Log in

View Full Version : CineMagia la Radio Delta rfi

emanuel
03 Apr 2004, 13:09
Incepand din 28 martie, in fiecare duminica in jurul orei 13,15, in cadrul emisiunii 93,5% timp liber, realizata de Cristi Dumitrescu, CineMagia va fi prezenta cu o rubrica dedicata filmului si noutatilor din domeniu cinematografic.

Deci in fiecare duminica ne puteti asculta la Radio Delta rfi, pe frecventa 93,5 FM, in jurul orei 13,15.
Subsemnatul va fi prezent in studiourile Radio Delta rfi, alaturi de Cristi Dumitrescu.

Va doresc, auditie placuta!

BeNnY
04 Apr 2004, 01:54
Eu maine ascult 8)

ogto
04 Apr 2004, 06:45
O sa inregistrez... :D

WraIth
04 Apr 2004, 10:54
Shi eu ashi vrea sa ascult...........dar unfortunelly nu prind :(

cineva
04 Apr 2004, 16:21
Pentru cel/cea care a zis ca nu poate asculta Delta, ii transmit ca se poate. Pe www.deltarfi.ro poti asculta radioul (si, evident emisiunea) on-line. Multa bafta!

Cristi Dumitrescu

BeNnY
04 Apr 2004, 16:24
Si eu tot de pe internet am ascultat!

Sunt baiat descurcaret 8)

BeNnY
04 Apr 2004, 16:25
P.S. A iesit misto emisiunea 8)

WraIth
04 Apr 2004, 21:57
Pentru cel/cea care a zis ca nu poate asculta Delta, ii transmit ca se poate. Pe www.deltarfi.ro poti asculta radioul (si, evident emisiunea) on-line. Multa bafta!
Nu la asta m-am referit.................Eu ziceam de traditionalul RADIO

BeNnY
04 Apr 2004, 22:03
Si totusi daca vroiai, puteai asculta cu winamp-ul

WraIth
05 Apr 2004, 09:48
Fara indoiala...............numai ca eu nu eram acasa cand a fost emisiunea

snatchro
05 Apr 2004, 17:05
Wow! E o veste buna! Sambata o sa-l ascult neaparat; Delta oricum imi place foarte mult.

BeNnY
05 Apr 2004, 19:07
Duminica nu sambata :)

cineva
05 Apr 2004, 23:16
In primul rand multumim snatchro si BeNnY pentru aprecieri. In al doilea rand, problema lipsei radioului in unele momente se va rezolva intr-un fel, zic eu, acceptabil. Emisiunile vor fi "puse" pe site-ul www.cinemagia.ro, astfel incat sa poata fi ascultate de toata lumea. Nu stiu exact de cand se va intampla asta, dar sper ca nu va mai trece mult timp. Totul depinde de "guru" Emanuel. :)

BTW, Emanuel, da-mi mail daca ai primit emisiunea de duminica!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

BeNnY
06 Apr 2004, 00:08
E foarte misto si pagina din revista Cinemagia Nr. 3 in care scrie de emisiune! Ai vazut revista, Cristi?

emanuel
06 Apr 2004, 09:18
BTW, Emanuel, da-mi mail daca ai primit emisiunea de duminica!

Am primit-o si o vom pune pe site in aceasta saptamana!
Keep up the good work!

WraIth
06 Apr 2004, 10:06
Problema lipsei radioului in unele momente se va rezolva intr-un fel, zic eu, acceptabil. Emisiunile vor fi "puse" pe site-ul www.cinemagia.ro, astfel incat sa poata fi ascultate de toata lumea. Nu stiu exact de cand se va intampla asta, dar sper ca nu va mai trece mult timp. Totul depinde de "guru" Emanuel. :)

Devine din ce in ce mai bine............ :lol:

cineva
19 Apr 2004, 11:30
E foarte misto si pagina din revista Cinemagia Nr. 3 in care scrie de emisiune! Ai vazut revista, Cristi?

