PDA

View Full Version : Something's Gotta Give

BeNnY
29 Mar 2004, 19:48
Overall mi-a placut filmul insa cred ca ar fi iesit de 3-4 ori mai bine daca dupa prima ora sau prima ora si 20 de minute s-ar fi terminat filmul... atunci ai fi plecat din sala cu zambetul pe buze!

Pink Panther
29 Mar 2004, 20:40
Mi-a placut si mie filmul.. dar uite ca nu imi dau seama... la ce stadiu ajunsese filmul doar dupa o ora?... sau o ora si 20 de minute... unde ar fi trebuit sa se termine? :lol:
nici nu stiu cat a durat - senzatia ca ceva este exagerat am avut-o la filmul Duplex.. cand au inceput cei doi sa faca planuri, sa omoare baba... dar aici, eu zic ca a fost in limite normale!

BeNnY
29 Mar 2004, 21:16
Da, am spus, filmul este mai mult decat OK! Dar daca se termina dupa ce au facut ei sex era perfect!

PoliFanAthic
30 Mar 2004, 05:56
Vai, ce cuvant nepotrivit. Cum ai intrat tu in spiritul filmului daca spui ca au facut sex! N-ai simtit tot love-ul din aer si pat?
Sincer sa fiu, ca deobicei, a fost intr-adevar ok filmul, in mare parte datorita actorilor. Caci vorbind despre scenariu, sa nu-ti vina sa plangi...pe alocuri.

Danica
30 Mar 2004, 12:20
Damn!vroaim eu sa sa fac topicul asta!..dar vad ca Benny mi-a luat-o inainte! :cry: Filmul a fost mai mult decat ok..mi-a placut shi faptul ca l-am vazut de la "inaltzime"!Diane Keaton arata super pt varsta ei shi joaca excelent ..Jack e Jack (multe asemanari dintre realitate shi fictiune)..iar filmul este dragut tocmai bun pt . o zi insorita de primavara .Ce nu mi-a placut: micile "scapari "tehnice care apar in pima jumatate a filmului (secventele d p plaje )iar microfonul apare in cam multe secvente ! :evil: Dar e amuzant shi are o tema inedita :dragostea la varsta a treia ...un regret mai am in legatura cu sfarshtiul ..SPOILER....eu as fi ramas cu Keanu ....mai ashteptam filme de la don'shoara Myers shi la mai mare!

P.S Pink Panther vii joi?

toni
30 Mar 2004, 14:02
Eu nu vroiam sa se termine doar dupa sex. Recunosc ca am pariat ca pustoaica o sa si-o traga cu Keanu, iar Nicholson cu DK vor face un copil. N-a iesit chiar asa, dar nu m-a dezamagit. Una peste alta decent, dar nu se compara cu comediile romatice englezesti.

Pink Panther
30 Mar 2004, 18:01
aaa.. filmarile de pe plaja sunt exact exemplul a ce NU tre' sa faci...
ce-or fi cautat umbrele alea in jurul celor 2 , in timp ce se plimbau pe-acolo... nu-mi dau seama... si nu stiu cum de nu si-au dat si ei seama ...
iar faza cu microfoanele... mi-a zis mie cinava (ricutza) ca ar fi de la proiectorul din cinema... asa ca sa zicem ca nu e grav!
in rest.. numai de bine!

BeNnY
30 Mar 2004, 18:49
Of, Doamne! Vedeti daca nu-l cititi pe Amyd?! Fazele cu microfonul sunt din cauza felului in care proiecteaza filmul cinematograful respectiv

Pink Panther
30 Mar 2004, 19:28
Of, Doamne! Vedeti daca nu-l cititi pe Amyd?! Fazele cu microfonul sunt din cauza felului in care proiecteaza filmul cinematograful respectiv

da..da.. tocmai, domnu' Benny.. asta ziceam si io.. bine.. am citat si sursa ! (cu multzumiri pentru informatzie!) :lol:

BeNnY
30 Mar 2004, 19:34
Dar umbrele alea de pe beach (bitch) au fost cam suparatoare... mai ales ca a tinut faza 2-5 mintue

Blanche
31 Mar 2004, 12:04
E printre cele mai proaste filme cu Jack Nicholson ...
In ce porcarii a ajuns sa joace :(
Un scenariu absolut banal, de o platitudine infioratoare (vreo 3-4 replici mai inteligente)
Un Jack Nicholson manierist, dezamagire totala pentru fanii lui
Iar Diane Keaton n-am inteles de ce au nominalizat-o la Oscar ... interpretarea nu depaseste un niel mediu (cu indulgenta)

Blanche
31 Mar 2004, 14:00
Diane Keaton arata super pt varsta ei ...i

La asta subscriu ... dar nu e suficient pentru o nominalizare la Oscar

Daca e cineva care merita o bila alba in filmul asta .... e Keanu

PoliFanAthic
31 Mar 2004, 14:25
Doar ca personajul lui este cam penibil.

