View Full Version : Chat da/nu
Ma gandii sa initiez un pool sa vad sigur cati vor si cati nu vor.Astept sa vad cam cum iese treaba pe ici si dupa aia ma apuc de treaba :D (sau nu :( )
crydead
24 Mar 2004, 07:30
Sa fie chat.
E foarte bine sa fie chat pentru ca unii nu au YM si daca vrei sa porti o conversatie e greu prin MP-uri :roll:
Asa ca... SA FIE CHAT!
IceyU>> De unde ai luat citatul ?? parca l-as fi scris eu :D (glumesc)
PoliFanAthic
24 Mar 2004, 13:54
Nu ma intereseaza chat.
Leonard
24 Mar 2004, 14:18
sunt de acord daca se tine cont de urmatoarele conditii:
- sa fie intr-un limbaj de programare care sa nu ocupe resurse (cum e mIRC-ul, in orice caz sa nu fie in Java sau Flash)
- sa creeze loguri
Altfel voi folosi tot YM sau mIRC
Pana nu primesc raspuns, nu votez.
sunt de acord daca se tine cont de urmatoarele conditii:
- sa fie intr-un limbaj de programare care sa nu ocupe resurse (cum e mIRC-ul, in orice caz sa nu fie in Java sau Flash)
- sa creeze loguri
Altfel voi folosi tot YM sau mIRC
Pana nu primesc raspuns, nu votez.
Probabil va fi flash si probabil nu va folosi loguri, dar asta e ceea ce imi imaginez yo! :roll:
Eu sunt anti-chat... Daca punem chat, practic, nu va mai fi nevoie de forum. Iar pe chat oameni vb. mult si fara rost. Pe forum scriu on-topic (in general) si se scrie cat mai concis si la subiect... I say, Nein Chat!
Dupa cum am mai spus chatu va fi in flash iar cat despre loguri , acestea nu vor exista (dar sunt sanse sa existe ceva asemanator) , ideea a fost sa nu trebuiasca sa se instaleze nimik pe calculator cum se instaleaza mirc sau ym , de fapt asta e ideea principala.
iar despre resurse , un chat in flash nu va ocupa multe resurse deoarece atunci cand ti se blocheaza calculatorul flshul genereaza imagini (probabil vectorial) si de aceea necesita de un procesor cu o putere destul de mare , in schimb chatu` contine 95 % text ceea ce inseamna ca nici nu se va putea da seama la procesor ca se incetineste.
Bai ogto! Eu de exemplu vreau sa vorbesc cu Demona ma cand ea intra pe forum dar de unde intra nu are YM! Decat sa ne dam 20 de mesaje private mult mai bine vorbim live ma! Si chestia asta, ca nu o sa se mai scrie pe forum, e o tampenie! NOI ORICUM VORBIM PE YM!!! :x
Leonard
24 Mar 2004, 21:46
clar, NU VREAU CHAT. Daca nu se poate rezolva cu logurile (adica fisiere ori pe serverul cinemagia ori pe calc personal) n-are rost. Trebuie sa ramana undeva tot ce debitam pe chat. Deci tot pe forum sau YM e mai bine.
Nu chat!!! Dar probabil ca asta ar elimina discutzile mIRCuiste de pe Forum, in care cadeam de multe ori...Then again...what do I know anyway?
Dupa ce am cautat circa 30 de minute pe net un astfel de chat... am gasit chat si in Flash si in PHP care mai de care mai bun!
Asa ca nu ti-as sugera sa te apuci tu sa faci un chat nou... pentru ca sunt deja altele! Mai bine cauti bine de tot si-l alegi tu care crezi ca e cel mai bun... Eu am gasit unul in flash foarte "dragut"
Leonard
25 Mar 2004, 23:20
e de preferat in php, nu toata lumea are flash player instalat, iar php ocupa mai putine resurse, fiind asemanator cu html
Adevarul e ca da... e mai usor cu php... dar la fiecare mesaj scris de tine incarca 2 KB... Adica e ca si cum ai vedea o imagine de 2 KB :)
crydead
26 Mar 2004, 23:20
E cam multa java, maica. Ce puii mei e php si flash, vorbitzi romaneste!?
php este un html cu multe inbunatatiri (se conecteaza la baze de date , mai si scrie pe unde il apuca si multe altele) intr-un cuvant e destept rau de tot php-ul asta , iar flash e programul ala care face sa vezi tu intro-uri la site-uri si in principiu este de design.
Cat despre chat deja luat de pe net , mai exista si drepturi de autor (copyright) care cinemagia nu prea cred ca are chef sa se judece cu oameni din afara doar pt. ca le-a fost lene sa faca ceva al lor , original.Oricum , exista si unele care nu au copirigt dar majoritatea nu pot fi customizate dupa cerintele cinemagia. Voi cautati si daca gasiti un chat care sa poate fi modificat fara sa-ti sara in cap nu`s ce avocat din state postati pe aici si facetiva auziti , sau daca vreti faceti voi chat, sa va vad atunci cum va vin ideile.
Exista si unele bunicele fara COPYRIGHT !
Daca ai face un chat official, in timp ar inlocui complet forumul... :x YM este perfect pt. cauza... Nici prea mult, nici prea putin, cine vrea sa faca chat sa bage YM... Un Chat official e prea mult...