Daca mie mi-ai adresat intrebarea, raspunsul este "Evident ca am vazut-o! Si mi-a placut. Se pricep baietii astia de la Cinemagia! :lol: "

Doi la mana... Aloooooooooo! Hai dom'le cu emisiunea pe site, ca nu mai am rabdare!!!

Trei la mana... Am tot uitat sa zicem ca la concursurile din cadrul emisiunii (tin sa va aduc aminte ca la radio se difuzeaza in fiecare duminica de la 13 si ceva), pe langa multitudinea de premii oferite puteti castiga si reviste Cinemagia. Asa, ca sa stiti...

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

PS: Delta RFI, in curand, si in Iasi!!!

Leonard Pyron
19 Apr 2004, 21:00
Sa facem si o rubrica de radio-forum. Cool ! :w00t:

cineva
20 Apr 2004, 23:51
Cum adica o rubrica de "radio-forum"?

BeNnY
20 Apr 2004, 23:59
Nu-l baga in seama pe Leonard Pyron... e un pic dus :w00t: :alien:

emanuel
21 Apr 2004, 10:56
In sfarsit de azi, doritorii pot downloada emisiunea...
http://www.cinemagia.ro/emisiune.php?&hist=0&wnd=_default
Pentru cei care nu au prins-o in direct, sau pentru cei care vor sa o aiba la colectie...

Numai bine!

Emanuel

WraIth
21 Apr 2004, 15:52
Deja am inceput sa downloadez.................hope sa ma tina netu :P

BeNnY
09 May 2004, 11:42
Astept emisiunea de azi...

emanuel
21 May 2004, 07:58
In cadrul emisunii 93.5% Timp Liber de duminica 23 Mai 2004 (mai exact de la ora 13,00 in cadrul rubricii CineMagia), invitat va fi regizorul acestui film, Dinu Tanase, alaturi - poate - de Mihai Calin sau Andreea Bibiri, doi dintre interpretii principali ai filmului (impresarul lor nu a confirmat pana la aceasta ora nimic).

cineva
21 May 2004, 14:53
Loooooooooool. Mai Guru Emanuel... Regizorul carui film? Dinu Tanase... O fi de la Damen Tango care este? Este!

Cristi

emanuel
21 May 2004, 15:41
Loooooooooool. Mai Guru Emanuel... Regizorul carui film? Dinu Tanase... O fi de la Damen Tango care este? Este!

Cristi

Ai dreptate, Dinu Tanase, regizorul filmului Damen Tango, care este, va fi la noi in emisiune invitat...

Asa-i mai colega cu comunicatele astea... cand iei franturi, se pierd pe drum informatii... :D
Ne vedem duminica la emisiune dl. Cristi Dumitrescu, care este...

snatchro
21 May 2004, 16:07
Am reusit si eu in sfarsit sa ascult o editie a emisiunii pe DeltaRFI duminica trecuta si mi se pare draguta... da' ce mi-a placut la nebunie: Ca Emanuel e mereu vesel. Si mereu zambaret. 8)

emanuel
21 May 2004, 16:24
:lol:

cineva
11 Jun 2004, 08:40
Nu sariti asa! :D E ultima editie din acest "sezon". Luam si noi o binemeritata vacanta, dar ne intoarcem. Cand exact nu stiu, cel mai probabil - peste o luna. Va multumim pentru intelegere si pentru ca sunteti alaturi de noi in fiecare duminica de la ora 13. Hehehe... Ramaneti pe cinemagia.ro si pe DeltaRFI. O vacanta placuta va urez!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

Gaandalf
11 Jun 2004, 13:30
Constantza nu prinde postul asta nu ?

emanuel
11 Jun 2004, 13:42
Nu.
Doar Bucurestiul si Iasul. Deocamdata.

Cristi ai legatura... pe unde va ma "intindeti" in viitor?... :)

cineva
11 Jun 2004, 20:07
Radio Delta RFI se prinde la Bucuresti si la Iasi si - in curand - la Craiova. Of course, sa nu uitam de net, unde se prinde "pretutindeni". Unde mai pui ca exista si emisiunile inregistrate in sectiunea "Emisiuni Radio / TV".