Blanche
31 Mar 2004, 14:34

Personajul lui e cel mai penibil intr-o multime de personaje penibile :)

blitz43
31 Mar 2004, 14:37

Personajul lui e cel mai penibil intr-o multime de personaje penibile :)

din toate astea, trebe sa intelegem ca si filmul e unul penibil intre multe altele penibile...?
nu de alta, da' nu mai cheltuim aiurea niste banuti...
Hotarâti-va odata!

Blanche
31 Mar 2004, 14:44
din toate astea, trebe sa intelegem ca si filmul e unul penibil intre multe altele penibile...?
nu de alta, da' nu mai cheltuim aiurea niste banuti...
Hotarâti-va odata!

Da' ce pare neclar ? Par nehotarata pentru ca intr-o mare de critici am acordat o bila alba pentru Keanu ?
Da, filmul e penibil, si nu merita sa cheltuiti banii ...

Danica
01 Apr 2004, 09:23
Blanche (Dubois cumva? :wink: ) daca tie nu ti-a placut filmul nu inseamana neaparat ca e o porcarie ..nu are pretentii de capodopera dar nici "penibil "nu este.este distractiv shi avand in vedere oferta cam slaba de filme de filme din primavara asta ...merge ..este ok

Alex Leo Serban
01 Apr 2004, 10:54
eu zic ca nu merita... tineti minte surorile ephron? eh, nancy meyers este sora lor cinematografica! filmu este scremut, fortat, keaton & nicholson = de un cabotinism ingrozitor :x keanu este sweet, dar cea mai buna mi s-a parut - de departe - frances mcdormand intr-un rol de nici 10 min.!
asa ca sfatul meu este: aveti rabdare sa-l vedeti pe tv.
pare facut pt asta :wink:

Blanche
01 Apr 2004, 11:23
Blanche (Dubois cumva? :wink: )

In nici un caz DuBois ... desi mi-a placut mult filmul ala :)

daca tie nu ti-a placut filmul nu inseamana neaparat ca e o porcarie ..

1. Nu inseamna decat ca asta e parerea mea despre el. Si inteleg ca pe forum, fiecare-si spune si eventual argumenteaza parerea
2."Penibil" nu e neaparat sinonim cu "porcarie". Si DA, am vazut multe porcarii mai mari decat filmul asta, si multe filme si mai penibile.
3. pentru restul, a raspuns Alex Leo Serban inaintea mea ... desi la multe din filmele pe care le-a comentat nu sunt de acord cu parerile lui, de data asta a spus mai bine decat mine ceea ce intentionam sa accentuez despre filmul asta

.... avand in vedere oferta cam slaba de filme de filme din primavara asta ...merge ..este ok

Cu asta sunt de acord partial. Cred ca sunt vreo 5 filme care merita vazute inaintea filmului in discutie ... de-asta mi se pare mai ok sa cheltui banii vazand alt film. Si vorba lui ALS, asta o sa-l vedem la TV :)

BeNnY
01 Apr 2004, 22:48
asa ca sfatul meu este: aveti rabdare sa-l vedeti pe tv.
pare facut pt asta :wink:

Asta asa e... Nicholson putea si mai bine :roll:

ogto
04 Apr 2004, 06:42
Filmul este preety sad... Old people that are f***ed up. A avut prea multe despartiri si reuniuni... Una singura dupa partida lor de sex era destul... Dar chiar si asa, filmul a fost bun, si Diane isi merita nominalizarea...

Marele defect al filmului este ca se vedea microfonul in multe scene... :D

BeNnY
04 Apr 2004, 11:19
Marele defect al filmului este ca se vedea microfonul in multe scene... :D

Fu*ckin' idiot....

Gaandalf
04 Apr 2004, 12:10
Cum au putut sa puna titlul : "Ceva, Ceva tot o ieshi " ... :o f*ckin' idiots ...
La noi in CTA inca nu a venit filmul ... :evil:

i_matei
11 Apr 2004, 22:27
Mie mi s-a parut de-a dreptul incantator...
Diane Keaton si Jack Nicholson joaca de nota 20...
Filmul mi-a amintit pe alocuri de "As good as it gets", dar parca nu are acelasi farmec... si da, subscriu la ideea ca filmul trebiua sa se incheie in momentul in care Harry pleaca din casa lui Erica... era, dupa mine un final ideal si in coada de peste din care fiecare intelegea ce dorea... urmarea mi s-a parut o lipitura siropoasa aiurea care nu isi avea locul
Chiar si cu toate neajunsurile astea pentru mine ramane un film ce merita pus la colectie...

PS: Diane Keaton arata realmente SUPERB pentru o persoana peste 50 ani... toata stima :)

zizi
12 Apr 2004, 01:47
Marele defect al filmului este ca se vedea microfonul in multe scene...

