PDA

View Full Version : Kick Ass - Middle-Earth Style ...

Gaandalf
17 Mar 2004, 12:34
Sa va vad - only Fanatics Allowed ... so start voting and posting ur opinion WHY ?

Gaandalf
17 Mar 2004, 12:40
Poate va intrebatzi de ce oare am ales Wizzard ?
1st - they all call me Gandalf now ....
2nd - the actor plays Gandalf - wonerfully ...
3rd - Gandalf is the strongest, wizest and most kind of them all
+ he's got a staff and a sword and Shadowfax he is both kewl and fast ... GO GO GO GANDALF! :lol:

Sm�agol-Gollum
17 Mar 2004, 13:16
eu as merge pe mana elfilor pt ca sunt prea.....pai nu stiu...au acel aer de superioritate shi de omniscienta!!

Demona
17 Mar 2004, 14:59
Eu am votat cu Elfii. Nu de alta, dar au arme ca shi restu` favoritzilor(oamenii),dar le au mult mai mishto. Real "dope-shit"!!!

raptor
17 Mar 2004, 17:19
Hobitii cu prashtiile de ce lipsesc?Ha? :evil:
Eu am votat cu Easterlingii...am eu o afinitate pt ei

BeNnY
17 Mar 2004, 18:32
Am votat Elfii pentru ca ei pot trage de la distanta si can kick ass... aveam de ales intre Wizzards si Elves dar eu nu inteleg de ce Gandalf nu face nici un spell!!! :x :roll:

aditza2004
18 Mar 2004, 08:31
Si eu am votat elfii pt. ca par un pic superiori

Demona
18 Mar 2004, 16:13
Hobitii cu prashtiile de ce lipsesc?Ha? :evil:

Prashtii? Din aia inca mai am, de cand eram mica shi jucam "Pac-pac" cu baietzii de la bloc, ca fetele nu vroiau sa ma lase cu ele...dreq shtie de ce...So basicly I'm a hobbit...adic` la inaltzimea mea...:roll:...

Demona
18 Mar 2004, 16:19
dar eu nu inteleg de ce Gandalf nu face nici un spell!!! :x :roll:

Face, dar cand e cazul. In "The Hobbit" a facut. True, era cocotzat intr-un copac, dar a facut...:lol:

WraIth
18 Mar 2004, 20:01
True......true.Vad ca multi tineti cu elfii.Recunosc:shi mie imi plac foarte mult(tot sunt shmecheri ei) dar cand ii vorba sa ai in fata un Uruk Hai, apai........... ce sa te mai gandeshti.They rock & also roll :D

Sm�agol-Gollum
18 Mar 2004, 20:39

Face, dar cand e cazul. In "The Hobbit" a facut. True, era cocotzat intr-un copac, dar a facut...:lol:

corectati-ma daca gresesc dar am impresia ca gandalf i-a transformat de trolii aia in piatra....

Sm�agol-Gollum
18 Mar 2004, 20:39

corectati-ma daca gresesc dar am impresia ca gandalf a transformat niste troli in piatra....

BeNnY
18 Mar 2004, 21:51
Pe cine a transformat in piatra si cand?! :o

Acum... come to think of it... S-ar putea ca Wizards sa kick ass-ul Elfilor :roll:

Sm�agol-Gollum
18 Mar 2004, 23:38
pai spune ceva in fotr(in carte) despre magia asta care a facuta gandalf!!

raptor
19 Mar 2004, 10:17

corectati-ma daca gresesc dar am impresia ca gandalf a transformat niste troli in piatra....

Trollii s-au transformat singuri in piatra-erau 'alergici' la lumina zilei...Gandalf doar le-a distras atentia facand o vraja 'de sunet' si imitandu-le glasurile...aiai s-au certat intre ei,au uitat ora de somn si bang!Deci vraja nu e faza cu piatra.Dar Gandalf oricum facea vraji-vezi episodul goblinilor din Hobbit,orcilor si lupilor din fatza Moriei din LOTR,etc. etc. etc.
Capisci?Deci vrajiler astea activeaza cum sa zic...relist...sunt de mai mica putere...nu hop! baga Mithrandir un 'spell ' si gata! s-a zic cu Mordorul...Te uiti prea mult la 'Olarul cel Paros' :evil: godddamn harry-fuckin'-potter :evil:

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 14:21
ok...mersi mi-ai spus

raptor
19 Mar 2004, 15:56
ok...faza cu harry potter mi-a cam scapat din mana...urasc kakatul ala...altceva? :D