Doi la mana, Delta RFI este la mare, in alt format (comercial) la Neptun, Jupiter, Mangalia, Olimp si Saturn.

Deocamdata cam atat. Va urez vacanta placuta!

Sm�agol-Gollum
11 Jun 2004, 21:39
deci eu care sunt din jud botosani nu o sa prind?

emanuel
24 Aug 2004, 11:50
Pentru ca deja subiectul se dusese pe undeva pe pagina 5 si multi useri nu stiu inca de aceasta emisiune, am hotarat sa-l dezgrop si sa-l fac sticky.

Deci in fiecare duminica de la ora 13,00 la 14,00 CineMagia la Radio Delta rfi, si in curand o surpriza de proportii!
Nu spun mai multe, fiti pe faza cand se va intampla evenimentul...

raptor
24 Aug 2004, 13:39
:D Am scos si eu de pe site emisiunile dar sincer sa fiu doar una am ascultat-o de la cap la coada(cea de dinaintea Tiff-ului),pentru ca eu nu ascult radio in general, si ar fi un pic culmea sa-l ascult la calculator :D .Oricum editia respectiva a fost grozava,si 45 minute sau cit a durat nu m-am scos de la pc...muzica si ea e buna...poate daca postul ar intra si la noi in cluj as asculta mai virtos...
Concluzia:din prima ascultare:peste asteptari (*) (*) (*) (*)

cineva
24 Aug 2004, 13:49
Suntem absolut incantati sa vedem ca emisiunea incepe sa aiba succes. Noi ne straduim cat putem.

In ceea ce priveste Delta Rfi Cluj, ideea a existat si exista in continuare. Din cate stiu eu, anul care vine va hotari daca va fi sau nu pusa in aplicare. Pana atunci, download placut! :D

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

Gaandalf
24 Aug 2004, 13:53
Pana ajungetzi voi la Cluj ... mai degraba ajungetzi la Constantza... :lol:. Cluj is far far away ... asha k ce se aude shi cu Constntza?

Demona
25 Aug 2004, 11:46
Pentru ca deja subiectul se dusese pe undeva pe pagina 5 si multi useri nu stiu inca de aceasta emisiune, am hotarat sa-l dezgrop si sa-l fac sticky.

Deci in fiecare duminica de la ora 13,00 la 14,00 CineMagia la Radio Delta rfi, si in curand o surpriza de proportii!

Hope sa ma mut shi eu pana se intampla evenimentul... :hmm: Da` lose that ideas, care le-ai "prezentat" la "mini-intalnirea" de luni de la Hanu` lu` Manucu` ;) Please... They are pretty lame...

Semaca
25 Aug 2004, 12:28
Corect!!

Mai curand ceva pe profil de ex. "Emisiunea Cinemagia se transforma: din metraj scurt in metraj lung", nu suna prea bine inca dar mai poate fi brodat pe tema asta ...

cineva
25 Aug 2004, 15:50
Uite ca mi-a venit o idee de la ceea ce ati zis mai sus. Ce ar fi daca a-ti trimite ideile parerile si sugestiile voastre pe mail. Astfel feed-back-ul realizat, am stii si noi ce si cum sa facem pentru a imbunatati emisiunea si sa o mulam pe preferintele voastre. Lucru care ar prinde bine, zic eu, in contextul dat. Un pic de interactivitate nu strica, zau asa...

Sa auzim numai de bine!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

PS: Incepand de luni, adresa de mail este [email protected].
Multumim pentru atentie! :D

emanuel
25 Aug 2004, 15:53
Multumim pentru atentie! :D

Si trebuia sa incepi cu buna seara si bine v-am gasit dragii mei... :)

Semaca
25 Aug 2004, 15:55
Da' di ce pe mail?

Spune despre ce e vorba, ca stiu numai cativa, si sa se posteze aici!

cineva
25 Aug 2004, 16:00
Ar fi mai usor de gestionat mesajele, daca ar ajunge pe o adresa de mail. Mai ales in cazul in care vor exista si concursuri desfasurate strict pe internet si destinate exclusiv forumistilor. Asta e, dupa capul meu, cea mai buna solutie.

