View Full Version : The F*R*I*E*N*D*S Chronicles
Gaandalf
01 Apr 2004, 10:41
Este cineva de aici cat de cat fan FRIENDS ? A urmarit cineva de pe forum toate cele 10 sezoane de la Friends - sezonul 10 nu a fost difuzat in intregime da oricum ...
cat de bine shtitzi acest serial - find out :
http://quiz.women.com/games/tests/nbcfriends.htm
+ care va place mai mult ?
Hmm... la pro parca e sezonu 8 acuma nu? Sau pe la cat s-a ajuns? :roll:
Oricum cine e interesat de serii 30 de cd-uri! O nimik toata! ;)
emanuel
01 Apr 2004, 12:45
Joey, e haios...
Mircius
01 Apr 2004, 13:03
salutare Gndalf and Co. Sunt un mare fan friends, dar.... dupa cate stiu eu, la noi a ajuns pe la seria 8.... 10 se difuzeaza in UK la momentul asta... Oricum, Pheobe RULEZ
Nightwane
01 Apr 2004, 15:32
PHEOBE TOTALLY! CUZ SHE'S SO DUMB! :D
christi
01 Apr 2004, 17:13
Mai e pina sa ajunga la noi seria 10... adica ultima.... abia se difuzeaza acum in US. Noi ne bucuram de seria a opta...
Lasa ii bine ca o avem shi pe asta.Ajungem noi shi lasa 10 peste cativa ani.Durere ii Joey.............super :D
Sm�agol-Gollum
01 Apr 2004, 21:59
go joey!!!!
FRIENDS mi se pare un pic cam ... LAME! :roll:
FRIENDS mi se pare un pic cam ... LAME! :roll:
Dc?? Ii destul de reushit shi are faze klumea...altul nu-mi vine acuma care sa fie mai ceva(cel putin nu de la noi)
Nu pot preciza ceva anume... dar tot serialul mi se pare lame... but it's just me :roll:
Gaandalf
04 Apr 2004, 11:41
Io akasa am sezonul 10 pana unde s-a fifuzat in america ... adik 14 episoade din cele 25 cat formeaza un sezon intreg .... se face o anumita puaza aici ... oricum se termina in pom ... Chandler shi Monica ishi cumpara o casa shi au o camera ptr Joey pe kre il "adopta", iar Rachel primeshte un post la Paris shi episodul se termina cu fatza lui ROSS kre este in podea ...
The One Where Joey speaks FRENCH - ar trebui sa-l vedetzi - e unul din cele mai criminale episoade ... :lol:
Tot asha din sezonul 9 nu se prea gasesc decat vreo 9 episoade pe net ... dar sunt cele mai bune - alea cu Christina Applegate. In rest am toate sezoanele ... am ajuns la a 4 a vizionare a intregii serii (fac concurentza cu seria Lord Of The Rings :lol: ) shi inca rad k un capiat la fazele ui Chandler shi Joey shi nu-mi vine sa cred k mai sunt doar 11 episoade sh o sa se termine ... :cry:
Gaandalf
04 Apr 2004, 11:44
Nu shtiu cum ai tu seria da' io am la sezonul 10 calitate SUPER DVD RIP shi intra cam 3 episoade pe un cd ... se merita shi cate un episod pe 1 cd la cat de excelenta imagine au ...
Nu shtiu cum ai tu seria da' io am la sezonul 10 calitate SUPER DVD RIP shi intra cam 3 episoade pe un cd ... se merita shi cate un episod pe 1 cd la cat de excelenta imagine au ...
Aceeasi calitate o au si ale mele, sincer nu caut neaparat sunet ac3 sau cine stie ce sunet specila pe care pot sa-l am si dintr-un dvd... Divx-urile incap pe 30 de cd-uri.... :roll: Ca tu ai alta varianta e... cu totul altceva! ;)
Totusi, daca ar fi sa aleg, as alege-o pe Phoebe
notorious
05 Apr 2004, 22:06
nu inteleg cum poate sa NU-ti placa 'friends' - e fermecator, personajele sunt extraordinar de simpatice (asa si trebuie, la fel cum in 'seinfeld' trebuiau sa fie antipatice, cinice si antisociale), subiectele sunt mereu la moda (cu o mentiune speciala pt slabiciunea lor pt lesbiene) iar aparitiile speciale sunt bestiale (recent i-am vazut pe susan sarandon, gary oldman, sean penn! ca sa nu mai zic de tom seleck, deja o aparitie cam prafuita). ce-ai putea sa-ti doresti mai mult ?...
poate si putin cinism, un pahar cu acid pe langa ciocolatica asta calda. oricum, sunt fan fidel 'friends'...
Gaandalf
10 Apr 2004, 13:43
nu inteleg cum poate sa NU-ti placa 'friends' - e fermecator, personajele sunt extraordinar de simpatice (asa si trebuie, la fel cum in 'seinfeld' trebuiau sa fie antipatice, cinice si antisociale), subiectele sunt mereu la moda (cu o mentiune speciala pt slabiciunea lor pt lesbiene) iar aparitiile speciale sunt bestiale (recent i-am vazut pe susan sarandon, gary oldman, sean penn! ca sa nu mai zic de tom seleck, deja o aparitie cam prafuita). ce-ai putea sa-ti doresti mai mult ?...
poate si putin cinism, un pahar cu acid pe langa ciocolatica asta calda. oricum, sunt fan fidel 'friends'...
In sfarshit am gasit un punct in comun cu notorious ... nu ne mai certam shi la Friends. Iar in legatura cu slabiciunea lor ptr lesbiene asta a o fost o tactica foarte deshteapta. Au "atacat" sa zic asha, toate tipurile de persoane k sa agreeze seruialul - shi au reushit inca din primul episod asta. Toata natziunea s-a uitat la ei de la inceput shi pe 6 Mai este finalul de 2 ore de FRIENDS. Monica shi chandler se muta in suburbii cu tot cu Joey iar Rachel s-ar putea sa plece la Paris ... ramane de vazut ... :o
Gaandalf
14 Apr 2004, 16:10
http://m3.doubleclick.net/viewad/931202/kb_425x600_v1.jpg
check it out ...
blitz43
14 Apr 2004, 16:32
meserias episodu' de sâmbata asta, cu Brad Pitt:
imi si imaginez Brad & Ross, fondatori ai clubului I HATE RACHEL!
Crâncen de tot! :lol: Super idee!
Mircius
16 Apr 2004, 17:05
Vi l-ati putea imagina pe Brad Pitt gras? hmmmm... oricum ,supertare episodu...
Mai baieti si fete, am si eu o intrebare. Caut si eu un episod, care mi-a placut la nebunie, si sper sa-l aveti outherwise..... cel cand Ross isi albeste dintii... il are careva?
Multumesc anticipat
Gaandalf
17 Apr 2004, 11:47
Vi l-ati putea imagina pe Brad Pitt gras? hmmmm... oricum ,supertare episodu...
Mai baieti si fete, am si eu o intrebare. Caut si eu un episod, care mi-a placut la nebunie, si sper sa-l aveti outherwise..... cel cand Ross isi albeste dintii... il are careva?
Multumesc anticipat
ala este criminal ... cu gelul ... mai este unul in seria 9 cu bronzatul. Se duce la salon shi il "shpreiaza" aia de 5 ori pe fatza cu solutzie de bronz instant ... :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.