PDA

View Full Version : filme pe cd sau casete video?

mihaela
29 Mar 2004, 17:03
daca aveti filme vechi, de cinemateca, pe cd, caseta, sunt doritoare sa cumpar, dati-mi si mie un semn visez sa am propria colectie de filme acasa, va rog mult mult!
m. :lol:

raptor
29 Mar 2004, 17:15
Cinemagia nu incurajeaza pirateria.
Incearca la bursa.

blitz43
30 Mar 2004, 09:55
daca aveti filme vechi, de cinemateca, pe cd, caseta, sunt doritoare sa cumpar, dati-mi si mie un semn visez sa am propria colectie de filme acasa, va rog mult mult!
m. :lol:

keep dreaming! :lol:

Ping
31 Mar 2004, 08:51
Poti sa-ti inregistrezi de la TCM seara de seara si probabil daca nu e o minciuna de 1 aprilie la PRO Cinema-ul asta ce sta sa apara

Leonard
31 Mar 2004, 16:39
Poti sa-ti inregistrezi de la TCM seara de seara si probabil daca nu e o minciuna de 1 aprilie la PRO Cinema-ul asta ce sta sa apara

la TCM ce naiba vezi? numai filme vechi americane, rareori filme de arta. O singura data am vazut un film neamerican acolo: unul cu Louis de Funes si era dublat in engleza. grrr. N-o sa dea niciodata filme de Fellini, Tarkovski, Godard etc.

Demona
01 Apr 2004, 15:01
Incearca la bursa.

Dude! You definatelly rock! Eshti ceva de genu` "Captain Planet" al CineMagiei. ;) No offence...uhmm...trebuia sa iasa un compliment...nu`sh ce-a ieshit...:roll:

raptor
02 Apr 2004, 18:22
Incearca la bursa.

Dude! You definatelly rock! Eshti ceva de genu` "Captain Planet" al CineMagiei. ;) No offence...uhmm...trebuia sa iasa un compliment...nu`sh ce-a ieshit...:roll:

:D :D :D Aaaa....hmmm...aia park aveau inele...ok,e de bine!Mulsssumessc' :D (*)