View Full Version : The New LOTR character voting session ...
Gaandalf
23 Mar 2004, 14:56
Here's our new categories ... please start voting now ... :D
Acum bat pariu ca toata lumea va fi fericita :D As for my self i'm glad for adding the Witchking.Thanks :wink:
It's great.but u made a little bubu :D ai scris WithKing :lol:
Gaandalf
23 Mar 2004, 18:00
It's great.but u made a little bubu :D ai scris WithKing :lol:
I was in a hurry ... but now the problem's been solved ... no more bubu! :lol:
oky.Thanks.Dar nu prea s-au ingramadit la voturi nu? :D Sau inca nu au vazut........
Ionutz55
23 Mar 2004, 21:00
am votat Aragorn/Legolas/Gimli
ArsDeViu
23 Mar 2004, 22:52
Hei am o idee, sa mai facem un topic despre LOTR ca nu sunt destule!
Aaa deja s-a mai facut unul. Nu inteleg ce'i cu isteria asta LOTR.
Cu toate ca nu ma omor dupa LOTR, mi-a placut jocul, LOTR:ROTK.
Am votat cu Aragon, da dwarf and the one with pointy ears.
Gaandalf
24 Mar 2004, 13:28
Hei am o idee, sa mai facem un topic despre LOTR ca nu sunt destule!
Aaa deja s-a mai facut unul. Nu inteleg ce'i cu isteria asta LOTR.
Cu toate ca nu ma omor dupa LOTR, mi-a placut jocul, LOTR:ROTK.
Am votat cu Aragon, da dwarf and the one with pointy ears.
shtiu dar oamenii au cerut shi ce era sa fac sa nu le ofer ? DA' s-au ingramadit totzi cu observatzii despre poll shi akuma nu mai voteaza nimeni ... :lol:
ROTK - The Game - RULZZZZ! shi muzica shi planshile shi interviurile shi filmuletzele - TOT
Freak_on_a_Leash
24 Mar 2004, 15:22
l-am votat pe Gimli.tot nu inteleg faza.de ce trebuie sa fie toti 3 acolo?i hate the pointy eared guy.
Norocul meu ca Gollum il are legat de coada pe Smeagol... ;) "Ei" au votul meu...
Am votat cu mr Gandalf.. Why? Pai ca sa se mai apropei is el de aragorn, ca era destul de in urma.. Pt ca mr witch king si-a luat-o cam rau in rotk, rau si in acelasi timp foarte rapid transat (mai tineti minte de ce zicea gandalf in film "sauron mai are un aliat, regele din agnamar, bla, bla, bla pe care nici un om nu-l poate infrange... BULLSHIT! il omoara o fetita in armura?! WTF?!), Aragorn or Gandalf... Hmmm I say Gandalf! ;)
Ce le-atzi mai abramburit de data asta,fiilor....uaaaaai....pai eu cum mai votez cu Pippin?ok...hai sa vedem...un vor la hobbitzi...
Gaandalf
26 Mar 2004, 00:51
l-am votat pe Gimli.tot nu inteleg faza.de ce trebuie sa fie toti 3 acolo?i hate the pointy eared guy.
Pai este o roblema a forumishtilor - shi acea k nu erau alte personaje (polul a fost facut cu mult timp inainte) asha k dk nici prea multe optziuni nu ai la Poll am ales acest trio : a man, an elf and a dwarf - :lol:
Sm�agol-Gollum
26 Mar 2004, 09:18
gollum rulzzzzzzz
Galadriel_queen
14 Jun 2004, 16:21
I have voted with Lady Arwen. The most beautiful of al elfs.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.