Evident ca nici postarea pe forum nu ramane de izbeliste.

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

Jay
25 Aug 2004, 23:05
apropo de delta RFI.. este o mica problema .... pe care vreau s-o spun... ca ma macina de ceva timp.... O data am vorbit cu o tipa de la Delta RFI careia i-am trimis un CV si in loc sa-mi spuna ca ..uite bah nu avem nici o treaba cu tine.... mi-a spus... asa foarte serioasa ca Delta RFI este un post numai de stiri, fara muzica(eu nu ascult radio si am pus botul)... si probabil au ras astia in redactie de mine de cadeau pe jos...Oricum m-am simtit total aiurea... de atunci am hotarat sa nu ascult acest radio ever...

Gaandalf
26 Aug 2004, 07:37
Ce sa aud de la consoarta mea care face facultatea in Bucale (nu vreau sa umflu in pene pe nimeni): "are cea mai buna muzica dintre toate posturile de radio din Buc." She likes it! Gusturi are asha k ma indoiesc ca se inshala.
Wh00y can i say ... good job guys!

Demona
27 Aug 2004, 12:20
Corect!!

Mai curand ceva pe profil de ex. "Emisiunea Cinemagia se transforma: din metraj scurt in metraj lung", nu suna prea bine inca dar mai poate fi brodat pe tema asta ...

Bey chestia asta e chiar mishto! Guys...USE IT!!!

Knnabis
03 Sep 2004, 18:52
delta rfi a devenit postul meu de radio preferat ....dar eu sunt din bistritza,
deci stau cam toata ziua pe net :)
imi place emisiunea cinemagia de duminica...baietii fac o treaba buna..si emanuel (imi creeaza o stare anume; ma binedispune o zi intreaga cand aud o persoana asha vesela :) ) si cristi
un post de radio foarte fain

Floydman
04 Sep 2004, 11:38

`traitzi! s-a notat!

raptor
07 Sep 2004, 12:21

Hmmm....
http://www.cinemagia.ro/emisiune.php?&hist=0
tinand cont ca acolo vad scris emisiuni radio-tv,si ca momentan exista doar radio,se poate presupune k surpriza consta in aparitia unei "cinemagii tv"? :D

emanuel
07 Sep 2004, 14:03
se poate presupune k surpriza consta in aparitia unei "cinemagii tv"? :D

Din pacate deocamdata nu este cazul. In viitor insa poate...
Nu, surpriza este ca incepand cu 26 septembrie la Delta rfi CineMagia nu va mai fi o rubrica, ci o emisiune de 2 (doua!) ore.

Cristi, de dracu dat-am! :D
Crezi ca te tine 2 ore? :)

Gaandalf
15 Sep 2004, 14:57
Emisiunea incepe iar de pe 26 shi o sa aiba 2 ore sau este shi akuma la Radio numai k e in formatul de 1h ?
Indiferent vrem sa shtim kam la ce ora sa ne ashezam in fatza difuzoarelor radioului ?

emanuel
15 Sep 2004, 15:15
Emisiunea este acum in varianta de o ora.
Saptamana aceasta va fi prezent la butoane si voce doar Cristi, ptr ca eu voi fi plecat din Bucuresti.
De saptamana viitoare, voi reveni cu forte noi, intr-o varianta a CineMagiei de 2 ore, alaturi bineinteles de Criiiiiistiiii Dumitrescu!

cineva
16 Sep 2004, 07:32
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum. Adica de vreo 2 saptamani. In al doilea rand... Ce era al doilea rand? In fine. Duminica de duminica, asa cum va spunea si Emanuel, Cinemagia incepe la 12 si se termina la 14. Doua ore de stiri proaspete din domeniu, concursuri garla, invitati de invitati, voie buna, soundtrack-uri si multe altele. La care inca ne gandim.

Insa avem nevoie si de ajutorul vostru. Pentru orice sugestie, intrebare sau whatever, va asteptam cu un mail la [email protected]. Poate ne propuneti chiar un invitat pe care ati vrea sa-l luam la intrebari in emisiune.