Un Chat official e prea mult...
de ce sa fie asa???Cine vrea sa stea pe chat sta shi cine vrea sa scrie la topicuri scrie.Nu cred ca ar putea inlocui forumul.parerea mea :wink:
Desi am votat "Da"... eu, daca ar exista un chat cinemagia, nu cred ca as intra pe el (hai, o singura data, sa va salut).
Desi am votat "Da"... eu, daca ar exista un chat cinemagia, nu cred ca as intra pe el (hai, o singura data, sa va salut).
Deci, ce rezulta de aici? Ca mai bine intrebatzi catzi intra pe chat shi apoi bagatzi unul daca merita!
Deci, ce rezulta de aici? Ca mai bine intrebatzi catzi intra pe chat shi apoi bagatzi unul daca merita!
Pai si io ce intreb aici !!!! :evil: , oricum cred ca discuti asta o sa mai tina cam 2-3 saptamani (ca vine pastele)
aici trebuie sa te gandesti ce ve vorbeste cu adevarat pe forum.
*daca se baga chat, ar disparea toate discutiile de genul "discutie pe baza cuvantului 'a afuta' " :D :lol: :P
*daca se baga chat, probabil nu se va mai vorbii asa mult pe forum, discutiile se vor rezuma strict la filme.
io zic ca merita.
Dan Gerose
31 Mar 2004, 09:15
Eu NU vreau chat. Abia am timp sa scriu pe forum. Exista destule posibilitati de chat-uit !
Gaandalf
01 Apr 2004, 11:39
sa fie, sa fie da' vad k nimeni nu face nimik : "vorba multa, saracia omului..." :evil:
Ehh si nici nu stiu cat de curand va fi lansat acest chat/ dak va fi lansat caci iceyu e cam ocupat din ce am inteles eu acuma cu alt proiect! TOP SECRET! :lol:
mah , ia taci tu din gura :P
oricum , vad ca e 14 -8 pt chat , deci cred ca o sa ma apuc de el.
Pt, cei interesati :
Va fi in Flash
Voi incerca sa integrez chatul in forum (se vor folosi userele voastre de pe forum)
NU se va instala
Va avea loguri , pt. ultimile X randuri sau ceva de genu (inca nu m-am hotarat)
Va fi in stilul cinemagia
Va fi o singura camera de chat (pt conservarea forumlui ca sa va luati la cearta si sa postati si pe forum :P)
Vor fi si mesaje private (nu cred ca va aparea fereastra speciala pt. ele ,inca mai storcesc creierii pt asta.)
Va fi mic, asta depinde de design , dak il fac simplu (ceea ce nu cred) sau cu stilul cinemagia (foarte , mega , extra probabil)
Cam asta e ideea principala cu chatul cinemagia, si oricum dupa cum a spus si tld am o mica alta chestie care sa zicem ca are prioritate si voi lasa chat-ul putin mai in timpul liber care va ramane.
php este un html cu multe inbunatatiri :o Chiar asa?
mda, daca am inteles eu bine mesajul ar fi asta :
dak ai citi si ce scrie in paranteze ai intelege ideea, oricum asa se intampla cand vrei sa faci posturi , mai scrii si mesaje de 2 cuvinte prin care incerci sa enervezi oameni care vor sa faca ceva pentru forumul asta.
daca nu atunci mesajul ar fi asta :
DA
bogie el n-a spus la propriu...
Oricum... E bine ca e in flash, asa macar nu se incarca de fiecare data... se incarca o data si gata!
Spor la treaba!
mda, daca am inteles eu bine mesajul ar fi asta :
dak ai citi si ce scrie in paranteze ai intelege ideea, oricum asa se intampla cand vrei sa faci posturi , mai scrii si mesaje de 2 cuvinte prin care incerci sa enervezi oameni care vor sa faca ceva pentru forumul asta.
daca nu atunci mesajul ar fi asta :
DA
Eu nu incerc sa te enervez pe tine, nu prea scriu mesaje de 2 cuvinte doar ca sa-mi creasca numarul lor, pur si simplu mi-am exprimat uimirea. Tu ai spus ceva care m-a uimit, mai ales ca din ce ai postat pe aici reiese ca ai cunostinte in domeniu.
PHP NU este HTML, cat o fi el de imbunatatit. Mai degraba il asemanai cu C sau Perl.
www.w3schools.org
mda, atunci se aplica mesajul al doilea si nu-l puteam asemana cu c# sau perl pt. ca era o explicatie simpla, scurta , la obiect pt crydead care pur si simplu , ca si mine acu ceva timp nu stia ce e aia php , si vroia sa stie si el pt. cultura lui generala ce e aia php si flash. Oricum, se aplica al doilea mesaj cu DA.
cred ca asta e motivul pt. care unii vor chat , sa nu mai apara discutiile astea pe forum , oricum emanuel e sus si ne privetse asa ca din partea mea poata sa stearga mesajele astea.
LOL! Ce tare faza... Parca sunt la "The Cat In The Hat" si boogie pune intrebarile evidente si idioate la emisiunea de cooking. :D
Ma gandii sa initiez un pool sa vad sigur cati vor si cati nu vor.Astept sa vad cam cum iese treaba pe ici si dupa aia ma apuc de treaba :D (sau nu :( ) :o :lol: :love:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.