View Full Version : AvP
ArsDeViu
20 Mar 2004, 00:26
http://www.apple.com/trailers/fox/avp/internet_trailer/
Tocmai am vazut al doilea teaser AvP. Si nu pot sa spun decat ca, acum il astept si mai nerabdator. In reclama este aratat mai mult Predatorul si mai putin Alienul.Din ce am vazut Predatorul este super{masca mai ales}.
Nu mai e mult pana'n august. Oricum nu conteaza, pentru ca whoever wins....we lose.
http://www.apple.com/trailers/fox/avp/internet_trailer/
Tocmai am vazut al doilea teaser AvP. Si nu pot sa spun decat ca, acum il astept si mai nerabdator. In reclama este aratat mai mult Predatorul si mai putin Alienul.Din ce am vazut Predatorul este super{masca mai ales}.
Nu mai e mult pana'n august. Oricum nu conteaza, pentru ca whoever wins....we lose.
Super vechi trailerul, e pus pe forum linkul de mine numasi stiu pe ce topic... Vezi pe la cafenea... Oricum e doar un teaser, astept finalul! ;)
PoliFanAthic
20 Mar 2004, 12:00
L-am vazut(www.movie-update.com) si pare in continuare interesant...
Am vazut si eu acum trailerul si imi place...
Ideea mi se pare cam trasa de par... Este ca si cum s-ar face un film: Luke vs. Gandalf. Au luat 2 filme diferite si le-au combinat. Filmul este destinat sa fie o porcarie, dar sper ca ma insel. :D
De ce sa fie o porcarie?!?!
O sa fie o combinatie interesanta! Nu cred c-o sa iasa o prostie!
Asa este in general. In Primul rand, comiba elemente din doua filme complet separate si se mai inspira si din joc, ceea ce e deja un minus. Spunemi tu un film BUN inspirat dintr-un joc si vice-versa. Tot conceptul mi se pare aiurea. Dar sa speram ca va isei bine. Eu vreau sa zic sa nu avem asteptari prea mari, adica film de Oscar. Dar sa speram... :roll:
Gaandalf
23 Mar 2004, 14:17
Io am inebunit knd am vazut traileru l ... deja nu mai am rabdare sa-l vad pe Predator cum i-o da lu Alien ... kkam-ash pe el de varzakis .. :lol:
Nu compara AVP cu al;te jocuri ... cum ar fi Resident Evil shi Tomb Raider kre au fost super de kkt ecranizater ... Predatorul o sa rupa in 2 (faza dfin trailer knd este pe scari shi ishi intoarce privoirea deodata - suparata - RULZZZ sau faza knd sta face 2 face cu Alien ) shi Alien o sa shi-o ia da' asta-i alta poveste ... :lol:
It's gonna drive me crazy - AVP that is ... can't wait ... :o
Metabog
23 Mar 2004, 18:08
Sunt sigur ca o sa fie o porcarie. Pur si simplu este destinat sa fie o porcarie. Sunt sigur ca ati auzit toate criticile si deja v-ati saturat de ele (ca sunt din timpuri diferite, ca e naspa ca este inspirat din joc, blablalbla), dar totusi au dreptate, zic eu. :evil: [/img]
Apropos, Gandalf, esti primul pe care l-am cunoscut vreodata care stie sa vorbeasca Sindarin. Mi-era tema ca sunt singurul... :-)
Gaandalf
23 Mar 2004, 18:25
Sunt sigur ca o sa fie o porcarie. Pur si simplu este destinat sa fie o porcarie. Sunt sigur ca ati auzit toate criticile si deja v-ati saturat de ele (ca sunt din timpuri diferite, ca e naspa ca este inspirat din joc, blablalbla), dar totusi au dreptate, zic eu. :evil: [/img]
Apropos, Gandalf, esti primul pe care l-am cunoscut vreodata care stie sa vorbeasca Sindarin. Mi-era tema ca sunt singurul... :-)
Nu shtiu inc foarte bine da invazt pe zi ce trece ... Demona mai este bazata la capitolul asta ...
Foarte slabe sanse sa se reuseasca un amestec de horror(alien1) si de actiune(predator 1). Alien 2 a fost aproape la fel de bun ca originalul, dar nu e nimic de capul celorlalte continuari. Si avand in vedere ca filmul e regizat de paul anderson, ma astept sa fie impuscaturi incontinuu, fara ceva care sa ma sperie. Si chiar nu cred ca paul anderson are vreun film bun. Si rezident evil si event horizon si soldier si mai putin mortal kombat mi s.au parut filme destul de slabe
Shadow_20
16 Oct 2005, 10:05
l-am vazut... ce prostie de film
Referitor la AVp...se preconizeaza AVP2 (ghinion pentru cei care "au facut nazuri").
Si ca sa aiba mai multe motive de "deranj" ,urmeaza sa apara inca doua filme Resident Evil(asta apropos de de am citit mai sus..legat de Anderson).
Si nu inteleg de ce tot se ofuscheaza unii de anumite filme.....fiecare gen are publicul lui...nu e nimeni fortat sa vada ceva daca presupune ca nu ii place :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.