View Full Version : Scary Movie 3
O prostioara. Nu se compara cu celelalte doua. Si DA, asta e adevaratul "Scary Movie 3". Celalalt se numea "SHRIEK! If You Know What You Did Last Friday the 13th", si a fost facut inaintea "Scary Movie 2".
And where the hell did the Wayans brothers go?!?
Flopcaru
20 Apr 2004, 15:29
Eu m-am dus la film ca sa rad, nu am avut la mine carnetelul ca sa ii fac repede critica. Au fost unele faze care au fost super. "Eminem" cand isi pune gluga pe cap, tampitii aia cand au vrut sa o resusciteze pe moarta, suferintele baietelului....
Dupa parerea mea prima parte a fost cea mai tare (am ras de nu mai puteam sa respir cand l-am vazut la cinema prima oara), al doilea a fost o porcarie dupa parerea mea si al treilea a fost aproape la fel de bun ca primul.
BYE. (Sa nu ma injurati prea tare) :P
Faze penale chiar a avut. In special cele cu "Tabitha" sau "the Hood", si faza cu "the upset janitor" de la redactia de stiri. :lol:
PoliFanAthic
20 Apr 2004, 17:13
Ma asteptam la mai mult. Nu il pot compara insa cu amandoua celelalte filme, fiindca ele difera puternic in termeni tembeloizi. Al doilea intr-atat incat devine.
PoliFanAthic
21 Apr 2004, 20:39
Doi a fost varza. Ultimul a fost...varza bine condimentata.
Supereroii la rand.
a fost unul dintre cele mai tampite filme care le-am vazut in viata mea.norocul meu ca nu am dat banii pe el la cinema si l-am vazut gratis pe computer. :sick:
Sidonix
30 Apr 2004, 17:03
daca o luam critic multe sucks...eu am tras o portie de ris...nu l-as vedea de prea multe ori....insa pt o data merge....sa nu zica ca nu ai vazut-o si p-asta...
PS: mi-a placut "salutul de la revedere al alienilor" Ouch!!! :D
regedit
13 May 2004, 15:11
nu ma coafeaza nici un raspuns ... total neinspirat cel care a initiat poll-ul.
cum ar fi ... la fel ca celalalte .....
Cristache
13 May 2004, 17:59
Slabutz dar inca amuzant.
Funny, m'am spart de ras la o singura faza, cand se dezmembra tipa pe'acolo ... shi faza cu Tabitha a fost originala. Signs a primit ce merita :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.