Log in

View Full Version : mai prinde cineva canalul Tv Arte?

theo
21 Apr 2004, 12:49
Daca da, am o MARE rugaminte. Caut de foarte multa vreme un film (Kiss Of The Spider Woman), care va fi difuzat de acest canal. Daca mi-l poate cineva inregistra pe caseta, i-as fi recunoscatoare (filmul este difuzat pe 22 aprilie si pe 7 mai. Astept PM pentru detalii.

Leonard
21 Apr 2004, 14:16
si eu caut filmul asta. Nici eu nu mai prind arte de ceva ani :(((

capitain
21 Apr 2004, 15:15
in colentina se prindea arte pana nu demult, daca ai prieteni pe acolo, intreaba-i (oricum astral si rcs nu mai difuzeaza cu siguranta artE)

blitz43
21 Apr 2004, 16:12
bah si când te gândesti ca prin anii '95-'98, atât Prostv cât si tvr au dat filmu' asta; e adevarat, la niste ore imposibile....
mai grav e ca nu prea imi aduk io aminte de firul epic...
apel catre cei cu "tzeava", faceti-va si voi un pustiu de bine si bagati un download la filmu' asta, apoi ne intelegem noi cumva... ;)

theo
21 Apr 2004, 17:41
Pt Leonard: ma bucur macar ca nu sunt singura :) (chiar ma intrebam daca a mai auzit cineva de filmul asta)

Pt Capitain - multumesc de informatie. Din pacate nu stiu pe nimeni in Colentina... :(

Pt blitz43: chiar a fost pe prostv? In cazul asta ma oftic si mai tare (oricum, nu putea fi difuzat la alta ora ca nu i-ar fi lasat CNA-ul).
Pentru firul epic: http://www.kissofthespiderwoman.com/presskit/kitscreenplay.html
Daca te ajuta cei cu teava, anunta-ma si pe mine, te rog (cum spuneai, ne intelegem cumva).

BeNnY
21 Apr 2004, 18:12
Daca se gaseste pe net eu il downloadez...

Danny
25 Apr 2004, 01:10
in colentina se prindea arte pana nu demult, daca ai prieteni pe acolo, intreaba-i (oricum astral si rcs nu mai difuzeaza cu siguranta artE)

Hmm...eu stau in colentina insa sunt abonat rcs...