View Full Version : reclame pe forum
Leonard
07 Apr 2004, 16:28
scoateti va rog reclama aia cu sunet, sau macar dezactivati sunetul! e stresant! nu pot sa-i dau disable decat daca dau la minim volumul de wav si poate mai vreau sa ascult o muzica ceva in timp ce sunt pe forum.
Leonard
07 Apr 2004, 16:41
imi bag ceva in jocul cu sticksurile alea. NU VREAU SUNETE PE FORUM! e de-a dreptul enervant
imi bag ceva in jocul cu sticksurile alea. NU VREAU SUNETE PE FORUM! e de-a dreptul enervant
Da gandeste-te ca asa a vrut tipu care a impus reclama... Si dak tipu care a impus reclama nu e fericit poate numa sar nici banii! :P
Ce tampenie... e foarte iritanta faza :evil:
Aveam minimize fereastra cu cinemagia shi eram shi singur acasa,cand deodata aud un crantzanit................god ce sentiment nasol am avut;ziceam ca-i unu' in spatele meu ce mananca sticks-uri
daca ascultati muzica nu se aude! si pe mine m-a speriat...dar o muzichie rezolva totul :wink:
daca ascultati muzica nu se aude! si pe mine m-a speriat...dar o muzichie rezolva totul :wink:
Daca asculti un linkin park da,dar un blues ,ceva de genu asta......... :lol:
Eu nu stiam ce dracu' se aude!
ei, nah..linkin' park... sa stii ca si future sound of london acopera crantzanitul
Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:04
deci de aici se auzea zgomotu ala enervant!!! :evil: :evil:
f***ing sound!!!! :evil: :evil:
Dati-i click dreapta (ala secundar) si deselectati play si loop... E doar un flash cretin... :roll:
Sm�agol-Gollum
07 Apr 2004, 22:12
da voia va apare si flashu? eu aud doar sunetu!! :evil:
:EEEE iar l-am auzit!!! :evil: :evil:
god damn
ei, nah..linkin' park... sa stii ca si future sound of london acopera crantzanitul
Eu ziceam o farmatie cunocuta de tot romanu' :wink:
Dar vad ca nu apare............sau tre'??
nu, eu ziceam ce ascultam eu si acoperea crantzanitul
Aaaa.k.Dar au scos crantzanitul..........??Mie nu imi mai apare
Probabil ca au umblat adminii in coduletu sursa si au scos reclama... Nu e imposibil de realizat! ;)
Probabil ca au umblat adminii in coduletu sursa si au scos reclama... Nu e imposibil de realizat! ;)
I know........just wondering
Ati incercat joculetzu' de la reclama asta(cred ca asta e daca e vorba de Finetti).Sa va uitati putin..........finetti (http://www.finettisticks.ro/joc.php)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.