Log in

View Full Version : Welcome To The Jungle (The Rundown)

BeNnY
21 Mar 2004, 16:12
Film foarte slab... Partea de comedie e foarte meschina, actiunea reprezinta 80% din film... The Rock Rocks la partea cu bataia, mi-a placut de el in filmul asta... Mai ales cand se batea cu paganii :lol: :lol:

N-a meritat 60 de mii.... (mai ales ca erau banii lu ogto :lol: )

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 16:23
Mie mi s-a parut ca filmul a fost ok. Nu te-a plictisit si a stiut sa nu te enerveze chiar la culme, precum au tendinta sa faca astfel de comedii. Nu aduce cine stie ce inovatii, dar e dinamic si poate sa placa.

BeNnY
21 Mar 2004, 18:29
Da, asa e...

N-a fost nici rau dar n-a fost nici bun... a fost ok...

ogto
22 Mar 2004, 20:54
Mda... Filmul a fost slabut. Partea de comedie a fost foarte meschina. Filmarile erau prea scurte, trecau prea repede de la un cadru la altul in secventele de bataie si te derenjeaza la ochi. Povestea era cam lame, dar filmul nu se ia in serios si are cateva momenta frumoase. Un film... Acceptabil. Dar nu merita 60.000 mii... 40.000 mii merita, dar 60.000 nu, Benny, vreu 20.000 de mii inapoi! :D

BeNnY
29 Mar 2004, 18:51
Mie nu mi s-a parut funny... daca vrei funny vezi School of Rock si prima ora din Something's Gotta Give! Now that's some high quality shit!

Alex Leo Serban
06 Apr 2004, 14:10
si mie mi s-a parut ok. e drept k n-aveam asteptari prea mari... :wink:
e haios in a very goofy/cool way. n-are rost sa-l comparam cu someshit's gotta give - film cu staruri, etc -, da eu zic ca, per total, it delivers (unele replici sint misto!)
oricum, e o mare schimbare fata de celalalt film al lui peter berg, care era freaky/scary... in a very good way! :lol: :P

57x
19 Apr 2004, 22:31
Mi s-a parut dragutz filmul. In special dialogurile dintre Sean William Scott si The Rock de genul "No breaks." sau "You're a very unpleasant individual." Sunt de acord cu parerea despre replica aia cu "The WHOLE offensive line is here [...] I don't wanna hurt them! They've got a solid chance of winning the championship this year!". Si nici ultima faza nu a fost prost gandita..

blitz43
22 Apr 2004, 08:17
Ma consolez cu ideea ca Walken a jucat in filme infinit mai proaste...
In rest... :sick: