View Full Version : CAUT FILME CU AUDREY HEPBURN
Pink Panther
18 Mar 2004, 23:57
Are cumva cineva sa-mi dea si mie doua filme?
"Breakfast at Tiffany's" si "Vacanta la Roma." (Audrey Hepburn)
cu multumiri anticipate !
Breakfast at Tiffany's... Da! asta il vreau si eu! Daca il are cineva, please share!
P.S. Pink Panther, bun venit in Cinemagia! Imi pare bine sa te fi cunoscut la meeting! :D Postare Placuta! Si imi place avatarul tau! :D
Am eu aproape toate filmele cu Audrey Hepburn, inclusiv cele doua. Scrieti-mi la romeobergman@yahoo.se
Pink Panther
19 Mar 2004, 17:12
Breakfast at Tiffany's... Da! asta il vreau si eu! Daca il are cineva, please share!
P.S. Pink Panther, bun venit in Cinemagia! Imi pare bine sa te fi cunoscut la meeting! :D Postare Placuta! Si imi place avatarul tau! :D
Multumesc, ogto ! ma bucur ca am venit la acel meeting ! :lol:
mi-a placut ca mai exista 'specimene' de-astea care se-ntalnesc pur si simplu pt. ca au un hobby comun - acela de a vedea filme - poate ca pentru unii e mai mult decat un hobby!
au un hobby comun - acela de a vedea filme - poate ca pentru unii e mai mult decat un hobby!
Da... Intradevar... E o obsesie... :D
Pink Panther
19 Mar 2004, 17:44
au un hobby comun - acela de a vedea filme - poate ca pentru unii e mai mult decat un hobby!
Da... Intradevar... E o obsesie... :D
LOL ... :lol:
Obsesie are asa... ceva destul de peiorativ.. exista obsesii pozitive si obsesii negative? hehehe - a vedea filme nu cred ca face rau nimanui.. Parerea mea ! :D
kobayashy
14 Apr 2004, 00:09
detin cele 2 filme si inca fro 3 pe langa. E-mail me @ moviefan@k.ro
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.