Deocamdata cam atat. Va multumesc pentru "audienta". :D

"Love me, feed me, never leave me!"

emanuel
16 Sep 2004, 11:22
"Love me, feed me, never leave me!"

Vad ca esti inca sub influenta Garfield-ului... :D

emanuel
23 Sep 2004, 14:13
Imi face o deosebita placere sa anunt ca duminica 26 septembrie 2004 (adica duminica asta), in noua editie CineMagia de la Delta rfi - care dureaza acum 2 ore - eu si Cristi Dumitrecu il vom avea ca invitat pe domnul Sergiu Nicolaescu.
Auditie placuta.
De la ora 12,00 la 14,00.

Jay
23 Sep 2004, 16:27
Sa-l intrebi de ce nu a jucat el rolul principal in Mihai Viteazu... :D

Gaandalf
23 Sep 2004, 16:33
Sa-l intrebi de ce nu a jucat el rolul principal in Mihai Viteazu... :D
shi de ce a intrat in politica k sa fac rost de bani ptr filme ... ?
(glumesc) ...
sunt curios sa vedem ce zice lumea pe forum despre film dupa premiera de maine... de abia ashtept emisiunea de Duminica...

cineva
23 Sep 2004, 20:56
Asta e o idee. Sa-i adresati intrebari invitatului nostru, recte regizorul Sergiu Nicolaescu la adresa [email protected]. Iar noi, la randul nostru, i le vom pune lui. Sau puteti suna in timpul emisiunii la 021/223.19.20 pentru a intra in direct si pentru a va spune oful. Sa nu fiti prea duri! :D

PS: v-am spus ca acum avem doua ore de Cinemagia? :)

dode
25 Nov 2004, 12:41
In legatura cu emisiunea de saptamane trecuta as dori sa fac un comentariu...
S-a vorbit de sunatul Dolby Digital la filmele romanesti si la un moment dat s-a lasat impresia ca sunetul sa inregistreaza pe 5 canale pe platoul de filmare. In mare parte, daca numa insel, nu este adevarat...
Pe platou se inregistreaza sunetul stereo urmand ca apoi sa se adauge efectele si sunetul multi-canal in studiouri specializate...

cineva
26 Nov 2004, 00:04
Din cate stiu eu, in mod normal, sunetul se trage pe canale separate, urmand ca la mixajul final sa se faca despartirea in 2.1, 5.1, 7.1, etc. Dar asta nu si in Romania, unde inca se mai poarta post-sincronul. Care si el este facut in 99% din cazuri prost. Acum nu mai stiu exact daca am spus ca se trage din prima 5.1, dar o sa ascult emisiunile si ma voi lamuri. Pana la proba contrarie nu te contrazic si iti multumesc ca ne asculti.

cineva
27 Nov 2004, 19:16
Avem placerea, adica eu si Emanuel, sa va anuntam ca invitatul nostru de duminica asta este Maria Dinulescu. Daca aveti intrebari pentru ea sau pentru noi le puteti posta pe forum sau puteti sa le trimiteti pe [email protected]. Auditie placuta in continuare si multumim pentru ca ne ascultati.

nume
11 Dec 2004, 15:11
Am ascultat si eu emisiunea cu Mitica Popescu , cea din 5.12.'04. Am down. de pe cinemagia.
Succes in ceea ce faceti !

emanuel
13 Dec 2004, 12:56
Multumim.
S-o asculti si pe cea din 12 dec. Invitat: Andi Vasluianu.
Maine va fi pe site.

emanuel
17 Jan 2005, 16:05
Emisiunea din 16 ianuarie l-a avut ca invitat pe regizorul Cristian Mungiu.
De maine o puteti asculta de pe site.

cineva
29 Jan 2005, 23:04
Invitatul emisiunii Cinemagia de la Radio DeltaRFI de duminica 30 ianuarie este Radu Muntean, regizorul filmului Furia. Va asteptam in continuare sugestiile si parerile la [email protected].