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 18:02
deocamdata nimic

BeNnY
19 Mar 2004, 18:10
Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe... Iar faza cand a facut spell-ul ala in Moria mi-a placut la nebunie! Azi iau trilogia (cartea) de la ogto si o sa incerc s-o citesc :)

WraIth
20 Mar 2004, 08:25
ok...faza cu harry potter mi-a cam scapat din mana...urasc kakatul ala...altceva? :D
U2?? :D

WraIth
20 Mar 2004, 08:29
Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe...
Pai da.Ar fi fost super klumea dar el..nuuu.El ia sabia shi toiagu shi se bate ca un simple human :(

ogto
20 Mar 2004, 09:43
Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe... Iar faza cand a facut spell-ul ala in Moria mi-a placut la nebunie! Azi iau trilogia (cartea) de la ogto si o sa incerc s-o citesc :)

Eu cred ca se jena... :D I-a zis unul: "hai Gandalf, va o vraja", si Gandalf a zis: "Nu ma nu, mie jena, o sa rada aia de mine"... :P

Sm�agol-Gollum
20 Mar 2004, 16:40

Eu cred ca se jena... :D I-a zis unul: "hai Gandalf, va o vraja", si Gandalf a zis: "Nu ma nu, mie jena, o sa rada aia de mine"... :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jona
20 Mar 2004, 18:27
elfii rule! dupa cum se pune si in film, cei mai detepti, intelepti, frumosi ( vezi Legolas :lol: ), talentati, sexi ( vezi Legolas :lol: ), mesteri in manuitul armelor ( vezi Legolas :lol: )... ce sa mai spun decat... vezi Legolas :lol:

WraIth
20 Mar 2004, 18:42
Vad ca oamenii cam slabutz p'aici.......Care mai de care cu rasa lui .Oricum cine se pune cu Ugluk? :D

raptor
21 Mar 2004, 14:12
Pai cam asa e...nu-i bai,dar nici haradrimi,nici 'colegi' din est nici nimic...deh,nu le place propria rasa...ce lume...

WraIth
21 Mar 2004, 14:51
Totushi Easterlings au un vot :D

Gaandalf
21 Mar 2004, 16:30
gandalf Rulzzz ce mai ... :lol:

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 23:10
rulz, rulz.....dar.....are numai 4 puncte

BeNnY
21 Mar 2004, 23:14
He still kicks ass ... cu tot cu cele 4 puncte ale lui...

Sm�agol-Gollum
21 Mar 2004, 23:25
da, corect

Gaandalf
22 Mar 2004, 00:23
rulz, rulz.....dar.....are numai 4 puncte
Lasa k nu ma incred io in ashtia kre voteaza pe aicea... sau mai bine zis ashtia kre nu voteaza ... Gandalf Rulz shi kicks ass de nu mai shtitzi de voi ... :lol:

raptor
22 Mar 2004, 10:13
Totushi Easterlings au un vot :D
:D Al meu...

WraIth
22 Mar 2004, 15:10
U like Oliphants? :D

raptor
23 Mar 2004, 10:51
Nu haradrimii,wraithule,ci easterligsii...aia pe care'i vezi in TTT marsaluind in fatza Portii Negre...

WraIth
23 Mar 2004, 11:14
Ah da.Sorry.Ma gandeam la altceva :D .Dar oricum do u like olyphants?

raptor
23 Mar 2004, 11:22
Mi-ar folosi unul,in mod sigur... :lol: Dap,sunt destul de interesanti...

WraIth
23 Mar 2004, 13:05
Mi-ar folosi unul,in mod sigur... :lol: Dap,sunt destul de interesanti...
U would have your own monster truck :D

Sm�agol-Gollum
24 Mar 2004, 16:37
dar cu oamenii nu votati?

raptor
24 Mar 2004, 19:42
pfuai,mah,da' noi despre ce vorbeam acilea?Nu despre lipsa acuta de voturi la 'resurse umane'?...ma rog,si despre pachiderme...

Demona
25 Mar 2004, 00:46
Bey, sincera sa fiu...toate armele sunt bune. Numai arme sa fie. Shi sa am yo toate armele lu` toate semintziile alea din LOTR, ioai, fericita ash fi. Da` nah, cu visele raman... :cry:

raptor
25 Mar 2004, 11:12
Daca stiam,itzi faceam cadou o prashtie.... :D

Galadriel_queen
14 Jun 2004, 16:25
I have voted with elves. Of course, they're the smartest, the sexiest and the greatest of all beings in Middle Earth