View Full Version : Ce parere ai despre "Blockbuster-urile" ce urmeaza
Movie_Master
23 Apr 2004, 22:22
Voi astepta cu nerabdare lunile ce urmeaza, deoarece filmele vor dobori recordurile la box office!!!
Sm�agol-Gollum
23 Apr 2004, 22:40
pai era shi de asteptat
PoliFanAthic
24 Apr 2004, 09:05
Mda...
Gaandalf
25 Apr 2004, 18:31
Am vazut la cinema noul trailer la Spider Man shi m-a impresionat destul de mult... acum ashtept Kill Billu' shi evident Spidey 2 ...
p.s. - cred k mai e un topic de genu' asta la FILM IN GENERAL
Ce intelegi Movie_Master prin "urmatoarele blockbuster-uri"? Asa pot sa ma refer si eula 1001 de filme, fi mai specific for God's sake... :x :w00t: :sick:
Voi astepta cu nerabdare lunile ce urmeaza, deoarece filmele vor dobori recordurile la box office!!!
Sincer nu cred ca vreun film care sta sa apara va dobori vreun record, sper ca nu ai mari sperante de la spider 2.. va fi o... porcarie zic yo! ...
Cam tot ce am vazut ca apare se anunta a fi o porcarie... Exceptia fiind "Harry Potter 3" (da, inca sper...).
"The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", niciuna nu se arata bine.
Sunt curios cum o sa se comporte "Shrek 2". Si la critici, si la public.
Oricum, sanse sa depaseasca succesul lui "The Passion Of The Christ" doar "S-M 2" si "HP 3" au. "KB2" mai greu ajunge blockbuster!
Sm�agol-Gollum
27 Apr 2004, 22:32
Kill Bill 2 cand o sa apara la cinema....ca eu deja il am :w00t: :D
patraulea
28 Apr 2004, 15:53
Si cum e?Mai bun ca 1?
:w00t: :w00t: :w00t:
Nightwane
28 Apr 2004, 18:04
nu e neaprat mai bun ca KB1...e ..altfel...e mai pacifist... :? :? :shock: :shock: :shock: well..not really...oricum e mishto :)
Oricum, sanse sa depaseasca succesul lui "The Passion Of The Christ" doar "S-M 2" si "HP 3" au. "KB2" mai greu ajunge blockbuster!
Nu cred ca o sa fie careva care sa depaseaca "The Pasions". Deja s-a facut prea multa "reclama" si e prea cunoscut ca sa fie depasit de careva. Nici macar de KB 2
Sm�agol-Gollum
30 Apr 2004, 17:21
Si cum e?Mai bun ca 1?
:w00t: :w00t: :w00t:
:lol: :lol: am spus ca il am....nu ca l-am vazut! ;)
Dupa cum s-a vazut in ultima perioada, la noi au avut succes doar filmele cu legatura spre Romania. Asadar, dupa cum urmeaza: Cold Mountain-a fost filmat in Romania; The Passion-joaca Maia Morgenstein. Ce ne trebuie noua ca sa vina lumea la noi la cinema e o Filantropica 2 sau, in orice caz un film cu legatura directa cu Romania.
Ionutz55
01 May 2004, 08:21
Filmele astea sper sa faca senzatzi nu numai printre 2000 de oameni: The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", " Troy"
Filmele astea sper sa faca senzatzi nu numai printre 2000 de oameni: The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", " Troy"
Ce senzatzi? De :sick: ?
Ionutz55
01 May 2004, 10:59
ma tie nu itzi place lotr, nici astea pe care leam enumerat io, esti cam ciudat :x .
de fapt scuza-maa, tie itzi place harry porker si prizonierul din afganistan :lol: :lol: :lol:
astea sunt filme de copii mici, scuzama sa itzi zic :o
Cine a zis ca mie imi place filmul Barry Trotter? Am zis ca nu-mi place
Si unde ai enumerat tu LOTR? Singurul de acolo care ma intereseaza e Van Helsing
Ionutz55
01 May 2004, 11:23
Cine a zis ca mie imi place filmul Barry Trotter? Am zis ca nu-mi place
Si unde ai enumerat tu LOTR? Singurul de acolo care ma intereseaza e Van Helsing
van helsing e un fel de "liga"
lotr nu am enumerat mai sus dar cred ca nu itzi place mai ales dupa faza cu oscarurile
troya e un film bun, inspirata dintr-o carte, iar day after tomorow pune in pe ecrane ceva care sar putea intampla in catziva zeci de ani
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.