PDA

View Full Version : reclame pe forum

Leonard
07 Apr 2004, 16:28
scoateti va rog reclama aia cu sunet, sau macar dezactivati sunetul! e stresant! nu pot sa-i dau disable decat daca dau la minim volumul de wav si poate mai vreau sa ascult o muzica ceva in timp ce sunt pe forum.

Leonard
07 Apr 2004, 16:41
imi bag ceva in jocul cu sticksurile alea. NU VREAU SUNETE PE FORUM! e de-a dreptul enervant

TLD
07 Apr 2004, 17:24
imi bag ceva in jocul cu sticksurile alea. NU VREAU SUNETE PE FORUM! e de-a dreptul enervant
Da gandeste-te ca asa a vrut tipu care a impus reclama... Si dak tipu care a impus reclama nu e fericit poate numa sar nici banii! :P

BeNnY
07 Apr 2004, 19:18
Ce tampenie... e foarte iritanta faza :evil:

WraIth
07 Apr 2004, 20:29
Aveam minimize fereastra cu cinemagia shi eram shi singur acasa,cand deodata aud un crantzanit................god ce sentiment nasol am avut;ziceam ca-i unu' in spatele meu ce mananca sticks-uri

K's
07 Apr 2004, 20:30
daca ascultati muzica nu se aude! si pe mine m-a speriat...dar o muzichie rezolva totul :wink:

WraIth
07 Apr 2004, 20:36
daca ascultati muzica nu se aude! si pe mine m-a speriat...dar o muzichie rezolva totul :wink:
Daca asculti un linkin park da,dar un blues ,ceva de genu asta......... :lol:

BeNnY
07 Apr 2004, 20:36
Eu nu stiam ce dracu' se aude!

K's
07 Apr 2004, 21:05

ei, nah..linkin' park... sa stii ca si future sound of london acopera crantzanitul

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:04
deci de aici se auzea zgomotu ala enervant!!! :evil: :evil:
f***ing sound!!!! :evil: :evil:

TLD
07 Apr 2004, 22:07
Dati-i click dreapta (ala secundar) si deselectati play si loop... E doar un flash cretin... :roll:

Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:12
da voia va apare si flashu? eu aud doar sunetu!! :evil:
:EEEE iar l-am auzit!!! :evil: :evil:
god damn

WraIth
08 Apr 2004, 09:59

ei, nah..linkin' park... sa stii ca si future sound of london acopera crantzanitul
Eu ziceam o farmatie cunocuta de tot romanu' :wink:
Dar vad ca nu apare............sau tre'??

K's
08 Apr 2004, 11:30
nu, eu ziceam ce ascultam eu si acoperea crantzanitul

WraIth
08 Apr 2004, 11:33
Aaaa.k.Dar au scos crantzanitul..........??Mie nu imi mai apare

TLD
08 Apr 2004, 11:39
Probabil ca au umblat adminii in coduletu sursa si au scos reclama... Nu e imposibil de realizat! ;)

WraIth
08 Apr 2004, 11:42
Probabil ca au umblat adminii in coduletu sursa si au scos reclama... Nu e imposibil de realizat! ;)
I know........just wondering

WraIth
10 Apr 2004, 19:55
Ati incercat joculetzu' de la reclama asta(cred ca asta e daca e vorba de Finetti).Sa va uitati putin..........finetti (http://www.finettisticks.ro/joc.php)