat ca la studiourile Buftea se filmeaza de ceva timp un film nou : "Mihai Viteazul - Ultima Cruciada". Se pare ca va fi un film continuare al celebrului film "Mihai Viteazul" dar cu efecte speciale deosebite in regia domnului Sergiu Nicolaescu. Stie cineva in ce faza se afla filmarile si cand va aparea si in cinematografele din Bucuresti?

Gaandalf
26 Apr 2004, 21:44
Un remake ... :hmm: nu shtiu ce sa zic. Sunt curios rau de tot ce o sa iasa din el ...

Sm�agol-Gollum
26 Apr 2004, 21:58
mi-ar placea sa vad...dar sa aiba efectele din lotr! 8) :P

Rah
26 Apr 2004, 22:56
Sa speram ca de data aceasta efecte speciale deosebite nu o sa insemne helicopteru zburand pe deasupra armatei romane :D

Sm�agol-Gollum
27 Apr 2004, 13:28
Sa speram ca de data aceasta efecte speciale deosebite nu o sa insemne helicopteru zburand pe deasupra armatei romane :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blitz43
27 Apr 2004, 15:43
bah, are we on Candid Camera? :w00t:

BeNnY
27 Apr 2004, 18:42
Ce treaba are Becali cu Mihai Viteazu ?!?!

Leonard Pyron
27 Apr 2004, 19:51
Ce treaba are Becali cu Mihai Viteazu ?!?!

Vrea sa-l titularizeze la Steaua ca extrema...

Leonard Pyron
27 Apr 2004, 19:54
Un remake ... :hmm: nu shtiu ce sa zic. Sunt curios rau de tot ce o sa iasa din el ...

Da, s-au strans date recente. Cica Mihaitza era de fapt un elf... :huh:

marcu
27 Apr 2004, 23:52
Daca e facut de Sergiu Nicolaescu e un prilej de tristete. Nu poate iesi Serioja din formula care i-a adus atatia bani bani pe vremea impuscatului. Speram ca Nicolaescu nu va mai face film. Omu' e inca plin proiecte, spre nenorocirea noastra.
Despre Becali. Tipu' nu prea refleacteaza, mai mult actioneaza. Cred ca idea cu Mihai Viteazu vine de la Dan Pavel si e un truc ieftin pentru a-l aduce (de fapt era) in actualitate. Oricum, de rau, de bine, dar sa se vorbesca. Sarmana Romanie! Sper ca macar cinemagistii sa voteze mai liberal la alegerile din acest an. Cei care nu au drept de vot, sa faca munca "de explicatie" in familie.

Leonard Pyron
28 Apr 2004, 13:12
"era o epoca de contemplare ma uitam pe fereastra/cateodata ma napadeau sentimentele (niste lichide verzui)/... ma gandeam ca acum... Visam pentru toti" (Gellu Naum)

Si deodata tu rasarishi in cale-mi sub forma unui gaz albastriu, Marcu, tu, dureros de acru...

:sick:

patraulea
28 Apr 2004, 15:34
Mai bine si-ar vedea de senatoria lui S.Nicolaescu decat sa vina cu nu stiu ce porcarie Mihai Viteazu Reloaded...Varianta originala nu e rea,s-a
studiat in Univ.New-York de film,era in prog,se facea referire la acest film,dar acum nu mai e.Oricum,dupa parerea mea,noul film nu se compara cu originalul!

Ionutz55
01 May 2004, 08:23
ce draqu avetzi ma cu filmele lui??
io am vazut majoritatea filmelor facute de el iar unele au fost chiar klumea

Sm�agol-Gollum
01 May 2004, 22:04
mie mi-a placut "ultimul cartus"!

WraIth
02 May 2004, 09:14
Daca tot este vorbadespre filme istorice mie mi-ar placea sa vad un film despre bataliile lui decebal cu traian,cum a fost cucerita dacia,etc(asta daca nu s-a facut deja,dar unul nou nu strica)

Ionutz55
02 May 2004, 09:33
itzi trebuie la scoala??? :lol:
gollum seria de 5 filme cu comisarul moldovan mi-a placut foarte mult, dar cel mai frumos film, ca sa zicem asa, normal film facut de sn este tot Mihai Viteazul

patraulea
02 May 2004, 11:18
Daca tot este vorbadespre filme istorice mie mi-ar placea sa vad un film despre bataliile lui decebal cu traian,cum a fost cucerita dacia,etc(asta daca nu s-a facut deja,dar unul nou nu strica)

DACII,1966,regia Sergiu Nicolaescu
COLUMNA,1968,regia Mircea Dragan
Nu sunt rele deloc!

WraIth
02 May 2004, 12:27

DACII,1966,regia Sergiu Nicolaescu
COLUMNA,1968,regia Mircea Dragan
Nu sunt rele deloc!

sper sa le vad..............nu fac shi eu un "dacii shi romanii"(2004) :P

zizi
02 May 2004, 12:39
odata cu aparitia primilor mugurasi de primavara, comitetul satesc s-a intrunit la caminul cultural, aceasta vatra obsteasca, pentru o discutie cultural-eductiva, pe tema universalitatii artistice in contemporaneitate a Marelui Geniu Creator al cinematografiei romanesti... :sick:

marcu
03 May 2004, 22:37
Mai zizi, lasa-i ma ca sunt inocenti. Nu vezi ca le place "cartusu'" lui Nicolaescu.
Ionutz, nu ma dezamagi. Asculta pe cei mai mari. Nicolaescu este un regizor prost. Punct. Lecturi multe si profunde in saptamana aceasta.

Sm�agol-Gollum
03 May 2004, 22:43
ce regizori romani cunoscuti mai sunt?

zizi
04 May 2004, 00:20
care le ieste ei....