nume
29 Jan 2005, 23:07
Invitatul emisiunii Cinemagia de la Radio DeltaRFI de duminica 30 ianuarie este Radu Muntean, regizorul filmului Furia.
Dadadadada , yeeeeeeee ce bine. Cand o bagati si pe forum, n-am radio.

cineva
30 Jan 2005, 09:54
Din motive independente de noi (Vezi vremea de afara) Radu Muntean nu mai poate ajunge in emisiune astazi. Intalnirea s-a reprogramat peste 2 saptamani. Sorry...

cineva
02 Feb 2005, 09:21
Cu mare bucurie anunt ca ne-am facut si noi forum. Deci daca aveti timp mai dati cate un mesaj si la subiectul Cinemagia de pe site-ul deltarfi.ro. Sar'na!

emanuel
10 Feb 2005, 16:12
Si iata ca au trecut cele 2 saptamani.
Avem placerea sa-l avem ca invitat in emisiunea CineMagia de duminica 13 februarie 2005 pe dl Radu Muntean, regizorul succesului Furia.
Daca aveti intrebari pentru el, le astept aici pe forum sau pe mailul [email protected] pana vineri seara la ora 18.

nume
10 Feb 2005, 16:22
1. Cat i-a luat Minunea ca sa apara in film ?
2. Cum l-a descoperit pe "Gabonu", eu stiu din ziare, dar ar fi interesant pentru ascultatorii sa afle.
3. Ce buget a avut filmul (aproximativ macar) ?
4.Cand ne mai loveste cu un lung metraj ?
Ar mai fi, dar in rest va las pe voi. :P

irene marlyne monroe
10 Apr 2005, 14:25
Imi face o deosebita placere sa anunt ca duminica 26 septembrie 2004 (adica duminica asta), in noua editie CineMagia de la Delta rfi - care dureaza acum 2 ore - eu si Cristi Dumitrecu il vom avea ca invitat pe domnul Sergiu Nicolaescu.
Auditie placuta.
De la ora 12,00 la 14,00.
salutare mi-ar face placere sa fac si eu parte di echipa voastra de radio se poate?

Pitbull
10 Apr 2005, 20:51
Emanuel, Cristi!!! Läsati-l încolo de weekend si haideti încoace, cä v-a pus Dumnezeu mâna-n cap!!!

cineva
19 May 2005, 11:13
irene marlyne monroe

Hai intr-o duminica la emisiune si vorbim!

nume
19 May 2005, 12:55
irene marlyne monroe

Hai intr-o duminica la emisiune si vorbim!
Cea mai buna idee pe care ati avut-o pana acum. Ce Daneliuc, ce Mitica Popescu si altii ... chemati-o pe Irene forumista. Ar fi de coma ! :w00t:

emanuel
03 Aug 2005, 19:05
Conform unei decizii a directorului de programe al Delta RFI (de care am aflat abia acum!) am fost anuntat ca emisiunea CineMagia la Delta RFI nu se va mai gasi in grila postului mai sus amintit incepand cu luna septembrie...
Motivele clare nu mi-au fost comunicate nici mie, nici colegului, Cristi Dumitrescu.

Pitbull
04 Aug 2005, 00:26
C-asè-i românu', lucru bun când are,
In loc sä-l tie, 'l calcä în picioare,
C-asè-i românu', c-o fi strâmb sau drept,
Cä vrea doar musai sä se dea dästept!

(Locutiune versificatä pentru un prim impuls ce s-ar fi cerut moderat chirurgical.)

cineva
04 Aug 2005, 12:31
Asta e. Pe mine unul nu ma incanta deloc ideea de a nu mai face emisiunea Cinemagia. Dar se pare ca nu conteaza nimic. Nici ce vreau eu, nici ce vreti voi. Ca sunteti "doar 100 de fraieri care asculta emisiunea". Citatul nu-mi apartine!!! Este una dintre cauzele pentru care emisiunea nu se mai "tine". Si vine de "sus".... :sick:

nume
04 Aug 2005, 12:48
"doar 100 de fraieri care asculta emisiunea".
Trist / i. Eu cred ca erau mult mai multi ascultatori. O conducere care-si considera ascultatorii "fraieri" are mari probleme.

