View Full Version : Bubba Ho-Tep
PoliFanAthic
20 Mar 2004, 12:09
Aloha! Am reusit, finalmente, sa pun ghearele pe film si filmul pe monitor! Din pacate, am fost putin dezamagit. Mi se pare ca buba din film este ca se misca oarecum...incet si cum noi nu suferim de cultul personalitatilor americane, poate nu am reusit sa prind chiar toata chestiunea filmului. In sine are evident scene foarte amuzante si nici macar mumia nu arata prea rau. Ca low-budget este un film bun, dar din pacate trebuie sa se lupte cu filme barosane...
Totusi nu mi se pare ca problema sta in bani. De aratat a aratat bine filmul si Bruce Campbell a fost cu adevarat Elvis. Dar, ce sa faci, pana la urma si legendele mor.
blitz43
14 Apr 2004, 11:25
Hail to the King, baby! :lol:
Corect PoliFanatik (multzam again!), la pomul laudat sa nu te duci cu sacul! :x
Marturisesc ca asteptam mai multe de la filmul asta, macar cel putin datorita "enormei" publicitati underground ce i s-a facut.
Eu unul asteptam sa fie peste Phantasm (opera de capatâi a lui Coscarelli), insa se pare ca vârsta isi spune cuvântul si in cazul acestui regizor/scenarist.
Pe scurt, Elvis (dah, adevaratul Elvis traieste si e destul de in vârsta; obosit de atâtea concerte, tipu' isi luase o sosie, care cum se stie, a murit putin; in prezent traieste intr-un azil de batrâni si are o problema cu o excrescenta cancerigena? pe cocoselul lui :lol: ), impreuna cu Kennedy (inlaturat de la putere de L. Johnson, vopsit in negru si cu creierul inlocuit cu un saculet cu nisip, pentru a nu fi identificat :lol: ) descopera o mumie egipteana (amicul Ho-Tep! :P) care-si face veacul prin azilul lor, hranindu-se cu sufletele pensionarilor rezidenti, pe care le suge direct prin fundurile acestora.
Lupta e crâncena si nr. victimelor crescut! 8)
Din partea mea, Coscarelli putea sa insiste mai mult pe detaliile festinelor mumiei! In rest, primul rol in puterea cuvântului al lui Bruce Campbell, dupa trilogia Evil Dead.
Astept cu incredere sequel-ul: bubba nosferatu "curse of the she-vampires" :lol:
PoliFanAthic
14 Apr 2004, 14:43
Apropo de sequel, crezi ca e pe bune? :roll:
blitz43
14 Apr 2004, 16:11
Apropo de sequel, crezi ca e pe bune? :roll:
normal!
coscarelli se preteaza la asa ceva! remeber Phantasm...
apoi a mai fost si seria Beastmaster (la care el a fost scenarist doar, la prima parte)....
oricum, se poate mânca o pâine buna explorând filonul asta...
Parerea mea! :lol:
PoliFanAthic
14 Apr 2004, 19:39
Phantasm am luat, dar mi-e cam lene sa ma uit la el cap coada. Poate intr-o zi ploioasa, ca ieri de exemplu! :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.