Microfonul se vede in filme, pt ca varzuitzii astia de la cinematografele din romania nu stiu de existentza unui format 1:1.85......pe scurt, in state, si nu numai se filmeaza pe formatul normal al filmului(se foloseste intreaga fotograma). Dar se caseteaza jos si sus. Chestia asta se asuma de la filmare si atunci ei isi permit sa intre cu microfonul dincolo de linia caseului, sau sa panorameze pana la nivelul unui proiector, spre exemplu...(totul e sa nu depaseasca limita caseurilor). Apoi, la proiectie se pune un obiectiv special care mareste imaginea normala pana ajunge aproape la nivelul formatului CINEMASCOP(care e cel mai mare--si mai lat). Deasemenea obiectivul ala taie limitele de sus si jos, pana la nivelul calculat de 1:1.85. Astfel se obtine o imagine aproape la fel de mare, pe bani mai putini. Cinemascop-ul e mai scump si mai greu de folosit. In fine, ar mai fi multe de explixcat dar deja o lungim... oricum la noi, exceptand cateva cinema-uri din bucuresti, nu exista acest tip de obiectiv la aparatele de proiectie si de-aia se vad microfoane, trav-uri etc...(in filmele filmate 1:1.85)

uff, greu e sa explici...

PoliFanAthic
12 Apr 2004, 10:50
Dar satisfactia cititorului este...magnifica. :)

Gaandalf
20 Apr 2004, 11:39
A venit in final shi pe la noi la Constanta shi l-am vazut shi mi-a placut. Cred k a fost un pic cam lung dar a mers. Au fost nishte faze tare haioase dar a fost aiurea rau de tot sa vezi 2 babalaci cum se ling shi cum se freaca. Chiar ma gandeam - asta cred k e singurul film romantic pe care l-am vazut ... "total chick-flik" cu persoane care au 55 respectiv 63 de ani ...

marcu
29 Apr 2004, 17:05
Afli cate ceva despre menopauza la acest film. Instructiv pentru anii ce vin.

Pink Panther
01 May 2004, 00:23
Afli cate ceva despre menopauza la acest film. Instructiv pentru anii ce vin.

hahahaaaaaa.... :lol:

buna !!!... eu cred ca ce se intampla in film e un caz fericit... heheheee :oops:

max_guevara
08 Mar 2005, 04:15

I totally agree!!!!!!!!

Pink Panther
08 Mar 2005, 11:03

I totally agree!!!!!!!!

HMMM... desi am vazut filmul acum vreun an... totusi... Keanu de Oscar :huh: ... HMMMM... nu stiu.. nu cred :o

radu83
08 Mar 2005, 12:59
filmul nu este altceva decat o comedioara romantica usoara si fara pretentii. mi se pare exagerat sa vorbiti de oscaruri & alte altea.

de jucat nu se joaca prost, dar nici rolurile nu sint atat de solicitante incat sa se poata spune ca si-a aratat cineva adevatatul talent in domeniu.

mihai770
17 Mar 2005, 03:49
moama am vazut filmu asta acum 190234804984 ani ... dar am ramas cu impresia unui film un pic mai bun decat bun...

ciresar
15 Jul 2005, 20:24
Jos palaria scenariul! Ca si prestatia actorilor principali. Nu prea inteleg de ce l-au inclus pe Reeves;probabil pentru publicul tanar si nelinistit.

Sm�agol-Gollum
16 Jul 2005, 10:48
pai aveau nevoie de cineva care sa intervina in relatia dintre jack si diane...si daca jack avea pe cineva tanar, dc sa nu aiba si diane pe cineva tanar...

ciresar
16 Jul 2005, 12:59
Nu m-am referit la personajul interpretat de Reeves ci de ce l-au inclus pe Keanu in distributie.Nu mi se pare cea mai buna alegere.

Sm�agol-Gollum
16 Jul 2005, 14:04
aa...scuze...dar ce ai cu keanu?..tu pe cine preferai?...

M0n0
16 Jul 2005, 14:15
Just watched it...and loved it...
cam siropos dar ma asteptam sa fie asa inca de inainte de a-l vedea...
fiecare e perfect in rolul lui si asta il include si pe Keanu (tanar si fermecator, nu?) ca sa nu mai vb despre Jack si Diane care intra in rolurile lor like a glove...

Cinemania
16 Jul 2005, 17:40
Diane + Keanu = :sick:

Nightwane
16 Jul 2005, 18:32
Diane Keaton + Woody Allen = No, you must be Don Francisco's sister!

Cinemania
16 Jul 2005, 18:41
Diane Keaton + Woody Allen = No, you must be Don Francisco's sister!

n-am vazut inca Love and Death

ciresar
16 Jul 2005, 18:44
As fi mers pe mana lui Ethan Hawke. Nu am nimic cu Reeves, chiar imi face placere ca actor; nu insa si in rolul asta. Acilea are unele scene de parca l-ar fi parasutat cineva in Ardeal si el tintise Baraganul.