Pitbull
04 Aug 2005, 16:10
Asta-mi aminteste de iarna 1991/92, când m-a trimis Cristoiu sä "upgradez" Radio NOVA-22 (Virgil Ruta, Sorin Chifiriuc, Valeria Sitaru, Lenti Chiriac, si altii).
Programul postului de radio consta fix în trei lucruri:
- Muzici de pe discuri si casete
- Reclame
- Vorbe ale prezentatorului.
In trei luni, le-am fäcut:
- Numeroase reportaje scurte si haioase, cu subiecte insolite, inserate în emisiunea de dimineatä.
- Emisiune de cinema
- Premiere teatrale
- Emisiune S.F.
- Emisiune literarä
- Revista presei
- Breviar politic
- Emisiune de ocultism
- Emisiune pentru copii
- Editii speciale pentru orice evenimente
(Toate astea, lucrate ca la carte: cu generic, background sonor propriu, interviuri, umor, etc., etc.)
Si exact când postul începuse sä arate ca un post de radio, concluzia:
Ei speraserä sä le aduc comenzi de publicitate. Toate emisiunile mele nu aduceau bani, asa cä nu foloseau la nimic. Pa.
(Adeväratul motiv: îi durea destelenirea.)
N-a trecut nici un an, si s-a înfiintat C.N.A.-ul, care a început sä acorde licentele de emisie.
NOVA-22 a candidat cu un dosar atât de mizerabil, încât a picat färä drept de apel.
Si a murit.

marx
27 Aug 2005, 15:38
Am ascultat emisiunea in doua randuri. Penibila. Emanuel are o voce anti-radiofonica, discutiile intre el si celalalt co-prezentator erau submediocre, iar continutul emisiunii seamana cu rugina vesela a unei epave. Dixit.

Pitbull
27 Aug 2005, 15:43
Sä zicem. Deci, hai s-o desfiintäm, cä-i mai simplu. Ne doare mucii s-o îmbunätätim - c-asa-i românu', dixit again.

marx
27 Aug 2005, 15:49
Sä zicem. Deci, hai s-o desfiintäm, cä-i mai simplu. Ne doare mucii s-o îmbunätätim - c-asa-i românu'
Cand te doare ceva ori extirpi, ori te auto-exilezi in propria durere...

Pitbull
27 Aug 2005, 15:57
Marx dragä, cu plecäciune: asa le face nenea doctoru' la pacienti? Nu cumva, de cele mai multe ori, îi trateazä?

cineva
27 Aug 2005, 15:58
Trebuia sa va dati cu parerea atunci cand emisiunea mai exista. Ati avut la dispozitie adresele noastre de mail si telefoanele. Si vi s-a spus de atatea ori ca daca aveti pareri, idei, nemultumiri etc. sa le exprimati. Acum v-ati trezit? Sorry... E prea tarziu.

PS: Doi oameni, fara nici un fel ajutor, de nici o natura, nu pot face mare lucru. Iar cand vrei sa faci ceva si in loc de ajutor iti iei suturi in dos aiurea, iti cam piere cheful si iti bagi picioarele.

marx
27 Aug 2005, 16:00
Marx dragä, cu plecäciune: asa le face nenea doctoru' la pacienti? Nu cumva, de cele mai multe ori, îi trateazä?
Si extirparea nu e un tratament? Dar banuiesc ca tu esti adeptul carpelilor paleative....

marx
27 Aug 2005, 16:04
Trebuia sa va dati cu parerea atunci cand emisiunea mai exista. Ati avut la dispozitie adresele noastre de mail si telefoanele. Si vi s-a spus de atatea ori ca daca aveti pareri, idei, nemultumiri etc. sa le exprimati. Acum v-ati trezit? Sorry... E prea tarziu.

PS: Doi oameni, fara nici un fel ajutor, de nici o natura, nu pot face mare lucru. Iar cand vrei sa faci ceva si in loc de ajutor iti iei suturi in dos aiurea, iti cam piere cheful si iti bagi picioarele.
O s-o repet la nesfarsit: EMANUEL LAZARESCU e un ageamiu cinefil. Cine isi face iluzii ca ar putea face un proiect viabil impreuna cu el isi injecteaza singur himere. La asta trebuie sa te gandesti, domnule realizator....

Pitbull
27 Aug 2005, 16:18
Si extirparea nu e un tratament?...
PRIMUL si CEL MAI DES FOLOSIT?
A, da, exact: de-asta umblä pe sträzi 98% din omenire-n cârje si cärucioare. Eu, unul, la câte dureri de dinti, urechi, genunchi, coaste, burtä, cap, (.....ce mai, plansa anatomicä aproape completä), am avut la viata mea, mi-s de mult cybrog.

emanuel
27 Aug 2005, 16:22
Am doua proiecte care merg bine de ani de zile:
www.cinemagia.ro
Revista CineMagia

Emisiunea mergea foarte bine si aveam multe idei noi pentru imbunatatirea ei, dar din pacate...

Si n-am zis niciodata ca as fi un destept in ale cinematografului. Sunt doar un cinefil pasionat. Ce-am facut si ce fac in continuare, fac cu multa placere.

marx
27 Aug 2005, 16:29
A, da, exact: de-asta umblä pe sträzi 98% din omenire-n cârje si cärucioare. Eu, unul, la câte dureri de dinti, urechi, genunchi, coaste, burtä, cap, (.....ce mai, plansa anatomicä aproape completä), am avut la viata mea, mi-s de mult cybrog.
Excelente idei domnule ex-regizor! Dar cam negandite....
Si ca sa nu mai fiu subtil, ca-ti creez probleme de acomodare mentala iti dau un ultim exemplu concret: te lovesti la genunchi, faci hematom inchistat al capsulei sinoviale, iti urli durerea, iti faci cruce in dreptul portofelului, te duci la doftor, si ti se aplica un procedeu concret: excizie. Minune: durerea a disparut, dar nedumerirea ta, nu.

marx
27 Aug 2005, 16:35
Am doua proiecte care merg bine de ani de zile:
www.cinemagia.ro
Revista CineMagia

Emisiunea mergea foarte bine si aveam multe idei noi pentru imbunatatirea ei, dar din pacate...

Si n-am zis niciodata ca as fi un destept in ale cinematografului. Sunt doar un cinefil pasionat. Ce-am facut si ce fac in continuare fac cu multa placere.
Despre cinemagia.ro: cu exceptia forumului, care are multe momente cand e penibil, dar macar are metabolismul unui organism viu, in rest totul e un conglomerat cetos de idei puerile. Si site-ul asta abia anul trecut a luat amploare, adica dupa 4 ani si asta in mare masura forumistilor.
Despre revista: mai banala, mai supeficiala, mai imprecisa....

emanuel
27 Aug 2005, 16:37
Multumesc pentru cuvintele frumoase...

marx
27 Aug 2005, 16:38
Multumesc pentru cuvintele frumoase...
Oricum, stiai cat de mult te iubesc....

emanuel
27 Aug 2005, 16:57
Tocmai de-aia!

marx
27 Aug 2005, 17:01
Tocmai de-aia!
Tocmai de aceea
Tocmai de aia
Tocmai d-aia.

PS: cum spuneam, daca nu stii sa folosesti cuvinte in sensul lor cinemagic, mai bine contempli....

Pitbull
27 Aug 2005, 20:03
Excelente idei domnule ex-regizor! Dar cam negandite....
Si ca sa nu mai fiu subtil, ca-ti creez probleme de acomodare mentala iti dau un ultim exemplu concret: te lovesti la genunchi, faci hematom inchistat al capsulei sinoviale, iti urli durerea, iti faci cruce in dreptul portofelului, te duci la doftor, si ti se aplica un procedeu concret: excizie. Minune: durerea a disparut, dar nedumerirea ta, nu.
Da, ai dreptate. Exceptiile sunt regula, si viceversa.
Hai, dom'le, ce esti asa de orgolios? Recunoaste, cä doar esti de meserie: atât statistic, cât si logic, extirpärile sunt cazuri rare, de ultimä instantä.